Seks karısı/aldatılan erkek konusundaki ilk deneyiminiz. İlk sefer nasıldı?

Karınızın cinsel sadakatsizliğine suç ortağı olun
Автор темы
Kçırtap
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Seks karısı/aldatılan erkek konusundaki ilk deneyiminiz. İlk sefer nasıldı?

Unread post by Kçırtap »

Benim bu konuda hiçbir deneyimim yok, eşim sadık ama ben de bunu gerçekten deneyimlemek ve hissetmek isterim. Sevgilinizi bir başkasıyla görmenin, onun inlemelerini duymanın, ya da bir başkasıyla birlikte olduğunu kanıtlardan anlamanın, sonra da bu renkli hikayeyi ondan dinlemenin belki de en heyecanlı, en titrek anının bu olduğunu anlıyorum. Şu anda muhtemelen çok çeşitli duygular, duygular ve hisler var. Ve ilk sefer muhtemelen bu bakımdan en güçlü olanıdır. Bilenler, eşinizi bu konuyla nasıl tanıştırdığınızı, ilk kez nasıl gerçekleştiğini, nasıl hissettiğinizi anlatsın. Herkes her şeyi beğendi mi? Daha sonra ilişkiniz mi bozuldu yoksa tam tersine cinsel hayatınız daha mı parlaklaştı?
These users thanked the author Kçırtap for the post (total 4):
hayalet, alfaS152, tutinof4, Fargal94
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 3 months
 Re: Seks karısı/aldatılan erkek konusundaki ilk deneyiminiz. İlk sefer nasıldı?

Unread post by Tolkala »

Eşinizle bu konu hakkında konuşun. Hayatınızı çeşitlendirin.
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 799
Registered for: 3 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by lanaaas341 »

Erkek striptizine gitmek beni bu konuya bağladı....
These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 4):
Kçırtap, alfaS152, Sibiryak89, Pol66
Автор темы
Kçırtap
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Kçırtap »

lanaaas341 ve sonunda tüm bunlar nasıl oldu? ?)
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Kcirtap: 26 Jan 2024, 13:47 lanaaas341 ve sonunda nasıl her şey oldu mu?)
Striptiz mi? Alışılmadık bir heyecan vardı, kocam anladı ve özel bir odaya gitmeyi teklif etti....
These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 2):
Kçırtap, Pol66
Andrew495
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 185
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Andrew495 »

Önceki evliliğinde bu deneyimi yaşayan bir kadınla çıktım. Genel olarak, onun sözleriyle, bir erkek için her şey o kadar basit ve harika değildir, kadını bundan hoşlansa bile. Heyecan ve kızgınlık/kıskançlık arasındaki çizgi incedir. Ve bu ruhu etkiler. Peki, ciddi sıkıntılara girmeden önce aklınızda ne var?
These users thanked the author Andrew495 for the post (total 8):
Kçırtap, hayalet, Fargal94, Zorba Carrie, Juravl, Truwor, Kotho, Endişeli
Автор темы
Kçırtap
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Kçırtap »

Tolqala, zaten konuştuk. Buna coşkusuz tepki veriyor. Benden bıktığını söylüyor. Ve bir şekilde seks hayatımızı çeşitlendirmek istiyorum)

3 dakika 34 saniye sonra gönderilir:
Andrew495, Evet böyle bir risk var. Fantezilerde her şey çok heyecan vericidir, ancak gerçek hayatta mideye inen bir darbe gibi olabilir. Ama benim için asıl önemli olan karımın uçması) Ve duygularıma gelince - bunun benim inisiyatifim ve sorumluluğum olacağını anlıyorum. Daha sonra ona kızmak bence biraz aptalca olurdu...
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Andrew495: 26 Jan 2024, 13:50 Önceki evliliğinde bu deneyimi yaşayan bir kadınla tanıştım. Genel olarak, onun sözleriyle, bir erkek için her şey o kadar basit ve harika değildir, kadını bundan hoşlansa bile. Heyecan ve kızgınlık/kıskançlık arasındaki çizgi incedir. Ve bu ruhu etkiler. Peki, bu kadar zahmete girmeden önce aklınızda ne var?
Eğer psişede her şey yolunda değilse, o zaman böyle bir şey inşa etmemek daha iyidir. bir ilişki. Peki bunun nesi bu kadar zor? Bu çeşitli aile hayatı rutinidir! Bu sadece SEKS!
These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 6):
Kçırtap, Fargal94, jant11, andylee, Alex7515, Tsverg
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by Tolkala »

Kcirtap: 26 Jan 2024, 13:59 Tolqala, zaten iletişim kurduk. Buna coşkusuz tepki veriyor. Benden bıktığını söylüyor. Ve bir şekilde seks hayatımızı çeşitlendirmek istiyorum)

3 dakika 34 saniye sonra gönderilir:
Andrew495, Evet böyle bir risk var. Fantezilerde her şey çok heyecan vericidir, ancak gerçek hayatta mideye inen bir darbe gibi olabilir. Ama benim için asıl önemli olan karımın uçması) Ve duygularıma gelince - bunun benim inisiyatifim ve sorumluluğum olacağını anlıyorum. Daha sonra ona gücenmek bence biraz aptalca olacak...
ve onun sana bunun uzun zamandır hayalini kurduğunu hemen söylemesini istiyorsun. Uzun bir süre mi? Sadece onu ikna etmeye çalış. Eğer seni seviyorsa, bunu yapacaktır.
Автор темы
Kçırtap
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Kçırtap »

Tolqala, Hikayeni paylaşmak ister misin? İlk seferin nasıldı?
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Kayıp »

Andrew495, bu tam bir güven oluştuğunda başlatılmalıdır herkes arasında ve sadece koca bundan heyecanlanıp bunun hayalini kurduğunda değil. Aynı sayfada olmak ve özellikle kıskançlık düşüncelerine izin vermemek gerekiyor. Genellikle sadece koca bunu hayal ettiğinde, her şeyin yolunda gitmesi son derece nadirdir.
These users thanked the author Kayıp for the post (total 2):
seksforumu_, Zorba Carrie
Artezyum
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Artezyum »

Yani kimse konu hakkında bir şey yazmadı, her şey onların ilk deneyimleriyle ilgiliydi. Bana söylemek istemiyorlar ama ben de ilgileniyorum, ben de düşünüyorum ama şu ana kadar hepimiz çok uzaktayız.
bot458
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 174
Orientation: aseksüel

Unread post by bot458 »

İlk deneyiminizi ve karınızı nasıl "ikna edeceğinizi" sormadan önce, dürüstçe asıl soruyu yanıtlamalısınız: Bundan tam olarak ne istiyorsunuz?
Kafanızda hayal ettiğiniz gibi değil, yani akla yatkın görünüyordu ama GERÇEK nedeni :)
İhanete hoşgörü mü istiyorsunuz? FFM’ye olan arzunuzu haklı çıkarmak ister misiniz? Daha fazla deney bahanesi altında bir adamı denemek ister misiniz?
Dürüst olmak gerekirse, katmanın en altına inin ve onu (sebebini) önünüze çekin.
Belki de bu karınızı daha iyi ikna edecektir, öyleyse dürüstlük en iyi politikadır :)
These users thanked the author bot458 for the post (total 5):
Fargal94, Sanat, Zorba Carrie, Juravl, Tsverg
033’ü barındıramaz
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by 033’ü barındıramaz »

Her nasılsa, seks sırasında eşim ve ben aldatmaktan bahsettik ve sonra karımın bilgisi dahilinde de olsa sağa sola yürüdüm ve bir şekilde onu, sözde suçluluğunu onun önünde yumuşatmak için onu adama vermeye ikna ettim. Onu buldular, yol boyunca götürdüler ve... .Bir adam karıma bakarken ben bir sandalyede oturuyordum. O kadar tuhaftı ki, sıkışıp kaldım ve adam sanki diyormuş gibi bitiremedi bile. o gün karımın onun ilki olmadığını söyledi. Özel bir şey değildi ama bu çöpü başlattı.
These users thanked the author 033’ü barındıramaz for the post (total 2):
Tolkala, Endişeli
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years

Unread post by Fargal94 »

Bazen ve oldukça sık olarak fantezileri fantezilere bırakmak daha iyidir.
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
Zorba Carrie, Tsverg
Joker27
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 100
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Joker27 »

Fargal94, bu kendi deneyiminize mi dayanıyor?
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years

Unread post by Fargal94 »

Joker27: 13 Mar 2024, 14:04 Fargal94, bu benim bilgilerime dayanmaktadır kendi deneyimim ?
Başka fantezilerim yoktu, arkadaşlarım için her şey kötü bitti, ama diğerleri için her şey şu anda bile yolunda
Joker27
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 100
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Joker27 »

Fargal94, yani hayal kuruyorum, hadi gidelim şimdilik daha fazlasını planlamıyorum :)
These users thanked the author Joker27 for the post:
Fargal94
Sanat
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 186
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Sanat »

İlk kez bir aile dostumuzla yaşadığımızda, şans eseri biraz sarhoştuk) Bocalayan körfezden bir MFM vardı!
Sonra eşimin erkeklerin ilgisinden yoksun olduğunu fark ettim, ona bir tanışma sitesinde buluşmayı teklif etmeye karar verdim, orada çok fazla parti vardı. Öyle başladı, bazen akşamları onu salmaya başladım ama aynı zamanda adamlar benim farkında olduğumu bilmiyorlardı, sanki ben iş seyahatindeyken benden uzaklaşıyormuş gibi. Sonra açıkça oynamaya başladılar, bazen benim katılımımla önümde, bazen de bensiz seks yapmaya başladılar.
Fakat en ilginç şey bırakıp beklemektir fotoğraf ve videolar raporları, aklınızı tamamen başınızdan alıyor.
These users thanked the author Sanat for the post (total 4):
Fargal94, çoban, Zorba Carrie, Alex7515
Stas99rus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294

Unread post by Stas99rus »

Bizim için de bu formatın ilki eşimin enstitüde uzun süredir sınıf arkadaşı olan arkadaşıyla yaşandı.
Bir iş gezisi için şehrimizden geçiyordum, birkaç gün bizde kalmıştım, her şey kendiliğinden gelişti. Epeyce içtikten sonra eşim dilini çözdü ve kendi kendine onunla nasıl bir ilişkisi olduğunu, birlikte ders çalışırken nasıl seviştiklerini anlatmaya başladı, her şey bir kıvılcım gibi çıktı, her şey tam bir şefkatleydi, biz de öyleydi. üç gün boyunca tam dinlenme.
These users thanked the author Stas99rus for the post:
Phil13
çoban
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by çoban »

Ar.t: 13 Mar 2024, 14:37 İlk kez bir aile dostumuzla birlikteydik, bir şekilde şans eseri değil, biraz çakırkeyif) Bocalayan körfezden bir MFM geldi!
Sonra eşimin erkeklerin ilgisinden yoksun olduğunu fark ettim, ona bir tanışma sitesinde buluşmayı teklif etmeye karar verdim, orada çok fazla parti vardı. Öyle başladı, bazen akşamları onu salmaya başladım ama aynı zamanda adamlar benim farkında olduğumu bilmiyorlardı, sanki ben iş seyahatindeyken benden uzaklaşıyormuş gibi. Sonra açıkça oynamaya başladılar, bazen benim katılımımla önümde, bazen de bensiz seks yapmaya başladılar.
Fakat en ilginç şey bırakıp beklemektir fotoğraf ve videolar raporları, tamamen aklınızı başınızdan alıyor.
Aynı durum, her şey buna göre gelişti aynı senaryoya. Ve şimdi bırakmayı ve onun yukarı çıkıp başka bir sike binmesini beklemeyi tercih ediyorum.
These users thanked the author çoban for the post:
Stas99rus
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Saç gömlek »

bot458: 02 Feb 2024, 10:19 İlk deneyiminizi ve karınızı nasıl "ikna edeceğinizi" sormadan önce, dürüstçe asıl soruyu yanıtlamalısınız: Bundan tam olarak ne istiyorsunuz?
Kendi çizdiğiniz şey değil. akla yatkın görünsün, ama GERÇEK sebep
İhanetin affedilmesini mi istiyorsunuz? FFM’ye olan arzunuzu haklı çıkarmak ister misiniz? Daha fazla deney bahanesi altında bir adamı denemek ister misiniz?
Dürüst olmak gerekirse, katmanın en altına inin ve onu (sebebini) önünüze çekin.
Belki de bu karınızı daha iyi ikna edecektir, öyleyse dürüstlük en iyi politikadır n
Bence erkeklerin birinin karısını sikmesine yönelik tüm bu arzuları, erkeğin bunu yapmamasından kaynaklanıyor eşini memnun et. Ve her ikisi için de bu oldukça açık. Esas olarak kocanın penisinin küçük olması ve karısının zamanla genişleyen vajinası yüzünden olduğunu düşünüyorum.
Ve durum o kadar umutsuz ki, erkeğin önden gitmekten başka seçeneği yok. . Karısının muhtemelen amının kocasınınkinden daha büyük bir penisle doldurulmasını isteyeceğini anlıyor. Böylece bu penisi tüm vajinasıyla tamamen hissedebilsin ve camdaki bir kalem gibi amının içinde sallansın diye değil.

Ve görünüşe göre koca her şeyi anlıyor ve her şeyi tahmin ediyor. Ancak karısına vajinasının çok geniş olduğunu söylemeye cesaret edemiyor. Ancak penisini daha büyük bir boyuta çıkaramaz. Her ne kadar kadın muhtemelen vajinayı daha sıkı hale getirmek için bir şeyler yapabilirse de. Ama bu zor. Her şeyden önce kilo vermesi ve aynı zamanda bir yıldan fazla bir süre spor salonuna gitmesi ve vücudunu iyi bir fiziksel şekle sokması gerekecek. Peki, bunu kim yapabilir?

Tüm bunların arka planında kocanın böyle düşünceleri var - ya onu ara sıra sırf sırf uğruna sikecek bir adam bulsaydı? onun zevki mi? Ancak bunun aldatma olmaması için her şey kocanın kontrolü altında olacaktı. Yani bunu biliyor, hatta zaman zaman bunda yer alıyor. İdeal durumda, koca bu tür her seksin onun varlığıyla gerçekleşmesini ister. Ancak tüm kadınlar buna hazır değil. Ve sanırım birisi kocasının böyle bir teklifini kabul ediyor ama onun yokluğunda olması şartıyla.

Yani karısı için daha kolay. Böyle bir durumda bu onun için de kolay değil, özellikle de erkeği iyi tanımıyorsa. Ve kocasının varlığından dolayı strese girecek. Çünkü ideal MFM, üçünün de birbirini mükemmel tanımasıdır. Bir erkek kocasının arkadaşı, karısının eski bir aile dostu olduğunda ve neredeyse bir erkek kardeş gibidir. Ancak durum böyle değilse, o zaman elbette kocası olmadan daha kolaydır.

Ve elbette, ailede böyle bir ilişkiye başlamak için gerçekten belli bir seviyeye ulaşmanız gerekir. birbirlerine güvenmenin. Ve en önemlisi, sorunun var olduğu konusunda karşılıklı olarak hemfikir olacaklardır. Ve asıl önemli olan bunu dile getirmek ve her ikisi de buna katılıyor. Yani karıma şunu söylemek istiyorum - evet, penisin küçük ve ben bunu pek iyi hissetmiyorum. Ve dokunma hislerini özlüyorum. Basitçe söylemek gerekirse, seks sırasında içime daha kalın ve daha uzun bir penisin girmesini isterim.

Fakat bunu dile getiren kadın, bir bakıma kendisine ve kocasına sorunun bu olduğunu itiraf etmelidir. bir bakıma kocasının penisinde değil, genişlemiş vajinasındadır. Daha geniş hale geldi. Çünkü bir süre önce kocasının penisi ona yetiyordu. Fakat belli bir süre sonra eksik olmaya başladı. Aslında tanıştıkları ilk günden itibaren değil.
Ve kocanın da bunu onaylaması gerekiyor. Ve görünen o ki sorun onda değil, karısının geniş amında. Muhtemelen bunu itiraf etmekten pek memnun olmayacaktır. Sanki amcığı leğen kemiğine dönüşmüş gibi.

Ama tüm bunları ikisine de itiraf etmezsen ve ortalığı karıştırmaya devam edersen, sonunda o birini bulacaktır. kendisi için. Ya da birisi bundan yararlanıp onu baştan çıkaracaktır. Ve uzun süre direnmeyecek çünkü zaten tam teşekküllü seks olmadan yaşamaktan bıktı. Ve koca tüm bu düşüncelerle ortalıkta dolaşıyor ve aklına karısının başka biriyle sevişmesine izin vermekten daha iyi bir şey gelmiyor. En azından ortalıkta dolaşıp bunu düşünmekten ve sürekli kıskanmaktan daha iyi.
Last edited by Saç gömlek on 17 Mar 2024, 21:15, edited 1 time in total.
red_fox
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 339

Unread post by red_fox »

Kcirtap: 26 Jan 2024, 13:22 Benim bu konuda hiçbir deneyimim yok, eşim sadıktır ama ben de bunu deneyimlemeyi ve hissetmeyi gerçekten çok isterim.
Pralna , değerli olanı yiyen her şeyi siktir et ve sonra boşan. Çekiç.
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1765

Unread post by Ivan.Kirillov »

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 10):
andylee, çoban, yıldız benzeri, Sanat, Taropod, Truwor, RedFox, Tolkala, Maks148, Stas99rus
Amatör
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Amatör »

İlk aklı başında deneyimim ertesi gün sevgilime "kötü" kızlardan gerçekten hoşlandığımı itiraf ettikten sonra gerçekleşti. O zamanlar birkaç aydır çıkıyorduk. Ve onu böyle bir itirafla kaybetmekten gerçekten korkmuyordum. Ama içimden bir ses bunu onunla paylaşabileceğimi söyledi. Birkaç dakika donduğunu hatırlıyorum. Ve sonra sakince bunu söyledi. Ne olabilir? Tanıştığımız sırada birkaç erkekle hiçbir zorunluluk olmadan seks yapmak için buluştuğunu söyledi. Ama benimle çıkmaya başlar başlamaz bağlantıyı kesti. Adamlara nedenini açıkladı ve ancak o zaman yazıştı. Bana dudaklarını ve vücudunun diğer kısımlarını ne kadar özlediklerini yazdıklarını söyledi. Ve eğer sakıncası yoksa, onlarla daha fazla görüşmeye devam edebilir. Cevabım belliydi. Ve başarıyı pekiştirmek için ondan bir randevu ayarlamasını istedi. Ertesi gün onu parka getirdim ve otoparkta bekledim. Ayrılmadan önce uzun süre öpüştük. Bir saat sonra arabama doğru yürüyordu, ona bakmaktan kendimi alamadım. Gözlerimle parka ne için gittiğine dair bir iz aradım) benimle ön koltuğa oturdu, gözleri heyecanlıydı (kendi kendine bütün bunları onu becermek için başlattığımdan endişeleniyordu) bu şekilde onu fahişe olmakla suçluyor). Sarıldık, yüzünü omzuma gömdü. Ve evet. Seks gibi kokuyordu. Hayatımda ilk kez, yeni sikilmiş bir kıza sarıldım. Sevgilisine sarıldı! Başını kaldırdı ve sordu: her şey yolunda mı? Cevap vermek yerine onu öptüm. Ve hemen yeni bir tat hissettim. Ne tür bir kıza sarıldığımı, öptüğümü tamamen anladım) tenha bir yere zar zor ulaştık) bu benim ilk deneyimimdi) Ve evet, nasıl böyle bir kız yapacağımı bilmiyorum. En azından bir yatkınlık gerekiyor... Şanslıydım... Minimum çaba gösterdim. Ama eminim ki doğru kızı bu tür faaliyetlere teşvik etmenin de bir zevki vardır.
These users thanked the author Amatör for the post (total 9):
Fargal94, Zorba Carrie, v. Vadim, Alex7515, RedFox, Polonya, Tolkala, Anatolik, Endişeli
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 6):
yıldız benzeri, Lazobay, Taropod, RedFox, Tolkala, Maks148
Psvnl’ni
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 768

Unread post by Psvnl’ni »

Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197

Unread post by Kayıp »

Evet artık kimse karısını kendisi tatmin etmek istemiyor, ne dehşet. Dünya nereye gidiyor *x)
These users thanked the author Kayıp for the post:
Psvnl’ni
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

https://i.postimg.cc/05hzCNQD/Les-Femmes-Mariees-1982.gif

Отправлено спустя 4 часа 28 минут 32 секунды:
https://i.postimg.cc/25ZZV46K/TikTok21.gif
These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 4):
Taropod, Baraküda, Tolkala, Stas99rus
Lazobay
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 382
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Lazobay »

Ben de şahsen bununla karşılaştım ama benim rızamla bunun hiçbir şekilde aldatma olmadığına, sadece her iki partner için de cinsel bir tutku olduğuna inanıyorum, cinsiyetimiz çok daha parlak hale geldi, ilişkilerimiz gelişti, kimse kimseyi suçlamıyor, eşimle her konuyu konuşuyoruz, bu beni çok mutlu ediyor, heyecanlandırıyor, ona partnerlerimi anlatıyorum, onları nerede ve nasıl becerdiğimi anlatıyor, o da kendisininkini anlatıyor, nerede ve nasıl sikildiğini, bu işin ustası kim mesele ve kim amatör, bence bunda aşağılık bir şey yok, hayat bu, böyle olmasından daha iyi her şey gizlice gerçekleşecek ve ara sokakta bir yerde tatmin olacak, ama her şey ortada şahsen ben bu şekilde olmasını tercih ediyorum.
These users thanked the author Lazobay for the post (total 7):
Sami, Taropod, RedFox, andylee, Endişeli, Maks148, Stas99rus
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 4):
Taropod, Tolkala, Maks148, Stas99rus
Psvnl’ni
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 768

Unread post by Psvnl’ni »

Kayıp: 23 Mar 2024, 22:12 Evet kimse karısını kendisi tatmin etmek istemez, ne dehşet. Dünya nereye gidiyor *x)
Her şey yolunda, sayımız azaldı, o yüzden endişelenmeyin
Cock Yaşlı***
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 127
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Cock Yaşlı*** »

Yaklaşık 10-12 yıllık evlilikten sonra kadın bir kadınla çıkmaya başladı ve kısa bir süre sonra bu metresin kocası da aralarına katıldı, FFM formatına sahip oldular ve bir süre sonra beni olayların döngüsüne dahil ettiler ve bu hale geldi Kısacası MFM, daha sonra başka çiftler de ortaya çıktı ve sadece çiftler hem birlikte hem de ayrı ayrı buluşmaya başladı. Ve uzaklaştık, kısa süre sonra bu bir alışkanlık haline geldi. Kimse kimseye özel bir iddiada bulunmadı ve bugüne kadar da öyle kaldı. M’ye daha çok ilgi duymaya başladım, bu yüzden onun seks hayatıyla pek ilgilenmiyorum.
Herkes için farklı ama bizim için durum bu şekilde sonuçlandı.
These users thanked the author Cock Yaşlı*** for the post (total 2):
RedFox, Stas99rus
Alex7515
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 187
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Alex7515 »

Amatör: 18 Mar 2024, 15:00 İlk mantıklı deneyimim, ertesi gün sevgilime gerçekten "kötü" kızlardan hoşlandığımı itiraf ettikten sonra gerçekleşti. O zamanlar birkaç aydır çıkıyorduk. Ve onu böyle bir itirafla kaybetmekten gerçekten korkmuyordum. Ama içimden bir ses bunu onunla paylaşabileceğimi söyledi. Birkaç dakika donduğunu hatırlıyorum. Ve sonra sakince bunu söyledi. Ne olabilir? Tanıştığımız sırada birkaç erkekle hiçbir zorunluluk olmadan seks yapmak için buluştuğunu söyledi. Ama benimle çıkmaya başlar başlamaz bağlantıyı kesti. Adamlara nedenini açıkladı ve ancak o zaman yazıştı. Bana dudaklarını ve vücudunun diğer kısımlarını ne kadar özlediklerini yazdıklarını söyledi. Ve eğer sakıncası yoksa, onlarla daha fazla görüşmeye devam edebilir. Cevabım belliydi. Ve başarıyı pekiştirmek için ondan bir randevu ayarlamasını istedi. Ertesi gün onu parka getirdim ve otoparkta bekledim. Ayrılmadan önce uzun süre öpüştük. Bir saat sonra arabama doğru yürüyordu, ona bakmaktan kendimi alamadım. Gözlerimle parka ne için gittiğine dair bir iz aradım) benimle ön koltuğa oturdu, gözleri heyecanlıydı (kendi kendine bütün bunları onu becermek için başlattığımdan endişeleniyordu) bu şekilde onu fahişe olmakla suçluyor). Sarıldık, yüzünü omzuma gömdü. Ve evet. Seks gibi kokuyordu. Hayatımda ilk kez, yeni sikilmiş bir kıza sarıldım. Sevgilisine sarıldı! Başını kaldırdı ve sordu: her şey yolunda mı? Cevap vermek yerine onu öptüm. Ve hemen yeni bir tat hissettim. Ne tür bir kıza sarıldığımı, öptüğümü tamamen anladım) tenha bir yere zar zor ulaştık) bu benim ilk deneyimimdi) Ve evet, nasıl böyle bir kız yapacağımı bilmiyorum. En azından bir yatkınlık gerekiyor... Şanslıydım... Minimum çaba gösterdim. Ama eminim doğru kızı bu tür faaliyetlere teşvik etmenin de bir zevki vardır.
Harika bir hikaye, bunun bir mastürbasyoncunun fantezisi olmadığı hemen anlaşılıyor.
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 3):
Baraküda, RedFox, Tolkala
Lexx68
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Lexx68 »

Ben 23 yaşındayım, kız arkadaşım da 20. 7 yıldır çıkıyoruz, ona bir yıl önce itiraf ettim. İlk başta istemedi ve böyle olmaması gerektiğini söyledi. Yaklaşık 8 ay sonra denemek istediğini bana itiraf etti, biz de denedik ve gerçekten beğendi. Üstelik artık ilişkimizi hiçbir şekilde etkileyemiyorum bile. Mesela biriyle görüşmesine karşı olduğumu söylesem umurumda değil, beni bu hale sen getirdin diyecek. Kısacası kız tamamen kendinden geçmişti)
These users thanked the author Lexx68 for the post (total 3):
Alex7515, RedFox, andylee
Antoxa81
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Antoxa81 »

Herkese iyi günler. Uzun zamandır seks kadınlığı konusuyla ilgileniyorum. Uzun zamandır eşime bu konuda nasıl yaklaşacağımı bilmiyordum. Küçük ipuçları vermeye başladım, eğer bir ilişkisi olsa sorun olmadığını, kıskanmayacağımı ve asıl meselenin her şeyin her zaman dürüst olacağını ve açıkça beni sağacağını ona açıkça belirttim. Doğal olarak tüm bunlara karşıydı ama beni duydu, tohum ekildi)) Ve sonra şans yardımcı oldu. Eşim o zamanlar 33-34 yaşlarındaydı. Onlar için çalışacak yeni bir patron atandı. Ne kadar neşeli bir adam, 50 yaşlarında falan. Onun avukatıydı. Ve neredeyse anında ona ilgi belirtileri göstermeye başladı. Bu yaklaşık bir ay sürdü ve karısını anlamada izin verilen sınırları çoktan aşmaya başladı: [url=viewtopic.php?t=12175">onun iltifatı, himayesi, terfisi, maaş artışı ve sadece maddi ödül karşılığında seks yaptı, sonra bana şikayet etmeye karar verdi . Bana her şeyi anlattığında nefesimin nasıl kesildiğini hatırlıyorum ve çok heyecanlandım. Onu hemen yatağına attım, soyundum ve işten sonra onu yıkanmadan yalamaya başladım. Heyecan ona da yansıdı. Onu dilimden iki kez boşalttım, sonra daha yükseğe çıktım ve sanki öyleymiş gibi söylerken sorunsuzca onu sikmeye başladım. Bunun beni çılgınca tahrik etmesi, onun bana yaklaşmasını kabul etmesini istemem, utancıyla güzel olması ve bana karşı dürüst olması, onu sevdiğim ve onu daha da çok seveceğim. Sikiştik, dinledi, yine geldi... Bana baktı tabii, sanki uzaylıymışım gibi))) Eh, sonra günler her zamanki gibi akıp gitti. Her akşam özel bir niyetle "Nasılsın?" diye sordum ve o da düşünceli bir şekilde, ilişkilerinin gelişiminde neler olduğunu her zaman dürüstçe söyledi. Ondan gelen ödüller vb. Ve sonra o gün geldi.. Akşam benden uzaklaşarak, ofis işleri için kendisini başka bir şehre davet ettiğini söyledi. Hatta şaşkınlıkla şaşkına döndüm ve nedenini sordum. Bana baktı ve şöyle dedi: bunun arkasında. Hatta kan başıma hücum etti. Zaten bunu tartıştıklarına bile inanamadım!!! Dedim ki: git. O: Bunu istediğinden emin misin? Ben: Evet, Seni seviyorum gün ışığı ve hazırlanmana yardım edeceğim. Ve o da yardım etti, iç çamaşırını ve kıyafetini seçti ve kedisini düzgünce, dikkatlice tıraş etti, böylece tek bir kıl bile kalmadı. Ne kadar gergin olduğumu hatırlıyorum, bütün gece iyi uyuyamadım, güçlü heyecanıma rağmen seks yapmamaya karar verdim. Sabah ona iyi şanslar ve iyi eğlenceler diledim. Bir kısa mesaj yazdı çünkü o zaman ona itaatkar ve ulaşılabilir bir sürtük olacağını doğrudan söyleyemezdi. Cevap alamadım. Daha sonra işe koyuldum ve biraz dikkatim dağıldı. Öğle yemeğinden sonra meslektaşlarımla siteye yaptığım gezi sırasında eşimden bir mesaj aldım (bu arada adı Lyuda): Otele gittik. Her ne kadar buna hazır olsam da yakın zamana kadar eşimin bu işi sonuna kadar götüreceğine inanmıyordum. İşte bu kadar, çalışma havası burada sona erdi. Bununla ilgili sadece düşünceler vardı. Hatta şimdi burada olduğumu düşündüğümde biraz ateşim bile vardı ve o sırada karım neydi? Onu mu emiyorsun yoksa zaten onu mu emiyorsun? Ya da belki onu zaten beceriyor? Ya aniden onu kıçından becermek isterse ama kadın buna izin vermezse? Onu nasıl nazikçe ya da bir sürtük gibi sikiyor? Günün acı verici derecede uzun sürdüğünü hatırlıyorum. Geç saatte, saat 23.00 civarında geldi. Bekledim, gerçekten istememe rağmen mastürbasyon yapmadım. Utanmış ve... şefkatli bir halde eve geldi. Bana sarıldı, sıkıca sarıldı, orada durdu, sonra gözlerime baktı ve ben onu öptüm. Dudaklar şişmişti. Geri çekildiğimde bana fısıldadı: bugün birden fazla penisi emdim. İşte o zaman sinirlendim, onu kucağıma aldım ve kendi kıyafetlerimle aynı şekilde yatağına taşıdım. Her şeyi ondan koparmaya başladı ve baktı ve gülümsedi. Ya orada olsaydı ve dilimle okşamak isteseydim diye bir düşünce vardı, ama hayır, külotunu çıkardığımda temiz, şişmiş bir kedi gördüm. Onu uzun uzun okşadım, bana her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmasını istedim, dilimin derinliklerine işledim ve bugün çok çalıştığını gerginliğinden hissettim. Eşimin hikayesinden, patronun penisinin daha büyük olduğunu, sünnetli olduğunu, oldukça dayanıklı, değerli ve kaba olduğunu, son kez doğrudan onun yanına geldiğinde, sırt üstü yatarak şöyle söz verdiğini fark ettim: Bir dahaki sefere kesinlikle aynısını yapacak, orgazma yaklaşırken ve anı yakalamaya çalışırken, boşaldığını fark ederek sadece ağır bir şekilde inlediği kıçından sikişecek ve kendini sona erdirmek için zamanı olacak. bu yüzden onun altında yoğun bir şekilde kıpırdandı. O akşam penisime dokunmadan geldim.. Sonra çok daha fazlası oldu. Burada bitireceğim çünkü... yani tam bir hikaye çıktı, detaya ihtiyacı olan varsa yazsın, mümkünse her şeyi anlatacağım. Varsa işte telgrafım: @Shyra_90
These users thanked the author Antoxa81 for the post (total 7):
Truwor, Alex7515, çoban, Fargal94, Pol66, Endişeli, Sami
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Truwor »

Böyle bir ilişkide eşim ve benim için belki de en önemli şey başka bir erkeğe, sadece karımın değil, benimkine de sempati duymamızdır. Karımın cinsel partneri olarak kesinlikle hayal edemediğim erkekler var ve bunların büyük çoğunluğu var. Onlardan hoşlanmıyorlar, ya kibirli, kibirli ya da aptallar. Ve bazen, karısına olan ilgileri, ona olan arzuları ve ölçülü davranışlarıyla korkunun, kıskançlığın, öfkenin, güçsüzlüğün üstesinden gelen belli bir heyecana neden olan oldukça hoş ve çekici erkekler vardır.

n1 saat sonra gönderilir 4 dakika 5 saniye:
Antoxa81,
Merhaba. Hikayenizi gerçekten beğendim çünkü bizim hikayemize çok benziyor. Kendisi aynı zamanda karımın da patronu, kendisi de daha yaşlı, ancak artık benim ve eşimin arkadaşı ve her şey tesadüfen üçümüzün aynı anda eşimin köydeki arkadaşının düğününe giderken başladı. kışın, damadın misafiriydi, birlikte masaya oturduk, sohbet ettiler, birkaç kez karısını dansa davet etti, sonra zaten hayran kaldım, dansta birlikte ne kadar güzel görünüyorlar, birbirlerine sarılıyorlar. Şenliğin sonunda, herkes sarhoş olup bizi unuttuğunda, uyuyacak yerimiz olmadığı ortaya çıktı ve o, komşularla birlikte, ışıksız bir dolapta, büyük bir yataklı, daha doğrusu bir yataklı bir yer buldu. şilteli tahta terlik ve işte bu kadar Birlikte uyumamız ve onu soğukta bırakmamamız gerektiği belli oldu, özellikle de damatla çoktan yatmış olan gelin dışında tanıdıklarımız olmadığı için.
Her şeyi anlatmak çok uzun zaman alır, bir yerden nasıl bir çarşaf ve kocaman bir kuş tüyü yatak bulup getirdiğini, nasıl bir leğen ve bir kova sıcak su bulduğunu, eşimin inanılmaz derecede sevindiğini, ve yatağı nasıl ısıttığımı, karımın soyunmasına ve yıkanmasına yardım etmesini, onu tutmasını ve ona su dökmesini... Ama sizin de doğru yazdığınız gibi, her şeyi anlatmak için çok uzun. Ancak kısacası, perde arkasında çok şey kalıyor ve bu nedenle pek çok şey belirsiz. Örneğin, bir hafta sonra, bir eş olarak ileriye bakarken, olup biteni atlattıktan sonra, kara basmamak için nasıl sessizce onu alıp dışarı taşıdığını ve kucağında tuttuğunu anlattı. bir çocuk gibi kalçaları ve karın üzerine işedi, sonra onu tekrar dolaba getirdi, leğene koydu, suyu boşalttı ve yıkadı, amına ve kıçına dokundu, parmaklarıyla onlara nüfuz etti ve karısı ona hiçbir konuda itiraz edemezdi. Sonra öpüştüler, sonra penisini yıkamaya başladı ve karısı onu bir havluyla sildi ve ona dokundu. Ama karanlıkta göremedim.
Orada pek çok şey vardı ama en önemlisi uyuşukluğum, korkum ve heyecanımdı.
Üçümüz orada yatarken, hiçbir şey hakkında biraz konuşmadıktan sonra karım yüzünü bana çevirdi ve sessizleşti ve ben ona dokunarak onun sert, kalın ve sıcak penisini buldum bacaklarının arasına sıkıştırdığımda öyle olmadığını fark ettim, avucumu ondan ayıramıyorum ve karımın bu güzel penisi kendi içinde hissetmesi için kendimi korkunç bir arzuya kaptırdım.
Her şey onunla seks yapmasıyla sona erdi. eşimi, eşimdeki orgazmını ve karımın amındaki sikini yönetti ve kendini tanıttı. Eşim de ilk kez orgazm oldu ve ben de sizin gibi eşimin karnında aşırı heyecandan dolayı spontan orgazm yaşadım.
Bu tarif edilemez bir mutluluk ve keyif halidir.
These users thanked the author Truwor for the post (total 5):
çoban, Fargal94, Endişeli, Phil13, Sami
Alex7515
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 187
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Alex7515 »

Antoxa81: 05 May 2024, 19:23 Herkese iyi günler. Uzun zamandır seks kadınlığı konusuyla ilgileniyorum. Uzun zamandır eşime bu konuda nasıl yaklaşacağımı bilmiyordum. Küçük ipuçları vermeye başladım, eğer bir ilişkisi olsa sorun olmadığını, kıskanmayacağımı ve asıl meselenin her şeyin her zaman dürüst olacağını ve açıkça beni sağacağını ona açıkça belirttim. Doğal olarak tüm bunlara karşıydı ama beni duydu, tohum ekildi)) Ve sonra şans yardımcı oldu. Eşim o zamanlar 33-34 yaşlarındaydı. Onlar için çalışacak yeni bir patron atandı. Ne kadar neşeli bir adam, 50 yaşlarında falan. Onun avukatıydı. Ve neredeyse anında ona ilgi belirtileri göstermeye başladı. Bu yaklaşık bir ay sürdü ve karısını anlamada izin verilen sınırları çoktan aşmaya başladı: [url=viewtopic.php?t=12175">onun iltifatı, himayesi, terfisi, maaş artışı ve sadece maddi ödül karşılığında seks yaptı, sonra bana şikayet etmeye karar verdi . Bana her şeyi anlattığında nefesimin nasıl kesildiğini hatırlıyorum ve çok heyecanlandım. Onu hemen yatağına attım, soyundum ve işten sonra onu yıkanmadan yalamaya başladım. Heyecan ona da yansıdı. Onu dilimden iki kez boşalttım, sonra daha yükseğe çıktım ve sanki öyleymiş gibi söylerken sorunsuzca onu sikmeye başladım. Bunun beni çılgınca tahrik etmesi, onun bana yaklaşmasını kabul etmesini istemem, utancıyla güzel olması ve bana karşı dürüst olması, onu sevdiğim ve onu daha da çok seveceğim. Sikiştik, dinledi, yine geldi... Bana baktı tabii, sanki uzaylıymışım gibi))) Eh, sonra günler her zamanki gibi akıp gitti. Her akşam özel bir niyetle "Nasılsın?" diye sordum ve o da düşünceli bir şekilde, ilişkilerinin gelişiminde neler olduğunu her zaman dürüstçe söyledi. Ondan gelen ödüller vb. Ve sonra o gün geldi.. Akşam benden uzaklaşarak, ofis işleri için kendisini başka bir şehre davet ettiğini söyledi. Hatta şaşkınlıkla şaşkına döndüm ve nedenini sordum. Bana baktı ve şöyle dedi: bunun arkasında. Hatta kan başıma hücum etti. Zaten bunu tartıştıklarına bile inanamadım!!! Dedim ki: git. O: Bunu istediğinden emin misin? Ben: Evet, Seni seviyorum gün ışığı ve hazırlanmana yardım edeceğim. Ve o da yardım etti, iç çamaşırını ve kıyafetini seçti ve kedisini düzgünce, dikkatlice tıraş etti, böylece tek bir kıl bile kalmadı. Ne kadar gergin olduğumu hatırlıyorum, bütün gece iyi uyuyamadım, güçlü heyecanıma rağmen seks yapmamaya karar verdim. Sabah ona iyi şanslar ve iyi eğlenceler diledim. Bir kısa mesaj yazdı çünkü o zaman ona itaatkar ve ulaşılabilir bir sürtük olacağını doğrudan söyleyemezdi. Cevap alamadım. Daha sonra işe koyuldum ve biraz dikkatim dağıldı. Öğle yemeğinden sonra meslektaşlarımla siteye yaptığım gezi sırasında eşimden bir mesaj aldım (bu arada adı Lyuda): Otele gittik. Her ne kadar buna hazır olsam da yakın zamana kadar eşimin bu işi sonuna kadar götüreceğine inanmıyordum. İşte bu kadar, çalışma havası burada sona erdi. Bununla ilgili sadece düşünceler vardı. Hatta şimdi burada olduğumu düşündüğümde biraz ateşim bile vardı ve o sırada karım neydi? Onu mu emiyorsun yoksa zaten onu mu emiyorsun? Ya da belki onu zaten beceriyor? Ya aniden onu kıçından becermek isterse ama kadın buna izin vermezse? Onu nasıl nazikçe ya da bir sürtük gibi sikiyor? Günün acı verici derecede uzun sürdüğünü hatırlıyorum. Geç saatte, saat 23.00 civarında geldi. Bekledim, gerçekten istememe rağmen mastürbasyon yapmadım. Utanmış ve... şefkatli bir halde eve geldi. Bana sarıldı, sıkıca sarıldı, orada durdu, sonra gözlerime baktı ve ben onu öptüm. Dudaklar şişmişti. Geri çekildiğimde bana fısıldadı: bugün birden fazla penisi emdim. İşte o zaman sinirlendim, onu kucağıma aldım ve kendi kıyafetlerimle aynı şekilde yatağına taşıdım. Her şeyi ondan koparmaya başladı ve baktı ve gülümsedi. Ya orada olsaydı ve dilimle okşamak isteseydim diye bir düşünce vardı, ama hayır, külotunu çıkardığımda temiz, şişmiş bir kedi gördüm. Onu uzun uzun okşadım, bana her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmasını istedim, dilimin derinliklerine işledim ve bugün çok çalıştığını gerginliğinden hissettim. Eşimin hikayesinden, patronun penisinin daha büyük olduğunu, sünnetli olduğunu, oldukça dayanıklı, değerli ve kaba olduğunu, son kez doğrudan onun yanına geldiğinde, sırt üstü yatarak şöyle söz verdiğini fark ettim: Bir dahaki sefere kesinlikle aynısını yapacak, orgazma yaklaşırken ve anı yakalamaya çalışırken, boşaldığını fark ederek sadece ağır bir şekilde inlediği kıçından sikişecek ve kendini sona erdirmek için zamanı olacak. bu yüzden onun altında yoğun bir şekilde kıpırdandı. O akşam penisime dokunmadan geldim.. Sonra çok daha fazlası oldu. Burada bitireceğim çünkü... yani tam bir hikaye çıktı, detaya ihtiyacı olan varsa yazsın, mümkünse her şeyi anlatacağım. Varsa, işte telgrafım: @Shyra_90
İyi yazılmış, okuması çok ilginçti.
Kedi kız
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Kedi kız »

Benim de bu konuyla ilgili fantezilerim var ve cesaret edemedim, karım kendisi önce mzhm’yi, sonra zhmzh’i önerdi, güya kimse kırılmasın diye ve sonra şaka yaptığını söyledi, ben de isterse öyle düşündüm, neden olmasın ama daha sonra kıskançlık yüzünden boşanabilmesi korkutucu oldu
These users thanked the author Kedi kız for the post (total 2):
Alexssndr37ded, Stas99rus
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Boynuzlamak”