Herkese merhaba, 45 yaşındayım, kızım 15 yaşında, evde çıplak dolaşıyor, utanmıyor ama sertleşiyorum
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Herkese merhaba, 45 yaşındayım, 15 yaşındaki kızım evde çıplak dolaşıyor, utanmıyor ama sertleşiyorum
Onun fotoğraflarını çekersen, yaşlanana kadar mastürbasyon yapacak bir şeyin olur.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Herkese merhaba, 45 yaşındayım, 15 yaşındaki kızım evde çıplak dolaşıyor, utanmıyor ama sertleşiyorum
Ben hala bir Püritenim! Ama aşılamayan şeyler var! 15 yaşında bir orospudur, reşit olmayan bir çocuktur!!! Kahretsin?!!! Yanlış anlamadın mı?!!! Bu yolsuzluk ve pedofili... Bunun için hadım etmek gerekiyor.
Ve anne ve babaya bakıp mastürbasyon yapmaları değil, korumaları, kollamaları ve yönlendirmeleri verildi.
O zaman 18 yaşına geldiğinde, karşılıklı arzuyla ne istersen yapabilirsin. Bundan önce onu bir düğüme bağlayın.
Ve anne ve babaya bakıp mastürbasyon yapmaları değil, korumaları, kollamaları ve yönlendirmeleri verildi.
O zaman 18 yaşına geldiğinde, karşılıklı arzuyla ne istersen yapabilirsin. Bundan önce onu bir düğüme bağlayın.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
15 yaşındakiler sikişiyor, böylelerini dinleseler ülkenin yüzde 10’u hadım edilirdi moronlar.
-
- heyecanlanıyorum
DoRN, peki, kimi istersen siktir et. Ve 13 yaşında sevişmeye başlıyorlar. Bu, bunun normal olduğu anlamına gelmez.
Bir kez daha, özellikle berbat durumda olanlar için.
Pedofili ve çocuk tacizi kabul edilebilir şeyler değildir.
Bir kez daha, özellikle berbat durumda olanlar için.
Pedofili ve çocuk tacizi kabul edilebilir şeyler değildir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Sadece 13 yaşında çocuk değil ve 15 yaşında reşit değil.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
Tüm bunların doğru olduğunu varsaysak bile, o zaman kızın davranışı, kızın bir nedenden dolayı bakire olmaktan bıktığını gösterebilir. Bir kız babasıyla flört ederek birçok sorunu aynı anda çözebilir. Bekaretinizi kaybedin ve babanızın sizi bunun için azarlamayacağını bilerek düzenli seks hayatına başlayın. Babam deneyimlidir ve her şeyi iyi ve dikkatli bir şekilde yapacaktır. Babam bundan asla kimseye bahsetmeyecek. Bırak baba düşünsün. Kızınız istiyorsa neden olmasın. Ancak bunun kızımın ilk seferi olduğunu unutmamalısınız. Hatta ilk kez prezervatif kullanmadan bekaret bozma işlemini gerçekleştirmek ve cinsel ilişkiyi tamamlamadan orada durmak bile mantıklı olabilir.
- These users thanked the author Alina Kovpaka for the post (total 4):
- Fan, sapık, Endişeli, Mart
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
Yaklaşan herkese iyi eğlenceler!
Ne tür bir analiz
İki versiyon daha olabilir mi?
Bu gerçekse
Her iki durumda da ebeveynler tarafından herhangi bir girişimde bulunulmadı onunla konuş (bu nedenle bunun gerçek olması pek mümkün değil)
Fakat "ebeveyn" bunu yabancılarla tartışma girişiminde bulundu
Ve işte birkaç versiyon (her ikisinde de) versiyonlarında "ebeveyn" bunu kendisiyle açıklayabilir
1. Olgunlaştı ve çıplaklık değil, Doğacılık kelimesinin anlamını anladı
2 Canlandırıcı eğilimleri var ve yalnızca ebeveynlerine güvenebilir. (o sadece akıllıdır)
Yani onunla sadece konuşmalısın, bu iyi bir ruh halidir ve seks fantezilerini herkesin önünde ortaya çıkarmamalısın
Bu gerçekse ve kişi hastaysa kızının sorunlarıyla değil, fantezileriyle... bu talihsizlik
Ne tür bir analiz
İki versiyon daha olabilir mi?
Bu gerçekse
Her iki durumda da ebeveynler tarafından herhangi bir girişimde bulunulmadı onunla konuş (bu nedenle bunun gerçek olması pek mümkün değil)
Fakat "ebeveyn" bunu yabancılarla tartışma girişiminde bulundu
Ve işte birkaç versiyon (her ikisinde de) versiyonlarında "ebeveyn" bunu kendisiyle açıklayabilir
1. Olgunlaştı ve çıplaklık değil, Doğacılık kelimesinin anlamını anladı
2 Canlandırıcı eğilimleri var ve yalnızca ebeveynlerine güvenebilir. (o sadece akıllıdır)
Yani onunla sadece konuşmalısın, bu iyi bir ruh halidir ve seks fantezilerini herkesin önünde ortaya çıkarmamalısın
Bu gerçekse ve kişi hastaysa kızının sorunlarıyla değil, fantezileriyle... bu talihsizlik
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Kızım böyle yürüyor. Kolayca
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
Genç bir orospunun ortalıkta yarı çıplak dolaşmasının tadını çıkarmalısın. Yavaş yavaş yozlaşıyor, seksle ilgili konuları tartışıyor, biraz erotizm içeren filmler izliyor vb.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
Kendisi korkuyor ve sen de buradasın. Aramayacak.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
- Registered for: 3 years 3 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
Neden? aniden değil mi? 15 yaşında bir kız babasının önünde çıplak yürüyorsa ya artık kız değildir ya da kız olmaktan bıkmıştır. Pharmatex’i eczaneden satın alın, kızınıza verin ve talimatlarını öğrenmesini sağlayın. Teorik sınavı geçtikten sonra uygulamalı sınav yapılacağı uyarısında bulunun. Sınavı, ortaya çıkan tüm sonuçlarla birlikte eksiksiz olarak gerçekleştirin.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 4):
- Endişeli, sapık, frenk, Mart
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 10 months
Herkese merhaba, kim prensesinden bahsetmek ister?
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 10 months
15 yaşındaki bir kız için, babasının önünde cesurca çıplak yürürse 15 santimetre büyük olasılıkla yeterli olmayacaktır.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 3):
- Fitch’in, sapık, Mart
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
TS’ye inanmıyorum. Ve eğer bu doğruysa, o zaman bu kaçırılmış bir eğitimdir. Annen nerede?
Kızının sertleşmesini ve onunla seks yapma arzusunu unut, aklını kullan. Sen Babasın!
Kızının sertleşmesini ve onunla seks yapma arzusunu unut, aklını kullan. Sen Babasın!
- These users thanked the author sergey.chirkov for the post (total 3):
- Keskin, Alexander Trofimoviç, seksforumu_
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years 5 months
Kızım böyle koşsaydı ben de zorlanırdım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
Ya da belki bir şeyler vardır...
Başlangıç olarak ellerinizi biraz serbest bırakın. Şans eseri. Ve tepkiye bakın. Belki orada yakalanacak hiçbir şey olmayacak.
Ya da belki bir şeyler vardır...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219
- Registered for: 1 year 6 months
Bu tür konularda özgünlük adına yeterli diyalog yok.. Kızınıza neden çıplak dolaştığını sordunuz mu? Peki sana ne cevap verdiler? Yoksa kızınız sağır ve dilsiz mi ve siz işaret dilini bilmiyor musunuz?)
Muhtemelen karşı pencerede odada çıplak dolaşan birinin kızına mastürbasyon yapıyorsunuz. Diyalog başlatılamıyor
Muhtemelen karşı pencerede odada çıplak dolaşan birinin kızına mastürbasyon yapıyorsunuz. Diyalog başlatılamıyor

- These users thanked the author Biyel kolu for the post (total 4):
- Manfred, Natalie, Galce, Temizlemek
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 2 years 11 months
Annem evde olmadığında ve kızım çekinmediğinde babamla üstsüz çay içtim
- These users thanked the author homa515 for the post (total 2):
- Fargal94, Temizlemek
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 5 months
Şarkı Hayalperest. Konu başlığına çok uygun.
-
- heyecanlanıyorum
- Registered for: 1 year 5 months
Ve durum Çıplak yürümeyi sevmeniz oldukça normal...
Doğru görüş ve doğru yaklaşım...Megapup’lar: ↑24 Aug 2022, 09:30 Kızımı bu şekilde becermenin iyi olmadığını nasıl düşündüğümü bilmiyorum. Evin içinde çıplak dolaşıp seksi kışkırtsa bile. Bana öyle geliyor ki kızlar cinsel çekiciliğinin bu şekilde farkındalar ama akranlarının önünde böyle davranamazlar ve baba güvenli bir insandır, anlayacak, gücenmeyecek ve takdir edecektir. Tam tersine bunu teşvik eder, iltifat eder ve erkekleri bu tür davranışlarla nasıl yönetebileceklerini öğretirdim.
Ve durum Çıplak yürümeyi sevmeniz oldukça normal...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 3 months
18 yaşına geldiğinde artık sana ihtiyacı olmayacak. Sen olmadan da pislikler olacak. Şimdi fırsatı yakalayınRelaxovi_19: ↑06 Sep 2022, 13:31 Üvey kızım da dairede sadece bir tişörtle dolaşıyor. Bomba heykelciği. Bunda bir pay var. Ama hâlâ ona yaklaşmaya korkuyorum. Denizde sanki kazara göğüslerine dokundum ve şimdi onları rüyamda görüyorum. Muhtemelen 18 yaşına gelene kadar bekleyeceğim.)))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
Eh, genç ve yeşil... Herkes tahmin ediyor...
Bir kadınla ilişkiye başlamanın yıkılmaz bir seçeneği var. HERHANGİ. Yaş, ten rengi, milliyet, din ve sosyal statü ne olursa olsun.
Üstelik, belirli bir dereceye kadar (yani fanatizm olmadan...) baskıya ve hatta hafif şiddete izin veren bir seçenek. Ancak ilişkinin daha da gelişmesi için yüzde 90 garanti verir ve zararlı sonuçların olmayacağı konusunda da yüzde 99 garanti verir.
Onu ona sokmak için acele etmeyin ve cinsel organlarınızı onun önüne göstermeyin . Hala vaktin olacak...
Cunnilingus’la başla.
İlk gün... ikinci gün... üçüncü gün...
Dördüncü günde yapmazsa Sana oral seks yapmaya çalışmıyorum, sadece ona bir seks objesi gibi davran. aseksüel olarak algılanıyor - bir akraba... bir iş arkadaşı... bir arkadaş...
Bir kadınla ilişkiye başlamanın yıkılmaz bir seçeneği var. HERHANGİ. Yaş, ten rengi, milliyet, din ve sosyal statü ne olursa olsun.
Üstelik, belirli bir dereceye kadar (yani fanatizm olmadan...) baskıya ve hatta hafif şiddete izin veren bir seçenek. Ancak ilişkinin daha da gelişmesi için yüzde 90 garanti verir ve zararlı sonuçların olmayacağı konusunda da yüzde 99 garanti verir.
Onu ona sokmak için acele etmeyin ve cinsel organlarınızı onun önüne göstermeyin . Hala vaktin olacak...
Cunnilingus’la başla.
İlk gün... ikinci gün... üçüncü gün...
Dördüncü günde yapmazsa Sana oral seks yapmaya çalışmıyorum, sadece ona bir seks objesi gibi davran. aseksüel olarak algılanıyor - bir akraba... bir iş arkadaşı... bir arkadaş...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post