Sarsılmaktan hoşlanır mısın?
-
Автор темыRomantik
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Sarsılmaktan hoşlanır mısın?
Merhaba hanımlar! Beğenseniz de beğenmeseniz de erkeklerin size mastürbasyon yapması hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Registered for: 5 years
- Orientation: biseksüel
Re: Sarsılmaktan hoşlanır mısın?
Kişisel olarak benim için pek iyi değil! Özellikle önümde. Bu bir şekilde benim kadınsı doğama hakaret ediyor. Görünüşe göre ben bir kız olarak hiçbir şey yapamıyorum ve adam kendi kendine masaj yapmak zorunda kalıyor, Fransızcamı affedin. Orgazm benimle, ama benden değil, açıkçası rahatsız ediyor. Bu sadece bu konuyla ilgili özel olarak benim. Durumlar farklı olabilir elbette.

- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 6):
- Anonim, gynecologist_homegrown, Köpük kauçuk, Evgeniy-Spb, Sergey Arı, Sergey_1176
-
Автор темыRomantik
- heyecanlanıyorum
Nerenize dürtülmekten hoşlanırsınız; kendinize mi yoksa belki size mi? Genelde erkeğinizin boşalmasını izlemeyi sever misiniz?Tanushka: ↑20 Sep 2021, 21:54 Kişisel olarak benim için pek iyi değil! Özellikle önümde. Bu bir şekilde benim kadınsı doğama hakaret ediyor. Görünüşe göre ben bir kız olarak hiçbir şey yapamıyorum ve adam kendi kendine masaj yapmak zorunda kalıyor, Fransızcamı affedin. Orgazm benimle, ama benden değil, açıkçası rahatsız ediyor. Bu sadece bu konuyla ilgili özel olarak benim. Durumlar farklı olabilir elbette.![]()
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
-
Автор темыRomantik
- heyecanlanıyorum
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
Воттт
- These users thanked the author Dimas for the post (total 7):
- gynecologist_homegrown, avavavava, Sergey Arı, Tuzlu su, Kunimen, Kçırtap, Juss
-
- En güçlü orgazm!
Elbette izlemeyi seversiniz! Ama sadece bazı hareketlerimden dolayı penisi boşaldığında - bir dil, bir ağız veya parmaklar var.Romantik: ↑21 Sep 2021, 02:11Nerenize dürtülmekten hoşlanırsınız; kendinize mi yoksa belki size mi? Genel olarak erkeğinizin boşalmasını izlemeyi sever misiniz?Tanushka: ↑20 Sep 2021, 21:54 Kişisel olarak benim için pek iyi değil! Özellikle önümde. Bu bir şekilde benim kadınsı doğama hakaret ediyor. Görünüşe göre ben bir kız olarak hiçbir şey yapamıyorum ve adam kendi kendine masaj yapmak zorunda kalıyor, Fransızcamı affedin. Orgazm benimle, ama benden değil, açıkçası rahatsız ediyor. Bu sadece bu konuyla ilgili özel olarak benim. Durumlar farklı olabilir elbette.![]()

- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 3):
- gynecologist_homegrown, Sergey_1176, olur
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Veya karşılıklı el işi!

Ayrı bir cinsiyet türü olarak. Kız erkeğin önünde yatıyor ve kendini okşuyor (öfkeyle yapabilirsiniz) ve partner onun önünde duruyor ve bu fotoğrafa, bu eyleme doğru geriliyor: bacakları açın, açık kedi üzerinde parmaklar ve heyecan dolu bir yüz .
Bazen bunu yapmayı seviyorum ve bu durum partnerlerimi çok tahrik ediyor!

Her şey karşılıklıdır
Ayrı bir cinsiyet türü olarak. Kız erkeğin önünde yatıyor ve kendini okşuyor (öfkeyle yapabilirsiniz) ve partner onun önünde duruyor ve bu fotoğrafa, bu eyleme doğru geriliyor: bacakları açın, açık kedi üzerinde parmaklar ve heyecan dolu bir yüz .
Bazen bunu yapmayı seviyorum ve bu durum partnerlerimi çok tahrik ediyor!
Her şey karşılıklıdır
- These users thanked the author gynecologist_homegrown for the post (total 3):
- Evgeniy-Spb, Tuzlu su, abartı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 3 years 11 months
İnsanların benimle seks yaparak (veya onun çeşitli türleriyle) bana boşalmasını seviyorum. Orada uzanıp insanların sana mastürbasyon yapması çok tuhaf...
. Peki ya sürecin kendisi?
- These users thanked the author Köpük kauçuk for the post:
- nikolay.andreev
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Porolon, katılıyorum, eğer mastürbasyon yaparsan o zaman kızla karşılıklı olarak birlikte olun ki ikisi de kendilerini iyi hissetsinler
- These users thanked the author nikolay.andreev for the post:
- Köpük kauçuk
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
O yüzden bağışlayın beni, eğer kadın daha fazlasını kabul ediyorsa neden onun önünde otuzbir çekmeyi anlamıyorum. Tatyana’ya katılıyorum - bu partnerinizi rahatsız edebilir. Anlıyorum, herkesin fikri kendine ama bir kadınla seks mastürbasyondan çok daha fazla zevk verir. Ve tek başına mastürbasyon yapabilirsin.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 3):
- Tanuşka, Köpük kauçuk, Shuric200
-
- En güçlü orgazm!
İşte, gerçek bir beyefendi!!!Evgenii-SPb: ↑02 Oct 2021, 22:20 İşte buradayım, affedin beni, eğer bir kadın daha fazlasını kabul ediyorsa neden onun önünde otuzbir çekmeyi anlamıyorum. Tatyana’ya katılıyorum - bu partnerinizi rahatsız edebilir. Anlıyorum, herkesin fikri kendine ama bir kadınla seks mastürbasyondan çok daha fazla zevk verir. Ve tek başına mastürbasyon yapabilirsin.

- These users thanked the author Tanuşka for the post:
- Köpük kauçuk
-
- En güçlü orgazm!
4 dakika 28 saniye sonra gönderilir:
Tanushka, Şaka yapıyorum)
Övgüne sevindim)
Bilmiyorsun, daha doğrusu bilmiyorsun’ denemedim ama dalga geçiyorsun))Tanushka: ↑02 Oct 2021, 22:21İşte, gerçek bir beyefendi!!!Evgenii-SPb: ↑02 Oct 2021, 22:20 Öyleyse bağışlayın, daha fazlasını kabul eden bir kadının önünde neden otuzbir çekmeyi anlamıyorum. Tatyana’ya katılıyorum - bu partnerinizi rahatsız edebilir. Anlıyorum, herkesin fikri kendine ama bir kadınla seks mastürbasyondan çok daha fazla zevk verir. Ve tek başına mastürbasyon yapabilirsin.![]()
![]()
Övgüne sevindim)

-
- En güçlü orgazm!
Neyi denemedin? ?Evgenii-SPb: ↑02 Oct 2021, 22:30Bilmiyorsun, daha doğrusu bilmiyorsun’ denemedim ama dalga geçiyorsun))Tanushka: ↑02 Oct 2021, 22:21İşte, gerçek bir beyefendi!!!Evgenii-SPb: ↑02 Oct 2021, 22:20 Öyleyse bağışlayın, eğer bir kadın daha fazlasını kabul ediyorsa onun önünde neden mastürbasyon yapayım anlamıyorum. Tatyana’ya katılıyorum - bu partnerinizi rahatsız edebilir. Anlıyorum, herkesin fikri kendine ama bir kadınla seks mastürbasyondan çok daha fazla zevk verir. Ve tek başına mastürbasyon yapabilirsin.![]()
![]()
Övgüne sevindim)![]()

-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
-
- En güçlü orgazm!
Kafası karışan sen değil, kimin, ne, nerede ve nasıl olduğu konusunda kafası karışan benim. :soru:

-
- En güçlü orgazm!
Kim burada?
4 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
Kızlar, kusura bakmayın, mesaj biraz erken takıldı. Artık bunun bir önemi yok. :göz kırp:
4 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
Kızlar, kusura bakmayın, mesaj biraz erken takıldı. Artık bunun bir önemi yok. :göz kırp:
-
- En güçlü orgazm!
Özür kabul edildi!Evgenii-SPb: ↑02 Oct 2021, 22:48 Kim burada?
4 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Kızlar, kusura bakmayın, mesaj biraz erken takıldı. Artık bunun bir önemi yok.![]()

- Evgeniy-Spb
-
- En güçlü orgazm!
Tanushka, ah, teşekkürler!!!
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Tanuşka
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
hmmm... aslında iki yönlü ama diğer yandan diyelim ki lastiksiz bir kanca var ve ihtiyacınız var çıkarmak için (elbette anlıyorum, bu arada biraz daha iyi olmasa da, diyelim), bir kadının iki eli de meşgulse bir erkek nasıl boşalır (sağdaki göğüslerini okşar ve soldaki onu okşar) klitoris)? tek bir cevap var - birkaç kez sallayın ve karnınızın, göğsünüzün, yüzünüzün her yerine dökün, gözetleyen bir komşunun gözüne girin ve son damlayla ormandaki (uzakta) bir ağaçkakanı devirin bir huş ağacının üzerinde 5 km) bir solucanı öldüresiye oyarak)))))) : ayyy:Tanushka: ↑20 Sep 2021, 21:54 Kişisel olarak benim için pek iyi değil! Özellikle önümde. Bu bir şekilde benim kadınsı doğama hakaret ediyor. Görünüşe göre ben bir kız olarak hiçbir şey yapamıyorum ve adam kendi kendine masaj yapmak zorunda kalıyor, Fransızcamı affedin. Orgazm benimle, ama benden değil, açıkçası rahatsız ediyor. Bu sadece bu konuyla ilgili özel olarak benim. Durumlar farklı olabilir elbette.
-
- En güçlü orgazm!
Çok esprili, ama bir kadına yapılan basit bir mastürbasyondan bahsediyoruz.Vladimir69: ↑03 Oct 2021, 09:20hmmm... aslında iki yönlü ama diğer yandan diyelim ki lastiksiz bir kanca var ve ihtiyacınız var çıkarmak için (elbette anlıyorum, bu arada biraz daha iyi olmasa da, diyelim), bir kadının iki eli de meşgulse bir erkek nasıl boşalır (sağdaki göğüslerini okşar ve soldaki onu okşar) klitoris)? tek bir cevap var - birkaç kez sallayın ve karnınızın, göğsünüzün, yüzünüzün her yerine dökün, gözetleyen bir komşunun gözüne girin ve son damlayla ormandaki (uzakta) bir ağaçkakanı devirin bir huş ağacının üzerinde 5 km) bir solucanı öldüresiye oyarak)))))) : oops:Tanushka: ↑20 Sep 2021, 21:54 Kişisel olarak benim için pek iyi değil! Özellikle önümde. Bu bir şekilde benim kadınsı doğama hakaret ediyor. Görünüşe göre ben bir kız olarak hiçbir şey yapamıyorum ve adam kendi kendine masaj yapmak zorunda kalıyor, Fransızcamı affedin. Orgazm benimle, ama benden değil, açıkçası rahatsız ediyor. Bu sadece bu konuyla ilgili özel olarak benim. Durumlar farklı olabilir elbette.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- Köpük kauçuk, Tanuşka
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 3 years 7 months
Bazı rol yapma oyunlarında bu yöntemi kullandık. çok ilginç olabilir, sana anlatacağım))
-
- En güçlü orgazm!
Genel olarak dikkatlice okuyun,
bu konudaki mesajımı bir kez daha okuyun.
Böyle bir görev için , kadınların elleri her zaman hazır olmalı!Vladimir69: ↑03 Oct 2021, 09:20hmmm... aslında iki yönlü ama diğer yandan diyelim ki lastiksiz bir kanca var ve ihtiyacınız var çıkarmak için (elbette anlıyorum, bu arada biraz daha iyi olmasa da, diyelim), bir kadının iki eli de meşgulse bir erkek nasıl boşalır (sağdaki göğüslerini okşar ve soldaki onu okşar) klitoris)? tek bir cevap var - birkaç kez sallayın ve karnınızın, göğsünüzün, yüzünüzün her yerine dökün, gözetleyen bir komşunun gözüne girin ve son damlayla ormandaki (uzakta) bir ağaçkakanı devirin huş ağacı üzerinde 5 km) bir solucanı öldüresiye oyarak)))))) : oops:Tanushka: ↑20 Sep 2021, 21:54 Kişisel olarak benim için pek iyi değil! Özellikle önümde. Bu bir şekilde benim kadınsı doğama hakaret ediyor. Görünüşe göre ben bir kız olarak hiçbir şey yapamıyorum ve adam kendi kendine masaj yapmak zorunda kalıyor, Fransızcamı affedin. Orgazm benimle, ama benden değil, açıkçası rahatsız ediyor. Bu sadece bu konuyla ilgili özel olarak benim. Durumlar farklı olabilir elbette.

Genel olarak dikkatlice okuyun,

- nikolay.andreev
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 3 years 10 months
Bazı adamlar bana yazışma sırasında, bir tür bayağılık istediklerinde mastürbasyon yaptıklarını itiraf ettiler. Peki buna inanmakta zorlanıyorum
-
- En güçlü orgazm!
Onların bayağılığını inkar etme. Şu anda boşalıyorlar ve sen onları kesiyorsun))

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Nikk
-
- Penetrasyon
neden kesiyorum? Kabalığı çocukluğumdan beri bilirimEvgenii-SPb: ↑03 Oct 2021, 13:29Onların bayağılığını inkar etme. Şu anda bitirmek üzereler ve sen onları kesiyorsun))![]()
-
- En güçlü orgazm!
Ve bu doğru, Yoshkin’in kedisi iştah açıcı!))alena: ↑03 Oct 2021, 13:34neden kesiyorum? Kabalığı çocukluğumdan beri tanıyorumEvgenii-SPb: ↑03 Oct 2021, 13:29Onların bayağılığını inkar etme. Şu anda bitirmek üzereler ve sen onları kesiyorsun))![]()
-
- Penetrasyon
bazen geçmiş düşüncelerimi paylaşma isteği duyuyorum ama genellikle kızlarla. Okuldan beri böyleEvgenii-SPb: ↑03 Oct 2021, 13:37 Ve haklı olarak Yoshkin’in kedisi çok baharatlı!))
Yanıtla Önceki. konuSonraki konu
-
- En güçlü orgazm!
alena, sanırım burada bir kalabalık bulacaksınız seni dinlemeye istekli insanların sayısı))
-
- Penetrasyon
ama burada hiç yokEvgenii-SPb: ↑03 Oct 2021, 13:46 alena, burada , sanırım seni dinlemeye istekli bir kalabalık bulacaksın))
-
- En güçlü orgazm!
Evet, tamam mı?) Nasıl yardımcı olabilirim?)alena: ↑03 Oct 2021, 13:48ama burada hiç yokEvgenii-SPb: ↑03 Oct 2021, 13:46 alena, sanırım burada seni dinlemeye istekli bir insan kalabalığı bulacaksın))

-
- Penetrasyon
. Hiç bir şey. Klitoris zonkluyor ve gerçekten elimi külotuma sokmak istiyorumEvgenii-SPb: ↑03 Oct 2021, 13:50Evet, tamam mı?) Nasıl yardımcı olabilirim?)alena: ↑03 Oct 2021, 13:48ama var burada yokEvgenii-SPb: ↑03 Oct 2021, 13:46 alena, sanırım burada sizi dinlemeye istekli bir insan kalabalığı bulacaksınız))![]()
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 97
- Registered for: 4 years
Olumlu bir tavrım var. Rol yapma oyununa benziyor. Şüpheliler bana dary96 @ list ru e-postası ile yazıyor
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
- Registered for: 3 years 9 months
alena, peki eğer gerçekten istiyorsan sorun ne? . Hatta video bile çekebilirsiniz, birlikte oynayalım.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 346
- Registered for: 4 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Size posta yoluyla yazarsam ve elimde bir kağıt parçasıyla kimliğimi doğrularsam ve forumun adı)))) Kaçmayacaksın?)) )) binlerce kişi bunu nasıl yapıyor? Peki) Ve bir parça kağıtla ve forumun adıyla kendi fotoğrafınızı çekerseniz, bunlar internetteki fotoğraflarla eşleşecek mi? Cevap))0 Sadece merak ediyorum)

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 3 years 5 months
Eşim böyle mastürbasyon yapmamdan hoşlanmıyor. Her ne kadar parmaklarımla işini bitirdiğimde bunu seviyor ama her zaman "Ya sen?" diyorsa da, son zamanlarda ben de elle mastürbasyondan uzaklaştım. Ne için? İstedim, eşime yaklaştım, eşime karşı çıkmak zorunda kaldım, o her şeyi anladı, her şeyi yaptı. Güzel ve iyi.
Ama ondan önce kendilerine mastürbasyon yapılmasından hoşlanan kızlar vardı. Hatta biri nasıl yaptığımı videoya çekmesini istedi ama o zamanlar akıllı telefonlar yoktu, Bluetooth üzerinden çakal kalitesinde aktarıyorlardı) Hiç anlamadım ama o beğendi)
Ama ondan önce kendilerine mastürbasyon yapılmasından hoşlanan kızlar vardı. Hatta biri nasıl yaptığımı videoya çekmesini istedi ama o zamanlar akıllı telefonlar yoktu, Bluetooth üzerinden çakal kalitesinde aktarıyorlardı) Hiç anlamadım ama o beğendi)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 3 years
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 1 year 6 months
-