Herkese merhaba, 45 yaşındayım, kızım 15 yaşında, evde çıplak dolaşıyor, utanmıyor ama sertleşiyorum

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
MağaralarJ
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Herkese merhaba, 45 yaşındayım, 15 yaşındaki kızım evde çıplak dolaşıyor, utanmıyor ama sertleşiyorum

Unread post by MağaralarJ »

Onun fotoğraflarını çekersen, yaşlanana kadar mastürbasyon yapacak bir şeyin olur.
Keskin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86
Registered for: 2 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Herkese merhaba, 45 yaşındayım, 15 yaşındaki kızım evde çıplak dolaşıyor, utanmıyor ama sertleşiyorum

Unread post by Keskin »

Ben hala bir Püritenim! Ama aşılamayan şeyler var! 15 yaşında bir orospudur, reşit olmayan bir çocuktur!!! Kahretsin?!!! Yanlış anlamadın mı?!!! Bu yolsuzluk ve pedofili... Bunun için hadım etmek gerekiyor.
Ve anne ve babaya bakıp mastürbasyon yapmaları değil, korumaları, kollamaları ve yönlendirmeleri verildi.
O zaman 18 yaşına geldiğinde, karşılıklı arzuyla ne istersen yapabilirsin. Bundan önce onu bir düğüme bağlayın.
DoRN
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by DoRN »

Ostr: 30 Dec 2022, 23:14 15 yaşında, kaltak, reşit olmayan bir çocuk!!! Kahretsin?!!! Yanlış anlamadın mı?!!! Bu yolsuzluk ve pedofili...
15 yaşındakiler sikişiyor, böylelerini dinleseler ülkenin yüzde 10’u hadım edilirdi moronlar.
These users thanked the author DoRN for the post (total 2):
frenk, Mart
Keskin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Keskin »

DoRN, peki, kimi istersen siktir et. Ve 13 yaşında sevişmeye başlıyorlar. Bu, bunun normal olduğu anlamına gelmez.
Bir kez daha, özellikle berbat durumda olanlar için.
Pedofili ve çocuk tacizi kabul edilebilir şeyler değildir.
DoRN
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by DoRN »

Sadece 13 yaşında çocuk değil ve 15 yaşında reşit değil.
Alina Kovpaka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57

Unread post by Alina Kovpaka »

Tüm bunların doğru olduğunu varsaysak bile, o zaman kızın davranışı, kızın bir nedenden dolayı bakire olmaktan bıktığını gösterebilir. Bir kız babasıyla flört ederek birçok sorunu aynı anda çözebilir. Bekaretinizi kaybedin ve babanızın sizi bunun için azarlamayacağını bilerek düzenli seks hayatına başlayın. Babam deneyimlidir ve her şeyi iyi ve dikkatli bir şekilde yapacaktır. Babam bundan asla kimseye bahsetmeyecek. Bırak baba düşünsün. Kızınız istiyorsa neden olmasın. Ancak bunun kızımın ilk seferi olduğunu unutmamalısınız. Hatta ilk kez prezervatif kullanmadan bekaret bozma işlemini gerçekleştirmek ve cinsel ilişkiyi tamamlamadan orada durmak bile mantıklı olabilir.
These users thanked the author Alina Kovpaka for the post (total 4):
Fan, sapık, Endişeli, Mart
Timur59
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21

Unread post by Timur59 »

Yaklaşan herkese iyi eğlenceler!
Ne tür bir analiz
İki versiyon daha olabilir mi?
Bu gerçekse
Her iki durumda da ebeveynler tarafından herhangi bir girişimde bulunulmadı onunla konuş (bu nedenle bunun gerçek olması pek mümkün değil)
Fakat "ebeveyn" bunu yabancılarla tartışma girişiminde bulundu
Ve işte birkaç versiyon (her ikisinde de) versiyonlarında "ebeveyn" bunu kendisiyle açıklayabilir
1. Olgunlaştı ve çıplaklık değil, Doğacılık kelimesinin anlamını anladı
2 Canlandırıcı eğilimleri var ve yalnızca ebeveynlerine güvenebilir. (o sadece akıllıdır)
Yani onunla sadece konuşmalısın, bu iyi bir ruh halidir ve seks fantezilerini herkesin önünde ortaya çıkarmamalısın
Bu gerçekse ve kişi hastaysa kızının sorunlarıyla değil, fantezileriyle... bu talihsizlik
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 473
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Timuryai »

Kızım böyle yürüyor. Kolayca
These users thanked the author Timuryai for the post:
sapık
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343

Unread post by sapık »

Genç bir orospunun ortalıkta yarı çıplak dolaşmasının tadını çıkarmalısın. Yavaş yavaş yozlaşıyor, seksle ilgili konuları tartışıyor, biraz erotizm içeren filmler izliyor vb.
These users thanked the author sapık for the post:
Endişeli
vrrrummm
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91

Unread post by vrrrummm »

Kendisi korkuyor ve sen de buradasın. Aramayacak.
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 473
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Timuryai »

Kızım da çıplak dolaşıyor
These users thanked the author Timuryai for the post:
sapık
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Andrey Lukashov »

Archie246: 22 Oct 2021, 14:24 Ne yapmalıyım? Otuzbir çekmem gerekiyor, kızım çok heyecanlı ama ona bir şekilde bakmak da muhtemelen doğru değil
Neden? aniden değil mi? 15 yaşında bir kız babasının önünde çıplak yürüyorsa ya artık kız değildir ya da kız olmaktan bıkmıştır. Pharmatex’i eczaneden satın alın, kızınıza verin ve talimatlarını öğrenmesini sağlayın. Teorik sınavı geçtikten sonra uygulamalı sınav yapılacağı uyarısında bulunun. Sınavı, ortaya çıkan tüm sonuçlarla birlikte eksiksiz olarak gerçekleştirin.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 4):
Endişeli, sapık, frenk, Mart
İlaç2011
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by İlaç2011 »

Herkese merhaba, kim prensesinden bahsetmek ister?
O Yanochka
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 130
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by O Yanochka »

15 yaşındaki bir kız için, babasının önünde cesurca çıplak yürürse 15 santimetre büyük olasılıkla yeterli olmayacaktır.
These users thanked the author O Yanochka for the post (total 3):
Fitch’in, sapık, Mart
sergey.chirkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67

Unread post by sergey.chirkov »

TS’ye inanmıyorum. Ve eğer bu doğruysa, o zaman bu kaçırılmış bir eğitimdir. Annen nerede?
Kızının sertleşmesini ve onunla seks yapma arzusunu unut, aklını kullan. Sen Babasın!
These users thanked the author sergey.chirkov for the post (total 3):
Keskin, Alexander Trofimoviç, seksforumu_
slon678
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by slon678 »

Kızım böyle koşsaydı ben de zorlanırdım
These users thanked the author slon678 for the post (total 2):
sapık, Mart
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Mart »

sapık: 11 Jan 2023, 18:27 seksle ilgili konuları tartışın, biraz erotizm içeren filmler izleyin
Başlangıç ​​olarak ellerinizi biraz serbest bırakın. Şans eseri. Ve tepkiye bakın. Belki orada yakalanacak hiçbir şey olmayacak.
Ya da belki bir şeyler vardır...
Biyel kolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 219
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Biyel kolu »

Bu tür konularda özgünlük adına yeterli diyalog yok.. Kızınıza neden çıplak dolaştığını sordunuz mu? Peki sana ne cevap verdiler? Yoksa kızınız sağır ve dilsiz mi ve siz işaret dilini bilmiyor musunuz?)
Muhtemelen karşı pencerede odada çıplak dolaşan birinin kızına mastürbasyon yapıyorsunuz. Diyalog başlatılamıyor :-D
These users thanked the author Biyel kolu for the post (total 4):
Manfred, Natalie, Galce, Temizlemek
homa515
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 396
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by homa515 »

Annem evde olmadığında ve kızım çekinmediğinde babamla üstsüz çay içtim
These users thanked the author homa515 for the post (total 2):
Fargal94, Temizlemek
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Timurlenk »

Şarkı Hayalperest. Konu başlığına çok uygun.
v2024
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by v2024 »

Megapup’lar: 24 Aug 2022, 09:30 Kızımı bu şekilde becermenin iyi olmadığını nasıl düşündüğümü bilmiyorum. Evin içinde çıplak dolaşıp seksi kışkırtsa bile. Bana öyle geliyor ki kızlar cinsel çekiciliğinin bu şekilde farkındalar ama akranlarının önünde böyle davranamazlar ve baba güvenli bir insandır, anlayacak, gücenmeyecek ve takdir edecektir. Tam tersine bunu teşvik eder, iltifat eder ve erkekleri bu tür davranışlarla nasıl yönetebileceklerini öğretirdim.
Doğru görüş ve doğru yaklaşım...
Ve durum Çıplak yürümeyi sevmeniz oldukça normal...
These users thanked the author v2024 for the post:
sapık
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by Tolkala »

Relaxovi_19: 06 Sep 2022, 13:31 Üvey kızım da dairede sadece bir tişörtle dolaşıyor. Bomba heykelciği. Bunda bir pay var. Ama hâlâ ona yaklaşmaya korkuyorum. Denizde sanki kazara göğüslerine dokundum ve şimdi onları rüyamda görüyorum. Muhtemelen 18 yaşına gelene kadar bekleyeceğim.)))
18 yaşına geldiğinde artık sana ihtiyacı olmayacak. Sen olmadan da pislikler olacak. Şimdi fırsatı yakalayın
These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
Mart, sapık
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Mart »

Eh, genç ve yeşil... Herkes tahmin ediyor...
Bir kadınla ilişkiye başlamanın yıkılmaz bir seçeneği var. HERHANGİ. Yaş, ten rengi, milliyet, din ve sosyal statü ne olursa olsun.
Üstelik, belirli bir dereceye kadar (yani fanatizm olmadan...) baskıya ve hatta hafif şiddete izin veren bir seçenek. Ancak ilişkinin daha da gelişmesi için yüzde 90 garanti verir ve zararlı sonuçların olmayacağı konusunda da yüzde 99 garanti verir.
Onu ona sokmak için acele etmeyin ve cinsel organlarınızı onun önüne göstermeyin . Hala vaktin olacak...
Cunnilingus’la başla.
İlk gün... ikinci gün... üçüncü gün...
Dördüncü günde yapmazsa Sana oral seks yapmaya çalışmıyorum, sadece ona bir seks objesi gibi davran. aseksüel olarak algılanıyor - bir akraba... bir iş arkadaşı... bir arkadaş...
These users thanked the author Mart for the post (total 3):
nikolj202, sapık, Tolkala
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”