Bir erkekten gelen mesaj. Çocuklar! Üyelerinizi neden ölçüyorsunuz?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bir erkekten gelen mesaj. Çocuklar! Üyelerinizi neden ölçüyorsunuz?
Bir erkekten gelen gönderi.
Arkadaşlar! Üyelerinizi neden ölçüyorsunuz? Resmi dışarıdan hayal edebiliyor musunuz? Sen mastürbasyon yapıyorsun. Daha sonra bir cetvel veya şerit metre yerleştirin. Boyuna ve çapraz ölçüm yapıyorsunuz (uzunluk ve kalınlıkla ilgili yorumları sık sık görüyorum).
Bu eylemler size de saçma gelmiyor mu?
Bunu kadınların yaptığını düşünün. Ama bu konuda bizden çok daha akıllılar ve daha değerliler.
Peki bu ölçümler size ne sağlıyor arkadaşlar? Kendinden emin? Kadın değil de erkek olduğun bilgisi mi? Boyutun uyarılma derecesine bağlı olduğunu bilmiyor muydunuz? Bu, bir kukla tarafından tahrik edildiğin anlamına gelir. Bu, yalnız bir zavallı olduğun ve kızların senin için müsait olmadığı anlamına gelir. Bunu başka nasıl açıklayabilirsin?
Ve birisinin sana aşık olması umuduyla bunu yorumlarda mı paylaşıyorsun? Her ne kadar bilge kızlar ve erkekler uzun zamandır önemli olanın boyut değil, onu kullanma yeteneği olduğunu anlasalar da!
Ve bir şey daha var. Yani bedeninizi belirleyerek kendinizi bir alfa erkeği olarak görüyorsunuz. Ama bunun sizi gülümseteceğini ve mutlaka daha fazlasına, daha güzele, daha işlevsele sahip birinin çıkacağını hiç düşünmediniz.
Arkadaşlar! Üyelerinizi neden ölçüyorsunuz? Resmi dışarıdan hayal edebiliyor musunuz? Sen mastürbasyon yapıyorsun. Daha sonra bir cetvel veya şerit metre yerleştirin. Boyuna ve çapraz ölçüm yapıyorsunuz (uzunluk ve kalınlıkla ilgili yorumları sık sık görüyorum).
Bu eylemler size de saçma gelmiyor mu?
Bunu kadınların yaptığını düşünün. Ama bu konuda bizden çok daha akıllılar ve daha değerliler.
Peki bu ölçümler size ne sağlıyor arkadaşlar? Kendinden emin? Kadın değil de erkek olduğun bilgisi mi? Boyutun uyarılma derecesine bağlı olduğunu bilmiyor muydunuz? Bu, bir kukla tarafından tahrik edildiğin anlamına gelir. Bu, yalnız bir zavallı olduğun ve kızların senin için müsait olmadığı anlamına gelir. Bunu başka nasıl açıklayabilirsin?
Ve birisinin sana aşık olması umuduyla bunu yorumlarda mı paylaşıyorsun? Her ne kadar bilge kızlar ve erkekler uzun zamandır önemli olanın boyut değil, onu kullanma yeteneği olduğunu anlasalar da!
Ve bir şey daha var. Yani bedeninizi belirleyerek kendinizi bir alfa erkeği olarak görüyorsunuz. Ama bunun sizi gülümseteceğini ve mutlaka daha fazlasına, daha güzele, daha işlevsele sahip birinin çıkacağını hiç düşünmediniz.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bir adamın mesajı. Çocuklar! Üyelerinizi neden ölçüyorsunuz?
Ve şimdi, bir anlığına, iri bir adam olarak, bu "lanet" in hoş olmadığını söyleyeceğim, kadınımı parçalara ayırıyorum, seks sırasında canımı acıtıyor, tek pozisyon köpek stili, son zamanlarda seks konusunda sınırlıyım. Bu yüzden seks sırasında kendime zarar veriyorum. Ama hepsi bu değil... boğaza oral seks de benim için uygun değil. Her zamanki gibi olan da uzun sürmez ve her zaman değil. Büyük bir cihaza sahip olmak güzel olabilir ama hiç kullanışlı değil.
- These users thanked the author Nika_miku for the post (total 4):
- Gece Len, Diana itaatsizlik etti, Keskin, Anastasya 2005
-
Mesela bir kız bana sz’den yazdı ve yazışmaya başladılar. Seni evine davet ediyor... ama 21 cm’lik bir penise ihtiyacı var. Ona yazıyorum: "O kadar şeyim yok." O: "Orada ne kadar var?". Ama bilmiyordum bile... ve hükümdar yakınlarda değildi. Başka bir arkadaşıma yazdım ve penisimin uzunluğunu sordum. O da bana yaklaşık uzunluğu söyledi...
Böylece hemen bilip cevap verebilirdim ve bana başvurmak zorunda kalmazdım. bilgi almak isteyen herkes. Ya bana boyutunu söylemediyse? Başka bir şey yazmam gerekirdi - sor... vs...
Böylece hemen bilip cevap verebilirdim ve bana başvurmak zorunda kalmazdım. bilgi almak isteyen herkes. Ya bana boyutunu söylemediyse? Başka bir şey yazmam gerekirdi - sor... vs...
-
Kendimi tanıtayım :) 89166623855 Katya
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Ne için?! Hedef? Aşk mı, para mı? Yoksa para için mi?
-
-
- Nirvana’dayım
-
Yüzünü çevirdi ve gülümsedi. Eşim Dasha’nın daha önce yazdığım gibi bir sevgilisi var ve o 4 cm daha büyük.
-
- Nirvana’dayım
Hmm... Sevgilimizi memnun etmek ne kadar zor? Arkadaşlar!
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
Hadi ölçelim ki kendimizi amcıklarla ölçebilelim!)))
-
Prezervatiflerin hepsinin aynı boyutta olduğunu düşünürdüm. boyutsuz. Ama hayır! Bir terzi ölçü aleti almam gerekiyordu. Artık hem uzunluğu hem de çapı biliyorum!!!!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
Penisimi bir cetvelle en son ölçtüğümde muhtemelen 16 yaşımdaydım. Sonra bir şekilde bunun anlamsız olduğunu anladım. Ve 25 santimetrelik pistonumun olmamasının pişmanlığı geçti çünkü birçok kız için bu tür cihazların fiziksel acıdan başka bir şeye neden olmadığını öğrendim. Bu yüzden kendi adıma bir cetvelle vajinayı ölçmenin gençler için olduğunu söyleyebilirim.
- These users thanked the author -demokrat- for the post:
- Gece Len
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
Evet, çünkü birçok kızla tanışırken, tanıştıklarında ne kadar uzun ve geniş olduğunu sorarlar
peki, en azından kabaca sayılarla gösterebilmek için, en azından yaklaşık ölçümleri almak için bir cetvel ve pergel almanız gerekir
özellikle de hiç kimse uzunluğun nerede ölçüleceğini bilmediğinden, neyse ki kalınlık en azından az çok nettir
peki, en azından kabaca sayılarla gösterebilmek için, en azından yaklaşık ölçümleri almak için bir cetvel ve pergel almanız gerekir
özellikle de hiç kimse uzunluğun nerede ölçüleceğini bilmediğinden, neyse ki kalınlık en azından az çok nettir
-
- Nirvana’dayım
Bu hassas konuyu kızlara bırakmak en iyisi. Ve bunun için terzi ölçüsünü değil de ağızlarını kullanırlarsa daha iyi olur...

-
- Sürtünmeler
Aksi takdirde bir hortum alırsınız ve o delirir
birçok insanın öncelikle buna ihtiyacı var kendinizi iyi bir ruh haline sokmak için bedenini bilmek
Aksi takdirde bir hortum alırsınız ve o delirir
-
- Nirvana’dayım
Mutluluktan mı?! Sürpriz, bilirsin...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
Neden bir şeyi ölçüyoruz??? Erkek onurunun en iyi ölçüsü kadın orgazmıdır. Eğer oradaysa, kişisel eşyalarınız yolunda demektir ve cetvel ve şerit metrelerle uğraşmanıza gerek yoktur.
Ölçmek istiyorsanız kıza sorun, onun doğası gereği birçok farklı ölçüm yöntemi vardır. , her şeyi ölçecek - hacmi, uzunluğu ve kalınlığı.
Ölçmek istiyorsanız kıza sorun, onun doğası gereği birçok farklı ölçüm yöntemi vardır. , her şeyi ölçecek - hacmi, uzunluğu ve kalınlığı.

- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 4):
- Evgeniy-Spb, Nikk, Sibiryak89, Keskin
-
- Nirvana’dayım
Sağ! Kız en iyi ölçüm cihazıdır! Hiç kimse hiçbir şeyi ondan daha iyi ölçemez!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Tanrım, günümüzün gençleri ne kadar duyarlı, düşünen ve anlayışlı!)Tanushka: ↑04 Oct 2021, 23:04 Bir şeyi neden ölçüyoruz??? Erkek onurunun en iyi ölçüsü kadın orgazmıdır. Eğer oradaysa, kişisel eşyalarınız yolunda demektir ve cetvel ve şerit metrelerle uğraşmanıza gerek yoktur.
Ölçmek istiyorsanız kıza sorun, onun doğası gereği birçok farklı ölçüm yöntemi vardır. , her şeyi ölçecek - hacmi, uzunluğu ve kalınlığı.![]()
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Tanuşka
-
- En güçlü orgazm!
Akıl hocaları böyle, gençler böyleEvgenii-SPb: ↑04 Oct 2021, 23:19Tanrım, günümüzün gençleri ne kadar duyarlı, düşünen ve anlayışlı!)Tanushka: ↑04 Oct 2021, 23:04 Bir şeyi neden ölçelim??? Erkek onurunun en iyi ölçüsü kadın orgazmıdır. Eğer oradaysa, kişisel eşyalarınız yolunda demektir ve cetvel ve şerit metrelerle uğraşmanıza gerek yoktur.
Ölçmek istiyorsanız kıza sorun, onun doğası gereği birçok farklı ölçüm yöntemi vardır. , her şeyi ölçecek - hacmi, uzunluğu ve kalınlığı.![]()

-
- En güçlü orgazm!
Orada büyük şanslar her zaman tavsiyelerde bulunacak ve doğru zamanda omuz verecek yaşlı bir yoldaşTanushka: ↑04 Oct 2021, 23:21Akıl hocaları böyle, gençler böyle : smile340:Evgenii-SPb: ↑04 Oct 2021, 23:19Tanrım, günümüzün gençleri ne kadar duyarlı, düşünen ve anlayışlı!)Tanushka: ↑04 Oct 2021, 23:04 Bir şeyi neden ölçelim??? Erkek onurunun en iyi ölçüsü kadın orgazmıdır. Eğer oradaysa, kişisel eşyalarınız yolunda demektir ve cetvel ve şerit metrelerle uğraşmanıza gerek yoktur.

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Tanuşka
-
- En güçlü orgazm!
Evet ve daha fazlası...! Yani burada sizden her türlü bilgeliği alıyoruz.....Evgenii-SPb: ↑04 Oct 2021, 23:25Daha yaşlı bir yoldaşın olması büyük şanstır. her zaman öğüt verir ve doğru zamanda omuz verirTanushka: ↑04 Oct 2021, 23:21Akıl hocaları böyledir, gençler böyledirEvgenii-SPb: ↑04 Oct 2021, 23:19 Tanrım, günümüzün gençleri ne kadar mantıklı, düşünen ve anlayışlı!)![]()
![]()

-
- En güçlü orgazm!
Evet, doğru, her türlü bilgelik var.....ve bunlar bile teorik)Tanushka: ↑04 Oct 2021, 23:33Evet ve daha fazlası ...! Yani burada sizden her türlü bilgeliği alıyoruz.....Evgenii-SPb: ↑04 Oct 2021, 23:25nBu Size her zaman tavsiyelerde bulunacak ve doğru zamanda size omuz verecek yaşlı bir yoldaşınız olduğunda büyük şans![]()
![]()
-
- En güçlü orgazm!
Peki.... En azından bu şekilde! Her durumda, hiç yoktan iyidir.Evgenii-SPb: ↑04 Oct 2021, 23:37Evet, doğru, her türlü bilgelik var..... bilgelik ve bunlar bile teorik )Tanushka: ↑04 Oct 2021, 23:33Evet ve daha fazlası...! Yani burada sizden her türlü bilgeliği alıyoruz.....Evgenii-SPb: ↑04 Oct 2021, 23:25 Size her zaman söyleyecek ve doğru zamanda omzunuzu verecek yaşlı bir yoldaşınız olması büyük şans :cat1 :![]()

-
- Sürtünmeler
DONMAYIN, HAREKETE GEÇİN VE YAPMAYA ÇALIŞIN! O zaman hiçbir ölçüme gerek kalmayacak
Temel bilgelikTanushka: ↑04 Oct 2021, 23:44Peki.... En azından bu şekilde! Her durumda, hiç yoktan iyidir.Evgenii-SPb: ↑04 Oct 2021, 23:37Evet, doğru, her türlü bilgelik var..... bilgelik ve bunlar bile teorik )![]()
DONMAYIN, HAREKETE GEÇİN VE YAPMAYA ÇALIŞIN! O zaman hiçbir ölçüme gerek kalmayacak
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
Evet. Ya da karanlıkta elinize koyarsınız ve o şöyle der: "Teşekkür ederim, sigara içmiyorum."
-
- Sürtünmeler
Kırılmamaya dikkat edin.... KIRILACAK!!! :özür dilerim: :özür dilerim: :özür dilerim:
Ve ona şöyle cevap verirsin: o
Kırılmamaya dikkat edin.... KIRILACAK!!! :özür dilerim: :özür dilerim: :özür dilerim:
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
Misafir, Sadece eğlence için.
n
1 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Benim düşünceme göre :)
n
1 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Benim düşünceme göre :)
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
Yaklaşık 20 muhatap tanıyordum: Penisin küçük olduğunu öğrenince adamı hemen ormana gönderecekler. Ve yaşları çok farklıydı. Entelektüel yetenekler de farklıdır.
- These users thanked the author Yaratıcı for the post:
- Diana itaatsizlik etti
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
Boyutu konusunda her zaman kayıtsızdım, deneme şansım olmadı, tabiri caizse kızlar çığlık atıyor, kıvranıyor, bu da demek oluyor ki o kadar da kötü değil
Daha yeni sanal ortama geçtiğimizden ve bir arkadaşım denememi istedi, özelliklerini birlikte inceledik))
Daha yeni sanal ortama geçtiğimizden ve bir arkadaşım denememi istedi, özelliklerini birlikte inceledik))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
Ama onları sevmiyorum, büyük değil! Ve santimetreleriyle gösteriş yapan erkekleri hiç anlamadım! Kendiniz için çalışmayı öğrenin!!! Çünkü uzun bir avluyla kilo verirse bunun bir heyecan olacağını mı düşünüyorlar? Belki yanılıyorum ama bu benim görüşüm....
- These users thanked the author Gece Len for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Hepsi Sadece. Dünyadaki her şeyi ölçmek için sikimizi kullanırız. Her zaman yanınızda bir cetvel bulundurun.
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
Ve standartlarıma göre yeterince büyük olduğumu bilmek beni çok mutlu ediyor, kız arkadaşıma sürekli gösteriş yapıyorum ve o da bundan hoşlanıyor, hem penisten hem de benim ondan hoşlandığım gerçeğinden
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Hımm, genelde tanıdıklarıyla, zekalarıyla, arkadaşlarıyla övünüyorlar ama penislerini ölçtüler... Eh, herkes ölçtü ve biliyor ama ben bilmiyorum, ben ölçtüm. 16,5-17 mikron doğruluğu yok
Soru, neden?
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
O halde kadınlar neden dudaklarını boyayıp makyaj yapıyor ve topuklu ayakkabı giyiyor ama bunu yapmıyorlar? güzellik için, özellikle de etrafta erkekler yoksa, bunu, ortaya çıkan erkeği fethetme yeteneklerine olan potansiyel özgüvenleri için yaparlar. Yani biz erkeğiz - "evet, sikim büyük, bu da siki küçük olan adamdan daha erkeksi olduğum anlamına geliyor."
- These users thanked the author içinde for the post:
- G.e.org.ii
-
- Sürtünmeler
ama büyük biriyle seks yapmayı kabul etmiyorum... büyük olanlardan rahatsızlık duyuyorum ve vızıltı yok!!! Eh, bu benim görüşüm...bireysel...küçük bir tane ağzınıza ya da amınıza zarar vermez...
- These users thanked the author Gece Len for the post (total 2):
- Sibiryak89, Konstantin80
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
Ağzım ve amım sikime tam uygun, rahatsızlık yok, sadece heyecan
-
- Sürtünmeler
Yakışıklı... ama benim için büyük... kabul edilemez...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 35 Replies
- 3567 Views
-
Last post by Güneş
-
- 8 Replies