23 yaşında bir çocuk evlenmek istiyor. O bir aptal mı? Buna neden ihtiyacı var?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Vurgulu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: biseksüel
 Cevap: 23 yaşında bir çocuk evlenmek istiyor. O bir aptal mı? Buna neden ihtiyacı var?

Unread post by Vurgulu »

Tanyushka: 23 Jan 2024, 00:43
Evet, 32 bir kız için komik bir yaş. 39 yaşından önce doğum yapabiliyor, dolayısıyla evlenmek için acele etmeye kesinlikle gerek yok.
Sadece 39 yaşından önce doğum yapabileceğini kim söyledi??? Tanrım, ne saçmalık! Anneannem annemi 41 yaşında doğurdu, erkek kardeşimin eşi de oğlunu 42 yaşında doğurdu, bir arkadaşım var. 46 yaşında doğum yaptı..
Çocukların neden yaşlandığını anlamıyorum?
Artık kimse beni doğum yapmaya zorlayamaz.
Kendi başıma yaşamak istiyorum
25 - 35 bana çocuklar için ideal görünüyor, o zaman kendim için daha iyi
Ve çocuksuz da bir ilişkiniz olabilir
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: 23 yaşında bir çocuk evlenmek istiyor. O bir aptal mı? Buna neden ihtiyacı var?

Unread post by Mart »

Juss: 22 Jan 2024, 21:54 Strecoza, yani herkesin kendine göre, bir keresinde kendimden 7 yaş büyük bir kadınla yaşamaya çalıştım ve bunun bana göre olmadığını fark ettim)))
Eh, sanki evlenmeye davet edilmemişsin gibi. :göz kırp:
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Mart »

Nadiin: 30 Jan 2024, 09:58 Ve çocuksuz ilişkiler de mümkün
Mümkün. Ama bu çok sıkıcı.
Erken çocuk sahibi olmak daha iyidir, böylece siz hâlâ "güçlü" bir yaştayken onların büyümeye zamanları olur. O zaman onlarla temas daha iyi kurulacaktır. Ve 50’ye yaklaştığınızda, "kendiniz için" yaşamak zaten oldukça sıkıcıdır ve özen göstermek istersiniz.
red_fox
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 339
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by red_fox »

Tanyuhhha92: 22 Jan 2024, 11:38 İki yıldır çalışan bir adamımız var, 23 yaşında (yakında 32 olacağım). İlk yıl her şey yolundaydı ama ikinci yılda bana asılmaya başladı. O uzun ve tombul, ben kısayım ve o bana yazdığında bana “küçük” diyor. Her ne kadar benden 8 yaş büyük olsam da ben yetişkin bir kadınım ve o da genç bir adam.
Eh, her şey o kadar basit değil . Böyle çekimler var. Eşimin iş arkadaşının kocası ondan 7 yaş küçük ve ilk evliliğinden olan çocuğuyla birlikte onu da yanına aldı. Müdürümün eşi benden 5 yaş büyük. Ama şimdi 50+ olunca aradaki fark açıkça görülüyor. Yakışıklı bir adam, kuru, buruşuk, yaşlı bir kadın.

Hayır, hayır, neden bu "mutluluk"? IMHO elbette.
Juss
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 359
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Juss »

Mart, kızlar bir şey olursa evlenmeye çağrılır) ))
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Mart »

Juss: 30 Jan 2024, 10:12 Mart, kızlar almaya çağrılıyor evliyse)))
Yani bu... "Farklı durumlar var... (C) ). :roll:
PS - İfadelerin icat edilmesinin bir nedeni var...
Автор темы
Yine evet
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Yine evet »

Tanyuhhha92: 22 Jan 2024, 11:38 )))) IMHO boşuna endişeleniyorsun. Şimdi birlikte olana kadar fark büyük görünüyor. Evlendikten sonra fark yavaş yavaş ortadan kalkacaktır. Bir erkek daha genç olduğunda bu bir eksi değil, büyük bir artıdır. Üstelik ciddi niyetleri var. O yüzden bu kadar kategorik olmayın.
Sanırım beni sadece yatağa sürüklemek istiyor, bu yüzden evlenme teklif ediyor)))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”