İlk düğün gecesi
-
Автор темыaryamari
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: biseksüel
İlk düğün gecesi
İlk düğün geceniz nasıldı? Hatırlıyor musun?
Kocam ve ben düğünden yorulmuştuk ve korkunç derecede açtık. Yalnız kaldığımızda biraz yiyecek aldık, sonra duş aldık ve uykuya daldık. :ayyy:
Kocam ve ben düğünden yorulmuştuk ve korkunç derecede açtık. Yalnız kaldığımızda biraz yiyecek aldık, sonra duş aldık ve uykuya daldık. :ayyy:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 1 year 8 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
Cevap: İlk düğün gecesi
İyi bir otelde, lüks bir odada. Pencerenin dışında, P.’deki güzel şehir, setin ışıkları ve tramvayların şıngırdamasıyla parlıyordu, yazı ve beyaz geceleri kutluyordu... Güzeldi, biraz tuhaf ve şaşırtıcı derecede sakindi. Yanında rahat olduğun biriyle evlenmelisin.
Seksten sonra, her zaman olduğu gibi, yanlış zamanda acıktım ve yeni genç kocam giyinip yiyecek almak için kendini otelin gece barına sürükledi ve biz de bizimle şampanya içtik. İçinde iki kek, bir kase Olivier ve bir kase havyar bulunan bir kutuyla geri döndü: Oradaki personele ne söyledi bilmiyorum ama yarım saat sonra bize daha fazla çörek ve çiçek gönderdiler.) Kısacası, çatal bıçak takımı dışında her şeyle ilgilendiler. Geç akşam yemeği ya da erken kahvaltı çok komikti.
Seksten sonra, her zaman olduğu gibi, yanlış zamanda acıktım ve yeni genç kocam giyinip yiyecek almak için kendini otelin gece barına sürükledi ve biz de bizimle şampanya içtik. İçinde iki kek, bir kase Olivier ve bir kase havyar bulunan bir kutuyla geri döndü: Oradaki personele ne söyledi bilmiyorum ama yarım saat sonra bize daha fazla çörek ve çiçek gönderdiler.) Kısacası, çatal bıçak takımı dışında her şeyle ilgilendiler. Geç akşam yemeği ya da erken kahvaltı çok komikti.
Last edited by Zorba Carrie on 07 Oct 2023, 01:24, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 8):
- Liyakat, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, aryamari, Fargal94, Venüs, Murena0314, Tanya, Alice
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 2 years 2 months
Birden fazla var mıydı? Güzellik, devam et, sana bir beğeni gönderdim, çok sevindim. Sayı nedir ve şu anda kaç yaşındasınız? Kötü düşünme, sadece deniyorum.
Aslında 19 yaşındayım. İki yıldır sakladım, bir genç yakışıklı erkeklerle ne konuşur ki.
Aslında 19 yaşındayım. İki yıldır sakladım, bir genç yakışıklı erkeklerle ne konuşur ki.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 6 months
Çok heyecan vericiydi çünkü o gün hayatımda ilk kez seks yaptım. Eşim daha yaşlı ve tecrübeliydi ama düğünden önce bekaretimi kaybetmeme izin vermedi.
İlk denemeler başarısız oldu ama o kadar şefkatli ve şefkatli davrandı ki sonunda her şey yolunda gitti. Koruma yoktu, eşimin yaşı ve kilosu nedeniyle hamile kalması zor olur diye korktuk ve hemen hamile kalmaya karar verdik.
İlk denemeler başarısız oldu ama o kadar şefkatli ve şefkatli davrandı ki sonunda her şey yolunda gitti. Koruma yoktu, eşimin yaşı ve kilosu nedeniyle hamile kalması zor olur diye korktuk ve hemen hamile kalmaya karar verdik.
- These users thanked the author PrematüreDöl for the post (total 2):
- Zorba Carrie, aryamari
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 7 months
Düğünden sonra eşimle birlikte daireye vardık. Yanlarına şampanya aldılar ama içmediler ve yemek yemediler. Sadece seks vardı. Gecede 4 kez. Korumasız
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 1 year 4 months
Ve eşim ve ben, evlenmeye karar verdiğimizde, arkadaşlarımızın düğünlerini yeterince görmüş olduğumuzda, bunun hayatta harika bir tatil olmasına rağmen gelin ve damat için de çok yorucu olduğunu anladık. Ve hiçbir arkadaşımız ilk düğün gecesinden, kendi anlamlarında keyif almadı. Herkes yorulmuştu ve biz de ilk evlilik hayalimizi yaşıyorduk :)
Biz de evlenip deniz kenarına gitmeye karar verdik. Ve sonrasında 2 gün boyunca odamızdan çıkmadık... Orada ne yaptık... mmmmm...
O yüzden herkese aynısını yapmasını öneriyorum.
Biz de evlenip deniz kenarına gitmeye karar verdik. Ve sonrasında 2 gün boyunca odamızdan çıkmadık... Orada ne yaptık... mmmmm...
O yüzden herkese aynısını yapmasını öneriyorum.
- These users thanked the author Morozgerman for the post (total 2):
- Tanya, Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Düğün gecemizde gecenin yarısını saçlarımdan 36 toka çekerek geçirdik ve ikimiz saçlarımı üç kez yıkadık çünkü salonda saçlarımı şekillendirmek için kullanılan bir şişe kadar güzellik cilası vardı. , yıkanmak istemedik... O zaman güvenli bir şekilde uykuya daldık... İkinci gece daha eğlenceliydi çünkü sabah birde kocamın eski kız arkadaşı geldi, daireye daldı, yatak odasına girdi ve baktı çıkıntıda asılı gelinlikte. Böyle bir küstahlık karşısında şaşkına döndüm, annemin doğurduğu yataktan kalktım, sakince ona doğru yürüdüm, sakince saçlarını eline sardım ve neredeyse başıyla duvarı kıracaktım... korkmuş koca onu yırdı ve onu başka bir hödüğün beklediği kapıdan dışarı attı. İki düğün gecem işte bu kadar eğlenceli ve sıradışıydı.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 7):
- Tolkala, Venüs, Eustace, Murena0314, Morozgerman, Andrew495, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
evet, herkes için öyle görünüyor!!! Bir Köpek gibi Ayık, Öfkeli olarak geldim ve sanki bütün gün bir bardağa delik kazıyormuşum gibi hissettim!!!

- These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
- Venüs, Morozgerman
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
))) Belki de öyleydi. Bir çukur kazmaya zorlandın ve sonra hafızan silindi)))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
))) Zavallı şey, peki o zaman, belki düğün olmadan da yapabiliriz? Hadi imzalayalım ve dünya çapında bir geziye çıkalım)))
-
- Nirvana’dayım
Sonra yolculuk! Aksi takdirde ikinci kez başarısız olacağım!!!
baştan itibaren

-
- Nirvana’dayım
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
Bu harika! Düğün sonunda çılgın güreş!!! Tamamen alışılmadık!Tanyushka: ↑09 Feb 2024, 11:04 Düğün gecemizde gecenin yarısını saçlarımdan 36 toka çekerek geçirdik ve ikimiz saçlarımı üç kez yıkadık, çünkü saçlarımı şekillendirmek için kullanılan bir şişe kadar güzellik cilası vardı salonda, yıkanmak istemedim... Eh, sonra güvenli bir şekilde uykuya daldım..İkinci gece daha eğlenceliydi çünkü sabah birde kocamın eski kız arkadaşı geldi, daireye daldı, yatak odasına girdi ve pervazda asılı olan gelinliğe baktı. Böyle bir küstahlık karşısında şaşkına döndüm, annemin doğurduğu yataktan kalktım, sakince ona doğru yürüdüm, sakince saçlarını eline sardım ve neredeyse başıyla duvarı kıracaktım... korkmuş koca onu yırdı ve onu başka bir hödüğün beklediği kapıdan dışarı attı. İki düğün gecem işte bu kadar eğlenceli ve sıradışıydı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 390
Dürüst olmak gerekirse düğün hâlâ stresli bir durum. Aslında düğünden birkaç ay önce kız olmayı bıraktığım için düğün gecesiydi, pek etkilendiğimi söyleyemem. Evet, gelinliğimi, beyaz iç çamaşırımı çıkarıyorum... Elbette güzel, havalı ama sıra dışı bir şey değil. Ama düğünün ikinci gününün sabahını hatırlıyorum: biraz uyuduk, sonra kocam tıraş olurken yanağını kesmeyi başardı, kar beyazı gömleğinin yakasını kanla lekeledi, acilen yıkamak zorunda kaldım ve ütüleyin. Sonuç olarak restorana geç kaldık ve kayınvalidem bunu bana uzun süre hatırlattı (tabii ki benim hatamdı). Genel olarak ne ben ne de kocam ikinci bir düğün istemezdik.
- These users thanked the author Murena0314 for the post (total 4):
- Yün, Sibiryak89, Fargal94, Venüs
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
Kimseyi kırmak istemem ama düğünün son derece zor bir iş olduğu, çabuk dinlenmeniz gerektiği izlenimini edindim. Gençken bütün günümü işte geçirebildiğimi hatırlıyorum (ve çalışma günüm ofiste değil 12 saatti), sonra diskoya gittiğimde orada bir kızı alırdım ve bütün gece... onu. Ve yeterince gücüm vardı. Evet, ertesi gün uyumam gerekiyordu. Peki düğün neden işten daha zor? Yoksa 40’lı yaşlarınızın sonlarında mı evlendiniz? Eşim ve ben uykuya dalmak için birkaç girişimde bulunduk: sarılmalar, "iyi rüyalar", bir el göğsün üzerinde, sonra aşağı, orası ıslak, sikim dikenli, bacaklarımı ayırıyorum, üstüne yaslanıyorum, terleyene kadar seks yapıyorum, ve bu böyle sabah 5’e kadar devam eder. Beni zorlukla uyandırdılar, eşim ikinci gün saçını yaptırmak için iki saatliğine gitmişti, nasıl gittiğini bile hatırlamıyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 8 months
İlk düğün gecesi ve ilk düğün gecesinden önce kaç gece vardı?)
- These users thanked the author Büyücü for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Registered for: 1 year 5 months
Ve düğün gecemizde eşimle birlikte girişteki yerleri yıkadık... Kız kardeşimin kocası merdivenlere takılıp girişteki camı kafasıyla kırdı. Yaranın dikilmesi için hastaneye götürülürken eşim ve ben girişte yerleri yıkıyorduk. Daha sonra duş alın ve uyuyun. Çok yorgunum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
Öyleydi bakire olarak evlendiklerinde geçerli) ve şimdi tüm deliklerinden sikilmiş olarak evleniyorlar))
Artık "ilk düğün gecesi" terimi özünü yitirdi)
Öyleydi bakire olarak evlendiklerinde geçerli) ve şimdi tüm deliklerinden sikilmiş olarak evleniyorlar))
- These users thanked the author andrey.petrov for the post (total 4):
- Büyücü, Biyel kolu, Sibiryak89, seksforumu_
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219
İlk geceden önce seks olduysa, o zaman bunun hiç önemi yok. Genel olarak şunu düşünüyorum: din ve inançlardan bağımsız olarak, eğer zaten kaderinizi paylaşmaya karar verdiyseniz, nişanlıysanız veya başka bir şeyse, daha sonra tuzaklar ve sürprizler olmaması için evlilikten önce seks tavsiye edilir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 371
Hatırlıyorum çünkü eşim ilk kez penisimi ağzına aldı ve bana telkari bir oral seks yaptı. Bu beni şaşırttı ama yedinci cennetteydim!!!
-
- Penetrasyon
Gelecekteki karımı ailemle tanıştırmaya nasıl getirdiğimi hatırlıyorum. Annem bana diyor ki: Tanya’yı burada kanepede bir yatak yapacağız ve sen de odamızda katlanır yatakta uzanacaksın) Ben de ona dedim ki: hayır anne, görünüşe göre anlamadın. Tanya’yı benden hamile olduğu için onunla tanıştırmaya getirdim. Uzun zamandır birlikte uyuyoruz, oğlunuz çoktan büyüdü ve yakında baba olacak. Ben de burada, bu kanepede uyuyacağım

- These users thanked the author Biyel kolu for the post (total 3):
- Eustace, Sibiryak89, Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 203
Parayı saydığımızı hatırlıyorum. Ve karımın saçındaki cilayı yıkadılar.
- These users thanked the author Cyrus Tabor for the post:
- aryamari
-
- Orgazm!
- Total posts: 689
- Registered for: 1 year 6 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
İlk düğün gecesine gelince: Düğün biter, eşim ve ben bazı akrabalarımızla birlikte arabaya binip eve doğru yola çıktık. Bizim evde gelenek gereği kapının dışında bir kadın (karımın bir akrabası) oturuyor ve ben kapıyı çaldığımda çarşaftaki kanı görebilmesi için içeri girmek zorunda kalıyor. İlk gece, hayır, hayır. Bir nevi eşinize alışırsınız; ona saldırırsanız, hemen sabırsız olduğunuzu düşüneceklerdir. İkinci gün ön sevişmeye başladık ve yaklaşık 5 dakika sonra yavaş yavaş içine girdim. Ancak ilk günü bitirmeniz önerilmez. Birkaç kez girdim ve hepsi bu. Kalktım, eşim kanı silmek için beyaz bir bez koydu. Ama dürüst olmak gerekirse bekaretimi ilk kez bir arkadaşımla kaybettim. Benden 6 yaş büyüktü. Klasik poz bize uymadı ve ben ona arkadan girdim. Onun içine boşalmaktan korktum ve spermi sırtına vurdum. Birlikte duşa gittik. Ve parlak pembe kan (bazı nedenlerden dolayı parlak kırmızı değil) küçük dereler halinde akmaya başladı.
- These users thanked the author Lolita1979 for the post (total 2):
- Sibiryak89, 0dlb0
-
- Orgazm!
-
- Flört etmek
Müslüman aile. Evlilik öncesi seks yoktur. İkinci düğün gecesinde karı koca seks yapmalıdır. Kız çocuğunun varlığının kanıtı olarak beyaz bir kumaş üzerinde oğlanın ve kızın ebeveynlerinin kanları gösteriliyor. Seksten sonra adam her şey olmuş gibi nazikçe kapıyı çalar ve hızla tuvalete gider (bundan utanıyormuş gibi). Her ne kadar artık birçok kız evlenmeden önce kızlık zarını diken bir jinekoloğu ziyaret ediyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
Lolita1979, Genç erkekler genel olarak buna nasıl bakıyor? Ortaçağ ! Eğer çok uzun bir süre, hatta bir yıl bile flört ediyorlarsa, bu zaten uzun bir süre demektir ve seks yapmak imkansız hale geldiğinde buna nasıl tepki vermeliler? Başka tatmin yolları uyguluyorlar mı? Anal ya da aynı oral seks! Yoksa başka seçenekler var mı?
-
- Orgazm!
Anal vardı ve üstelik bağırmak da vardı. Bu bir kereden fazla konuşuldu.
- These users thanked the author 0dlb0 for the post:
- Lolita1979
-
- Flört etmek
Eğer bakirelerse bunu çoğunlukla kıçından yapıyorlar, böylece düğün sırasında utanç yaşanmaz. Bunu kıçına verdiklerini duydum. Kız arkadaşımla bakire olduğu için oral seks, oral seks, sevişme ve biraz sonra da anal yaptık. Müslüman bir ailede bir kızın evlenmeden önce bakire olması gerekir. Aksi takdirde kızın ebeveynleri utançla damgalanacak. Bu bir gelenektir ve bugüne kadar kimse bunu iptal etmemiştir. Doğal olarak Müslüman ailelerdeki erkekler, evlenmeden önce çok parti yapmalarına rağmen bakirelerle evlenir. Kızlar da dışarı çıkıyor ama maceralarını gizlemek için düğünden bir gün önce gizlice jinekoloğa gidiyorlar ve kızlık zarını dikiyorlar, sanki ben hala utangaç bir kızım.
-
- En güçlü orgazm!
Lolita1979, Çarşaflara kan bulaştırabilirsin Vücudun herhangi bir yerinden! Dikmeye gerek yok! Tabii damadın gelinin maceralarından haberi varsa!
-
- Flört etmek
Kızlık zarının bozulmasından kaynaklanan kan parlak pembedir, ancak sıradan kan, bir şeyin kurcalandığına dair açık bir ipucu verebilir. Daha doğrusu kız artık iddia ettiği kişi değil. Bu da davalara yol açacak ve mutlaka boşanmaya yol açacaktır. Bir düğünde bu tür hesaplaşmalara bizzat şahit oldum. Elbette bu, bunun gözlemlendiği Müslüman ailelerdedir. Avrupa’da kimsenin buna dikkat etmediğini düşünüyorum. Her ne kadar ilk defa kimse sonuçları hakkında kafalarıyla düşünmüyor. Penis dikleşir ve beyin çalışmayı durdurur. Ve zaten tamamen bir dişiyi çiftleşme için nasıl hızlı bir şekilde elde edeceğinizi düşünüyorsunuz. Kız da muhtemelen kafasını kaybetmiştir ve ne olduğunu anladığında artık çok geç olmuştur.
- These users thanked the author Lolita1979 for the post (total 2):
- Ded, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
Lolita1979, Evet, Avrupalı ailelerde her şey çok daha basit özellikle bekaret konusunda! Avrupa’da bir gelin, bekarlığa veda partisinden ancak sabahları eve getirilebilir ve şiddet içeren seks izleri taşır!
- These users thanked the author Ded for the post:
- Lolita1979
-
- Penetrasyon
Muhtemelen yerel geleneklere bağlıdır. Kazan’da okudum. Yurtta Tatar kızları da bizimle birlikte yaşıyordu. Neredeyse herkes evlenmeden önce herkes gibi sikişti

-
Автор темыaryamari
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Registered for: 2 years 1 month
öyle de olsa, ama bizim durumumuz böyleydiandrey.petrov: ↑09 Feb 2024, 13:44Artık "ilk düğün gecesi" terimi özünü yitirdi)
Öyleydi bakire olarak evlendiklerinde konuyla alakalıdır) ve şimdi de tüm deliklerinde sikişerek evleniyorlar))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 749 Views
-
Last post by Saç gömlek
-
- 8 Replies