Neden geçerseniz geçmeniz gerektiğini düşünüyorlar?
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
Neden geçerseniz geçmeniz gerektiğini düşünüyorlar?
Ufak bir açılma yaşadım, bir grup arkadaşım bi-pass olduğumu öğrendi. Bu yüzden birçoğu, eğer geçersem onları hiç tereddüt etmeden yanaklarından tutmam gerektiğini düşünüyor. Ve onları beğenip beğenmemem umurumda değil. İkisinin çok fazla içkisi vardı, bir kadın istiyorlardı, kimseyi bulamadılar (hiç kimse sarhoş adamlarla sarhoş olmak için sevişmek istemedi), bu yüzden beni yakaladılar ve sıcakta bir saat boyunca kil yoğurdular. bunlardan birinin garajı. Kıçımı hazırlamama bile izin vermediler, iyi ki her zaman yanımda prezervatif taşıyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 9 months
Re: Neden geçerseniz geçmeniz gerektiğini düşünüyorlar?
Neden? Çok sayıda ortağınız var mı ve onları bulmakta zorluk çekmiyor musunuz? Sikişmek isteyen bu kadar çok kişinin olmasına sevinin. Her ne kadar heteroseksüel insanların tuhaf davranışları olsa da, eğer böyle bir tepki varsa, dolapta iskeletler var demektir. Bu aynı zamanda manipüle edilebilir.
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Ağzına ibne sokmak ayıp değildir))) Genellikle sarhoş olduklarında ve fahişe aramayacak kadar tembel olduklarında ya da onlara tedavi edecek hiçbir şey yoksa beni yakalıyorlar.Büyücü: ↑06 Feb 2024, 11:09 Ne değil? Çok sayıda ortağınız var mı ve onları bulmakta zorluk çekmiyor musunuz? Sikişmek isteyen bu kadar çok kişinin olmasına sevinin. Her ne kadar heteroseksüel insanların tuhaf davranışları olsa da, eğer böyle bir tepki varsa, dolapta iskeletler var demektir. Bu da manipüle edilebilir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 1 year 8 months
Ayrıca bunu nasıl çıkardıklarını da merak ediyorum? Koşuyorlar mı? Veya tişörtün üzerinde "beni emebilirsin" yazıyor.
-
- Nirvana’dayım
işte bu, heteroseksüel insanlar için, herkes biseksüeldir, geyler ibnedir, kim olursanız olun, bir davranış ya da bir davranış . Ya siz besteleyin ya da bunlar sizin için aynı ve rol yapma oyunlarıdır)
- These users thanked the author Büyücü for the post:
- Maks.71.RUS
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
n4 dakika sonra gönderilir 4 saniye:
Seni yakalayıp arıyorlar.Max.71.RUS: ↑06 Feb 2024, 11:35 Ayrıca onu nasıl yakaladıklarıyla da ilgileniyorum? Koşuyorlar mı? Veya tişörtün üzerinde - beni yalayabilirsin yazıyor.
n4 dakika sonra gönderilir 4 saniye:
Onlar zengindi, ikisi holiganlıktan hapse atıldı, biri holiganlıktan hapse atıldı küçük hırsızlık. Bu nedenle ağza odun vermek veya kili karıştırmak onlar için ayıp değildir.
-
- Nirvana’dayım
Canınız sıkıldığında ve içki içtiğinizde verilen üç tür tepki. "Kahretsin, ibne misin? Siktir git." İkinci seçenek ise, "Sen ibne misin, yoksa bizimle aynı masada mı oturuyorsun." Ve kafama vurdular. Üçüncü seçenek ise “Peki, beğendin mi?” Seçeneklerden hiçbiri şiddet ima etmiyor, doğal olması şartıyla. Ve bu durumda, başlangıçta onların dostane ilişkilerinin en dibindeydiniz, çünkü bu oluyor. Dolayısıyla hiçbir şeyden korkmadan bu şekilde kullandıklarından şüpheliyim.
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Arkadaş olduklarını söylemedim, şirket olduklarını yazdım tanıdıklardan. Yani merhaba - harika. Ve hiçbir zaman onlarla masaya oturmadım.Büyücü: ↑06 Feb 2024, 11:59 Sıkılıp içki içtiğinizde verilen üç tür tepki. "Kahretsin, ibne misin? Siktir git." İkinci seçenek ise, "Sen ibne misin, yoksa bizimle aynı masada mı oturuyorsun." Ve kafama vurdular. Üçüncü seçenek ise “Peki, beğendin mi?” Seçeneklerden hiçbiri şiddet ima etmiyor, doğal olması şartıyla. Ve bu durumda, başlangıçta onların dostane ilişkilerinin en dibindeydiniz, çünkü bu oluyor. Dolayısıyla hiçbir şeyden korkmadan bu şekilde kullandıklarından şüpheliyim.
-
- Nirvana’dayım
sen paradan mı bahsediyorsun? Ben de en hafif deyimle, senin bir hayalperest olduğunu söylüyorum. El sıkıştınız mı? Sadece öyle değilmiş gibi davranma. Yani bir kez sizi eğip bükerlerdi ve sonuç elbette sert olurdu, ama onları ezdiğiniz için kaburgalarınızın arasına bir tüy verirlerdi.Arkadaş olduklarını söylemedim, bir grup tanıdık olduklarını yazdım. Yani merhaba - harika. Ve onlarla asla masaya oturmadım.
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Şimdi yıl 2024, sakin olun. Ve onlar hukukçu değiller. Şüphesiz birkaç kez yüzüme ve böbreklerime darbe aldım.Büyücü: ↑06 Feb 2024, 12:06sen paradan mı bahsediyorsun? Ben de en hafif deyimle, senin bir hayalperest olduğunu söylüyorum. El sıkıştınız mı? Sadece öyle değilmiş gibi davranma. Yani bir kez seni eğip bükerlerdi ve sonuç elbette sert olurdu, ama onları ezdiğin için kaburgalarının arasına bir tüy verirlerdi.Arkadaş olduklarını söylemedim, bir grup tanıdık olduklarını yazdım. Yani merhaba - harika. Ve onlarla asla masaya oturmadım.
-
- Nirvana’dayım
bir şeyler uyduruyorsun. Bölgede, ahudududa istediğin gibi sevişebileceğini mi söylemek istiyorsun? Kavramlar olduğu gibi kaldı. En az yarım yıldır burada olup olmadığınızı kontrol etmek ister misiniz? Orada gizli olan her şey ortaya çıkıyor, Zonov’un radyosu iyi çalışıyor. Ve oğlan vahşi doğada horozları sikmeyecek; karabatak bölgesindeydi ama bir daha oraya varmayacağı da bir gerçek değil. Ve bir sonraki hareketin kokpitte karışıklık yaratacağını biliyor. Öyleyse başka bir fetiş bul, bunu değil.Şimdi yıl 2024, sakin olun. Ve onlar hukukçu değiller. Şüphesiz birkaç kez yüzüme ve böbreklerime darbe yedim.
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Onlara telefon numaranızı verdiyseniz sorun değil , ama eğer sakıncası yoksa bu konunun ne anlamı var?
- These users thanked the author ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ for the post:
- Maks.71.RUS
-
- Nirvana’dayım
Eller eğlencelidir. Neden yaramazlar? ; çünkü kaşınıyorlar. Neden kaşınıyorlar? Evet, neye göre çok az ama kime. Peki kim? Kıçının üstünde. Bu nasıl? Ben yazarım, onlar bana yazar, ben mastürbasyon yaparım)))᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: ↑06 Feb 2024, 12:31 phone, o zaman sakıncası yok ve eğer sakıncası yoksa bu konunun ne anlamı var?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 37 Replies
- 3628 Views
-
Last post by Sibiryak89
-
- 37 Replies