Kocamı biraz bu konuya getiriyorum. Zaten kendisinin onu sikmeyi istediği noktaya ulaştık. ağzı kıçıyla oynarken külotunun üzerinde bir aletle oynuyor) Erkeklerin onu heyecanlandırmadığını anlıyorum, ama bir sike sahip olmak onun için bir bomba ikimiz de
Sapıklık mı? Evet, hayır...
These users thanked the author Beceri for the post (total 29):
Kocamı biraz bu konuya getiriyorum. Zaten kendisinin onu sikmeyi istediği noktaya ulaştık. [url=viewtopic.php?t=4401] ağzı [/url] kıçıyla oynarken külotunun üzerinde bir aletle oynuyor) Erkeklerin onu heyecanlandırmadığını anlıyorum, ama bir sike sahip olmak onun için bir bomba ikimiz de :oops: Sapıklık mı? Evet, hayır...
[quote=Shkili post_id=81866 time=1656522784 user_id=8208] kendisi, kıçıyla oynarken, külotunun üzerinde bir aletle ağzından sikişmeyi istediğini) [/quote] Ne kadar heyecanlıyım, ben seni destekliyorum! Konunun koca olduğu Çifti seviyorum😁’s 128526;Konuyla ilgileniyorum
[quote=Silvestr post_id=201947 time=1683892114 user_id=18409] [quote=Shkili post_id=81866 time=1656522784 user_id= 8208] kıçıyla oynarken kendisinin de külotunun üzerinde bir sikle onu ağzından sikmeyi istediğini) [/quote] Ne Heyecanlıyım, seni destekliyorum! Kocasının boynuzlu olduğu bir Çifti seviyorum😁😎 ;Konuyla ilgileniyorum [/quote]o bir boynuzlu değil
Kral Zogu: ↑05 May 2023, 12:07
Tüm forumlarda buna benzer bir düzine kadar konu var. Bir kadının “Kocasının bir kızı yalamasını izlemek istiyorum” arzusu neden bu kadar nadirdir acaba?
Benim için bu bir fantezi bir "tamamlandı" işareti
Ben de onu izledim, kafasına bastırdım ve o diliyle çalışırken memelerimle oynadım. Kocamın nasıl kıvrandığını ve ağzından uçtuğunu gördüğümde kocamla gerçekten gurur duydum
5’ten sonra gönderildi dakika 36 saniye :
Truwor: ↑
Reddedemeyeceğimi anladım ama hemen bunu yapmaya karar verirdim çok korktum. Eşinin buna nasıl tepki vereceği de daha az önemli değildi. Ancak bunun erkekler arasında nasıl olabileceğiyle kendisinin ilgilendiğine dair bana güvence verdi. ))))))
Peki sonunda her şey nasıl gitti?
1 saat 46 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
... ve birkaçı değil.. kural olarak bunlar sevgi dolu hanımlardır deneyler ve hayatlarında erkeklerden, özellikle de zorbaların kocalarından veya babalarından... bilinçaltı düzeyde şiddet görmüş olanlar bir erkeğin nasıl alçakgönüllü olduğunu görmek istiyorlar...
Tabii ki bu çoğu zaman zihinsel bir bozukluktur ama benim durumumda değil Tam tersine aşağılanmak benim için itici bir faktör olacak çünkü... kocanın bunu yapma arzusu ve kendisinin heyecanlanması ve daha fazlasını istemesi. Ve çocukçuluk da istemiyorum A la homosyau.
Hiçbir şiddete maruz kalmadım ve babam, annem ve iki kızım için ailede “doğru” kılıbık kişiydi, diğerlerinde ise o belirli bir saygı ve korku kombinasyonunu uyandırdı.
These users thanked the author Beceri for the post (total 4):
[quote="Kral Zogu" post_id=199343 time=1683277622 user_id=10833] Tüm forumlarda buna benzer bir düzine kadar konu var. Bir kadının “Kocasının bir kızı yalamasını izlemek istiyorum” arzusu neden bu kadar nadirdir acaba? [/quote] Benim için bu bir fantezi bir "tamamlandı" işareti Ben de onu izledim, kafasına bastırdım ve o diliyle çalışırken memelerimle oynadım. Kocamın nasıl kıvrandığını ve ağzından uçtuğunu gördüğümde kocamla gerçekten gurur duydum ☺️
[size=85][color=green]5’ten sonra gönderildi dakika 36 saniye :[/color][/size] [quote=Truwor post_id=200919 time=1683672437 user_id=9292] Reddedemeyeceğimi anladım ama hemen bunu yapmaya karar verirdim çok korktum. Eşinin buna nasıl tepki vereceği de daha az önemli değildi. Ancak bunun erkekler arasında nasıl olabileceğiyle kendisinin ilgilendiğine dair bana güvence verdi. )))))) [/quote] Peki sonunda her şey nasıl gitti? ☺️
[size=85][ color=green]1 saat 46 dakika 30 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Shalun70 post_id=131144 time=1667465457 user_id=12209] ... ve birkaçı değil.. kural olarak bunlar sevgi dolu hanımlardır [url=viewtopic.php?t =12126] deneyler[/url] ve hayatlarında erkeklerden, özellikle de zorbaların kocalarından veya babalarından... bilinçaltı düzeyde şiddet görmüş olanlar bir erkeğin nasıl alçakgönüllü olduğunu görmek istiyorlar... [/quote] Tabii ki bu çoğu zaman zihinsel bir bozukluktur ama benim durumumda değil☺️ Tam tersine aşağılanmak benim için itici bir faktör olacak çünkü... kocanın bunu yapma arzusu ve kendisinin heyecanlanması ve daha fazlasını istemesi. Ve çocukçuluk da istemiyorum A la homosyau. Hiçbir şiddete maruz kalmadım ve babam, annem ve iki kızım için ailede “doğru” kılıbık kişiydi, diğerlerinde ise o belirli bir saygı ve korku kombinasyonunu uyandırdı.
Herkes anal seks yapmaz ama herkes oral seks yapar... bu yüzden her erkek hayatında en az bir kez başka bir erkeğe oral seks yapmak zorundadır. Buna karar vermek oldukça zordur. Kendimi kandırmadan önce, önce başkasının yapmasına izin verdim... Psikolojik olarak kendimi hazırladım tabiri caizse.
These users thanked the author Gurme for the post (total 3):
Herkes anal seks yapmaz ama herkes oral seks yapar... bu yüzden her erkek hayatında en az bir kez başka bir erkeğe oral seks yapmak zorundadır. Buna karar vermek oldukça zordur. Kendimi kandırmadan önce, önce başkasının yapmasına izin verdim... Psikolojik olarak kendimi hazırladım tabiri caizse.
Gourmet: ↑09 Jul 2023, 04:16
Herkes anal seks yapmaz ama herkes oral seks yapar.... yani her erkek hayatında en az bir kez başka bir erkeğe oral seks yapmalıdır. Buna karar vermek oldukça zordur. Kendimi berbat etmeden önce, önce başkasının bunu yapmasına izin verdim... Psikolojik olarak kendimi hazırladım tabiri caizse
Harika slogan Her erkek şunları yapmalı: bir ağaç dikmeli, bir ev inşa etmeli, bir oğul büyütmeli ve sik emmeli 😁
These users thanked the author Beceri for the post (total 5):
[quote=Gourmet post_id=225387 time=1688865388 user_id=19091] Herkes anal seks yapmaz ama herkes oral seks yapar.... yani her erkek hayatında en az bir kez başka bir erkeğe oral seks yapmalıdır. Buna karar vermek oldukça zordur. Kendimi berbat etmeden önce, önce başkasının bunu yapmasına izin verdim... Psikolojik olarak kendimi hazırladım tabiri caizse [/quote] Harika slogan😁 Her erkek şunları yapmalı: bir ağaç dikmeli, bir ev inşa etmeli, bir oğul büyütmeli ve sik emmeli 😁
Gourmet: ↑09 Jul 2023, 04:16
Herkes anal seks yapmaz ama herkes oral seks yapar....bu yüzden her erkek hayatında en az bir kez başka bir erkeğe oral seks yapmalıdır. Buna karar vermek oldukça zordur. Kendimi berbat etmeden önce, önce başkasının bunu yapmasına izin verdim... Psikolojik olarak kendimi hazırladım tabiri caizse
Harika slogan Her erkek şunları yapmalı: bir ağaç dikmeli, bir ev inşa etmeli, bir oğul büyütmeli ve sik emmeli
Evet. Eşim bir zamanlar bu tür fantezileri benimle paylaşmıştı. Ama o benim değil. Kim keyif alıyorsa yapsın.
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
[quote=Shkili post_id=225391 time=1688866143 user_id=8208] [quote=Gourmet post_id=225387 time=1688865388 user_id= 19091] Herkes anal seks yapmaz ama herkes oral seks yapar....bu yüzden her erkek hayatında en az bir kez başka bir erkeğe oral seks yapmalıdır. Buna karar vermek oldukça zordur. Kendimi berbat etmeden önce, önce başkasının bunu yapmasına izin verdim... Psikolojik olarak kendimi hazırladım tabiri caizse [/quote] Harika slogan😁 Her erkek şunları yapmalı: bir ağaç dikmeli, bir ev inşa etmeli, bir oğul büyütmeli ve sik emmeli 😁 [/quote] Evet 😁😁 😁. Eşim bir zamanlar bu tür fantezileri benimle paylaşmıştı. Ama o benim değil. Kim keyif alıyorsa yapsın.
[quote=Serg_A post_id=225402 time=1688869653 user_id=18010] Evet. Eşim bir zamanlar bu tür fantezileri benimle paylaşmıştı. Ama o benim değil. Kim keyif alıyorsa bırakın yapsın. [/quote] Şaka yapıyorum elbette😁😁herkes kendine özeldir ve bu normdur ☺️
Serg_A: ↑09 Jul 2023, 05:27
Evet. Eşim bir zamanlar bu tür fantezileri benimle paylaşmıştı. Ama o benim değil. Kim keyif alıyorsa bırakalım o yapsın.
Sanırım karınız sizi sefahat yoluna sokmamak için sadece ilk denemelerini yapıyordu) ) eğer onun arzusunu kabul ettiyseniz, o zaman sanırım size diğer tüm dileklerini anlattı
Last edited by olga.yamenko on 15 Jul 2023, 15:23, edited 1 time in total.
These users thanked the author olga.yamenko for the post (total 6):
[quote=Serg_A post_id=225402 time=1688869653 user_id=18010] Evet. Eşim bir zamanlar bu tür fantezileri benimle paylaşmıştı. Ama o benim değil. Kim keyif alıyorsa bırakalım o yapsın. [/quote] Sanırım karınız sizi sefahat yoluna sokmamak için sadece ilk denemelerini yapıyordu) ) eğer onun arzusunu kabul ettiyseniz, o zaman sanırım size diğer tüm dileklerini anlattı🤣😜
Karısının önünde bir adam tarafından emilme arzum var. Belki o da bana sahiptir. Belki bunu popetlerde de deneyebilirsiniz.
Eğer bir kadın buna deli olacaksa.
These users thanked the author Ahah for the post (total 4):
Karısının önünde bir adam tarafından emilme arzum var. Belki o da bana sahiptir. Belki bunu popetlerde de deneyebilirsiniz. Eğer bir kadın buna deli olacaksa.
AxAX: ↑15 Jul 2023, 15:15
Karısının önünde bir adam tarafından emilme arzum var. Belki o da bana sahiptir. Belki bunu popetlerde de deneyebilirsiniz.
Bir kadın bundan hoşlanırsa.
anahtar ifade"bir kadın bundan hoşlanırsa. Eğer denersen, o zaman ne istersen
These users thanked the author Mihaaaa 4 for the post (total 2):
[quote=AxAX post_id=228761 time=1689423302 user_id=2965] Karısının önünde bir adam tarafından emilme arzum var. Belki o da bana sahiptir. Belki bunu popetlerde de deneyebilirsiniz. Bir kadın bundan hoşlanırsa. [/quote]anahtar ifade"bir kadın bundan hoşlanırsa. Eğer denersen, o zaman ne istersen
Serg_A: ↑09 Jul 2023, 05:27
Evet. Eşim bir zamanlar bu tür fantezileri benimle paylaşmıştı. Ama o benim değil. Kim keyif alıyorsa bırakalım o yapsın.
Sanırım karınız sizi sefahat yoluna sokmamak için sadece ilk denemelerini yapıyordu) ) eğer onun arzusunu kabul ettiyseniz, o zaman sanırım size diğer tüm dileklerini anlattı
Ama bu tür sefahatten hiç hoşlanmıyorum . Diğer sefahatleri severim .
[quote=olga.yakemenko post_id=228754 time=1689422475 user_id= 19453] [quote=Serg_A post_id=225402 time =1688869653 user_id=18010] Evet. Eşim bir zamanlar bu tür fantezileri benimle paylaşmıştı. Ama o benim değil. Kim keyif alıyorsa bırakalım o yapsın. [/quote] Sanırım karınız sizi sefahat yoluna sokmamak için sadece ilk denemelerini yapıyordu) ) eğer onun arzusunu kabul ettiyseniz, o zaman sanırım size diğer tüm dileklerini anlattı🤣😜 [/quote] Ama bu tür sefahatten hiç hoşlanmıyorum . Diğer sefahatleri severim 😁.
Serg_A: ↑15 Jul 2023, 17:51
Ama bu tür sefahatten hiç hoşlanmıyorum. Diğer sefahatleri severim
bu arada, karınızın fantezilerini, onun size anlattıklarını tam olarak anlatmadınız, burada mecazi olarak öyle söylediler, yani en azından halka derinlik fantezilerini, daha doğrusu karınızın arzusunu tam olarak anlatırsınız, size tam olarak ne söyledi ve fantezilerinde ne istedi?)
[quote=Serg_A post_id=228830 time=1689432702 user_id=18010] Ama bu tür sefahatten hiç hoşlanmıyorum. Diğer sefahatleri severim [/quote] bu arada, karınızın fantezilerini, onun size anlattıklarını tam olarak anlatmadınız, burada mecazi olarak öyle söylediler, yani en azından halka derinlik fantezilerini, daha doğrusu karınızın arzusunu tam olarak anlatırsınız, size tam olarak ne söyledi ve fantezilerinde ne istedi?)
[quote="Just Stas" post_id=228879 time=1689440185 user_id=19595] Kız arkadaşım spermimi onun önünde yememi istedi ama başka bir erkeği emmek için bu gerçekleşmedi [/quote]
Serg_A: ↑15 Jul 2023, 17:51
Fakat bu tür sefahatten hiç hoşlanmıyorum. Diğer sefahatleri severim
bu arada, karınızın fantezilerini, onun size anlattıklarını tam olarak anlatmadınız, burada mecazi olarak öyle söylediler, yani En azından halka derinlik fantezilerini, daha doğrusu karınızın arzusunu tam olarak anlatırsınız, size gerçekte ne anlattı ve fantezilerinde ne istedi?)
Bu konuyu geliştirmediğim için beni hangi rolde gördüğünü bile bilmiyorum. Daha spesifik olarak, bir keresinde Madonna’dan erkeklerin öpüştüğünü görünce tahrik olduğu iddiasını alıntılamış ve bir kez daha bunu umursamayacağını söylemişti. Peki neden erkeklere ihtiyacım var?
These users thanked the author Serg_A for the post:
[quote=olga.yakemenko post_id=228844 time=1689434525 user_id= 19453] [quote=Serg_A post_id=228830 time =1689432702 user_id=18010] Fakat bu tür sefahatten hiç hoşlanmıyorum. Diğer sefahatleri severim [/quote] bu arada, karınızın fantezilerini, onun size anlattıklarını tam olarak anlatmadınız, burada mecazi olarak öyle söylediler, yani En azından halka derinlik fantezilerini, daha doğrusu karınızın arzusunu tam olarak anlatırsınız, size gerçekte ne anlattı ve fantezilerinde ne istedi?) [/quote] Bu konuyu geliştirmediğim için beni hangi rolde gördüğünü bile bilmiyorum. Daha spesifik olarak, bir keresinde Madonna’dan erkeklerin öpüştüğünü görünce tahrik olduğu iddiasını alıntılamış ve bir kez daha bunu umursamayacağını söylemişti. Peki neden erkeklere ihtiyacım var?
Bir kadın buna deli olacaksa.
Nerelisin? Peki herhangi bir deneyiminiz oldu mu?
30 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Sevgili topluluk
38 yaşının (bi) altında karizmatik ve seksi bir erkek arıyoruz. Üyenin 15 ile 21 yaşları arasında olması, atletik veya formda olması, temiz olması ve sağlıklı bir yaşam tarzı meraklısı olmaması gerekir
Moskova ve bölgesi
Not. Hedefime doğru gidiyorum
Virt’e ve etrafta takılmayı sevenlere soruyorum - tarafından
These users thanked the author Beceri for the post:
[quote=AxAX post_id=228761 time=1689423302 user_id=2965] Karısının önünde bir adam tarafından emilme arzum var. Belki o da bana sahiptir. Belki bunu popetlerde de deneyebilirsiniz. Bir kadın buna deli olacaksa. [/quote] Nerelisin? Peki herhangi bir deneyiminiz oldu mu?
[size=85][color=green]30 dakika 17 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Sevgili topluluk :shamp: 38 yaşının (bi) altında karizmatik ve seksi bir erkek arıyoruz. Üyenin 15 ile 21 yaşları arasında olması, atletik veya formda olması, temiz olması ve sağlıklı bir yaşam tarzı meraklısı olmaması gerekir :oops: Moskova ve bölgesi Not. Hedefime doğru gidiyorum Virt’e ve etrafta takılmayı sevenlere soruyorum - :wink: tarafından
Bir kadın buna deli olacaksa.
Nerelisin? Peki herhangi bir deneyim oldu mu? 30 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Sevgili topluluk
38 yaş altı (bi) karizmatik ve seksi bir erkek arıyoruz. Üyenin 15 ile 21 yaşları arasında olması, atletik veya formda olması, temiz olması ve sağlıklı bir yaşam tarzı meraklısı olmaması gerekir
Moskova ve bölgesi
Not. Hedefime doğru gidiyorum
Virt’e ve etrafta takılmayı sevenlere soruyorum -
Yaşıma göre hak kazanmıyorum - daha yaşlı, kavalcı yaklaşık 16, fit fiziğe sahip)))
[quote=Shkili post_id=229259 time=1689513821 user_id=8208] [quote=AxAX post_id=228761 time=1689423302 user_id= 2965] Karısının önünde bir adam tarafından emilme arzum var. Belki o da bana sahiptir. Belki bunu popetlerde de deneyebilirsiniz. Bir kadın buna deli olacaksa. [/quote] Nerelisin? Peki herhangi bir deneyim oldu mu? [size=85][color= green ]30 dakika 17 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Sevgili topluluk :shamp: 38 yaş altı (bi) karizmatik ve seksi bir erkek arıyoruz. Üyenin 15 ile 21 yaşları arasında olması, atletik veya formda olması, temiz olması ve sağlıklı bir yaşam tarzı meraklısı olmaması gerekir :oops: Moskova ve bölgesi Not. Hedefime doğru gidiyorum Virt’e ve etrafta takılmayı sevenlere soruyorum - :wink: [/quote] Yaşıma göre hak kazanmıyorum :wink: - daha yaşlı, kavalcı yaklaşık 16, fit fiziğe sahip)))
Rudi: ↑30 Jun 2022, 00:00
Evli bir çiftin kocasını ağzıma aldığımda çıldırdılar, birbirlerine baktılar ve ne yapacaklarını bilemediler.
Uzun yıllardır evli bir çiftle çıkıyorum, üçümüz ve toplantılarımızın başında sırt üstü yatıyorum, arkadaşımın karısı beni emerken kendinden geçmiş durumdayım... sonra ben orada birden fazla ağız olduğunu hissediyorum... Baktım ve ikisi beni coşkuyla yalayıp emiyorlardı. nSonra sık sık bir arkadaşıma karısıyla birlikte oral seks yaptım.
These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post (total 4):
[quote=Rudi post_id=81920 time=1656536419 user_id=3990] Evli bir çiftin kocasını ağzıma aldığımda çıldırdılar, birbirlerine baktılar ve ne yapacaklarını bilemediler. [/quote]
Uzun yıllardır evli bir çiftle çıkıyorum, üçümüz ve toplantılarımızın başında sırt üstü yatıyorum, arkadaşımın karısı beni emerken kendinden geçmiş durumdayım... sonra ben orada birden fazla ağız olduğunu hissediyorum... Baktım ve ikisi beni coşkuyla yalayıp emiyorlardı. nSonra sık sık bir arkadaşıma karısıyla birlikte oral seks yaptım.
Rudi: ↑30 Jun 2022, 00:00
Evli bir çifti ağzıma aldığımda çıldırdılar, birbirlerine baktılar ve ne yapacaklarını bilemediler.
Uzun yıllardır evli bir çiftle çıkıyorum ve toplantılarımızın başında sırtüstü yatıyorum, arkadaşımın karısına darbe alırken çıldırıyorum beni uzaklaştır... sonra orada birden fazla ağız olduğunu hissediyorum... baktım ve ikisi beni zevkle yaladılar ve emdiler.
Sonra ben de sık sık arkadaşımı karısıyla emdim.
[quote=Aldatılan!!! post_id=229994 time=1689576488 user_id=18852] [quote=Rudi post_id=81920 time=1656536419 user_id=3990] Evli bir çifti ağzıma aldığımda çıldırdılar, birbirlerine baktılar ve ne yapacaklarını bilemediler. [/quote ]
Uzun yıllardır evli bir çiftle çıkıyorum ve toplantılarımızın başında sırtüstü yatıyorum, arkadaşımın karısına darbe alırken çıldırıyorum beni uzaklaştır... sonra orada birden fazla ağız olduğunu hissediyorum... baktım ve ikisi beni zevkle yaladılar ve emdiler. Sonra ben de sık sık arkadaşımı karısıyla emdim. [/quote] Harika!
[quote=Babaska post_id=82002 time=1656570160 user_id=7268] son derece eğlenceli. Eşim ve arkadaşım bu meseleye baktılar ve kendi aralarında 69’u ayarladılar... Ve sonra)))))) [/quote]harika!👍
[quote=Shkili post_id=81870 time=1656523106 user_id=8208] ya güzel bir trans olsaydı [/quote] dıştan bakıldığında bir kızdan ayırt edilemeyen bir trans olsaydı, o zaman buna katılırdım
[quote=Bağlantı çubuğu post_id=321445 time=1705470806 user_id=22473] Benimle aynı anda 5 misafir daha bu konuyu görüntülüyor Sefahat dünyasına hoş geldiniz! [/quote] :) çoğumuz var, evli, yanlış anlaşılmış, potansiyel pislikler :) kendi kulübünüzü kurabilir misin? :göz kırp:
[quote=serginius76 post_id=336203 time=1708005979 user_id=23102] [quote=Bağlantı çubuğu post_id=321445 time=1705470806 user_id= 22473] Benimle aynı anda 5 misafir daha bu konuyu görüntülüyor Sefahat dünyasına hoş geldiniz! [/quote] :) birçoğumuz var, evliyiz, yanlış anlaşıldık, potansiyel pislikler :) kendi kulübümüzü kurabilir miyiz? :wink: [/quote]ve bu fikir kötü değil ama kızlar bu kulübe davet edilmeli
Kocama hakimiyet seansı vermek istedim. Hihi) Fantezilerimde bunu hayal ediyorum. Onlarda ona amımı yalatıyorum ve acıtacak şekilde saçımı kendime doğru çekiyorum. Penisini sıkıca sıkın ve...
Last post
Bir kızın beni dizlerimin üstüne koymasını ve beni amımı ve kıçımı yalamaya zorlamasını, kıçıma bir tıkaç yerleştirmesini ve kendine bir vibratör almasını, ıslansın diye beni yalamaya zorlamasını ve...
Kocamın anüsü nasıl içeri aldığını ve kadın translara nasıl oral seks yaptığını görmek istiyorum, böylece en az 4 travesti olsun.
Onu çaresiz ve birden fazla orgazmdan yayıldığını görmek istiyorum☺️...
Last post
Konunun bir kız tarafından oluşturulmadığı açıkça görülüyor. Ve genel olarak bu tür insanları arayın. Arkadaşım ve ben kız arkadaşım olmadan çıkıyoruz, onun ilişkimizi onaylamayacağına eminim