Gizli ensest.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Gizli ensest.
İlkbaharda askerden döndüm. Köyümüze ulaştığımda saat çoktan 23.00 olmuştu. Anne doğal olarak çok sevindi, onu masaya koydu, bir litre kaçak içki açtı ama davet edecek kimse yoktu, çok geçti, hizmet ederken babasından boşandı. İçtik, yedik, konuştuk. Sarhoştum ve patladım: ah, keşke şimdi bir kadınım olsaydı, top gibi sikişmek istiyorum! Anne, şimdi nerede bir piliç bulabilirim? Sabahın üçte onu nerede bulacaksın!? Üzüldüm, yaklaşık 10 dakika sonra şöyle dedi: Tamam, sana kendim birini bulmaya çalışacağım. Bir el feneri aldım ve dışarı çıktım. Yaklaşık 10 dakika sonra birisinin arka kapıdan bahçeden bitişik odaya girdiğini duydum. Annem geldi ve bulduğunu söyledi ama o evli bir kadın ve bunu gizlice istiyor, bu yüzden yüzündeki atkıyı çıkarma. Elbiselerini burada çıkar, arka kapı çarpıldığında Shura Teyze’yi (kız kardeşini) görmeye gittim demektir, içeri gir. Soyundum, kapı çarptı, içeri girdim, yataktaki ceset beyaza döndü. Yaklaşıyorum ve göğüslerin büyük, sıkı, kalçaların geniş, cildin ipeksi olduğunu hissediyorum. Ön sevişme yaptım, içeri girdim, yerleştirdim, vajina dar ve kadifemsiydi! Sürtüşmeye başladı, huysuzca el salladı! Böyle bir hazineye sahip olan kişinin onu acilen yeniden ele geçirmesi gerektiğini düşünüyorum! Ve sonra bu “hazine” tutkuyla inlemeye başlıyor, ANNENİN SESİYLE EVET!!! Sersemlemiş durumdayım! O gitti! Bu kim? Shura Teyze mi? Benzer bir sesi var ama altımdaki o iri kadın kesinlikle o değil! Tabuyu yıkıyorum, atkıyı çıkarıyorum ve ay ışığında annemin gülümseyen yüzünü görüyorum! Haşlanmış gibi mi atladığını düşünüyorsun? Bu yüzden el sallamaya devam ediyor! Fısıldadım: Onu sana indirebilir miyim? Evet, yayı çıkaracak zamanım olmadı. Daha sonra kimseyi aramayı bile düşünmediği ortaya çıktı, kendini ele vermek istedi ve oyunun senaryosunu buldu. Yani yarım yıldır onunla sevişiyoruz! Ne aranmalı? İyilikten iyilik aramazlar! Kendisi gibi bir gelini uzak akrabalarından seçeceğine dair bana söz verdi.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Orientation: heteroseksüel
Re: Gizli ensest.
Nerede askerlik yaptın?Baharda ordudan döndüm. Köyümüze ulaştığımda saat çoktan 23.00 olmuştu. Anne doğal olarak çok sevindi, onu masaya koydu, bir litre kaçak içki açtı ama davet edecek kimse yoktu, çok geçti, hizmet ederken babasından boşandı. İçtik, yedik, konuştuk. Sarhoştum ve patladım: ah, keşke şimdi bir kadınım olsaydı, top gibi sikişmek istiyorum! Anne, şimdi nerede bir piliç bulabilirim? Sabahın üçte onu nerede bulacaksın!? Üzüldüm, yaklaşık 10 dakika sonra şöyle dedi: Tamam, sana kendim birini bulmaya çalışacağım. Bir el feneri aldım ve dışarı çıktım. Yaklaşık 10 dakika sonra birisinin arka kapıdan bahçeden bitişik odaya girdiğini duydum. Annem geldi ve bulduğunu söyledi ama o evli bir kadın ve bunu gizlice istiyor, bu yüzden yüzündeki atkıyı çıkarma. Elbiselerini burada çıkar, arka kapı çarpıldığında Shura Teyze’yi (kız kardeşini) görmeye gittim demektir, içeri gir. Soyundum, kapı çarptı, içeri girdim, yataktaki ceset beyaza döndü. Yaklaşıyorum ve göğüslerin büyük, sıkı, kalçaların geniş, cildin ipeksi olduğunu hissediyorum. Ön sevişme yaptım, içeri girdim, yerleştirdim, vajina dar ve kadifemsiydi! Sürtüşmeye başladı, huysuzca el salladı! Böyle bir hazineye sahip olan kişinin onu acilen yeniden ele geçirmesi gerektiğini düşünüyorum! Ve sonra bu “hazine” tutkuyla inlemeye başlıyor, ANNENİN SESİYLE EVET!!! Sersemlemiş durumdayım! O gitti! Bu kim? Shura Teyze mi? Benzer bir sesi var ama altımdaki o iri kadın kesinlikle o değil! Tabuyu yıkıyorum, atkıyı çıkarıyorum ve ay ışığında annemin gülümseyen yüzünü görüyorum! Haşlanmış gibi mi atladığını düşünüyorsun? Bu yüzden el sallamaya devam ediyor! Fısıldadım: Onu sana indirebilir miyim? Evet, yayı çıkaracak zamanım olmadı. Daha sonra kimseyi aramayı bile düşünmediği ortaya çıktı, kendini ele vermek istedi ve oyunun senaryosunu buldu. Yani yarım yıldır onunla sevişiyoruz! Ne aranmalı? İyilikten iyilik aramazlar! Kendisi gibi bir gelini uzak akrabalarından seçeceğine dair bana söz verdi.

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
İnsanlar birbirine yardım etmeli, ağzıma boşalmayı seviyorum, sperme bayılan kızlar varsa arabamda paylaşmaya hazırım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
Bu hayalperesti özellikle ele veren şey, daha önce başka bir hikayede ve farklı bir takma adla ortaya çıkan "bahar"dır.
- These users thanked the author Tolkala for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Orientation: biseksüel