Bir kadın ile yetişkin kızı arasındaki açıklık derecesi
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir kadın ile yetişkin kızı arasındaki açıklık derecesi
Bir kadın ile nispeten yetişkin bir kız arasındaki ilişkideki bazı anların, tamamen erkek fantezilerinin sömürülmesinin bir nesnesi olduğunu düşünürdüm ve şimdi bile belirsiz şüpheler yüzünden eziyet çekiyorum. Bununla birlikte, güzel hanımlarla yazışmalardan (fotoğraf ve video alışverişi geldiği için sahte değil), bazılarıyla kızları arasında neredeyse hiçbir özel sırrın olmadığını öğrendiğimde şaşırdım. Örneğin, bir annenin kızına uzun süredir cinsel partnerinin yokluğundan şikayet ettiği ve konuşma sırasında kızının oyuncaklarını gösterdiği ve hemen annesine Ozon için bir vibratör sipariş etmesine yardım ettiği ortaya çıktı. Annem daha sonra aldığı oyuncağı gösterdi. Cihazları birbirlerine çalışır halde gösterip göstermediklerine dair sorularıma cevap çok belirsiz verildi. Kızı diğer anneyi gerçek erkek arkadaşıyla tanıştırdı. O biber olduğu ortaya çıktı, zaten fantezilerinden akan annesine topları yuvarlamaya başladı. Daha sonra kızımla bu konuyu açıkça konuştum (buna inandım). Ve aniden kız annesine adamı baştan çıkarma izni verdi (İnanmadım, bu yüzden yazdım, bana gücendiler (“yalan söylediğimi mi düşünüyorsun?”) ve sanal sohbetimiz kesintiye uğradı) .
Peki kızlar, sizce bu durumlarda samimi açıklamalar ne kadar ileri gidebilir ve ilişki o kadar güven verici ki bir anne ile kızın iki kişilik bir sevgilisi olabilir ama öyle değil onları rahatsız mı ediyorum? Peki ya kıskançlık duygusu? Bildiğim kadarıyla kadınlar çoğunlukla mal sahibi.
Peki kızlar, sizce bu durumlarda samimi açıklamalar ne kadar ileri gidebilir ve ilişki o kadar güven verici ki bir anne ile kızın iki kişilik bir sevgilisi olabilir ama öyle değil onları rahatsız mı ediyorum? Peki ya kıskançlık duygusu? Bildiğim kadarıyla kadınlar çoğunlukla mal sahibi.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 390
- Registered for: 2 years
Cevap: Bir kadın ile yetişkin kızı arasındaki samimiyet derecesi
Tek bir sevgilimiz yok ve olamaz, artık farklı yerlerde yaşıyoruz, dolayısıyla burada cevaplanacak bir şey yok. Ve bunun mümkün olması pek olası değil.
Burada aslında iki soru var. Açık konuşmalara gelince, neden olmasın. Yetişkin bir kızım var, o zaten evli ve yakın ilişkiler açısından onunla kız arkadaş olarak iletişim kurabiliyoruz. Her birinin anlatacak bir şeyi, paylaşacak bir şeyi ve tavsiye edecek bir şeyi var. Benim için, kocamla geçirdiğim yıllardan bu yana ve cinsiyet açısından yaşam deneyimim var ve onun için, bir genç olarak, farkındalık açısından hala daha ileride. Tabii burada da bazı sınırlar var; fantezilerimi ve eşimle olan eğlencemizi onunla paylaşmıyorum.Kral Zogu: ↑31 Jan 2024, 06:18 Peki kızlar, sizce bu durumlarda samimi açıklamalar ne kadar ileri gidebilir ve ilişki bir anne ve kızın iki kişilik bir sevgilisi olabilecek kadar güven verici midir ve bu onları rahatsız etmez mi? Peki ya kıskançlık duygusu? Bildiğim kadarıyla kadınlar çoğunlukla sahip.
Tek bir sevgilimiz yok ve olamaz, artık farklı yerlerde yaşıyoruz, dolayısıyla burada cevaplanacak bir şey yok. Ve bunun mümkün olması pek olası değil.
- These users thanked the author Murena0314 for the post (total 7):
- Tanya, Venüs, Kral Kuş, Fargal94, sapık, Aşka Dokunmak, olur
-
- Orgazm!
- Total posts: 689
- Registered for: 1 year 6 months
Ve baba ile oğul arasında da "neredeyse hiçbir mahrem sır" yoktur.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 5 months
Evet, bu sizin için yapılamaz, ancak bazıları için tamamen mümkün...herkes için farklı, burada bir baba ve kızı paylaşmayı başarıyorlar ve neredeyse sizin yaş sınırınız! :evet:Moray eel0314: ↑31 Jan 2024, 07:10Burada aslında iki soru var. Açık konuşmalara gelince, neden olmasın. Yetişkin bir kızım var, o zaten evli ve yakın ilişkiler açısından onunla kız arkadaş olarak iletişim kurabiliyoruz. Her birinin anlatacak bir şeyi, paylaşacak bir şeyi ve tavsiye edecek bir şeyi var. Benim için, kocamla geçirdiğim yıllardan bu yana ve cinsiyet açısından yaşam deneyimim var ve onun için, bir genç olarak, farkındalık açısından hala daha ileride. Tabii burada da bazı sınırlar var; fantezilerimi ve eşimle olan eğlencemizi onunla paylaşmıyorum.Kral Zogu: ↑31 Jan 2024, 06:18 Peki kızlar, sizce bu durumlarda samimi açıklamalar ne kadar ileri gidebilir ve bir anne ile kızın iki kişilik bir sevgilisi olabilecek kadar güven verici bir ilişki olabilir mi? Bu sinir bozucu değil mi? Peki ya kıskançlık duygusu? Bildiğim kadarıyla kadınlar çoğunlukla sahip.
Tek bir sevgilimiz yok ve olamaz, artık farklı yerlerde yaşıyoruz, dolayısıyla burada cevaplanacak bir şey yok. Ve bunun mümkün olması da pek olası değil.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
Kimin babası paylaşılıyor? Seninkinde mi? Yoksa birisi forumda bu ıslak fanteziler hakkında mı yazdı?.. yani çitin üzerinde de yazıyor ama bu doğru olduğu anlamına gelmiyor..
Soru kızlara yönelikti ve Murena yanıtladı.
Kimin babası paylaşılıyor? Seninkinde mi? Yoksa birisi forumda bu ıslak fanteziler hakkında mı yazdı?.. yani çitin üzerinde de yazıyor ama bu doğru olduğu anlamına gelmiyor..
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
- Murena0314, Kral Kuş, Fargal94, Aşka Dokunmak
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
- Registered for: 1 year 4 months
Kızım yok ama kızımla çok arkadaş canlısı olacağımı ve güveninin tam olacağını söyleyebilirim ama asla erkekleri hiçbir şey için paylaşmam. Arkadaşlarımın ve akrabalarımın erkeklerine karşı bir tabum var. Arkadaşlar, eski eşler ve metresler Uzun yıllardır arkadaş olduğumuz sevgililerim, burada biri bazen forumu okuyor.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 7):
- Murena0314, Kral Kuş, Fargal94, sapık, Aşka Dokunmak, Venüs, Ded
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 5 months
Ve ıslak fantezinin bununla hiçbir ilgisi yok ..benim için de bu bir Dürüst olmak gerekirse “keşif” ama yine de oluyor!
n Bölgeden bir bayanın bu açıklamalarını paylaşacaktım ..ama bunun ona adil olmayacağını düşünüyorum.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑31 Jan 2024, 08:12Soru kızlara yönelikti ve Murena yanıtladı.
Kimin babası paylaşılıyor? Seninkinde mi? Yoksa birisi forumda bu ıslak fanteziler hakkında mı yazdı?.. yani çitin üzerinde de yazıyor ama bu doğru olduğu anlamına gelmez..
Ve ıslak fantezinin bununla hiçbir ilgisi yok ..benim için de bu bir Dürüst olmak gerekirse “keşif” ama yine de oluyor!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
- Registered for: 1 year 11 months
Moray eel0314, herhangi bir şey eklemek veya eklemek zordur. Belki biraz. Kızım ve ben (şu anda 20 yaşında) romantik hikayelerimiz de dahil olmak üzere bu tür konuları tartışabiliyoruz. "Orgazm" kelimesi tabu değildir. Ve bu belki de benim anlayışımdaki maksimum dürüstlük derecesidir. Ama şimdi zamanlar farklı. 20 yaşımdayken annemle böyle şeyleri konuşmayı düşünemezdim bile.
Ancak bir erkeği kızıyla (veya annesiyle) paylaşmak genellikle bir tür oyundur. Kral Zogu, muhatabınız kesinlikle size yalan söyledi, onu istedi Hayal gücünüzü ısıtmak için. Ama omzunu kesmemeliydin, kadınla birlikte oynamalıydın, biz bunu seviyoruz, hatta gelecek için de aklında olsun
Ancak bir erkeği kızıyla (veya annesiyle) paylaşmak genellikle bir tür oyundur. Kral Zogu, muhatabınız kesinlikle size yalan söyledi, onu istedi Hayal gücünüzü ısıtmak için. Ama omzunu kesmemeliydin, kadınla birlikte oynamalıydın, biz bunu seviyoruz, hatta gelecek için de aklında olsun

- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 3):
- Murena0314, Venüs, Kral Kuş
-
- Sürtünmeler
Doğru. Gençliğimde, sen bu konuya yeni değinmeye başladığında, annem bana belki de sadece hijyenin temelleri ve gelecekteki kocan için kendine iyi bakman gerektiği dışında hiçbir şey söylemedi. Ve seksin hoş olabileceği ve neşe getirebileceği gerçeği - ne yazık ki, tüm bunlara bazen hatalarla ulaşmak zorunda kaldık. Ve şimdi kızlarımıza karşı dürüst davranarak onları koruyabildiğimiz, uyarabildiğimiz ve hatta doğru yola yönlendirebildiğimiz için ne kadar mutluyum ki, her ne kadar artık kendileri her şeyi biliyor olsalar da, İnternet ve her türlü bilginin genel olarak erişilebilir olması sayesinde.Sevgiye Dokun: ↑01 Feb 2024, 14:21 Moray eel0314, bir şey eklemek veya eklemek zordur. Belki biraz. Kızım ve ben (şu anda 20 yaşında) romantik hikayelerimiz de dahil olmak üzere bu tür konuları tartışabiliyoruz. "Orgazm" kelimesi tabu değildir. Ve bu belki de benim anlayışımdaki maksimum dürüstlük derecesidir. Ama şimdi zamanlar farklı. 20 yaşımdayken annemle böyle şeyleri konuşmayı düşünemezdim bile.
- These users thanked the author Murena0314 for the post (total 5):
- Venüs, Kral Kuş, Henson, Aşka Dokunmak, sapık
-
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 5 months
Bana göre bir anne ile yetişkin bir kız arasındaki ilişki son derece açık sözlü olabilir. Sadece kişisel yaşamla ilgili bir tartışma değil, aynı zamanda ortak bir partner. Buna benzer bir yapıya sahipseniz benzer tarzda bir giyim, aynı iç çamaşırı ekleyebilirsiniz. Dokunsal etkileşim, sevgi ve iltifatlar.
- These users thanked the author helikopter9 for the post:
- sapık
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Kızımla oldukça açık bir ilişkim var. Hatta bazen kocasından daha fazlasını biliyor ama yine de onun adamlarına ihtiyacım yok. ama onunla ve onlardan biriyle bazen göle gidiyoruz ve orada onlarla birlikte üstsüz güneşleniyoruz.
- These users thanked the author homa515 for the post (total 3):
- andrey.petrov, bir saat, sapık
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
Ve eğer sana ilgi işaretleri göstermeye başlarsa fazla?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 2 years 10 months
Bazen kızımın kendisini kışkırtmasına izin veriyorum umurumda değil. Ama genç bir adamın bana bakması çok hoş.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Kızım ve ben bu durumda değiliz . Kesinlikle kelimesinden. Oldukça yakınız ve çok konuşuyoruz. Ama yakınlık yakınlıktır, bunu tartışmıyoruz.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
En fazla oğluma sordum, ikisi de şoförün altındaydı, Yahudi kadınları yatakta gerçekten ateşli mi? Olumlu cevap verdi ve bu konuyla ilgili konuşmaya devam etmedi.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 6 months
Aslında annem ve kızımla bir ilişkim vardı. Ve aralarında çok güvene dayalı bir ilişki vardı. Hatta beni çok şaşırttı. Ancak bu tür ilişkilerin var olduğu ortaya çıktı. Burada daha önce de yazdığım gibi, yaşlı kadınları seviyorum. Sonra içlerinden biri kızı hakkında konuşmaya başladı. Ve konuşma onun kızını becermeme geldi. Bana kızıyla nasıl seviştiğimizi paylaştığını söyledi. Ve genel olarak her şeyi birbirleriyle paylaşmaları.
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
Beyler kusura bakmayın ama nedense bu durumda kızlara güvenme eğilimindeyim.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post:
- Murena0314
-
- Sürtünmeler
Doğru, Kızlar dışında doğru cevabı kimden duyarsınız? Ve genel olarak biz kadınlara güvenmek Eski Ahit’te bile yazıyor: Adem, bilgi ağacının yasak meyvelerini tatmış olan Havva’ya güvenmişti.... Sonuçlarına rağmen
- These users thanked the author Murena0314 for the post (total 3):
- Fargal94, Venüs, Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
- Registered for: 1 year 11 months
Ama yine de ilk kadın Lilith’ti.Moray eel0314: ↑02 Feb 2024, 23:03 Adem, bilgi ağacının yasak meyvelerini tattığı için Havva’ya güvendi
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 3):
- Venüs, Fargal94, Sidor
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
- Registered for: 1 year 3 months
Babam kadınlar ve ilişkiler konusunu hiç tartışmazdı. benimle olan kampanyaları" kaldı". Genel olarak konuşulacak bir şey vardı. Sık sık Doğu Almanya’ya iş gezilerine gidiyordu; orada sekse karşı tutum, SSCB’de o zamana göre daha hoşgörülüydü.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 1 year 9 months
her iki tarafta da tam derecede vahiy ve açıklık
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Evet, öyle bile. IMHO kimin ilk olduğu önemli değil: önemli olan kimin kaldığı)))Sevgiye Dokun: ↑10 Feb 2024, 18:01Ama yine de ilk kadın Lilith’ti.Moray eel0314: ↑02 Feb 2024, 23:03 Adem, bilgi ağacındaki yasak meyveleri tattığı için Havva’ya güvendi
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Fargal94
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post