Cowboy2: ↑30 Jan 2024, 17:05karınıza sorun - hiç lezbiyen deneyimi yaşadı mı?
Hemen şöyle: ---- Kahvede kızarmış patates yiyorum mutfakta ve ben eşlerime soruyoruz: "Katya, hiç lezbiyen deneyimi yaşadın mı?" - sürtük, Kovboy, bunu Hollywood filmlerinden mi çıkarıyorsun?
[quote=Cowboy2 post_id=329771 time=1706623502 user_id=22670]karınıza sorun - hiç lezbiyen deneyimi yaşadı mı? [/quote] Hemen şöyle: ---- Kahvede kızarmış patates yiyorum mutfakta ve ben eşlerime soruyoruz: "Katya, hiç lezbiyen deneyimi yaşadın mı?" - sürtük, Kovboy, bunu Hollywood filmlerinden mi çıkarıyorsun?
Blumen: ↑30 Jan 2024, 17:11
Hemen böyle: ---- Mutfakta kızarmış patates yiyorum ve karıma soruyorum: "Katya, hiç lezbiyen deneyimi yaşadın mı?"
Patateslerin mutfakta kızartılması dışında başka durumlarınız oluyor mu? Birlikte film izlemeyin, değil mi? Benzer konunun işlendiği pek çok film var. En azından klasiklerle başlayın - Richard’ın oynadığı Fransız komedisi - ’Twin’ - bir adamın kendi kız kardeşleriyle başının derde girmesi. O zaman daha derinlemesine bir şeyler bulun... Peki, izledikten sonra soracaksınız.
[quote=Blumen post_id=329772 time=1706623876 user_id=22965] Hemen böyle: ---- Mutfakta kızarmış patates yiyorum ve karıma soruyorum: "Katya, hiç lezbiyen deneyimi yaşadın mı?" [/quote] Patateslerin mutfakta kızartılması dışında başka durumlarınız oluyor mu? Birlikte film izlemeyin, değil mi? Benzer konunun işlendiği pek çok film var. En azından klasiklerle başlayın - Richard’ın oynadığı Fransız komedisi - ’Twin’ - bir adamın kendi kız kardeşleriyle başının derde girmesi. O zaman daha derinlemesine bir şeyler bulun... Peki, izledikten sonra soracaksınız.
Cowboy2: ↑30 Jan 2024, 17:20
Patateslerin mutfakta kızartılması dışında başka durumlarınız oluyor mu?
Yani o kadar yeteneklisin ki fark?
Şey, bakın:
Karımla yan yana uzanıp ’İkiz’ filmini izliyorum ve birden ona şunu söylüyorum: "Kovboy’dan selamlar sana! Hiç gördün mü? lezbiyen seks yaptınız mı?
"
[quote=Cowboy2 post_id=329780 time=1706624404 user_id=22670] Patateslerin mutfakta kızartılması dışında başka durumlarınız oluyor mu? [/quote] Yani o kadar yeteneklisin ki fark? Şey, bakın: Karımla yan yana uzanıp ’İkiz’ filmini izliyorum ve birden ona şunu söylüyorum: "Kovboy’dan selamlar sana! Hiç gördün mü? lezbiyen seks yaptınız mı? "
Blumen: ↑30 Jan 2024, 17:29
Karımla yan yana uzanıp ’İkiz’ filmini izliyorum ve birden ona şunu söylüyorum: "Kovboy’dan selamlar sana!
En azından LIL’e giden bir yol bulmayı mı denemek istiyorsunuz, yoksa bunu yapıp sadece trollük yapmayacak mısınız?
PySy: Bunlar İsteyen yol arıyor, istemeyen bahane arıyor.
[quote=Blumen post_id=329789 time=1706624969 user_id=22965] Karımla yan yana uzanıp ’İkiz’ filmini izliyorum ve birden ona şunu söylüyorum: "Kovboy’dan selamlar sana! [/quote] En azından LIL’e giden bir yol bulmayı mı denemek istiyorsunuz, yoksa bunu yapıp sadece trollük yapmayacak mısınız? PySy: Bunlar İsteyen yol arıyor, istemeyen bahane arıyor.
Cowboy2: ↑30 Jan 2024, 17:39
İsteyenler yol arıyor, istemeyenler bahane arıyor.
Komik. Bu sizin Instagram’daki durumunuz mu?
Cowboy2: ↑30 Jan 2024, 17:39
En azından LIL’e giden bir yol bulmayı mı denemek istiyorsunuz, yoksa bunu yapmayıp sadece trolling mi yapacaksınız?
Hiç sevgilinizle (kız arkadaşınızla, hatta eşinizle) böyle bir şey yapmak için yaşadınız mı? Böyle bir macerayla kıçımı sikeyim mi? On saniyelik bir "BAŞARIYORUM" uğruna hayatta başardığım her şeyi çöpe atmaktansa sikimi siğillere kadar silmeyi tercih ederim.
[quote=Cowboy2 post_id=329793 time=1706625590 user_id=22670] İsteyenler yol arıyor, istemeyenler bahane arıyor. [/quote] Komik. Bu sizin Instagram’daki durumunuz mu? [quote=Cowboy2 post_id = 329793 time=1706625590 user_id=22670] En azından LIL’e giden bir yol bulmayı mı denemek istiyorsunuz, yoksa bunu yapmayıp sadece trolling mi yapacaksınız? [/quote] Hiç sevgilinizle (kız arkadaşınızla, hatta eşinizle) böyle bir şey yapmak için yaşadınız mı? Böyle bir macerayla kıçımı sikeyim mi? On saniyelik bir "BAŞARIYORUM" uğruna hayatta başardığım her şeyi çöpe atmaktansa sikimi siğillere kadar silmeyi tercih ederim.
Blumen: ↑30 Jan 2024, 17:49
Böyle bir macerayla kıçımı mı sikeyim? On saniyelik bir "BAŞIYORUM" uğruna hayatta başardığım her şeyi çöpe atmaktansa sikimi siğillere kadar silmeyi tercih ederim.
[quote=Blumen post_id=329805 time=1706626178 user_id=22965] Böyle bir macerayla kıçımı mı sikeyim? On saniyelik bir "BAŞIYORUM" uğruna hayatta başardığım her şeyi çöpe atmaktansa sikimi siğillere kadar silmeyi tercih ederim. [/quote] İki kelimeyle cevap verebilirsiniz: İstemiyorum.
[quote=Cowboy2 post_id=329807 time=1706626601 user_id=22670] İki kelimeyle cevap verebilirsin: İstemiyorum. [/quote] Reşit olmayan bir salak. İstiyorum ve yapıyorum. bu kadınla değil. Ve sevgili kadınımla değil.
yaş farkı ile ilgili sorun nedir? sadece yaşlı kadınlar da şefkat ve seks istiyor ve ben bunu seviyorum, sadece onların yaşındayken artık kimse onlara bakmıyor ve şimdi bir bayanla seks yapıyorum, yakında 44 olacağım ve o da 76 yaşında yaşlı ve bizim için her şey yolunda
These users thanked the author HATA for the post (total 2):
[url=viewtopic.php?t=14261]yaş farkı[/url] ile ilgili sorun nedir? sadece yaşlı kadınlar da şefkat ve seks istiyor ve ben bunu seviyorum, sadece onların yaşındayken artık kimse onlara bakmıyor ve şimdi bir bayanla seks yapıyorum, yakında 44 olacağım ve o da 76 yaşında yaşlı ve bizim için her şey yolunda
BUGOR: ↑30 Jan 2024, 18:38yaş farkının[/ url] sadece yaşlı kadınlar da şefkat ve seks istiyor ve ben bunu seviyorum, sadece onların yaşındayken artık kimse onlara bakmıyor ve şimdi bir bayanla seks yapıyorum, yakında 44 olacağım ve o 76 yaşında ve elimizdeki tek iyi şey bu
Burada kötü bir şey yok, yoldaş! Galkin, Pugacheva’yı tedavi ediyor ve mutlu yaşıyorlar. Birisi muhtemelen Putin’e sakso çekiyor ya da mastürbasyon yapıyor. Siktir et. Seks yemiyoruz.
[quote=BUGOR post_id=329824 time=1706629083 user_id=1934] [url=viewtopic.php?t=14261]yaş farkının[/ url] sadece yaşlı kadınlar da şefkat ve seks istiyor ve ben bunu seviyorum, sadece onların yaşındayken artık kimse onlara bakmıyor ve şimdi bir bayanla seks yapıyorum, yakında 44 olacağım ve o 76 yaşında ve elimizdeki tek iyi şey bu [/quote] Burada kötü bir şey yok, yoldaş! Galkin, Pugacheva’yı tedavi ediyor ve mutlu yaşıyorlar. Birisi muhtemelen Putin’e sakso çekiyor ya da mastürbasyon yapıyor. Siktir et. Seks yemiyoruz.
BUGOR: ↑30 Jan 2024, 19:22
Blumen, kime ne yaptığını nasıl bileceğim
Sanırım kendi kendine şunu yazdın: “Hâlâ bir bayanla seks yapıyorum, Yakında 44 olacağım ve o da 76 yaşında ve bizim için her şey yolunda." Yani bunu ona sen yapıyorsun.
[quote=BUGOR post_id=329844 time=1706631734 user_id=1934] Blumen, kime ne yaptığını nasıl bileceğim [/quote] Sanırım kendi kendine şunu yazdın: “Hâlâ bir bayanla seks yapıyorum, Yakında 44 olacağım ve o da 76 yaşında ve bizim için her şey yolunda." Yani bunu ona sen yapıyorsun.
Herkese merhaba) Böyle bir ilişkinin sonuçlarının neler olduğunu konuşmak, (kızların veya üvey babaların kendilerinin) görüşlerini öğrenmek ilginç olurdu. Bir zorlama mı vardı, yoksa karşılıklı bir...
Last post
Üvey kızınızı seks yapmaya nasıl ikna edeceğiniz konusunda herhangi bir ipucunuz var mı? 15 yaşındayım, göğüslerim zaten karımınkinden daha büyük, evde her zaman kısa şort ve üst giyiyorum.
C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_ Temp_Saved Images_imgon line-com-ua-2to1- QVHSFfnGVcvDjHou .jpg Sigara içen ama hâlâ bakire olan bir kız yetişkin gibi mi görünür?
Last post
20 yıl boyunca lokomotif gibi tüttü 😤. Sigara içmemenin verdiği mutluluktan bir yıl önce vazgeçtim 😁, sabahları açmadım gözlerim henüz ve elim şimdiden sigaraya uzanıyor. Ugh, hatırladığım kadarıyla...
Erkeklerde olgunlaşmamış spermlerin güçlü gençleştirici etkisi (Marozia yöntemiyle yaşlanmanın önlenmesi) konusunu açtığımda beklediğim gibi oldu. Konudaki tartışma bu şekilde gençleştirmeden ziyade,...
Last post
12 yaşımdayken, ondan önce sikle oynuyordum, heyecan vericiydi ama sonra sperm ortaya çıktı. Gece direkleri kirlenmeye başladı