Evet, 32 bir kız için komik bir yaş. 39 yaşından önce doğum yapabiliyor, dolayısıyla evlenmek için acele etmeye kesinlikle gerek yok.
Sadece 39 yaşından önce doğum yapabileceğini kim söyledi??? Tanrım, ne saçmalık! Anneannem annemi 41 yaşında doğurdu, erkek kardeşimin eşi de oğlunu 42 yaşında doğurdu, bir arkadaşım var. 46 yaşında doğum yaptı..
Çocukların neden yaşlandığını anlamıyorum?
Artık kimse beni doğum yapmaya zorlayamaz.
Kendi başıma yaşamak istiyorum
25 - 35 bana çocuklar için ideal görünüyor, o zaman kendim için daha iyi
Ve çocuksuz da bir ilişkiniz olabilir
[quote=Tanyushka post_id=325291 time=1705959793 user_id=22919] [quote=sevener post_id=325282 time=1705958075 user_id= 3180] Evet, 32 bir kız için komik bir yaş. 39 yaşından önce doğum yapabiliyor, dolayısıyla evlenmek için acele etmeye kesinlikle gerek yok. [/quote] Sadece 39 yaşından önce doğum yapabileceğini kim söyledi??? Tanrım, ne saçmalık! Anneannem annemi 41 yaşında doğurdu, erkek kardeşimin eşi de oğlunu 42 yaşında doğurdu, bir arkadaşım var. 46 yaşında doğum yaptı.. [/quote]
Çocukların neden yaşlandığını anlamıyorum? Artık kimse beni doğum yapmaya zorlayamaz. Kendi başıma yaşamak istiyorum 25 - 35 bana çocuklar için ideal görünüyor, o zaman kendim için daha iyi Ve çocuksuz da bir ilişkiniz olabilir
Juss: ↑22 Jan 2024, 21:54
Strecoza, yani herkesin kendine göre, bir keresinde kendimden 7 yaş büyük bir kadınla yaşamaya çalıştım ve bunun bana göre olmadığını fark ettim)))
Eh, sanki evlenmeye davet edilmemişsin gibi. :göz kırp:
[quote=Juss post_id=325203 time=1705949651 user_id=21093] Strecoza, yani herkesin kendine göre, bir keresinde kendimden 7 yaş büyük bir kadınla yaşamaya çalıştım ve bunun bana göre olmadığını fark ettim))) [/quote]Eh, sanki evlenmeye davet edilmemişsin gibi. :göz kırp:
Nadiin: ↑30 Jan 2024, 09:58
Ve çocuksuz ilişkiler de mümkün
Mümkün. Ama bu çok sıkıcı.
Erken çocuk sahibi olmak daha iyidir, böylece siz hâlâ "güçlü" bir yaştayken onların büyümeye zamanları olur. O zaman onlarla temas daha iyi kurulacaktır. Ve 50’ye yaklaştığınızda, "kendiniz için" yaşamak zaten oldukça sıkıcıdır ve özen göstermek istersiniz.
[quote=Nadiin post_id=329510 time=1706597913 user_id=22174] Ve çocuksuz ilişkiler de mümkün [/quote]Mümkün. Ama bu çok sıkıcı. Erken çocuk sahibi olmak daha iyidir, böylece siz hâlâ "güçlü" bir yaştayken onların büyümeye zamanları olur. O zaman onlarla temas daha iyi kurulacaktır. Ve 50’ye yaklaştığınızda, "kendiniz için" yaşamak zaten oldukça sıkıcıdır ve özen göstermek istersiniz.
Tanyuhhha92: ↑22 Jan 2024, 11:38
İki yıldır çalışan bir adamımız var, 23 yaşında (yakında 32 olacağım). İlk yıl her şey yolundaydı ama ikinci yılda bana asılmaya başladı. O uzun ve tombul, ben kısayım ve o bana yazdığında bana “küçük” diyor. Her ne kadar benden 8 yaş büyük olsam da ben yetişkin bir kadınım ve o da genç bir adam.
Eh, her şey o kadar basit değil . Böyle çekimler var. Eşimin iş arkadaşının kocası ondan 7 yaş küçük ve ilk evliliğinden olan çocuğuyla birlikte onu da yanına aldı. Müdürümün eşi benden 5 yaş büyük. Ama şimdi 50+ olunca aradaki fark açıkça görülüyor. Yakışıklı bir adam, kuru, buruşuk, yaşlı bir kadın.
[quote=Tanyuhhha92 post_id=324970 time=1705912704 user_id=23081] İki yıldır çalışan bir adamımız var, 23 yaşında (yakında 32 olacağım). İlk yıl her şey yolundaydı ama ikinci yılda bana asılmaya başladı. O uzun ve tombul, ben kısayım ve o bana yazdığında bana “küçük” diyor. Her ne kadar benden 8 yaş büyük olsam da ben yetişkin bir kadınım ve o da genç bir adam. [/quote]
Eh, her şey o kadar basit değil . Böyle çekimler var. Eşimin iş arkadaşının kocası ondan 7 yaş küçük ve ilk evliliğinden olan çocuğuyla birlikte onu da yanına aldı. Müdürümün eşi benden 5 yaş büyük. Ama şimdi 50+ olunca aradaki fark açıkça görülüyor. Yakışıklı bir adam, kuru, buruşuk, yaşlı bir kadın.
Tanyuhhha92: ↑22 Jan 2024, 11:38
)))) IMHO boşuna endişeleniyorsun. Şimdi birlikte olana kadar fark büyük görünüyor. Evlendikten sonra fark yavaş yavaş ortadan kalkacaktır. Bir erkek daha genç olduğunda bu bir eksi değil, büyük bir artıdır. Üstelik ciddi niyetleri var. O yüzden bu kadar kategorik olmayın.
Sanırım beni sadece yatağa sürüklemek istiyor, bu yüzden evlenme teklif ediyor)))
[quote=Tanyuhhha92 post_id=324970 time=1705912704 user_id=23081] )))) IMHO boşuna endişeleniyorsun. Şimdi birlikte olana kadar fark büyük görünüyor. Evlendikten sonra fark yavaş yavaş ortadan kalkacaktır. Bir erkek daha genç olduğunda bu bir eksi değil, büyük bir artıdır. Üstelik ciddi niyetleri var. O yüzden bu kadar kategorik olmayın. [/quote]
Sanırım beni sadece yatağa sürüklemek istiyor, bu yüzden evlenme teklif ediyor)))
İki yıl önce Lazarevskoye’de bir misafirhanede tatil yaptık. Bir ay önce bu misafirhanenin sahibi anneme WhatsApp’tan yazmaya başladı. Ondan 25 yaşındaki oğluyla doğrudan evlenmesini istedi. Senden...
Size daha önce 49 yaşında, oğlunun ise 17 yaşında bir adamla yaşadığımı, sürekli bizi dinlediğini ve benimle daha da fazla dalga geçtiğini söylemiştim. Bugün işten eve geldik ve adamım, oğlu yokken...
Last post
Hayır, bu bir babanın bir erkeğe karşı alay konusu :( Böyle bir durumdaki normal bir baba uzun zaman önce bir kadın meslektaşıyla anlaşıp oğlunu bir aylığına kendisiyle yaşaması için gönderirdi :göz...
Burada hepimiz sadece gerçek hikayeler yazıyoruz ve hayatta sessiz kalamayacağımız durumları anlatıyoruz. Forumda yorumlarda yeterli sayıda kişi olduğundan ve yalnızca gerçeği paylaşıp yazdığından,...
Last post
Metni yazarken anne ile oğlunun yaşlarının yer değiştirdiğini düşünüyorum.
19 yaşındaki oğul annesiyle evlenmesin, kendisiyle aynı yaşta olan, sevdiği biriyle tanışana kadar onu becersin. çoktan...
1. Annem deri etek giyebilmesine rağmen deri tayt giymeyi sevmiyor. Ama iş taytlara gelince, yalvarmak zorundasın. Neden böyle?
2. Yürüyüş için anne çıplak vücuduna bile deri etek ve bluz giyebilir....
Last post
Annem doğru olanı yapıyor, sadece onu düşünmene gerek yok ama kendine ailenin dışında bir kadın bulmalısın.