[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 45 of 50 bytes Sorulacak soru - Page 106 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Hayır. Çoğunlukla Yeni Yıl Arifesini, Paskalya’yı, Mayıs tatillerini severler - gerçek insanlarla ve eylemlerle ilişkili bazı anlamlar vardır.
İşte renkli Hamuru günü, 14.02 - diğer bir deyişle bugün birbirinizi sevin, kaltak ve osuruklu kartpostalları paylaşın. Tıpkı 8 Mart’ta mimozalarda olduğu gibi.
Size güzel, büyük bir halı verildi. Bununla ne yapacaksın?
[quote=Tania post_id=330569 time=1706790832 user_id=10913] Ve siz [url=viewtopic.php?t=12394]ne düşünüyorsunuz[/url] insanlar onları seviyor mu? [/quote] Hayır. Çoğunlukla Yeni Yıl Arifesini, Paskalya’yı, Mayıs tatillerini severler - gerçek insanlarla ve eylemlerle ilişkili bazı anlamlar vardır. İşte renkli Hamuru günü, 14.02 - diğer bir deyişle bugün birbirinizi sevin, kaltak ve osuruklu kartpostalları paylaşın. Tıpkı 8 Mart’ta mimozalarda olduğu gibi.
Size güzel, büyük bir halı verildi. Bununla ne yapacaksın?
[quote=Clear post_id=330940 time=1706890822 user_id=23038] Aktris, cinsel fantezilerinizin oyuncusu. Kim? [/quote] Böyle insanlar yok ama bir zamanlar Emma Watson gerçekten doğru kıvrımları hareket ettirmişti. En sevdiğin sebze?
[quote=Değişikliği Koru post_id=330996 time=1706897319 user_id=17435] Herhangi bir şeye alerjiniz var mı? [/quote]Böyle bir şeye alerjiniz olduğunu hatırlamıyorum
Öyle bir alerjiniz var mı? yanınızda ilk yardım çantası var mı?
İlk yardımın nasıl yapılacağını biliyor musunuz ve bunu nereden öğrendiniz?
Üniversitede bir çeşit ilk yardım kursumuz vardı, bu yüzden teorik olarak turnike uygulayabilirim... .
Kararları ve seçimleri kolayca yapabiliyor musunuz?
[quote=Değişikliği Koru post_id=331001 time=1706897548 user_id=17435] İlk yardımın nasıl yapılacağını biliyor musunuz ve bunu nereden öğrendiniz? [/quote] Üniversitede bir çeşit ilk yardım kursumuz vardı, bu yüzden teorik olarak turnike uygulayabilirim... . Kararları ve seçimleri kolayca yapabiliyor musunuz?
[quote=smax post_id=334902 time=1707691044 user_id=15543] Seyahat etmeyi sever misiniz? [/quote] Gerçekten seviyorum! Arkadaşınızın [url=viewtopic.php?t=8296] ihtiyacı varsa önemli bir iş toplantısını atlayabilirsiniz. [/url]’ye toplantınızla tam olarak aynı anda yardım etmek ister misiniz?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=334903 time=1707691378 user_id=18654] eğer arkadaşınız [url=viewtopic.php?t=8296]toplantıyla tam olarak aynı anda[/url] yardıma mı ihtiyacınız var? [/quote] nEvet , ancak buna göre görüşme yapacağım kişiye de bu durumu bildiriyorum.
Kaç mesleğiniz var veya kaç gelir türünde hizmet sunabiliyorsunuz? ?
[quote=Değişikliği Koru post_id=336670 time=1708157018 user_id=17435] Kaç mesleğiniz var ya da kaç tür kazanç türünde hizmetlerinizi nasıl sunacağınızı biliyorsunuz? [/quote] Göre üç meslek "kabuklar" ve onlara göre çalışıyorum/ çalıştım. Ne sıklıkla SPONTAN seks yapıyorsunuz?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=336679 time=1708159474 user_id=18654] Ne sıklıkla SPONTAN seks yapıyorsunuz? [/quote] Çok nadiren, görünüşe göre yaşlanıyorum...
Mastürbasyon için hangi doğaçlama yöntemler kullanıldı?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=336679 time=1708159474 user_id=18654] Ne sıklıkla SPONTAN seks yaparsınız? [/quote] Gençken, her bir buçuk ayda bir olurdu. Bugünlerde bunu hatırlamıyorum bile. Hepsi uzun vadeli iletişim yoluyla.
[quote=Stopkin post_id=337029 time=1708249983 user_id=22151] Akan su ile mastürbasyon yapıyor musunuz? [/quote] Hayır. Nedenini bile bilmiyorum..... Aşk giderse seks kalır mı? Peki ya durum tam tersiyse?
Strecoza: ↑18 Feb 2024, 12:58
İlk mastürbasyonunuzu hatırlıyor musunuz?
Hatırlıyorum! Vücudum aniden orgazm içinde kavislendiğinde şok oldum)) Mesela bu neydi?!
Üzgün olduğunuzda ve hiçbir şey istemediğinizde ne yaparsınız?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote=Strecoza post_id=337030 time=1708250282 user_id=15698] İlk mastürbasyonunuzu hatırlıyor musunuz? [/quote] Hatırlıyorum! Vücudum aniden orgazm içinde kavislendiğinde şok oldum)) Mesela bu neydi?! Üzgün olduğunuzda ve hiçbir şey istemediğinizde ne yaparsınız?
[quote=Strecoza post_id=337033 time=1708250629 user_id=15698] Sık sık minör çalar mısınız? [/quote] Pek sık değil. Ama yürekten. Klasiklerden tam olarak neleri dahil ediyorsunuz?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=337034 time=1708250743 user_id=18654] [quote=Strecoza post_id= 337033 time=1708250629 user_id=15698] Azınlık sıklıkla mı? [/quote] Pek sık değil. Ama yürekten. Peki klasiklerden tam olarak neleri dahil ediyorsunuz? [/quote]
Vivaldi’nin "The Seasons" eserine bayılıyorum n Klasikleri dinlemeyi sever misiniz?
[quote=Strecoza post_id=337036 time=1708250952 user_id=15698] Klasikleri dinlemeyi sever misiniz? [/quote] Gerçekten beğendim. Şu anda en çılgın arzunuz nedir?
[quote=Değişikliği Koru post_id=337039 time=1708251211 user_id=17435] Sık sık sinemaya gider misiniz? [/quote] Hayır, hiç bana göre değil. En son izlediğiniz film?
[quote=Alenka post_id=337098 time=1708255555 user_id=19239] Kocanız kıskanıyor mu? [/quote] Benim kocam yok)) Ama bir koca olarak ve genel olarak ilişkilerde öyle değilim kıskanıyorum.
Strecoza: ↑18 Feb 2024, 13:09
Vivaldi’nin "Mevsimler"ine bayılıyorum
Klasikleri dinlemeyi sever misiniz?
Evet severim. Vivaldi’nin "Kış" şarkısı arabanın çalma listesinde. Vivaldi, Chopin, Mozart, Beethoven’ın yanı sıra Sviridov’un ilham perileri. Puşkin’in "Blizzard" adlı eserinin illüstrasyonları. Romantizmi severim.
Kitap okumayı sever misin? Tam olarak ne: Bilim Kurgu mu? Dedektifler mi? Aşk romanları mı? Tarihsel mi? Belki şiir?
"...Ve alçakgönüllülüğünü yitirip tamamen aptallaşarak
Başkasının karısı gibi bir huş ağacına sarıldı."
These users thanked the author Sidor for the post:
Klasikleri dinlemeyi sever misiniz? [/quote] Evet severim. Vivaldi’nin "Kış" şarkısı arabanın çalma listesinde. Vivaldi, Chopin, Mozart, Beethoven’ın yanı sıra Sviridov’un ilham perileri. Puşkin’in "Blizzard" adlı eserinin illüstrasyonları. Romantizmi severim. Kitap okumayı sever misin? Tam olarak ne: Bilim Kurgu mu? Dedektifler mi? Aşk romanları mı? Tarihsel mi? Belki şiir? "...Ve alçakgönüllülüğünü yitirip tamamen aptallaşarak Başkasının karısı gibi bir huş ağacına sarıldı."
[quote=Alenka post_id=337116 time=1708256860 user_id=19239] Burada geçirdiğiniz zamandan pişman mısınız? [/quote] Henüz değil ama hayatımdan bir şey çıkarsa, ona ihtiyacım yok demektir. Mutlu musun?
Sidor: ↑18 Feb 2024, 14:56
Kitap okumayı sever misiniz? Tam olarak ne: Bilim Kurgu mu? Dedektifler mi? Aşk romanları mı? Tarihsel mi? Belki şiir?
"...Ve alçakgönüllülüğünü yitirip tamamen aptallaşarak
Başkasının karısı gibi bir huş ağacına sarıldı."
Okumayı seviyorum ama artık giderek daha fazla uzmanlaşmış edebiyat ve bilimsel makaleler var.
Şiir konusuna gelince - Telega’da ve YouTube’da çağdaş yazarları okuyorum/izliyorum.
[quote=Sidor post_id=337122 time=1708257399 user_id=23403] Kitap okumayı sever misiniz? Tam olarak ne: Bilim Kurgu mu? Dedektifler mi? Aşk romanları mı? Tarihsel mi? Belki şiir? "...Ve alçakgönüllülüğünü yitirip tamamen aptallaşarak Başkasının karısı gibi bir huş ağacına sarıldı." [/ quote] Okumayı seviyorum ama artık giderek daha fazla uzmanlaşmış edebiyat ve bilimsel makaleler var. Şiir konusuna gelince - Telega’da ve YouTube’da çağdaş yazarları okuyorum/izliyorum.
VARG_: ↑18 Feb 2024, 15:14
Okuduğunuz kitaplardan hangileri ruhunuza işledi?
Fowles, "The Magus" ve Hauff’un hikayeleri. Ve Pasternak’ın "Doktor Jivago"su. Evet, pek çok şey.
Sık sık iş için kitap okur musunuz? Yoksa hiç okumuyor musun?
[quote=VARG_ post_id=337134 time=1708258447 user_id=22702] Okuduğunuz kitaplardan hangileri ruhunuza işledi? [/quote] Fowles, "The Magus" ve Hauff’un hikayeleri. Ve Pasternak’ın "Doktor Jivago"su. Evet, pek çok şey. Sık sık iş için kitap okur musunuz? Yoksa hiç okumuyor musun?
Alenka: ↑18 Feb 2024, 15:06
Yılda kaç kez seyahat ediyorsunuz?
Bir kez değil. Tüm seyahatlerim işle ilgiliydi.
Ve asıl ilgimi çeken şey yaşadığım yer olan Antarktika, Kamçatka, Sakhalin, Faroe Adaları, İzlanda’dan çok uzaklar. Sıcak ülkeler çekici değil.
Ayrıca kalkmakta da zorlanıyorum, uzun yolculuklardan önce uzun süre sallanıyorum))
Sizi en çok etkileyen ülke ziyaret?
These users thanked the author MENZİL_ for the post:
[quote=Alenka post_id=337129 time=1708257974 user_id=19239] Yılda kaç kez seyahat ediyorsunuz? [/quote] Bir kez değil. Tüm seyahatlerim işle ilgiliydi. Ve asıl ilgimi çeken şey yaşadığım yer olan Antarktika, Kamçatka, Sakhalin, Faroe Adaları, İzlanda’dan çok uzaklar. Sıcak ülkeler çekici değil. Ayrıca kalkmakta da zorlanıyorum, uzun yolculuklardan önce uzun süre sallanıyorum))
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: