Gizli fantezilerim ve arzularım

Seks becerilerinizi paylaşın!
Marquis de Sade
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Registered for: 1 year 4 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Gizli fantezilerim ve arzularım

Unread post by Marquis de Sade »

Yani evlilik, tam tersine, sınırlayıcı değil, müttefik olarak hareket etmelidir)
Partner, hayatı onunla birlikte geçirebilmek için partnerdir, sizi zorlayan bir kilit olmamalıdır “ Sabırlı olun” ve sizi sınırlar, çünkü bu durumda bir partner her zaman bir diğeri uğruna arzularını feda edecektir ve geriye kalan tek ihtimal bu şekilde yaşamak ve tüm hayatı boyunca katlanmak, değişmek veya ayrılmaktır. Beklentiler genel olarak böyledir.
Bu hiçbir şey olmasa da, bir partnerin diğerine o kadar güvenmediği ve arzularını paylaşmaktan bile korktuğu çiftler vardır, bu genellikle sondur.
These users thanked the author Marquis de Sade for the post (total 2):
ilovebiboys, hayalet
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Christmas_Christmas »

Marquis de Sade: 16 Jan 2024, 16:06 Yani evlilik, tam tersine, sınırlayıcı değil, müttefik olarak hareket etmelidir)
I’ Tartışmıyorum... .. kocanızla yatakta "oynamak" başka bir şeydir ve bu tür "oyunlarda" "yaşamak" tamamen farklı bir şeydir... Bunlar zaten farklı "şarkılar" ve kesinlikle. ... Kendinize hakim olun_ bu, ışıklar kapalıyken seks yapmak anlamına gelmiyor..

“Tematik” evliliklerin var olduğunu inkar etmiyorum... nadiren de olsa oluyorlar.. ancak çoğu zaman "Oyunlar"ı veya aileyi seçmeniz gerekir...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Murena0314
Marquis de Sade
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by Marquis de Sade »

Natali_Natali: 16 Jan 2024, 16:13 Tartışmıyorum..... kocanızla yatakta "oynamak" başka bir şey, bu tür "oyunların" içinde "yaşamak" bambaşka bir şey... Bunlar zaten farklı.” şarkılar" ve kesinlikle.... Geri çekilmek, ışıklar kapalıyken seks yapmak anlamına gelmez...

"Temalı" evliliklerin var olduğunu inkar etmiyorum. .. nadir de olsa bunlar olur.. ama çoğunlukla "Oyunlar"ı veya aileyi seçmeniz gerekir...
Bu konuda sana katılıyorum çoğu insan arzuları ve ailesi arasında seçim yapmak zorunda kalıyor, bu yüzden üzücü.
These users thanked the author Marquis de Sade for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marquis de Sade,

burada... "sıradan" tematik aile, çocuğun doğumundan sonra....

https://i.postimg.cc/wj78J2NP/60.jpgвыложить фото в интернет
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Canis91, hayalet, SeRg !$!
Seks tavuğu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Seks tavuğu »

Natali_Natali: 07 Apr 2022, 20:45 Bu tür arzuları nereden edindiğimi bilmiyorum ama boyun eğme ve sekste aşağılanma... Ve hatta sekste bile değil, genel olarak... Ve ben bir çeşit değilim "ezilmiş" ve "dağınık" bir kız... Ben tam tersi derdim... Ama boyun eğme ve aşağılanma fantezileri çocukluğumdan beri beni ziyaret ediyor.. Anaokulundan beri değil tabii... Ama okuldan beri. ... 7. veya 8. sınıftan beri zaten "ne olduğunu anladığım" ve henüz hiçbir şey denememiş olmama rağmen "sonuna kadar" hayal kurduğum ve hayal kurduğum... Okulda kimse bana zorbalık yapmadı, bana baskı yapmadı... öyle bir şey değil... Ama bu tür ilişkileri çok sık hayal ettim ve hayal ettim...
Elbette, yaşla birlikte fanteziler biraz değişiyor, ama yine de çoğunlukla , bununla ilgililer. Toplum önünde aşağılama ve gönderme[/url] halka açık yerlerde... Mesela fantezilerden biri... Bir çeşit kulüp ya da rahat bir kafe... orada küçük bir grup toplanmış... bir olayı kutluyor... herkes şık giyinmiş. . içki içmek ve bir şeyler atıştırmak.... orada kendi meseleleri hakkında konuşmak veya genel bir sohbeti sürdürmek... yani, her buluşmada olduğu gibi...
İlk başta ben de şık giyinmiştim. tatilde... ama sonra... buraya birlikte geldiğim kişi... erkek de olabilir, kadın da... soyunmamı emrediyor... tam burada, herkesin önünde... ve onun benim üzerimde gücü var ve benim itaatsizlik etme hakkım yok ve bana söylenen her şeyi yapmak zorunda kalıyorum.. .kendimi tamamen çıplak bulduğumda... sonra ilk başta herkes sessizleşiyor... sanki içerideymiş gibi görünüyorlar. şok... beni hala "başarılı ve ulaşılmaz" bir kız olarak tanıyorlar ve sonra aniden bu... ilk başta hala nasıl davranacağımı anlamıyorum ... ama sonra.. tüm emirleri kendim yerine getirdiğimi görüyorum , kimse beni zorlamıyor.. daha cesur oluyorlar... ve bana dokunmaya başlıyorlar... kendileri bana emir vermeye başlıyorlar... bana en pis kelimeleri söylerken... oraya şaplak atıyorlar... yüzüme , göğüs, popo... zor değil... ama beni daha da küçük düşürmek için... misafirlerden bazıları daha cesur, kendileri bana emirler vermeye başlıyor... birisi telefonda olup biten her şeyi filme alıyor.. . . ve sonra... bir süre sonra bana bu fotoğraf ve videolarla şantaj yapmaya başlıyorlar..... ve ben de bu fotoğrafların tüm arkadaşlarıma ve meslektaşlarıma gösterilmesinden korkarak başka emirlere uyuyorum.. Gittikçe batıyorum...
Kusura bakmayın, bana yapacakları her şeyin ayrıntısını yazmayacağım....ama genel olarak böyle bir şey...ve bu benim en sevdiğim şey zararsız fantezi)))
Çok seksi fantezi...
These users thanked the author Seks tavuğu for the post (total 2):
Christmas_Christmas, sapık
angrove
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 236
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by angrove »

Her zaman partnerinizin fantezileri tarafından yönlendirilmenize gerek yok.
Boşandıktan sonra bir arkadaşlık sitesinde yeni ilişkiler için aday aramaya başladım. Ve içlerinden biri yatakta bana, bir oyun gibi ona vahşice tecavüz etmemi arzuladığını söyledi. Ben daha basit bir şeyler giyeceğim, sen de kıyafetlerimi yırtacaksın falan diyor, ama daha sert... Genelde neyin ne olduğunu anladıktan sonra ona dışarı kadar eşlik etti ve iletişimi kesti. Çünkü o zaman bir açıklama yazdığında bir dairem, bir arabam veya pantolonum olmadan tecavüze uğrayabilirim. Polis, performanslar ve fanteziler hakkındaki gevezeliklerimi dinlemeyecek, ancak beni gerçeğe dayalı olarak değerlendirecek.
Genel olarak benzer arzu ve fantezilerle karşılaşan biri varsa aldanmamak daha iyidir.
These users thanked the author angrove for the post (total 2):
Sibiryak89, sapık
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

angryboy: 22 Feb 2024, 11:36 Her zaman partnerinizin fantezileri tarafından yönlendirilmenize gerek yok.
Boşandıktan sonra bir arkadaşlık sitesinde yeni ilişkiler için aday aramaya başladım. Ve içlerinden biri yatakta bana, bir oyun gibi ona vahşice tecavüz etmemi arzuladığını söyledi. Ben daha basit bir şeyler giyeceğim, sen de kıyafetlerimi yırtacaksın falan diyor, ama daha sert... Genelde neyin ne olduğunu anladıktan sonra ona dışarı kadar eşlik etti ve iletişimi kesti. Çünkü o zaman bir açıklama yazdığında bir dairem, bir arabam veya pantolonum olmadan tecavüze uğrayabilirim. Polis, performanslar ve fanteziler hakkındaki gevezeliklerimi dinlemeyecek, ancak beni gerçeğe dayalı olarak değerlendirecek.
Genel olarak benzer arzu ve fantezilerle karşı karşıya kalan biri varsa aldanmamak daha iyidir.
Şu anda konuşuyorsun bir tür aşırılık hakkında... . Bir kızın ya da evli bir kadının kocasıyla ya da uzun süreli bir ilişkisi olduğu biriyle gerçekleştirmek istediği fanteziler kurmak bir şeydir...
nŞimdilik bu ne.... fantezilerinizi gerçekleştirecek bir kız arıyorsanız...
Ayrıca sosyal ağlardaki bir yazışmada ona kaba bir şekilde tecavüz ettiğinizi de önerdi. ilk buluşma?)))...
ama kahretsin... peki, nereye gidiyorum .. özellikle de tanışma sitelerinde veya arkadaşlık sitelerifantezilerinizi gerçekleştirmek için gerçekten bir partner seçmemelisiniz. ..
angrove
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by angrove »

Natali_Natali: 22 Feb 2024, 11:45 sosyal ağlardaki bir yazışmanızda ona kabaca tecavüz ettiğinizi mi, yoksa ilk randevuda mı olduğunu söyledi?)))...
.. .. üçüncü randevuda ......---...
These users thanked the author angrove for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

angryboy: 22 Feb 2024, 11:53
Natali_Natali: 22 Feb 2024, 11:45sosyal ağlardaki bir yazışmada ona kabaca tecavüz etmenizi mi önerdi, yoksa ilk buluşmada mı?)))...
... . üçüncü randevuda...---...
peki, üçüncü randevuda bu normal))) )... Üçüncü randevumda zaten Mercedes ve Jaguars’a binmiştim... bagajda)))...
Sibiryak89
angrove
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by angrove »

Natali_Natali: 22 Feb 2024, 11:56 on üçüncü randevumda zaten Mercedes ve Jaguars’a biniyordum... bagajda)))....
.... I Sormaya utanıyorum ama şortla binmek cinsel arzuların tatmini gibi bir şey, yoksa... kendi kendine mi oluyor?....
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

angryboy: 22 Feb 2024, 14:56 .... Sormaya utanıyorum ama şortla binmek cinsel arzuların tatmini gibi, ya da....
or)) )... Sadece şaka yapıyordum...
alexnikit
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 209
Registered for: 3 years

Unread post by alexnikit »

Natalie - sen çok ilginç bir kızsın, yazılarını okumak bir zevk. Deneyimlerinizi o kadar içten anlatıyorsunuz ki.....
Benim de benzer arzuları ve fantezileri olan bir kızım vardı, ne yazık ki onlara değer vermedim....
These users thanked the author alexnikit for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

alexnikit: 15 May 2024, 10:46 Natalie - sen çok ilginç bir kızsın, gönderilerini okumak bir zevk. Deneyimlerinizi o kadar içten anlatıyorsunuz ki.....
geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim)))...
Endişeli
Peru’da
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 449
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Peru’da »

Çok ilginç bir fantezi, kocanızla size aktif olarak hakim olması için konuşun. Toplumun önünde aşağılanmayı paylaşıyor mu? Örneğin, kıyafetlerin minimum düzeyde çıkarılması için sahilde nispeten zararsız bir aşağılamayla başlayabilirsiniz)
These users thanked the author Peru’da for the post:
Christmas_Christmas
Hamster
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 11 months

Unread post by Hamster »

Natali_Natali, fantezinizi anladığım kadarıyla. Eşimin beni aşağılaması da beni tahrik ediyor. Fantezilerden biri, eşimin üç veya dört arkadaşını evimize davet etmesi, genel olarak bir tür bekarlığa veda partisi düzenlemeleriydi. Masa verandamızda kurulu. Oturup sohbet ediyorlar, sonra karım yüksek sesle konuşuyor, canım, servis vakti geldi diyor. Mutfaktan verandaya yürüyorum, üzerimde kadın kıyafetleri var, makyajlıyım ve peruk takıyorum, elimde sıcak yemek dolu bir tepsi var. Kızlar görünüşüm karşısında şok oldular. Ama eşim bekarlığa veda partisine sadece kızların katılabileceğini söylüyor ve gülüyor. Herkes rahatlar ve akşam tüm hızıyla devam eder.
Sonra konuklardan biri Tanrı’nın da etekli bir kız olduğunu sorar. Eteğimi alıyorlar ve erotik iç çamaşırı popoda bir kesik ve popoda anal tıkaç var. Sonra rahatsız etmeye başlıyorlar
These users thanked the author Hamster for the post (total 2):
Christmas_Christmas, abartı
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”