Günaha yenik düştü
-
Автор темыKanatpetrovlovet
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
- Registered for: 1 year 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Günaha yenik düştü
Geçen hafta sonu bir arkadaşımızın kulübesinde dinleniyorduk ve çok fazla alkol aldık, arkadaşım uyuyakaldı ve ben de kız arkadaşıyla rahatlamaya devam ettim ve bir noktada sanki onu değiştirmişler gibi bana asıldı ve başladı beni öpmek için içeri girmek için ilk başta onu ittim, buna değmediğini söyledim ama durmadı ve soyunmaya başladı ve ben çok heyecanlıyım, bu yüzden örtülü vücudu beni hızla heyecanlandırdı ve o an eliyle sikimi yakaladı ve bana onu sertçe sikmemi söyledi, sonunda ben ve ben de bunu yaptık.
Elbette bundan çok utanıyorum ama onun nasıl biri olduğunu hatırladığımda , sevinçle hatırlıyorum
Elbette bundan çok utanıyorum ama onun nasıl biri olduğunu hatırladığımda , sevinçle hatırlıyorum
- These users thanked the author Kanatpetrovlovet for the post (total 3):
- Tolkala, Sibiryak89, tahmini
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Registered for: 1 year 4 months
-
Re: Günaha yenik düştüm
Bütün hafta konuştuk, sürekli öyle olduğunu söylüyordu tekrarlamaya hazırım, genel olarak yine günaha yenik düştüm, yarın hamama gitmek için kulübeme gitmeye karar verdik :)
Göğüsler küçük ama heyecanlandığında meme uçları taş gibi ve kovboy kız pozisyonunda deli gibi zıplıyorlar
Bütün hafta konuştuk, sürekli öyle olduğunu söylüyordu tekrarlamaya hazırım, genel olarak yine günaha yenik düştüm, yarın hamama gitmek için kulübeme gitmeye karar verdik :)
Göğüsler küçük ama heyecanlandığında meme uçları taş gibi ve kovboy kız pozisyonunda deli gibi zıplıyorlar
- These users thanked the author Kanatpetrovlovet for the post:
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Çok cazip, koeva
1 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Süper süper
harika, güzel
1 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Süper süper

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Kız bir eş değil, o istedi, onu baştan çıkaran sen değildin, buna ihtiyacı var siktir gitsashkapetrovlovemom: ↑10 Feb 2024, 20:21 Geçen hafta sonu bir arkadaşımızın kulübesinde dinleniyorduk ve çok fazla alkol almıştık, arkadaş uyuyakalmıştı ve ben de kız arkadaşıyla rahatlamaya devam ettim ve bir noktada sanki onu değiştirmişler gibi, o da bana tutundu beni öpmek için içeri girmeye başladım. İlk başta onu ittim, buna değmediğini söyledim ama durmadı ve soyunmaya başladı ve ben çok heyecanlıyım, bu yüzden kapalı vücudu beni hemen heyecanlandırdı ve o anda eliyle sikimi yakaladı ve bana onu sertçe sikmemi söyledi, sonunda bunu yaptım.
Elbette bundan çok utanıyorum ama hatırladığımda nasıl biri olduğunu keyifle hatırlıyorum
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Ded
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
sashkapetrovlovemom, Peki, iyi bir iş yaptın! Memnun olmayan bir kıza yardım etti! Ve görünüşe göre hoşuna gitti! Ve daha fazlasını istedi, pişman olmaya gerek yok, işte sevinmelisin!
- These users thanked the author Ded for the post (total 2):
- Sibiryak89, Şerksan
-
Emmeyi de seviyor)
Şimdi yapacağım)
Emmeyi de seviyor)
Evet, çok memnun kaldım! Ayrıca onu çok uzun süre yalayabildiğim için de çok mutlu! Adam güya onun düşmanısashkapetrovlovemom, Peki, iyi bir şey yaptın! Memnun olmayan bir kıza yardım etti! Ve görünüşe göre hoşuna gitti! Ve o daha fazlasını istedi, pişman olmayın, burada sevinmelisiniz!
- These users thanked the author Kanatpetrovlovet for the post:
- Ded
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 1 year 7 months
Peki, ne diyebilirim ki, artık kendinize sefahat için bir kız buldunuz ve büyük olasılıkla bir arkadaşınızı kaybettiniz.
- These users thanked the author Juss for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
Ben de benzer bir durumdaydım. Sadece farklı bitti. Bir arkadaşım bir yere kaçtı (beni acilen aradılar), misafir olarak kaldım ve yavaş yavaş hazırlanmaya başladım. Ve sonra bir arkadaşının karısından açıkça ilgi işaretleri geldi. Genelde onu dostça ama ipucu vermeden öperdik. Ve ilişki iyiydi. Kısacası görmezden geldim. Sonuçta yakın bir arkadaşımın karısı. Artı ikinci iyi sebep ise eşimin beni evde bekliyor olması. Ve bildiğiniz gibi kadınlar, kocalarının yakın zamandaki yakınlığının kokusunu dahili telefondan bile alabiliyorlar. Genelde arkadaşımı kaybetmedim ama eşi o zamandan beri benimle çok kuru bir şekilde iletişim kuruyor, doğrudan "dudak yoluyla" konuşuyor. Yani, genel olarak, bir arkadaşınızın karısı tarafından baştan çıkarıldığınızda durum böyledir ve her iki durumda da durum pek iyi sonuçlanmayacaktır.
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Registered for: 2 years 7 months
Ya da belki de öyledirler ikisi de bundan memnun. Arkadaşım ve ben de başladık)
-
- Sürtünmeler
Eh, bu tür durumlara karşı pek olumlu bir tavrım yok gibi görünüyor. Egom bana böyle bir tutkuyu biriyle baş başa bırakmanın en iyi seçenek olmadığını söylüyor. Bu arada, eski bir arkadaşla da aynı şekilde olabilir.
Last edited by Juss on 11 Feb 2024, 09:54, edited 1 time in total.
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Registered for: 2 years 7 months
Bilmiyorum o yüzden ben en iyi arkadaşım olarak kaldı. Muhtemelen herkesin kendine ait
-
- Sürtünmeler
’u vardır Katılıyorum, herkes için durum farklı oluyor.Çift 33: ↑11 Feb 2024, 09:49Bilmiyorum o yüzden ben en iyi arkadaşım olarak kaldı. Muhtemelen herkesin kendine ait bir
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 1736 Views
-
Last post by Doktor
-
- 120 Replies