Gerçekten kendi annemi istiyorum

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Gerçekten annemi istiyorum

Unread post by Esnek »

Valentin-74: 28 Jan 2024, 10:09
dzh123: 08 Nov 2021, 18:34 Daha fazla sarılmaya ve fiziksel temasa ihtiyacımız var, buna alıştıkça da biraz esprili havailiğe ihtiyacımız var.
Bu kesinlikle bir zorunluluktur, ancak herhangi bir ipucu veya küstahlık olmadan.

3 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Flex: 07 Jul 2023, 18:10 Azim ve koşulların şanslı bir tesadüfü. Bunun ilk seferde işe yaramayacağı açık
Ben ısrarcı olma konusunda aynı fikirde değilim. Bu durumda kesinlikle gereksizdir ve hatta müdahale edebilir. Ve koşulların başarılı bir şekilde örtüşmesi kesinlikle gereklidir.

5 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Peki, onu memesinden bile yakalamadın!? Eğer babasından şikayet ediyorsa bu zaten sizin için bir işarettir!......
Bir annenin de babasından şikayeti varsa babası, o zaman bu zaten bir yol gösterici , aşağıda yazılanlara kesinlikle katılıyorum, okumamak daha iyi, çok daha az pratik yapmak :)

20 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
Flex: 07 Jul 2023, 18:04 Bu tamamen anlaşılabilir bir arzu, anne de kadın, oğul da erkek ve hayır insan doğal içgüdüleri iptal etmiştir
Buna kesinlikle katılıyorum ve dikkate alınması gerekiyor. Ensestin çok kötü göründüğü gerçeğine gelince, bu arada, anne-oğul formatındaki ensest en yaygın olanıdır ve çoğu kadın, bilinçaltının derinliklerinde bir yerlerde bunu kabul edilebilir olarak algılamaktadır.
bir keresinde kendi annemle. Bu, tam bir aile olmamıza, anne ve babanın arasının iyi olmasına, birlikte yaşayıp uyumalarına rağmen. Daha sonra askere çağrıldım. Bir anne yemin etmeye geldi çünkü babam işte çok meşguldü ve ayrıca bir yerlerde iş gezisindeydi. Annem iki günlüğüne bir daire kiraladı ve ben izne ayrıldım. Her şey ilk gece oldu. Her şey annemin inisiyatifinde. Neredeyse bütün gece ve ertesi gün gündüzleri seks yaptık ama sonra annemi rahatsız etmeye başladım ve o da hemen tahrik oldu. Ve ilk seferde başlamaya asla cesaret edemezdim.
Farklı durumlar var, genel olarak katılıyorum
These users thanked the author Esnek for the post:
Sevgililer Günü-74
Sevgililer Günü-74
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Sevgililer Günü-74 »

Flex: 28 Jan 2024, 17:34
Valentin-74: 28 Jan 2024, 10:09
dzh123: 08 Nov 2021, 18:34 daha fazla sarılmaya ve fiziksel temasa ihtiyacımız var, buna alıştıkça da biraz mizah ve havailiğe ihtiyacımız var.
Bu kesinlikle zorunludur, ancak herhangi bir ima veya kibir içermez.

3 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Flex: 07 Jul 2023, 18:10 İstikrar ve koşulların şanslı bir tesadüfü. Bunun ilk seferde işe yaramayacağı açık
Ben ısrarcı olma konusunda aynı fikirde değilim. Bu durumda kesinlikle gereksizdir ve hatta müdahale edebilir. Ve koşulların başarılı bir şekilde örtüşmesi kesinlikle gereklidir.

5 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Peki, onu memesinden bile yakalamadın!? Eğer babasından şikayet ediyorsa bu zaten sizin için bir işarettir!......
Bir annenin de babasından şikayeti varsa babası, o zaman bu zaten bir yol gösterici , aşağıda yazılanlara kesinlikle katılıyorum, okumamak daha iyi, çok daha az pratik yapmak :)

20 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
Flex: 07 Jul 2023, 18:04 Bu tamamen anlaşılabilir bir arzu, anne de kadın, oğul da erkek ve hayır insan doğal içgüdüleri iptal etmiştir
Buna kesinlikle katılıyorum ve dikkate alınması gerekiyor. Ensestin çok kötü göründüğü gerçeğine gelince, bu arada, anne-oğul formatındaki ensest en yaygın olanıdır ve çoğu kadın, bilinçaltının derinliklerinde bir yerlerde bunu kabul edilebilir olarak algılamaktadır.
bir keresinde kendi annemle. Bu, tam bir aile olmamıza, anne ve babanın arasının iyi olmasına, birlikte yaşayıp uyumalarına rağmen. Daha sonra askere çağrıldım. Bir anne yemin etmeye geldi çünkü babam işte çok meşguldü ve ayrıca bir yerlerde iş gezisindeydi. Annem iki günlüğüne bir daire kiraladı ve ben izne ayrıldım. Her şey ilk gece oldu. Her şey annemin inisiyatifinde. Neredeyse bütün gece ve ertesi gün gündüzleri seks yaptık ama sonra annemi rahatsız etmeye başladım ve o da hemen tahrik oldu. Ve ilk seferde başlamaya asla cesaret edemezdim.
Farklı durumlar var, genel olarak katılıyorum
Annemle olan ilişkim hakkında daha önce yazdıklarıma eklersem, annemi buna neyin ittiğini hala bilmiyorum, çünkü ben bile bunu yapan ilk kişi olmaya asla cesaret edemezdim. ona dokun. Belki onun açısından acımaydı, belki cinselliği ve şehveti ya da belki her ikisiydi, o zaman bu konuyu derinlemesine araştırmadım çünkü o zamana kadar annemle kıyaslayamayacağım kimseyle analiz edecek veya analiz edecek hiçbir şeyim olmamıştı. Artık uzun süredir evli olduğum ve eşimin yanı sıra başka kadınlarla ve kızlarla da ilişkilerim olduğu için, annem gibi birine hiç sahip olmadığımı anlıyorum. Annemle geçirdiğim iki günden az sürede, annemle muhtemelen on kadar cinsel ilişki yaşadık. Bana artık bunu istemediğini hiç söylemedi; tam tersine, ikimiz için de iyi olması için çabaladı. Bunu nasıl yapacağını biliyordu ve muhtemelen herhangi bir erkeği temel şeylerle heyecanlandırabilirdi, hatta güzel, düzgün bir külot ve aynı sutyeni giymek kadar basit bir şey bile olsa, eline ne geçerse geçsin.
These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post:
Stas99rus
Max Fischer
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Max Fischer »

KorbenDallas: 07 Nov 2021, 21:54 14 yaşımdan beri anneme mastürbasyon yapıyorum, onunla seks fantezileri kuruyorum vs. Tabii ki külot kokladım, yavaş yavaş iletişimimizi geliştirmeye çalıştım ama sonuç 0 oldu.
nGenel olarak nasıl seks yapılacağına dair tavsiyelerini dinlemek isterim
Oğlum, bunda karmaşık bir şey yok. Annenin çıplak vücuduna ulaşmak için ne yapman gerektiğini sana anlatacağım.
Adresim: maks-fisher55
@mail.
ru
Oleg Milov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Oleg Milov »

MaxFisher, Yani kendinden emin bir şekilde bunun karmaşık bir şey olmadığını mı söylüyorsun? Ne kadar denerseniz deneyin hiçbir şey yolunda gitmeyecek ve nerede başladığı bile belli değil
Vlad Shelest
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Vlad Shelest »

Yani kendinizden emin bir şekilde bunun karmaşık bir şey olmadığını mı söylüyorsunuz? Ne kadar denerseniz deneyin, her şey yolunda gitmeyecek ve hatta nerede başladığı bile belli değil
Oleg, burada gerçekten karmaşık bir şey yok. Bu konu ile 14 kişi bana ulaştı ve onlara bunun için ne yapılması gerektiğini anlattım. Yarısından fazlası amacına ulaştı ve bazıları benimle iletişim kurmaya devam ediyor. İki aday yarıştan çekildi, biri amacına ulaşma sürecindeydi ve sadece üçü ret aldı, ki bundan tam olarak emin değilim.
Denemek ister misin? Tamamen ücretsizdir. Sürecin kendisi tutarlıdır ve kabalık yoktur.
Oleg Milov
Flört etmek
Flört etmek

Vlad Shelest, Peki, zor değilse diyelim ama bundan şüpheliyim ama dinlemeye hazırım
Oleg Milov
Flört etmek
Flört etmek

Олег Милов, ???
Vlad Shelest
Flört etmek
Flört etmek