En sıradışı seksi kim yaşadı?

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: En sıradışı seksi kim yaşadı?

Unread post by Endişeli »

Morpheus: 07 Nov 2022, 11:59
Kusura bakma, aptal gibi görünüyorum ama şu anda onunla iletişimin var mı?
Hayır, onu en son gördüğümüzde muhtemelen 2006’da veya biraz sonra. Eşime anne ve babamı ziyaret edeceğimi söyledim ve başka şehirdeki arkadaşımı görmeye gittim. Sonunda onunla birlikte i’leri noktalamak ve ilişkiye devam etmenin bizim için anlamlı olup olmadığını anlamak istedim. Geldiğimde bana istasyondan kendisinin ve kocasının boşanmış olmalarına rağmen gidecek hiçbir yeri olmadığı için aynı evde yaşamaya devam ettikleri harika haberi anlattı. Bu süre zarfında ondan başka bir erkek çocuk doğurdum *x) ... Genel olarak onu ziyaretim elbette çok sıradışı görünüyordu: kocam (eski de olsa) bir odadaydı , o ve çocuklar ikincideydi, ben de üçüncüdeydim. Onunla yalnızca bir kez seks yaptım ve pek zevk almadım, bir şekilde kısıtlı davrandı ve kesinlikle 90’ların sonunda köyüme gelen kıza benzemiyordu. Evde yiyecek hiçbir şey yoktu, erkeği kendine yemek pişiriyordu, prensip gereği hiçbir şey pişirmemişti ve benim gelişim bile pek bir şeyi değiştirmemişti. Günlük ekmeğimi kendim düşünmek zorunda kaldım. :roll: Bir anaokulunda öğretmen olarak çalışıyordu ve anladığım kadarıyla çocukları orada yemek yiyordu. Tuvaletin yapım aşamasında olması, koridorda duran bir kovanın üzerinde yürümeleri ve kokunun tüm odalara yayılması nedeniyle ev fena halde idrar kokuyordu.
Onunla birkaç kez çatıştı. karşımda kocam vardı ve ben de neredeyse onların çatışmalarına ortak oluyordum. Dürüst olmak gerekirse, birkaç gün içinde ondan ayrılmak istedim çünkü sanki onun bir misafiri, hatta eski bir aşkı değil, sadece bir nedenden dolayı uğrayan bir komşuydum. Eski sevgilisi görünüşe göre kafasına o kadar çok vurmuştu ki, bir kulağında işitme sorunu vardı ve ayrıca sürekli bir tür secde halindeydi, bu yüzden bu konular hakkında tam teşekküllü bir konuşma yapmak mümkün değildi. Onunla tartışmak istedim. Beni evde eski sevgilisiyle yalnız bırakabilirdi ve beni uyarmadan veya bana hiçbir şey söylemeden bütün gün bir yere gidebilirdi...
Genelde zar zor bir haftam vardı ve ne olduğunu anlayarak onu hemen terk ettim. onunla yanılmışım, kesinlikle artık hiçbir şansım yok. Bu nedenle geri döndüm, 2014 yılına kadar eşimle yaşadım ve boşanma davası açtım çünkü tamam, uzak kuzeyden başka bir kadınla tanıştım ve onun yanına taşınmaya karar verdim ama ileriye baktığımda birlikteliğimizin tam bir yıl sürdüğünü söyleyeceğim ve ayrıldık, tekrar geri dönmek zorunda kaldık. Ancak bu tarihin başka bir konusudur. :muza:
Hayatınız çok ilginç ve olaylarla dolu. Ama kadınlarınız için üzülüyorum. Özellikle de diğer kadınlardan sonra üç kez yanına döndüğün karın. Seni neden her seferinde geri aldığı belli değil. Gerçekten sana bu kadar bağımlı mıydı?

1 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Misha60: 19 Oct 2023, 08:22 Morpheus, evet, bunu küçüklüğümüzden beri yapıyoruz ve başkalarının benimkini sikmesi beni heyecanlandırıyor
Eğer sevgilini senden başka kimse sikemez, o zaman sen de o da çok geçmeden sıkılırsın.

5 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
ira_pz: 26 Jun 2023, 10:26
fedor36: 22 May 2023, 13:55 ira_pz, bana daha fazla ayrıntı söyle. o kaç yaşında, sen misin falan
Oğlumla birlikteydi. Bir çalının arkasına saklandık; orada bir bank vardı. Genel olarak neredeyse görünmezdik. Seryozha bankta oturdu, külotumu amımdan çektim, ellerimle dudaklarımı açtım ve penisinin üzerine oturdum. O zamanlar 17 yaşındaydı) Ben 42 yaşındayım. Aniden yanımdan bir adam geçti ve o benim arkadaşımdı!! Merhaba dedim. Ne kadar utandım))) Oğlunu görmedi, sadece beni gördü. Bu nedenle kimin üzerine oturduğum belli değildi. Ve bize ne olduğu da belli değildi.
Oğlunuz Sergei ölümlülerin en mutlusu.
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by sikikamerlik »

Endişeli: 22 Feb 2024, 23:00 Oğlumla birlikteydi.
Hasta bir piçin fantezileri. İlaçla ya da kediyle tedavi etmenin iki yolu vardır. Birleştirmek daha iyidir. Bir hayvan büyüdüyse, o zaman bir köpek nasıl yetiştirilir - kase orada ve ayak altındadır. Faşizm evet. Bu tür insanlara bunu uygulamak isteriz ama yapmayacağız. Onları hadım bile etmeyeceğiz. Biraz daha istatistik alalım...
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Gurme »

Geçen yüzyıldaydı. Bir hafta alışılmadık seks yaptım)). O zamanlar Doğu Almanya’da bir grup askerin eğitim sahasında, bir güvenlik şirketinde görev yaptım. Bu zaten hizmetin ikinci yılıydı. Nizamnameye uygun hizmet etmelerine rağmen özgürce hizmet ediyorlardı. Müfreze komutanıma hashtet takarak sivil kıyafetlerle firarda yakalandım. Genellikle bu bir cezadır ama yurt dışında olduğu için özel görevlilere teslim edebilirdi. Yaygara çıkarmadı ama bunun bedeli beni sikinin üzerine çekmesi oldu. Bu yüzden onu altı ay boyunca becerdim. Daha sonra onun yerine Birliğe giderek ordudan ayrıldı. Terhis edilmeden önce kendisinden bir mektup geldi. Beni ziyarete davet etti. Onun şehrinden geçerek evime dönüyordum, o yüzden uğradım...nedenini biliyorsun. Dört odalı geniş daire...anne, iki kız kardeş ve o. İçtiler. Onunla ilk gecem. Tekrar içtiler. Daha sonra küçük kız kardeşiyle birlikte yatakta uyandı. Askerden önce kadınım yoktu ama tecrübeliydi, sevgilisi vardı ve evleneceklerdi. Ve böyle devam etti... sonra ben Stas, sonra ben Tanka ve sonra en büyüğü... o çoktan boşanmıştı. Az önce odaya girdi, Tanka’yı üstümden itti ve aletimin üzerine oturdu. Tanka öfkeliydi ama ona çenesini kapatmasını söyledi, yoksa Lyoshka söylerdi. Ve sonra anneleri. Banyoya gidiyorum... ve duştan sonra kendini kurutuyor... yani, onu eğdim ve becerdim. Sonra ayrıldım
These users thanked the author Gurme for the post (total 3):
Endişeli, Sibiryak89, Tolkala
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Endişeli »

FUCKYAMATERITY: 23 Feb 2024, 03:28
Oğlumla birlikteydi.
Hasta bir piçin fantezileri. İlaçla ya da kediyle tedavi etmenin iki yolu vardır. Birleştirmek daha iyidir. Bir hayvan büyüdüyse, o zaman bir köpek nasıl yetiştirilir - kase orada ve ayak altındadır. Faşizm evet. Bu tür insanlara bunu uygulamak isteriz ama yapmayacağız. Onları hadım bile etmeyeceğiz. Biraz daha istatistik alalım...
Bunu yapmamalısın. Bir fantezi olsa bile kişinin buna hakkı vardır.
These users thanked the author Endişeli for the post:
Sibiryak89
Çatkır46
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Çatkır46 »

)))) Patikadan 10 metre uzakta)))) Yazın çalıların arasında)))) İnsanlar gülüyor ve biz sevişiyoruz)))) O evli, ben evliyim ama ateş yakmadılar)) Ve bizim mahallede oldu)))) ve her köpek bizi tanıyor)))) 2 yıldır çıkıyoruz zaten)))) ama artık böyle bir aşırılık yoktu)))
These users thanked the author Çatkır46 for the post (total 4):
Ded, Fargal94, Morpheus, Sibiryak89
3xxxxxx
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by 3xxxxxx »

Öğrencilik yıllarımda 23 Şubat’ı kutlamak için bir arkadaşımı evine davet etmiştim. Ben ve arkadaşımın yanı sıra 2 çift ve birkaç bekar erkek çocuk daha vardı. Sarhoş olduktan sonra kız arkadaşını tuvalete sürükledi ve orada köpek pozisyonunda onu sikmeye başladı. İçtikten sonra elbette uzun süre bitiremedim. Tuvalete girip müstehcen şeyler bağırmaya başladılar. Sonuç olarak tuvaletteki aydınlatmanın müziğine geldim. Eski bir sınıf arkadaşımız bizi bu şekilde dışarı çıkarmaya karar verdi.
2 hafta sonra aynı şirketle 8 Mart’ı kutlamak için orada buluşuyoruz. Bu noktada daha akıllı davrandım ve tuvalete gitmek yerine arkadaşımla banyoya gittim. Şans eseri orada bir çamaşır makinesi vardı ve her şey orada oluyordu. Bu sefer kimse müdahale etmedi. Akşam bittikten sonra bir arkadaş, çiftlerden birinin kızının kendisini kıskandığını ve aynısını yapmak istediğini söylediğini itiraf etti.
Ben de nehir gezisi sırasında aynı arkadaşımla seks yaptım. Bir sınıf arkadaşım arabanın arkasında kız arkadaşıyla sevişiyordu ve ben de benimkiyle biraz sahaya çıktım (sonunda sevişirken bütün dizlerimin derisini yüzdüm). Zaman geçtikçe sınıf arkadaşım ve ben grup seks yapmadığımız ve kızları değiştirmeye çalışmadığımız için uzun süre pişmanlık duyduk.
Belki de bu kızla olan tüm seks biraz sıra dışıydı. Ortakların geri kalanı daha sakindi.
These users thanked the author 3xxxxxx for the post (total 5):
Fargal94, Morpheus, Sibiryak89, sikikamerlik, Tolkala
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

Öğrencilik yıllarımda 1. sınıfa girdik, tarım işlerinden sonra bir adamın kulübesine gittik ve bir yazlık ev vardı, bir şekilde uyum sağladık, ilk bardağa kadar sıkıntılar yaşadık ve sonra gittik, gitmedim Her şeyi hatırlamıyorum, ama sınıf arkadaşımı ekipman için bir barakada nasıl becerdiğimi, köpek stili, reddetti, ayakta durdu, tek bacağını kaldırdı, bir şekilde, ilk kez böyle bir pozisyonda deneyim yaşadı, ama o ona geldi, her şey aktı , kendine sperm bulaştırdı, mendillerle sildi, herkes nerede olduğumuzu ve ne olduğumuzu anladı, ayrıca bir tırmıkta ilerliyordu, çok fazla gürültü vardı ama daha sonra ve bir süre sonra da çok fazla kahkaha ve kahkaha vardı. Ders çalışırken benimle uzun süre dalga geçtiler, ta ki o askere gidene kadar...
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
Sidor, Morpheus, şşş
Sidor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 199
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Sidor »

Orduda, asker kantinindeki hizmetimin ikinci yılında, üç genç kadınla, daha doğrusu iki genç kadınla kantin görevlisi olarak görev yapıyordum, üçüncüsü reddetti.
These users thanked the author Sidor for the post (total 2):
Sibiryak89, Morpheus
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by sikikamerlik »

3xxxxx: 27 May 2024, 15:18 Bir sınıf arkadaşım arabanın arkasında kız arkadaşıyla sevişiyordu ve ben ve benimki biraz sahaya çıktık
Sınıf arkadaşım ve ben uzun bir süre grup seks yapmadığımıza pişman olduk ve yer değiştirmeye çalıştık kızlar.
Bu durumda onlardan uzaklaşmak için hiçbir neden yoktu; ilginç bir şey olabilirdi. :göz kırp:
These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
tahmini, Sibiryak89
Alexlove
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14
Registered for: 10 months

Unread post by Alexlove »

En alışılmadık seks 17 yaşımdayken köyde yaşadım.
Ve komşu kızların hamamda yıkanmasını ve yüzmek için çıplak olarak nehre koşmasını izlerdim. Elbette bu beni çılgınca heyecanlandırdı ve onları gözetleyip mastürbasyon yaptım. Küçük pencereden dışarı baktım ve o kadar muhteşem manzaralar vardı ki.
Bir cumartesi günü 20 yaşında bir köylü kızı olan komşumun yıkanmaya gittiğini gördüm. Ve genel olarak ben kendim içinim. Ve ben onun hamamda yıkanmasını izlerken 31 çekiyorum ve onu parmaklarıyla okşamaya başlıyorum, bam sadece bana bakıyor, korkudan sırtüstü düştüm ve sonra çırılçıplak koşarak bana bağırmaya başlıyor benim bir sapık olduğumu ve bana vurduğunu söyledi ve sonra onu bıraktı ve tüm bu hikayenin beni gerçekten heyecanlandırdığını söyleyerek beni elimden tutarak koridora sürükledi ve ardından tutku
These users thanked the author Alexlove for the post:
Slavik 34
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”