Bu soru yalnızca heteroseksüeller içindir (forumun erkekleri ve kadınları) Zevklerinizi paylaşın))
Bir erkeğin dalga geçtiği ve kayganlaştırıcı içeren parmağını kıçıma soktuğu hazırlık anını seviyorum )
İlk yerleştirme anlarındaki acıyı ve penisin yavaş yavaş santimetre santimetre tüm uzunluğu boyunca nüfuz etmesini gerçekten seviyorum. Doluluk hissini, hareketlerin artan temposunu, içimdeki sıcaklığı, sonunda beni inanılmaz bir hızla ve tüm uzunluk boyunca dövmesini seviyorum
These users thanked the author JuliaZ for the post (total 15):
Bu soru yalnızca heteroseksüeller içindir (forumun erkekleri ve kadınları) Zevklerinizi paylaşın))
Bir erkeğin dalga geçtiği ve kayganlaştırıcı içeren parmağını kıçıma soktuğu hazırlık anını seviyorum ) İlk yerleştirme anlarındaki acıyı ve penisin yavaş yavaş santimetre santimetre tüm uzunluğu boyunca nüfuz etmesini gerçekten seviyorum. Doluluk hissini, hareketlerin artan temposunu, içimdeki sıcaklığı, sonunda beni inanılmaz bir hızla ve tüm uzunluk boyunca dövmesini seviyorum🤭
JuliaZ: ↑12 Apr 2023, 15:13
Bu soru yalnızca heteroseksüeller içindir (forumun kadın ve erkekleri) Zevklerinizi paylaşın))
Bir erkeğin dalga geçtiği ve kayganlaştırıcı içeren parmağını içine soktuğu hazırlık anını seviyorum. (eşek) nSersiyon sırasındaki ilk anlardaki acıyı ve penisin yavaşça santimetre santimetre tam uzunluğuna kadar nüfuz etmesini gerçekten seviyorum. Doluluk hissini, hareketlerin artan temposunu, içimdeki sıcaklığı, sonunda beni inanılmaz bir hızla ve tüm uzunluk boyunca dövmesini seviyorum n
[quote=JuliaZ post_id=190376 time=1681301639 user_id=9338] Bu soru yalnızca heteroseksüeller içindir (forumun kadın ve erkekleri) Zevklerinizi paylaşın))
Bir erkeğin dalga geçtiği ve kayganlaştırıcı içeren parmağını içine soktuğu hazırlık anını seviyorum. (eşek) nSersiyon sırasındaki ilk anlardaki acıyı ve penisin yavaşça santimetre santimetre tam uzunluğuna kadar nüfuz etmesini gerçekten seviyorum. Doluluk hissini, hareketlerin artan temposunu, içimdeki sıcaklığı, sonunda beni inanılmaz bir hızla ve tüm uzunluk boyunca dövmesini seviyorum🤭 n[/quote] yukarıdakilerin hepsini vajinanızda hissetmiyor musunuz?
Bu soru yalnızca heteroseksüeller içindir (forumun kadın ve erkekleri) Zevklerinizi paylaşın))
Bir erkeğin dalga geçtiği ve kayganlaştırıcı içeren parmağını içine soktuğu hazırlık anını seviyorum. (eşek) nSersiyon sırasındaki ilk anlardaki acıyı ve penisin yavaşça santimetre santimetre tam uzunluğuna kadar nüfuz etmesini gerçekten seviyorum. Doluluk hissini, hareketlerin artan temposunu, içimdeki sıcaklığı, sonunda beni inanılmaz bir hızla ve tüm uzunluk boyunca dövmesini seviyorum n
Ne kadar güzel anlattınız! Bu tam olarak hoşuma giden şey! Ve ayrıca bir kadının özellikle diz-dirsek pozisyonunda tamamen itaat etme faktörü) Asıl soru nedir?)
These users thanked the author Fargal94 for the post:
[quote=JuliaZ post_id=190376 time=1681301639 user_id=9338] Bu soru yalnızca heteroseksüeller içindir (forumun kadın ve erkekleri) Zevklerinizi paylaşın))
Bir erkeğin dalga geçtiği ve kayganlaştırıcı içeren parmağını içine soktuğu hazırlık anını seviyorum. (eşek) nSersiyon sırasındaki ilk anlardaki acıyı ve penisin yavaşça santimetre santimetre tam uzunluğuna kadar nüfuz etmesini gerçekten seviyorum. Doluluk hissini, hareketlerin artan temposunu, içimdeki sıcaklığı, sonunda beni inanılmaz bir hızla ve tüm uzunluk boyunca dövmesini seviyorum🤭 n[/quote]Ne kadar güzel anlattınız! Bu tam olarak hoşuma giden şey! Ve ayrıca bir kadının özellikle diz-dirsek pozisyonunda tamamen itaat etme faktörü) Asıl soru nedir?)
Fargal94: ↑12 Apr 2023, 15:27
Ne kadar güzel anlatmışsınız! Bu tam olarak hoşuma giden şey! Ve ayrıca bir kadının özellikle diz-dirsek pozisyonunda tamamen itaat etme faktörü) Asıl soru nedir?)
Paylaş zevkler))
peki)
These users thanked the author JuliaZ for the post (total 2):
[quote=Fargal94 post_id=190386 time=1681302426 user_id=7900] Ne kadar güzel anlatmışsınız! Bu tam olarak hoşuma giden şey! Ve ayrıca bir kadının özellikle diz-dirsek pozisyonunda tamamen itaat etme faktörü) Asıl soru nedir?) [/quote] [quote=JuliaZ post_id=190376 time=1681301639 user_id=9338] Paylaş zevkler)) [/quote] peki)
Bilmiyorum, klasikler bir erkek olarak benim için en keyifli olanlardır. Penis daha anatomik olarak orada oturur. Bütün kızlar bundan hoşlanmaz. Ve her şeyin yolunda olup olmadığı hakkında konuşmayı seviyorum. Vajinadan çok kıçın olmasını isteyen insanlar da vardı. Üstelik bazıları bunu yaparken bezelyelerini parmaklamaktan hoşlanıyordu, bazıları ise onlara tamamen anal bir heyecan yaşatıyordu. İşte tadı ve rengi...
Orgazm açısından bile herkes farklıdır, birini birkaç dakika içinde dilinizle getirebilirsiniz, diğeri boşalmaz onu kıçından sikene kadar
These users thanked the author Takma ad for the post (total 2):
Bilmiyorum, klasikler bir erkek olarak benim için en keyifli olanlardır. Penis daha anatomik olarak orada oturur. Bütün kızlar bundan hoşlanmaz. Ve her şeyin yolunda olup olmadığı hakkında konuşmayı seviyorum. Vajinadan çok kıçın olmasını isteyen insanlar da vardı. Üstelik bazıları bunu yaparken bezelyelerini parmaklamaktan hoşlanıyordu, bazıları ise onlara tamamen anal bir heyecan yaşatıyordu. İşte tadı ve rengi...
Orgazm açısından bile herkes farklıdır, birini birkaç dakika içinde dilinizle getirebilirsiniz, diğeri boşalmaz onu kıçından sikene kadar 😳😄
Tabii ki, minyon bir kızın büzgen kasını büyük aletinizle açıp sonra sonuna kadar sikmeniz heyecan verici. Zevkten şiddetle çığlık atıyorlar ve boşalıyorlar ve ben de aktif olarak anal deliğe boşalıyorum, böylece sperm oradan akıyor
Tabii ki, minyon bir kızın büzgen kasını büyük aletinizle açıp sonra sonuna kadar sikmeniz heyecan verici. Zevkten şiddetle çığlık atıyorlar ve boşalıyorlar ve ben de aktif olarak anal deliğe boşalıyorum, böylece sperm oradan akıyor
[quote=Marinka post_id=190383 time=1681302107 user_id=12161] Acıyı seviyorum. Hissetmesi hoş ve hatta heyecan verici [/quote] Eğer bir erkek hassassa neredeyse ölmüş demektir)
Bir erkeğin dalga geçtiği ve kayganlaştırıcı içeren parmağını içine soktuğu hazırlık anını seviyorum. (eşek) nSersiyon sırasındaki ilk anlardaki acıyı ve penisin yavaşça santimetre santimetre tam uzunluğuna kadar nüfuz etmesini gerçekten seviyorum. Doluluk hissini, hareketlerin artan temposunu, içimdeki sıcaklığı, sonunda beni baş döndürücü bir hızla ve tüm uzunluk boyunca dövmesini seviyorum
nHazırlık anından sürecin kendisine kadar her şey harika, önce oradaki her şeyi dilinizle yalayacaksınız, sonra parmaklarınızla tek tek girmeye başlayacaksınız, sonra bir tür oyuncak alabilirsiniz ve sonra bir üye ile girin, elastik olduğunda ve her şey oraya baskı yaptığında, duyumlar klasik olandan daha ilginçtir. Ayrıca evlerin ona arkadan girdiğinizde ve elinizle amını okşadığınızda bundan hoşlandıklarını fark ettim, boşalmaya başlıyorlar. Ama herkes böyle değil.
These users thanked the author Mitayçik for the post:
Bir erkeğin dalga geçtiği ve kayganlaştırıcı içeren parmağını içine soktuğu hazırlık anını seviyorum. (eşek) nSersiyon sırasındaki ilk anlardaki acıyı ve penisin yavaşça santimetre santimetre tam uzunluğuna kadar nüfuz etmesini gerçekten seviyorum. Doluluk hissini, hareketlerin artan temposunu, içimdeki sıcaklığı, sonunda beni baş döndürücü bir hızla ve tüm uzunluk boyunca dövmesini seviyorum [/quote] nHazırlık anından sürecin kendisine kadar her şey harika, önce oradaki her şeyi dilinizle yalayacaksınız, sonra parmaklarınızla tek tek girmeye başlayacaksınız, sonra bir tür oyuncak alabilirsiniz ve sonra bir üye ile girin, elastik olduğunda ve her şey oraya baskı yaptığında, duyumlar klasik olandan daha ilginçtir. Ayrıca evlerin ona arkadan girdiğinizde ve elinizle amını okşadığınızda bundan hoşlandıklarını fark ettim, boşalmaya başlıyorlar. Ama herkes böyle değil.
[quote=niqk post_id=192461 time=1681752845 user_id=218] [ref=#0000ff]Lerunchik[/ref], hayır, bir erkek olduğunda hassastır deneyecektir... [/quote] Çok denemelisiniz)) Biz de eğlenmek istiyoruz))))
[quote=Lerunchik post_id=193919 time=1682069526 user_id=18004] [quote=niqk post_id=192461 time=1681752845 user_id= 218] [ref=#0000ff]Lerunçik[/ref], hayır , bir erkek biraz denediğinde... [/quote] Biraz denemene gerek yok)) Biz de eğlenmek istiyoruz)))) n[/quote]
[quote=niqk post_id=194042 time=1682085137 user_id=218] [quote=Lerunchik post_id=193919 time=1682069526 user_id= 18004] [quote=niqk post_id=192461 time =1681752845 user_id=218] [ref=#0000ff]Lerunçik[/ref], hayır, bir erkek biraz denediğinde... [/quote] Biraz denemelisin)) Biz de eğlenmek istiyoruz)))) [/quote]
Ve sonra kız yalan söylemeli... [/quote] Tartışmayacağım. Ve sen yaramazsın. Evet?)))
Bir kadınla ilgili iyi olan şey, seksin hisleri ve hazları bakımından tamamen farklı olduğu üç yere sahip olmasıdır. Ve eğer oral seks - bu öncelikle psikolojik bir duygudur, o zaman anal seks öncelikle fiziksel duyumlar nedeniyle hoştur, anüsün dairesel kasları erkek penisini sırasıyla tüm çevre boyunca eşit bir şekilde sıkıştırdığında, penisin derin sürtünmesi popoya girmek, kedideki sıradan seksten tamamen farklı bir his ve zevke neden olur ve penisin kıçın tüm derinliğine tamamen nüfuz ettiği kıçtaki orgazm, alışılmadık derecede güçlü ve parlaktır. Hem erkekler hem de kadınlar için organizmaların, bedenlerin ve ruhların tamamen birleştiği hissini veren anal sekstir. Ve eğer sıradan seks belirli bir miktar sertliğe ve sertliğe izin veriyorsa, o zaman anal seks sırasında her şeyi dikkatli, nazikçe, nazikçe, sevgiyle yapmak önemlidir. Ayrıca anal seks çeşitlilik açısından normal sekse bir alternatiftir, ayrıca anal seks istenmeyen hamilelikten korunmanın mükemmel ve garantili bir yoludur ve aynı zamanda kadın bedeni için çok faydalı bir süreçtir: erkek sperminin sindirilebilirliği. Kadın vücudu için oldukça faydalı olan bu madde sayesinde bağırsaklar en etkili olanıdır.
These users thanked the author Truwor for the post (total 3):
Bir kadınla ilgili iyi olan şey, seksin hisleri ve hazları bakımından tamamen farklı olduğu üç yere sahip olmasıdır. Ve eğer [url=viewtopic.php?t=2165]oral seks[/url] - bu öncelikle psikolojik bir duygudur, o zaman anal seks öncelikle fiziksel duyumlar nedeniyle hoştur, anüsün dairesel kasları erkek penisini sırasıyla tüm çevre boyunca eşit bir şekilde sıkıştırdığında, penisin derin sürtünmesi popoya girmek, kedideki sıradan seksten tamamen farklı bir his ve zevke neden olur ve penisin kıçın tüm derinliğine tamamen nüfuz ettiği kıçtaki orgazm, alışılmadık derecede güçlü ve parlaktır. Hem erkekler hem de kadınlar için organizmaların, bedenlerin ve ruhların tamamen birleştiği hissini veren anal sekstir. Ve eğer sıradan seks belirli bir miktar sertliğe ve sertliğe izin veriyorsa, o zaman anal seks sırasında her şeyi dikkatli, nazikçe, nazikçe, sevgiyle yapmak önemlidir. Ayrıca anal seks çeşitlilik açısından normal sekse bir alternatiftir, ayrıca anal seks istenmeyen hamilelikten korunmanın mükemmel ve garantili bir yoludur ve aynı zamanda kadın bedeni için çok faydalı bir süreçtir: erkek sperminin sindirilebilirliği. Kadın vücudu için oldukça faydalı olan bu madde sayesinde bağırsaklar en etkili olanıdır.
[quote=Lerunchik post_id=192458 time=1681752309 user_id=18004] [quote=Marinka post_id=190383 time=1681302107 user_id= 12161] Acıyı seviyorum. Hissetmesi hoş ve hatta heyecan verici [/quote] Bir erkek hassassa neredeyse yok olmuştur) [/quote] n Önemli olan kızın eğlenmesidir. O zaman AC’yi sevecek. Biz de bu noktaya hemen gelmedik.
Kıçına giren tüm kadınlar arasında en büyük heyecan analdır sex acı çeken kişiyi aradı. Bir üyenin içeri girmesi en az beş dakika sürdü. O: biraz, sessizce, daha dikkatli, ah acıyor - don, hareket etme, bu yüzden santimetre santimetre onun içine doğru ilerledi. İşkenceye benziyordu ama acı çekiyor olması beni heyecanlandırıyordu ama o benim sikimi kıçına koymak istiyordu ve bekliyordu!
These users thanked the author Andrey-37 for the post (total 5):
Kıçına giren tüm kadınlar arasında en büyük heyecan [url=viewtopic.php?t=14008]analdır sex [/url] acı çeken kişiyi aradı. Bir üyenin içeri girmesi en az beş dakika sürdü. O: biraz, sessizce, daha dikkatli, ah acıyor - don, hareket etme, bu yüzden santimetre santimetre onun içine doğru ilerledi. İşkenceye benziyordu ama acı çekiyor olması beni heyecanlandırıyordu ama o benim sikimi kıçına koymak istiyordu ve bekliyordu!
Herkese selam! Çok hoş olmayan bir durumla karşılaştım ve bunu yaşayan var mı ve nasıl çözüleceğini bilmek istiyorum.
Genel olarak seksten, özellikle de fiziksel seksten hiçbir zaman gerçekten...
Last post
Böyle bir durumda ne yapmalı? Peki ne olabilir?
Bununla karşılaşmadığım için kendi örneğimden hiçbir şey söyleyemem ama tamamen teoride - yeni bul fetişler veya mevcut olanları geliştirin. Herkesin...
Anal seksten vajinal seksten daha fazla zevk alan kızlar var mı?
Onları tanıyor musun? Ya da belki sen de öylesin?)
Last post
Anal seksten vajinal seksten daha fazla zevk alan kızlar var mı?
Onları tanıyor musunuz? Ya da belki sen de öylesindir?)
Bir arkadaşımın böyle bir karısı var. O sadece anal tercih ediyor. Ve bunu...
Pek çok kişi parmağını kıçına sokar veya anal seks yapar. Parmağınızdaki, penisinizdeki veya yapay penisinizdeki kaka kokusunu veya izlerini nasıl buluyorsunuz? hatta bağırsakta küçük bir kaka bile...
Last post
Lavman, ancak seksten kısa bir süre önce ve sabah veya akşam değil.
Herkese merhaba! Sevgili forum kullanıcıları, söyleyin bana, hiç derin bir uyku çekerken aniden birinin size oral seks yapması, oral seks yapması, sizi sikmesi vb. ile uyandığınız bir durum yaşadınız...
Last post
Bunca zaman içinde bu yalnızca bir kez oldu. Doğru, ondan önce neredeyse iki gün çalıştım. Sadece bitirdiğimde uyandım