Haberler! Suçlu cezaevinde olacak.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 166
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Haberler! Suçlu cezaevinde olacak.
Bir sorum var: "Neden ben olmasın?". Ah, evet, benim zamanımda böyle bir iletişim aracı yoktu. Evet oğlum, daha dikkatli olmalıydım). Bu deneyimi berbat ettim.) Evet, hayat adil değil)
- These users thanked the author davenant_1 for the post (total 2):
- Fargal94, Korsan
-
Автор темыÜstü kendinize saklayın
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
teşekkür ederim - bu bir onur))
Bu arada mesaj başına 15 ruble ödüyorlar, yakında bir Kruzak alacağım.
Ve siz Her zaman olduğu gibi, her türden azınlığın korunmasından yanasınız. Bu çeşitleri gerçekten sevdiğinizi görüyorum.

Ve siz Her zaman olduğu gibi, her türden azınlığın korunmasından yanasınız. Bu çeşitleri gerçekten sevdiğinizi görüyorum.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Beluga
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
tartışmayı GERÇEKTEN seviyorVe siz de her zaman olduğu gibi her türden azınlığın korunmasından yanasınız. Bu çeşitleri gerçekten sevdiğinizi görüyorum.

- These users thanked the author Kardeş for the post:
- Üstü kendinize saklayın
-
- Nirvana’dayım
Ayrıca Olgino’dan bir haber bülteni aldıysanız ve eğitim kılavuzları gönderdiyseniz, bu harika bir şey.
Boş zamanınızın olmasını da seviyorum.
Ayrıca Olgino’dan bir haber bülteni aldıysanız ve eğitim kılavuzları gönderdiyseniz, bu harika bir şey.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
Şimdi seçimler yapılacak. Kovulacaksın ve iş aramak zorunda kalacaksın. Herhangi bir şeyin nasıl yapılacağını biliyor musun?
Azınlıklardan yana değilim. Büyük çoğunluk ayık fikirlidir. Azınlık sadece sizin gibi insanlardan oluşuyor. Yalan yazman seni rahatsız etmiyor. Önemli olan, parasını ödedikleri kişinin kıçını yalamanızdır. Bundan kar elde edersiniz ve çalışmanıza gerek kalmaz.![]()
![]()
Şimdi seçimler yapılacak. Kovulacaksın ve iş aramak zorunda kalacaksın. Herhangi bir şeyin nasıl yapılacağını biliyor musun?
-
- Nirvana’dayım
:lol :
Sadece akşamımı güzelleştiriyorsun)
Neden gerçeklerin bombardımanına uğradın?
Ve nasıl bir şey yapacağımı bilmiyorum, kişi başı 15 ruble karşılığında yorum yazmanız yeterli.
Seçimler için acele edin, sabırsızlanıyorum ikramiyeyi almak için...
Ve ardından Trump’ın seçilmesine yardımcı olmak için yorum başına 2 dolar ödüyorlar...
Strecoza: ↑02 Feb 2024, 22:16Azınlıklardan yana değilim. Büyük çoğunluk ayık fikirlidir. Azınlık sadece sizin gibi insanlardan oluşuyor. Yalan yazman seni rahatsız etmiyor. Önemli olan, parasını ödedikleri kişinin kıçını yalamanızdır. Bundan kar elde edersiniz ve çalışmanıza gerek kalmaz.![]()
![]()

Sadece akşamımı güzelleştiriyorsun)
Neden gerçeklerin bombardımanına uğradın?
Ve nasıl bir şey yapacağımı bilmiyorum, kişi başı 15 ruble karşılığında yorum yazmanız yeterli.
Seçimler için acele edin, sabırsızlanıyorum ikramiyeyi almak için...
Ve ardından Trump’ın seçilmesine yardımcı olmak için yorum başına 2 dolar ödüyorlar...
- Ahah
-
- Nirvana’dayım
Evet, hiçbir şeyin nasıl yapılacağını bilmiyorsun.Ben de herhangi bir şeyin nasıl yapılacağını bilmiyorum
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Üstü kendinize saklayın
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 11 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 702
İkna eden küçük bir çocuğun şaplak atması seks yapacak öğretmeni mi? Ya da bir genci seks yapmaya ikna eden öğretmen?))
Peki hangisi idam edilmeli ve vurulmalı?))
İkna eden küçük bir çocuğun şaplak atması seks yapacak öğretmeni mi? Ya da bir genci seks yapmaya ikna eden öğretmen?))
-
- En güçlü orgazm!
VARG_, Ceza Kanununun şu konuda çok kesin bir görüşü var: bu mesele.
- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- Venüs
-
- Orgazm!
Ama hayır, kanun kanundur. Ancak Strekazyulina kendisini en adil kişi olarak görüyor))
-
- Nirvana’dayım
Suç işleyen suçluları vurmayı önerdim bir kişinin kasten öldürülmesi. Sadece zihinsel engelliler eğlenebilir. Felsefeyle nasıl ilgilendiğinize dair daha fazla hikaye anlatmayın. Kitap okuduğundan bile şüpheliyim. Örnek olarak sürekli filmlerden bahsediyorsunuz. Ve düşük dereceli olanlar. Bu filmler sizin zeka seviyenizdir.VARG_: ↑02 Feb 2024, 22:42Peki hangisi idam edilmeli ve vurulmalı?))11 yaşında hiçbir şey anlamıyorlar mı? Ve bunu çözdüklerinde emekliliğe daha mı yakınlar?))) Çocuklar bunu zaten anaokulunda çözdüler. Her ne kadar muhtemelen yetişkinliğe kadar saf bir cehalet içinde kalan özellikle yetenekli olanlar da var. Ama ben böyle
İkna eden küçük bir çocuğun şaplak atması öğretmeni mi? Ya da bir genci seks yapmaya ikna eden öğretmeni?))
-
- Nirvana’dayım
Strecoza,
Tartışılan konudan sizinle aynı fikirde olmayan herkesin kişiliklerine nasıl geçtiğinize dikkat edin.
Ay-yay)) iyi değil))
Tartışılan konudan sizinle aynı fikirde olmayan herkesin kişiliklerine nasıl geçtiğinize dikkat edin.
Ay-yay)) iyi değil))
- Beluga
-
- Nirvana’dayım
3’ten sonra gönderildi dakika 16 saniye:
))Kişilikleri olmayan karakterlerin kişiliklerine giremezsiniz))))Strecoza,
n
Ay-yay)) iyi değil))
3’ten sonra gönderildi dakika 16 saniye:
Ona anlattıklarında anlamıyor.
-
- Nirvana’dayım
Devam edebilirsiniz, duygularınızı kendinize saklamanıza gerek yok, özellikle de böyle bir durumda çok acı verici
Alınmadım bile)
Devam edebilirsiniz, duygularınızı kendinize saklamanıza gerek yok, özellikle de böyle bir durumda çok acı verici

-
- Nirvana’dayım
Hiçbir argümanınız olmadığı için tartışmayı bir kenara bırakan sizdiniz. Ve bana Strekozyulina diyen adamı savunmak için koştu. Ah, artık gücenmedin bile. O sadece yakışıklı)))
Öp onu. Size tavsiyeler ve sevgiler, sevgiler)))) Birlikte ku-ka-re-ku deyin))))
))) Gerçeklerden rahatsız olmuyorlar) ))Alınmadım bile)
Devam edebilirsiniz, duygularınızı kendinize saklamanıza gerek yok, özellikle de böyle bir durum çok acıtıyor![]()
Hiçbir argümanınız olmadığı için tartışmayı bir kenara bırakan sizdiniz. Ve bana Strekozyulina diyen adamı savunmak için koştu. Ah, artık gücenmedin bile. O sadece yakışıklı)))
Öp onu. Size tavsiyeler ve sevgiler, sevgiler)))) Birlikte ku-ka-re-ku deyin))))
-
- Nirvana’dayım
Bunlar bir tür geriye dönüş mü yoksa tamamen cinsel sapmalar mı?
Neden bu kadar uyumsuzluk - Pedofilileri hep savunuyorsunuz ama birisine hakaret etmek için eşcinsel kelimeleri kullanıyorsunuz. Bunun heteroseksüel erkeklerle açıkça ne ilgisi var?Strecoza: ↑02 Feb 2024, 23:12))) Gerçeklerden rahatsız olmuyorlar)))
Öp onu. Size tavsiye ve sevgiler, sevgililer)))) Birlikte ku-ka-re-ku deyin))))
-
- Nirvana’dayım
Pedo’ya karşı savaşan biri gibi görünüyorsunuz ama kendiniz de onlarla aynısınız. Ve senin heteroseksüelliğine inanmıyorum. Hetero erkekler böyle davranmaz. Biseksüel insanlar bile böyle davranmıyor. Davranışlarınız eşcinsellere özgü. Cinsel azınlıklara karşı hoşgörülüyüm ama eşcinseller kadınları aşağılamaya başladığında onlara karşılık vermeye çalışıyorum. Böylece yerlerini bilsinler.
I Sübyancıları savunmuyorum ve buraya foruma geldiğinizde sizden çıplak kızlarla fotoğraf paylaşmamanızı istemiştim. Hatta onları haritaya bile koyuyorsunuz.Neden bu kadar uyumsuzluk - Pedofilileri hep savunuyorsunuz ama birisine hakaret etmek için eşcinsel kelimeleri kullanıyorsunuz. Bunun heteroseksüel erkeklerle açıkça ne alakası var?Strecoza: ↑02 Feb 2024, 23:12))) gerçek)))
Alınmadım bile)
Devam edebilirsiniz, duygularınızı saklamanıza gerek yok özellikle de yemek pişirirken böyle bir durumda![]()
Sensin Tartışmayı bir kenara bıraktın çünkü hiçbir tartışman yoktu. Ve bana Strekozyulina diyen adamı savunmak için koştu. Ah, artık gücenmedin bile. O sadece yakışıklı)))
Öp onu. Size tavsiye ve sevgiler, sevgililer)))) Birlikte ku-ka-re-ku deyin))))
Pedo’ya karşı savaşan biri gibi görünüyorsunuz ama kendiniz de onlarla aynısınız. Ve senin heteroseksüelliğine inanmıyorum. Hetero erkekler böyle davranmaz. Biseksüel insanlar bile böyle davranmıyor. Davranışlarınız eşcinsellere özgü. Cinsel azınlıklara karşı hoşgörülüyüm ama eşcinseller kadınları aşağılamaya başladığında onlara karşılık vermeye çalışıyorum. Böylece yerlerini bilsinler.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Orgazm!
Merhaba!!!
Sıkıcı mı?
Shozh, tebrikler!
Burada filmlerden örnekler verdim, biri hariç? Tek zaman buydu - "Otomatik Portakal". Boktan bir film mi?Strecoza: ↑02 Feb 2024, 22:55 Bir insanı kasten öldüren suçluların vurulmasını önerdim. Sadece zihinsel engelliler eğlenebilir. Felsefeyle nasıl ilgilendiğinize dair daha fazla hikaye anlatmayın. Kitap okuduğundan bile şüpheliyim. Örnek olarak sürekli filmlerden bahsediyorsunuz. Ve düşük dereceli olanlar. Bu filmler sizin zeka seviyenizdir.
Merhaba!!!
Sıkıcı mı?
Shozh, tebrikler!
-
- Nirvana’dayım
Ve örnek olarak felsefe üzerine tek bir kitaptan bile bahsetmediniz. Gerçi sana felsefe üzerine hangi kitapları okuduğunu sormuştum.
"Otomatik Portakal" Kitabı okudum. Kitabı okudun mu? Kitap mide bulandırıcı ve iğrenç ama sonuna kadar okudum. O zamanlar okumaya başlasam durmazdım. Filmi izlemedim ama kitap tamamen çöpse, o zaman film de muhtemelen daha iyi değildir.
Olmadığın biri gibi davranmaya devam et veya belki gerçekten okumaya başlayabilirsin. Ah, forumda bir düşün. En azından ciddi konularda.
Unutma. Mesajlarınızı takip etmiyorum ama siz bizzat bana birkaç filmi örnek olarak verdiniz. Şimdi bir tanesi hakkında yaz. Unutmayın.VARG_: ↑02 Feb 2024, 23:41Burada filmlerden örnekler verdim, biri hariç? Tek zaman buydu - "Otomatik Portakal". Boktan bir film mi?Bir kişiyi kasten öldüren suçluların vurulmasını önerdim. Sadece zihinsel engelliler eğlenebilir. Felsefeyle nasıl ilgilendiğinize dair daha fazla hikaye anlatmayın. Kitap okuduğundan bile şüpheliyim. Örnek olarak sürekli filmlerden bahsediyorsunuz. Ve düşük dereceli olanlar. Bu filmler sizin zeka seviyenizdir.
Merhaba!!!
Sıkıcı mı?
Shozh, tebrikler!
Ve örnek olarak felsefe üzerine tek bir kitaptan bile bahsetmediniz. Gerçi sana felsefe üzerine hangi kitapları okuduğunu sormuştum.
"Otomatik Portakal" Kitabı okudum. Kitabı okudun mu? Kitap mide bulandırıcı ve iğrenç ama sonuna kadar okudum. O zamanlar okumaya başlasam durmazdım. Filmi izlemedim ama kitap tamamen çöpse, o zaman film de muhtemelen daha iyi değildir.
Olmadığın biri gibi davranmaya devam et veya belki gerçekten okumaya başlayabilirsin. Ah, forumda bir düşün. En azından ciddi konularda.
-
- En güçlü orgazm!
Bu konuya girmiyorum bile, çapraz olarak kaydırmak sizi daha bilgisiz gösteriyor, kusura bakmayın.
Ama beni çatışmanızda müttefik olarak kaydetmenize gerek yok.

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 9 months
Strecoza, Strecoza!!!, senden istiyorum Sapık manipülasyonlar için bana Göğüsler sağladı!!! :ayyy:
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
- Registered for: 1 year 11 months
Katılıyorum. Teyzeler, amcalar da birkaç kez okulumuza gelip amcıklardan falan konuşurlardı. Onları dinlemekten çok tiksindim ve rahatsız oldum. Bu bilgiye ihtiyacım olduğunu hiç anlamadım.Bir kez daha tekrar ediyorum - okulda birkaç cinsel eğitim dersimiz vardı - bunların hiçbir faydası yoktu.
-
- Nirvana’dayım
1 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Burada derinlemesine incelenecek bir şey yok. Bir buçuk sayfalık konu. Başından sonuna kadar okumak sadece üç dakikanızı alır. Üç kez. Peki, okumadan sonuç çıkarmak aptalca olmaktan çok aptalca, üzgünüm.FUCKYAMATERITY: ↑03 Feb 2024, 00:57Sadece kavganızda beni müttefikiniz olarak yazmayın.Kendisine açıkladıklarında anlamıyor.Bu konuya girmiyorum bile, çapraz olarak kaydırmak sizi daha bilgisiz gösterir, üzgünüm.
1 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
)))) Eustace, büyüdüğünde sana hemen göğüsler vereceğim, ama şimdilik git ödevini yap)))) yoksa yine kötü bir not alırsın
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Biyel kolu
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
İki eşcinsel arkadaşım vardı.
Barda bir barmen. Her zaman kibar ve arkadaş canlısı, iyi ve bakımlı.
Başka bir çalışkan, bir inşaat sahasında çalışıyordu. Güçlü bir şekilde koordine edilmiş ve aynı zamanda kibar.
İkisinin de eşcinsel olduğunu söyleyene kadar hayatta onların eşcinsel olduğunu düşünmezdim.
Ve siz metinden belirlersiniz)
Bunu nasıl belirliyorsunuz?
Başka bir çalışkan, bir inşaat sahasında çalışıyordu. Güçlü bir şekilde koordine edilmiş ve aynı zamanda kibar.
İkisinin de eşcinsel olduğunu söyleyene kadar hayatta onların eşcinsel olduğunu düşünmezdim.
Ve siz metinden belirlersiniz)
- These users thanked the author Hımmm for the post (total 2):
- Fargal94, Firavun faresi
-
- Nirvana’dayım
n1 dakika sonra gönderilir 21 saniye:
)))) Harika)))
n1 dakika sonra gönderilir 21 saniye:
))) Bunu size neden ve kim söylediler? Peki neden buna inandın?Hmmmm: ↑03 Feb 2024, 08:42Bunu nasıl tanımlıyorsunuz?Tatlı biber:02 Feb 2024, 23:41 O kesinlikle eşcinsel , kadın gibi iletişim kuruyor
Ve bunu metinden siz belirlersiniz)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
Bunu söyleyen kişi bize durumumuz hakkında sorular sordu. kendi kategorilerine karşı tutum İnsanlar kendileri sorduğu için buna inandılar.
Bunu bize neden anlattılar, bir arka plan hikayesi vardı
Bunu söyleyen kişi bize durumumuz hakkında sorular sordu. kendi kategorilerine karşı tutum İnsanlar kendileri sorduğu için buna inandılar.
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
- Registered for: 2 years
Tartışılacak ne var? Genç öğretmenin suçu var ve okulda çalışmamalı. Herkes yaptığı işin sorumluluğunu üstlenmediği sürece bu tür durumlar yaşanacaktır. seks eğitimi yardımcı olmayacak, aksine her şeyi daha da kötüleştirecek ve bu tür durumlar daha da artacaktır.
Bu hiçbir koşulda okul tarafından değil ebeveynler tarafından yapılmamalıdır. Sovyet eğitiminde iyiyi almak lazım ve dünyada 3. oldu. Daha sonra öğretmenin öğretmesi gerektiğini, doktorun tedavi etmesi gerektiğini vb. anladılar. ve sadece yetiştiği okul değil, aile de.Strecoza: ↑02 Feb 2024, 20:51 Elbette her şeyi biliyorlar. Cinsel eğitim birinci sınıftan itibaren okulda öğretilmelidir.
Tartışılacak ne var? Genç öğretmenin suçu var ve okulda çalışmamalı. Herkes yaptığı işin sorumluluğunu üstlenmediği sürece bu tür durumlar yaşanacaktır. seks eğitimi yardımcı olmayacak, aksine her şeyi daha da kötüleştirecek ve bu tür durumlar daha da artacaktır.
- These users thanked the author natalya.harita for the post (total 2):
- Beluga, Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
- Registered for: 2 years
Başkaları önce düşünsün ve ancak ondan sonra okulda öğretmen olarak iş bulsun diye bu tür insanları hapsetmek doğru.
Öğretmenlik bir meslektir, ama bu onda yoktu, bir çocuğu baştan çıkarmaktı.
Başkaları önce düşünsün ve ancak ondan sonra okulda öğretmen olarak iş bulsun diye bu tür insanları hapsetmek doğru.
- These users thanked the author natalya.harita for the post:
- Beluga
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219
Kim bilir? 11 yaşındayken zaten şişe çevirmece oynuyorduk. 3 erkek ve 3 kız. Oyun biraz daha karmaşıktı ve adı farklıydı ama anlamı aynıydı. Renk "kırmızı" ise ve bu "senin" kızınsa, onunla banyoya öpüşmek için gittin. Çünkü kızlar bir tür swinger partisi yapmamaları gerektiğini hemen anladılar ve kız "kendi" oğlunu öpmeye başladı. Ve bu yaşta kızları "pençeledik". Ancak kendi kızları bunu gönülsüzce kabul ettiğinden, diğer kızları rızası olmadan el yordamıyla taciz ettiler. Grubumuzdaki kızları rahatsız etmemek için. Ve gerçekte nasıl olacağını belli belirsiz hayal etmemize rağmen, seksi zaten duyduk. Çünkü akşamları bahçede bu oyunu oynarken sınıf arkadaşım şöyle dedi: “Yanlış oynuyorsun.” “Beyaz”, onun yerine koyduğun şey değil, siktir et anlamına geliyor. Ve bu, İnternet öncesi dönemde. .
Yani bu adamın elini akranının değil de öğretmeninin külotuna sokmasından dolayı herhangi bir psikolojik travma yaşadığını düşünmüyorum.
Ama var Öğretmene hâlâ birkaç soru soruluyor. Kiminle iletişime geçtiğinizi düşünmeniz gerekiyordu.
Ama burada psikologların bunu çözmesi gerekiyor. Belki de 11 yaşındayken çocuktan bir şey alamamıştı. , tam tersine bunu yaptı ve bu deneyim hatırlandı
Yani bu adamın elini akranının değil de öğretmeninin külotuna sokmasından dolayı herhangi bir psikolojik travma yaşadığını düşünmüyorum.
Ama var Öğretmene hâlâ birkaç soru soruluyor. Kiminle iletişime geçtiğinizi düşünmeniz gerekiyordu.
Ama burada psikologların bunu çözmesi gerekiyor. Belki de 11 yaşındayken çocuktan bir şey alamamıştı. , tam tersine bunu yaptı ve bu deneyim hatırlandı

- These users thanked the author Biyel kolu for the post (total 2):
- Venüs, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 2 months
Mahkum edilecek ve hapse girecek çünkü kanun bu.
Evet aptalca, evet haksız, evet de!
Ama ne yazık ki........
nAnlamıyorum, bir şekilde öfkelenen herkes senin bir peri masalında yaşadığını mı sanıyor?
Loli!!!!!!!!
Shota!!!!!! !!
Aptalca yasaklandılar!!!!!
Evet aptalca, evet haksız, evet de!
Ama ne yazık ki........
nAnlamıyorum, bir şekilde öfkelenen herkes senin bir peri masalında yaşadığını mı sanıyor?
Loli!!!!!!!!
Shota!!!!!! !!
Aptalca yasaklandılar!!!!!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
Günümüzde çocuklar her şeyi internetten öğreniyor. birden fazla kez, henüz 10 yaşına gelmemişler, kamera karşısında mastürbasyon yapıyorlar vs. Okuldaki öğretmenlerin hepsi sigara içiyor çünkü sinirleri dayanamıyor ve çocuklar için her şey serbest olduğundan ve yasa yürürlükte olduğundan hiçbir şey yapamıyorlar. onların tarafı.Bağlantı çubuğu: ↑03 Feb 2024, 10:48 Peki kim bilir. 11 yaşındayken zaten şişe çevirmece oynuyorduk. 3 erkek ve 3 kız. Oyun biraz daha karmaşıktı ve adı farklıydı ama anlamı aynıydı. Renk "kırmızı" ise ve bu "senin" kızınsa, onunla banyoya öpüşmek için gittin. Çünkü kızlar bir tür swinger partisi yapmamaları gerektiğini hemen anladılar ve kız "kendi" oğlunu öpmeye başladı. Ve bu yaşta kızları "pençeledik". Ancak kendi kızları bunu gönülsüzce kabul ettiğinden, diğer kızları rızası olmadan el yordamıyla taciz ettiler. Grubumuzdaki kızları rahatsız etmemek için. Ve gerçekte nasıl olacağını belli belirsiz hayal etmemize rağmen, seksi zaten duyduk. Çünkü akşamları bahçede bu oyunu oynarken sınıf arkadaşım şöyle dedi: “Yanlış oynuyorsun.” “Beyaz”, onun yerine koyduğun şey değil, siktir et anlamına geliyor. Ve bu, İnternet öncesi dönemde. .
Ama var Öğretmene hala birkaç soru soruluyor. Kiminle iletişime geçtiğinizi düşünmeniz gerekiyordu.
Ama burada psikologların bunu çözmesi gerekiyor. Belki de 11 yaşında veya daha sonra çocuktan bir şey alamamıştı. tam tersi yaptı ve bu deneyimi hatırladı![]()
- These users thanked the author slavik.meshalkin for the post (total 2):
- Biyel kolu, Korsan
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 2 months
4 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Peki o nerede böyle sözler söyleyerek yakaladın mı?
Bu kim kim?Şimdi birinin kıçından duman çıkacak
4 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Sizi tebrik ederim, yoldaş Kremlinbot![]()
![]()

Peki o nerede böyle sözler söyleyerek yakaladın mı?
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 2 months
Sizce mi? Bu yüzden ona Karbovanitleri vermeleri pek olası değil
-
- Orgazm!
Garip fotoğraflar konusunda kendimle ve okuduklarımla ilgili her şeyi anlattım.
Başlıkta "Otomatik Portakal"ın yanı sıra, video salonunda izlediklerim gibi bir soruya yanıt olarak "Komando" ve "RoboCop"tan da bahsettim .
Yusufçuk, benim hakkımda fanteziler kurarak beynini mastürbasyon yapmaya devam edebilirsin ama bu bir daha olursa cevaplarla uğraşmayacağım.
Sevgili! Sadece "araba sürmekle" kalmıyorsunuz, aynı zamanda "Koçları yanıltıyorsunuz". Beni aptal gibi gösteriyorsun ve aynı zamanda bana bir okul öğretmeni gibi ne yapmam gerektiğini söylüyorsun.Strecoza: ↑02 Feb 2024, 23:58 Unutmayın. Mesajlarınızı takip etmiyorum ama siz bizzat bana birkaç filmi örnek olarak verdiniz. Şimdi bir tanesi hakkında yaz. Unutmayın.
"Otomatik Portakal" kitabını okudum. Kitabı okudun mu? Kitap mide bulandırıcı ve iğrenç ama sonuna kadar okudum. O zamanlar okumaya başlasam durmazdım. Filmi izlemedim, ancak kitap tamamen çöpse, o zaman film büyük ihtimalle daha iyi değildir.
Olmadığın biri gibi davranmaya devam et veya belki gerçekten okumaya başlayabilirsin. Ah, forumda bir düşün. En azından ciddi konularda
Garip fotoğraflar konusunda kendimle ve okuduklarımla ilgili her şeyi anlattım.
Başlıkta "Otomatik Portakal"ın yanı sıra, video salonunda izlediklerim gibi bir soruya yanıt olarak "Komando" ve "RoboCop"tan da bahsettim .
Yusufçuk, benim hakkımda fanteziler kurarak beynini mastürbasyon yapmaya devam edebilirsin ama bu bir daha olursa cevaplarla uğraşmayacağım.
-
- Nirvana’dayım
Görüyorum ki gerçek özünüz sizden ortaya çıkmış ve ana diliniz olan dilde konuşmaya başlamışsınız. Görüyorsunuz, aksi takdirde bu felsefedir, felsefedir. Neredesin ve felsefe nerede? Burası cennet ve dünya.
Ve bana cevap vermekten çekinmeyin, yoksa ne yazdığınızı hatırlamazsınız ve bu benim hatam.
İlginç, sıkıcı, sıkıcı ve kaba değilsiniz.
Çok tembel değildim ve konuyu buldum Örnek olarak iki filmden bahsettiniz. Senin aksine benim iyi bir hafızam var.
Görüyorum ki gerçek özünüz sizden ortaya çıkmış ve ana diliniz olan dilde konuşmaya başlamışsınız. Görüyorsunuz, aksi takdirde bu felsefedir, felsefedir. Neredesin ve felsefe nerede? Burası cennet ve dünya.
Ve bana cevap vermekten çekinmeyin, yoksa ne yazdığınızı hatırlamazsınız ve bu benim hatam.
İlginç, sıkıcı, sıkıcı ve kaba değilsiniz.
-
- Orgazm!
Felsefenin kendisi de böyledir.
Diogenes çok kabaydı ve sıradan insanları, hatta Büyük İskender’i bile trollüyordu. Ve Platon’la öyle bir kavgası vardı ki))
Genel olarak antik çağın filozofları hem sporcu hem de savaşçıydı. Sokrates, modern filozoflarla karşılaştırıldığında kas geliştiren bir vücut geliştirmeci olurdu.
Bunların hepsi felsefeden uzak ve felsefeden uzak insanlar için filozof tanımına uyuyor)))
Felsefenin kendisi de böyledir.
Diogenes çok kabaydı ve sıradan insanları, hatta Büyük İskender’i bile trollüyordu. Ve Platon’la öyle bir kavgası vardı ki))
Genel olarak antik çağın filozofları hem sporcu hem de savaşçıydı. Sokrates, modern filozoflarla karşılaştırıldığında kas geliştiren bir vücut geliştirmeci olurdu.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 236 Views
-
Last post by Sergen
-
- 189 Replies