Serebral palsili seks
-
Автор темыLenok
- Oral stimülasyon
- Total posts: 198
- Registered for: 2 years 1 month

Herkese selam. Bu soru için özür dilerim, hangi forum başlığına ait olduğunu bile bilmiyorum.
Genel olarak evimin zemin katında bir klinik var ve muhtemelen birkaç yıldır ayda bir kez serebral palsili bir kızla görüşüyorum, muhtemelen annesiyle birlikte, sonra da görünüşe göre büyükannemle. Ya tekerlekli sandalyede ya da yavaş yürüyor. Muhtemelen 25-30 yaşlarında, çirkin değil, gülümsüyor...
Aslında soru şu, nasıl yaşıyorlar? Ortakları var mı? Onun için çok üzülüyorum :üzgünüm: gerçekten milyonlarca erkeğin ilgisini çekemez mi? Fiziksel olarak üreme organları var, değil mi? Yoksa seks istemiyorlar mı?
Genel olarak evimin zemin katında bir klinik var ve muhtemelen birkaç yıldır ayda bir kez serebral palsili bir kızla görüşüyorum, muhtemelen annesiyle birlikte, sonra da görünüşe göre büyükannemle. Ya tekerlekli sandalyede ya da yavaş yürüyor. Muhtemelen 25-30 yaşlarında, çirkin değil, gülümsüyor...
Aslında soru şu, nasıl yaşıyorlar? Ortakları var mı? Onun için çok üzülüyorum :üzgünüm: gerçekten milyonlarca erkeğin ilgisini çekemez mi? Fiziksel olarak üreme organları var, değil mi? Yoksa seks istemiyorlar mı?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Serebral palsili seks
Seks hakkında bir şey bilmiyor olabilir.Lenok: ↑15 Nov 2023, 15:32 Herkese merhaba. Bu soru için özür dilerim, hangi forum başlığına ait olduğunu bile bilmiyorum.
-
Автор темыLenok
- Oral stimülasyon
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 2 years
-
- Nirvana’dayım
bir şeyi mi karıştırdın? Yoksa kendi tecrübelerinizden nasıl aldatacağınızı biliyor musunuz?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 2 years
Avatarına bakıyorum ve oradaki yönlendirmeyi okuyorum - Biseksüel, bu doğanın bir aldatmacasıdır
-
- Nirvana’dayım
Pekala, ben doğayı aldatmış olabilirim ama doğa seni aldattı)) Tufan değil.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
- Registered for: 2 years 2 months
Bazı nedenlerden dolayı bu konuya tek taraflı bakmak genellikle gelenekseldir. İnsanlar neden sağlık sorunları olan (serebral palsi dahil) kişilerin seks istediğini düşünüyor?
Belki de diğerleri gibi normal bir ilişki istiyorlardır. Üstelik sadece seks değil.
Seksin ne olduğunu bile bilmiyor olabilirler. Buna göre istemeyecekler.
Ayrıca zaten hayatta yeterince sorunları olduğunu düşünüyorum. Ve tabii ki asıl mesele seks değil.
Tabii ki serebral palsili bir kızla seks yapan ve hatta bundan mutlu olan erkekler var. Ama kızın kendisinin buna ihtiyacı var mı?

Belki de diğerleri gibi normal bir ilişki istiyorlardır. Üstelik sadece seks değil.
Ayrıca zaten hayatta yeterince sorunları olduğunu düşünüyorum. Ve tabii ki asıl mesele seks değil.
Tabii ki serebral palsili bir kızla seks yapan ve hatta bundan mutlu olan erkekler var. Ama kızın kendisinin buna ihtiyacı var mı?

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Registered for: 5 years 3 months
Onunla gerçekten seks yapmayı çok isterimVert: ↑15 Nov 2023, 18:22 Bazı nedenlerden dolayı bu konuya genellikle tek taraflı bakmak adettir. İnsanlar neden sağlık sorunları olan (serebral palsi dahil) kişilerin seks istediğini düşünüyor?![]()
Tabii ki serebral palsili bir kızla seks yapan ve hatta bundan mutlu olan erkekler var. Ama kızın kendisinin buna ihtiyacı var mı?![]()
-
- En güçlü orgazm!
Yan girişte bir aile var, gayet düzgün insanlar. Kızı ergenlik çağında. Zeka geriliği ile. İyi bir kız, kibar... onunla her karşılaştığında merhaba der. Ama aynı zamanda tüm bu fizyolojinin devreye girdiği yaşta. Ailem hakkında dehşetle düşünüyorum. Ancak yine de sorun devam ediyor...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 11 months
Ona bazı haplar verilebilir ve belki evde farklı bir yol izleyebilir.Mart: ↑25 Dec 2023, 16:14Yan girişte bir aile var, gayet düzgün insanlar. Kızı ergenlik çağında. Zeka geriliği ile. İyi bir kız, kibar... onunla her karşılaştığında merhaba der. Ama aynı zamanda tüm bu fizyolojinin devreye girdiği yaşta. Ailem hakkında dehşetle düşünüyorum. Ama yine de sorun devam ediyor...
-
Автор темыLenok
- Oral stimülasyon
Durum hiçbir şekilde değişmedi, onu yine gördüm, güzel bir kız, herkese gülümsüyor... hüzünlü.
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 3 years 1 month
Serebral Palsi’de zihinde herhangi bir sorun yoktur. Sıradan bir insan ama vücudunu kontrol etmekte sorunlar yaşıyor. Fizyoloji, kimin zihinsel bozukluğu olduğunu bilmenizi sağlar. Çocukluktan gelen güçlü libido ve seks hakkında bilgi eksikliği onların güçlü ilgi göstermesine engel değildir.
- These users thanked the author Kotofeicheg for the post (total 3):
- Mart, Fargal94, seksforumu_
-
- En güçlü orgazm!
Yani çevredeki tüm çocuklar, onun örneği aracılığıyla değil, kadınların temel özelliklerine ayrıntılı olarak aşina oldular. Herkese her şeyi ve çok isteyerek gösterdi. Hatırladığım kadarıyla her zaman olmasa da çoğu zaman külotsuz dolaşıyordum.
Ben çocukken bir komşu kızı vardı. , benden biraz daha genç. Hatırladığım kadarıyla, bazı sapmalar dışında herkes onu sokak aptalı olarak görüyordu. Sapmaların derecesini tahmin edemiyorum, o zamanlar bu tür şeyleri anlamıyordum, sonra da artık görmüyordum. Ama bir şey vardı.Kotofeicheg: ↑27 Dec 2023, 01:59 Serebral palside zihinde herhangi bir sorun yoktur. Sıradan bir insan ama vücudunu kontrol etmekte sorunlar yaşıyor. Fizyoloji, kimin zihinsel bozukluğu olduğunu bilmenizi sağlar. Çocukluktan gelen güçlü libido ve seks konusundaki bilgi eksikliği onların yoğun ilgi göstermesine engel değil.
Yani çevredeki tüm çocuklar, onun örneği aracılığıyla değil, kadınların temel özelliklerine ayrıntılı olarak aşina oldular. Herkese her şeyi ve çok isteyerek gösterdi. Hatırladığım kadarıyla her zaman olmasa da çoğu zaman külotsuz dolaşıyordum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
- Registered for: 1 year 7 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219
Bildiğim kadarıyla serebral palsi zihinsel gelişim bozukluğu değildir. Daha çok motor bir bozukluk. Serebral palsili bir sınıf arkadaşım vardı. Normal bir okulda okuduğu için muhtemelen en kötü durumda değildi. Bir kolu küçülmüş gibiydi, bacağını sürüklüyordu ve konuşmakta zorlanıyordu. Ama o bir aptal değildi. Çocuklar zalim olabiliyor, bazıları onunla dalga geçiyordu. Öğretmenleri ona acıdıkları için onu uzaklaştırdıkları için muhtemelen onu sevmiyorlardı. Çünkü cevap vermesi gerekirse, konuşurken dersin yarısını dinleyebilirdi.
Çocuklar çocuktur, kendisine taviz verildiğini anlamıştı. Bu nedenle çok fazla çabalamadım, sadece konuştum. Ama o bir aptal değildi. Benim yakın arkadaşım değildi. Ancak konuklar ona gelebilir. İyi bir kayıt cihazı vardı ve ailesi onu şımarttı. Ve geniş bir plak koleksiyonu. Kendiniz için bir şeyi yeniden yazmak mümkündü. Ama o beni gördüğüne her zaman seviniyordu, bu yüzden onunla hiç dalga geçmedim.
Zaman zaman onunla bu bölgede karşılaşıyorum. Merhaba, nasılsın? Ama onu dinlerken sabırlı olmanız gerekir. Şiddetli kekemeliği olan birini dinlemek gibi. Dinlemek isteyeceksiniz.
Peki benim amacım ne? Yaklaşık 15 yıl önce onunla bir kızla tanışmaya başladım. Ayrıca beyin felci nedeniyle elimi de böyle tuttum. Bacağımı sürükledim. Onunla konuştuğumuz zamanki kadar utangaçtım. Ama oldukça mutlu bir çifte benziyorlardı. Onları daha sonra birçok kez gördüm
Çocuklar çocuktur, kendisine taviz verildiğini anlamıştı. Bu nedenle çok fazla çabalamadım, sadece konuştum. Ama o bir aptal değildi. Benim yakın arkadaşım değildi. Ancak konuklar ona gelebilir. İyi bir kayıt cihazı vardı ve ailesi onu şımarttı. Ve geniş bir plak koleksiyonu. Kendiniz için bir şeyi yeniden yazmak mümkündü. Ama o beni gördüğüne her zaman seviniyordu, bu yüzden onunla hiç dalga geçmedim.
Zaman zaman onunla bu bölgede karşılaşıyorum. Merhaba, nasılsın? Ama onu dinlerken sabırlı olmanız gerekir. Şiddetli kekemeliği olan birini dinlemek gibi. Dinlemek isteyeceksiniz.
Peki benim amacım ne? Yaklaşık 15 yıl önce onunla bir kızla tanışmaya başladım. Ayrıca beyin felci nedeniyle elimi de böyle tuttum. Bacağımı sürükledim. Onunla konuştuğumuz zamanki kadar utangaçtım. Ama oldukça mutlu bir çifte benziyorlardı. Onları daha sonra birçok kez gördüm
-
Автор темыLenok
- Oral stimülasyon
Bana öyle geliyor ki hepsinin ruh eşini bulması gerekiyor. Bazı nedenlerden dolayı onun sadık, çok iyi bir eş olacağından eminim, bu tür insanlar zorlukların ne olduğunu ve size verilen kişiyi nasıl takdir etmeniz gerektiğini bilir.
- These users thanked the author Lenok for the post (total 5):
- Fargal94, Mart, Biyel kolu, Takma ad, Neşeli Roger
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219
Milyonlarca erkek imkansız bir hayal arıyor, sanal güzelliklere mastürbasyon yapıyor ama karşılığında hiçbir şey vermeye hazır değil
Sana tamamen katılıyorum. Ve özel ihtiyaçları olan bir adam olmak zorunda değil. İnsan empatiden ve şefkatten yoksun değilse..
Milyonlarca erkek imkansız bir hayal arıyor, sanal güzelliklere mastürbasyon yapıyor ama karşılığında hiçbir şey vermeye hazır değil
- These users thanked the author Biyel kolu for the post:
- Mart
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
Bir de komşumuzun çocuğu vardı. Kimse ona gülmedi ya da onunla dalga geçmedi. Onu birçok kez kalede dururken (tüm çocuklarla futbol oynarken) gördüm
Ona saygılı davrandılar. Sadece bacaklarında sorun vardı. Her iki el de normal çalışıyordu ancak konuşmada gecikme vardı. Ağabeyim onunla daha çok konuşuyordu, birlikte futbol oynuyorduk. Ben de geçiyordum ama onun kızlara ilgisi vardı
Ona saygılı davrandılar. Sadece bacaklarında sorun vardı. Her iki el de normal çalışıyordu ancak konuşmada gecikme vardı. Ağabeyim onunla daha çok konuşuyordu, birlikte futbol oynuyorduk. Ben de geçiyordum ama onun kızlara ilgisi vardı
- These users thanked the author Dal for the post (total 3):
- Biyel kolu, Fargal94, Neşeli Roger
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
-
Автор темыLenok
- Oral stimülasyon
desteğin için teşekkür ederim!
- These users thanked the author Lenok for the post (total 2):
- Fargal94, Biyel kolu
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
5 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Tekerlekli sandalye kullanıcısıyım, beyin felciliyim, mezun oldum normal bir okuldan, sadece evde eğitim görüyor. Şimdi video editörü olarak çalışıyorum, serebral palsinin farklı olabileceğini söylemek istiyorum ama cinsiyet açısından hem seks hem de normal ilişkiler istiyorumKotofeicheg: ↑27 Dec 2023, 01:59 Serebral palside zihinde herhangi bir sorun yoktur. Sıradan bir insan ama vücudunu kontrol etmekte sorunlar yaşıyor. Fizyoloji, kimin zihinsel bozukluğu olduğunu bilmenizi sağlar. Çocukluktan beri güçlü bir libido ve seks konusunda bilgi eksikliği onların yoğun ilgi göstermesine engel değil.
5 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Serebral palsili bir engelliyim, çalışıyorum ve gerçekten diğer yarımı bulmak istiyorum ama kızlar tekerlekli sandalyede olmamdan korkuyorLenok: ↑27 Dec 2023, 11:20 Bana öyle geliyor ki hepsinin ruh eşini bulması gerekiyor. Bazı nedenlerden dolayı onun sadık, çok iyi bir eş olacağından eminim, bu tür insanlar zorlukların ne olduğunu ve size verilen sevdiğiniz kişiyi nasıl takdir etmeniz gerektiğini bilir.
-
Автор темыLenok
- Oral stimülasyon
2 dakika sonra gönderilir 54 saniye:
Düşünüyordum da, ihtiyacı olan insanlara yardım eden gönüllüler var bedava, seks gönüllüleri de olmalı ama ne, hoş karşılanmasaydım, haftada bir tekerlekli sandalye kullanıcısını görmeye gider, oral seks yapar ve sonra işime devam ederdim.
Bu konuda size içtenlikle iyi şanslar diliyorum!
2 dakika sonra gönderilir 54 saniye:
Düşünüyordum da, ihtiyacı olan insanlara yardım eden gönüllüler var bedava, seks gönüllüleri de olmalı ama ne, hoş karşılanmasaydım, haftada bir tekerlekli sandalye kullanıcısını görmeye gider, oral seks yapar ve sonra işime devam ederdim.
- These users thanked the author Lenok for the post (total 2):
- alexey.painters, slavik.meshalkin
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
2 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
https://m.vk.com/public81393028
https://m.vk.com/znakomstvadljainvalidov
Üzerinde uzmanlaşmış gruplar var VK bu konuyla ilgili olarak oraya bakın.
2 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
https://m.vk.com/public81393028
https://m.vk.com/znakomstvadljainvalidov
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 3 years
Lenok, bunun için beklemenize gerek yok gönüllü hareketler için, oral seks yapmayı seviyorsunuz - ben kendim için birkaç tane seçtim ama gidin ve sağlığınız için oral seks yapın!
Sadece 2 nokta var: 1. Seks her şeyden önce iletişimdir ve insan iletişime, sürece alışır. 2 Her insan, iletişim ve seksin yanı sıra, bu süreçte bir ilişki, bir aile..., birisiyle ilgilenmek ister
Yani öylece emmenin mümkün olduğunu düşünmüyorum ama fena değil herhangi biri!
Sadece 2 nokta var: 1. Seks her şeyden önce iletişimdir ve insan iletişime, sürece alışır. 2 Her insan, iletişim ve seksin yanı sıra, bu süreçte bir ilişki, bir aile..., birisiyle ilgilenmek ister
Yani öylece emmenin mümkün olduğunu düşünmüyorum ama fena değil herhangi biri!
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
evet, eğer böyle gönüllüler olsaydı sorun etmezdim , ama burada bu muhtemelen mümkün değil, dürüst olacağım, videoda mastürbasyon yapacağım bir kadın olsaydı ve en azından bunu nasıl yaptığımı izleseydi, kendisi soyunmak zorunda olmasa da, bu olurdu benim için daha kolay.
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
- Registered for: 1 year 5 months
Bu tür insanlar için onu görmezden gelmeyi bırakmaları çok büyük bir artı olacaktır, "görmezden gelmeyi" ve
’nin yanından geçmeyi bırakacak)
Genellikle hem kadın hem de erkek bu tür insanlar öncelikle dikkat ve iletişim eksikliğinden muzdariptir. Çocukluklarında onlarla oynamayı, gençliklerinde tanışıp arkadaş olmayı vb. reddettikleri için çoğu zaman kendi içlerine kapanırlar.
Bu tür insanlar için onu görmezden gelmeyi bırakmaları çok büyük bir artı olacaktır, "görmezden gelmeyi" ve

-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
- Registered for: 1 year 5 months
Bu sadece bir çiftin yokluğu, kendilerini suçlayabilirler, çünkü bazen çok "düşmanca" davranırlar, birbirlerini daha iyi tanıma çabalarına tepki verebilirler, başkalarının "farkına varmadıkları" gerçeğine "alışmışlardır".
İşte o zaman bu Bir kız veya erkek kendisinin bir erkek olmadığını anlayacaktır. dışlanmış, sorunu neymiş iletişim kuruyor ve arkadaş oluyor, acıdıkları için değil ama aynı zamanda birisiyle ilgilendikleri için o zaman aşk gelecek, ilişkiler ve diğer her şey.
Bu sadece bir çiftin yokluğu, kendilerini suçlayabilirler, çünkü bazen çok "düşmanca" davranırlar, birbirlerini daha iyi tanıma çabalarına tepki verebilirler, başkalarının "farkına varmadıkları" gerçeğine "alışmışlardır".

-
- Orgazm!
- Total posts: 702
- Registered for: 1 year 6 months
Ayrıca bir Zaporozhets kullanıyordu. O zamanlar 20-23 yaşlarındaydı. Stadyum müzikteydi. yatılı okul ve yatılı okuldaki kızlar onunla hevesle iletişim kurdu.
Aynı hikaye...Serebral palsili bir tanıdığı kalede mini futbol oynuyordu . Doğru, hokey kaleleri kurdular. Konuşması, tepkisi ve mizah anlayışıyla her şey yolundaydı. Kendisi de şaka yaptı: "Neden ortalıkta bir calichi gibi koşuyorsun?"Galinka: ↑27 Dec 2023, 15:03 Bir de komşumuzun oğlu vardı. Kimse ona gülmedi ya da onunla dalga geçmedi. Onu birçok kez kalede dururken (tüm çocuklarla futbol oynarken) gördüm
Ayrıca bir Zaporozhets kullanıyordu. O zamanlar 20-23 yaşlarındaydı. Stadyum müzikteydi. yatılı okul ve yatılı okuldaki kızlar onunla hevesle iletişim kurdu.
- These users thanked the author MENZİL_ for the post:
- Neşeli Roger
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 24 Replies
- 3433 Views
-
Last post by Fritz