Aferin! Bir adama yardım ettim! Ve belki birden fazla kez...Markul: ↑12 Jun 2023, 19:12Biz kıyıda bir şekilde bizimkiyle sevişiyorduk, değişmeye başladık pozisyonlarda duran balıkçıya baktık, eliyle cebinde oynuyor, gözleri yuvarlak, şimdiden sigara çiğniyor...Bir tanıdığım bana bundan bahsetti. Bir gün balığa gidiyordum. Ve nehrin yakınındaki çalılıkların arasında bir adam ve bir kız sevişiyordu.
İnsanların önünde seks
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kamuda seks
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Diğer taraftaki kız: .......
Nehirde yüzüyorum: Nehirde yüzüyorum, bazılarının çalıların arasında sikiştiğini görüyorum, bir diğeri onlara bakıyor, tüm gücüyle 31 çekiyor güç - harika bir resim! Ben de biraz daha aşağı akıntıya doğru sürünerek kıyıya çıktım, onları görebilmek için bir ağacın biraz arkasına gittim ve aynı zamanda otuzbir çektim.
Diğer taraftaki kız: .......
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 5):
- Üstü kendinize saklayın, Yeşil, aryamari, Vik.ruba80, Ahah
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 3 months
Yaşlı bir kadın kıyıya yakın ahududu topluyordu, bazıları kahrolası, diğerleri 31 çektiler, inlediler, nefesleri kesildi ve haç çıkarıp ilçe polisine şikayette bulunmak için köye koştular.Hooligan Carrie: ↑12 Jun 2023, 19:34Nehirde yüzüyorum: Nehirde yüzüyorum, bazılarının çalıların arasında sikiştiğini görüyorum, bir diğeri onlara bakıyor, tüm gücüyle gerizekalı - harika resim! Ben de biraz daha aşağı akıntıya doğru sürünerek kıyıya çıktım, onları görebilmek için bir ağacın biraz arkasına gittim ve aynı zamanda otuzbir çektim.
Diğer kıyıdaki kız: .......
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 4):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Zorba Carrie, Vik.ruba80, Ahah
-
- Nirvana’dayım
Bölge polis memuru az önce geldi, sadece iki kişi sikişmekle kalmadı, bir balıkçı mastürbasyon yapıyordu, bir adam da bir ağacın arkasında mastürbasyon yapıyordu - bazı sol görüşlü kanocular kıyıya tırmandılar ve aynı zamanda birbirleriyle sikişmeye başladılar , bir kız bisiklete biniyordu - o da bisikletini bırakıp yakınlara yerleşti.... Çalıların arasında Ezhi ve bunlar...!
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 5):
- Üstü kendinize saklayın, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Yeşil, aryamari, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
Bunu toplum içinde yapmadım ve beni tahrik etmiyor ama soyunma odalarında, arabanın park yerlerinde, dönme dolapta oral seks kutsaldır)))
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
- Zorba Carrie, aryamari, Vik.ruba80, PavelNokia
-
- Nirvana’dayım
Polis memuru bakıyor ve kanodan tatilde düveyi tokatlayanın ortağı olduğunu görüyor. Bir karısını aldatıyor ve karısı da bisikletin yanında yatıyor. Rybnadzor da tekneden iniyor ve dürbünle bakıyor. Çocukları kirpileri görmeye ormana götüren yaz kampı danışmanı bağırıyor: Çocuklar, gidelim, gidelim!!! Çabuk söyledim!!Hooligan Carrie: ↑12 Jun 2023, 19:44Polis memuru geldiğinde, sadece iki kişi sikişmekle kalmamıştı, bir balıkçı mastürbasyon yapıyordu, bir adam bir ağacın arkasında mastürbasyon yapıyordu ve bazı solcu kanocular dışarı tırmanmıştı. kıyıya çıktık ve birbirimize tokat atalım, bir kız büyük bir tanesine bindi - yine büyük bir kız onu fırlattı ve yanına yerleşti.... Çalılıkların içindeki kirpiler ve bunlar...!
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 3):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Zorba Carrie, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
Ve kendisi de Sergeich’in yanına köye gitti ve şöyle dedi: "Dinle Sergeich, atını uzun zamandır yıkamadın, şimdi Orlik’i nehre götür."...
Bölge polis memuru elini sallayarak: "Ahh! İstediğin kadar siktir et! Ben ayrıldım!"Markul: ↑12 Jun 2023, 19:49 Bölge polis memuru izliyor ve kanodaki ortağı, tatilde bir hatunu tokatlayan ve bir karısını aldatan kişi ve karısı da bisikletin yanında yatıp tıklatıyor. Rybnadzor da tekneden iniyor ve dürbünle bakıyor. Çocukları kirpileri görmeye ormana götüren yaz kampı danışmanı bağırıyor: Çocuklar, gidelim, gidelim!!! Çabucak dedim!!
Ve kendisi de Sergeich’in yanına köye gitti ve şöyle dedi: "Dinle Sergeich, atını uzun zamandır yıkamadın, şimdi Orlik’i nehre götür."...
Last edited by Zorba Carrie on 12 Jun 2023, 19:55, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
- Üstü kendinize saklayın, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, aryamari, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
:lol: :- D
Tarih burada yazılanların yarısından daha güzel çıktıHooligan Carrie: ↑12 Jun 2023, 19:52Bölge polis memuru elini salladı: "Ahh! İstediğin kadar siktir et! Ben gittim!"Markul: ↑12 Jun 2023, 19:49 Bölge polis memuru izliyor ve kanodaki ortağı tatilde bir hatuna tokatlayan ve bir karısını aldatan kişi ve karısı da bisikletin yanında yatıyor tıklayarak. Rybnadzor da tekneden iniyor ve dürbünle bakıyor. Çocukları kirpileri görmeye ormana götüren yaz kampı danışmanı bağırıyor: Çocuklar, gidelim, gidelim!!! Çabucak dedim!!
nKendisi de Sergeyich’in yanına köye gitti ve şöyle dedi: "Dinle Sergey, atını uzun zamandır yıkamadın. Şimdi Orlik’i nehre götür."

- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 4):
- Zorba Carrie, Yeşil, Vik.ruba80, Kovboy2
-
- Nirvana’dayım
Offf! Peki... :göz kırp:
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Üstü kendinize saklayın, aryamari, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Braaaa-waaa!!! Benzersiz işbirliği!!!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
- Total posts: 527
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
İlköğretim! Bir swing kulübünde, açık bir odada, bir düzine kişinin önünde karımı becerdim. Yakınlarda başka bir kız sikiliyordu, birkaç adam bize bakıyor ve mastürbasyon yapıyordu. Çok heyecan verici ama karar vermeniz gerekiyor.
- These users thanked the author Kuklacılık for the post (total 4):
- Alex Alex, Vik.ruba80, Büyüleyici, Gorgona Medusa
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1765
- Registered for: 2 years 2 months
- These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 4):
- Büyüleyici, RedFox, Fargal94, sapık
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 1 year 11 months
Bunu bir kereden fazla halkın içinde gördüm ama daha fazlasını istiyorum. Sadece bakılmak ya da ne yapılması gerektiği söylenmek için.
Genellikle insanlar yanlarından geçip giderler ve başka tarafa bakarlar
Genellikle insanlar yanlarından geçip giderler ve başka tarafa bakarlar
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 9 months
Denizde, bir arkadaşımla gece restorandan biraz uzaklaştık. Sahilde şemsiyeyle banklar, külotunu çıkardı, eğildi ve sikişti - bir çift periyodik olarak yanından geçti, biri bakmak için durdu, biri geçti, sonra bir sonraki bankta başka birinin yerleştiği duyuldu. )))
Beni heyecanlandırıyor ve bunun nasıl yapıldığını canlı olarak görmeyi seviyorum!
Beni heyecanlandırıyor ve bunun nasıl yapıldığını canlı olarak görmeyi seviyorum!
- These users thanked the author Ahah for the post (total 4):
- Büyüleyici, sikikamerlik, Fargal94, sapık
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
Bunu belki arkadaşlarımla denemek isterim (yumuşak salınım), ama bunu nasıl yapacağımı bile bilmiyorum?
- These users thanked the author yüce mamba for the post:
- SeRg !$!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Mesela bende bu vardı. Kız arkadaşımla yürüyordum. Yaz aylarında doğal olarak mümkün olduğunca hafif ve açık giyinirdik. Ben etek ve üst giyiyordum, kız ise hafif bir elbise giymişti, altında ise sadece külot vardı. Parka tek başımıza ulaştık ve o oral seks istiyordu. Bankta durduk, bir bacağını sırtına attı, ben de aşağıya inip elbisesinin altına girdim, her yerini yaladım, geldi. Sonra elbisemin altından sürünerek çıktığımda, zaten seyircilerimiz olduğu ortaya çıktı. Bu onu rahatsız etmedi. Evet ve bu beni rahatsız etmez, asıl mesele onun için iyi iş çıkarmış olması. Film çekmediler ya da fotoğraf çekmediler, sadece yakınlarda durup izlediler. Ama kendimi çok kaptırdım ve birinin yaklaştığı gerçeğine bile dikkat etmedim. Yanlarında iki erkek ve bir kız vardı. Bitirdiğimizde herkes gitti.
- These users thanked the author Alena for the post (total 4):
- Büyüleyici, Fargal94, sapık, İskender
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
-
- En güçlü orgazm!
- These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 3):
- RedFox, sapık, Yağmurcu
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 1 year 9 months
Kız arkadaşım ve ben akşam çıplaklar plajına gittik. Ve bu alemlerin gerçekleştiği iddia ediliyor. Orada kimse yokmuş gibi görünüyordu ama oraya varamadığımız ortaya çıktı. Ama üzerime oturdu ve zıplamaya başladı ve sonra çalıların arasından adamlar çıkıp bize saldırdı; o geldi ama ben yapamadım. Genel olarak erkeklerle nasıl olduğumu görmek istediğini söyledi. Bacaklarının üzerine oturdum, onları ayırdı ve bacaklarım içime girdi

- These users thanked the author İsimsiz9 for the post (total 4):
- Büyüleyici, Seks tavuğu, Ahah, sapık
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
https://i.postimg.cc/x1ZQQ3bF/1544118094-1598588642-5.gif
Отправлено спустя 59 минут 32 секунды:
https://i.postimg.cc/FKgD2R4R/1564505333-1045313440-a.gif
Отправлено спустя 2 минуты 50 секунд:
https://i.postimg.cc/6p7Qj2Cr/1633677536-2966900799-2y.gif
Отправлено спустя 59 минут 32 секунды:
https://i.postimg.cc/FKgD2R4R/1564505333-1045313440-a.gif
Отправлено спустя 2 минуты 50 секунд:
https://i.postimg.cc/6p7Qj2Cr/1633677536-2966900799-2y.gif
- These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 3):
- Fargal94, RedFox, sapık
-
- En güçlü orgazm!

10 dakika 26 saniye sonra gönderilir:
Mariupol’da denizdeydi. Gece bir restoranın arkasında yürüyorduk ve bir plaj şemsiyesi altında seks yapmaya karar verdik...
Eğildi, bir banka yaslandı ve ben arkadan içeri girdim, pantolonum aşağıdaydı, kıçım ay ışığından parlıyor...
Genelde sikişiyoruz, sikişiyoruz, gözlerim zevkten kapalı, o inliyor....
Gözlerimi açıyorum ve birkaç çift zaten etrafımızda duruyor, 6-8 metre uzakta, bakıyor....
Sikişmeyi bitirdik, erkeksi bir homurtuyla geldim, sikimi amımdan çıkardım ve yavaşça pantolonumu çekip sikimi sakladım.
Arkadaşımın aklı başına geldiğinde o da seyircileri gördü, ilk başta küçülmüş gibi göründü (saniyeler sonra) ve sonra güldü.
Ve bu sözlerle beyler, yer bedava , sırada kim var, yola devam ettik...
:ROFL:Yaşlı bir kadın kıyıya yakın ahududu topluyordu, bazıları kahretsin, diğerleri 31 çekildi, inledi, nefesi kesildi ve haç çıkarıp köye gitti ve şikayette bulunmak için yerel polis memuruna koştu.Holigan Carrie: ↑12 Jun 2023, 19:34Nehirdeki yüzücü: Nehirde yüzüyorum, bazı insanları görüyorum Çalıların arasında sikişiyor, bir diğeri onlara bakıyor, tüm gücüyle geri çekiyor - harika bir resim! Ben de nehrin biraz aşağısındaki kıyıya doğru süründüm, onları görebilmek için bir ağacın biraz arkasına gittim ve ben de otuz bir çektim.
Diğer kıyıdaki kız: .......

10 dakika 26 saniye sonra gönderilir:
Mariupol’da denizdeydi. Gece bir restoranın arkasında yürüyorduk ve bir plaj şemsiyesi altında seks yapmaya karar verdik...
Eğildi, bir banka yaslandı ve ben arkadan içeri girdim, pantolonum aşağıdaydı, kıçım ay ışığından parlıyor...
Genelde sikişiyoruz, sikişiyoruz, gözlerim zevkten kapalı, o inliyor....
Gözlerimi açıyorum ve birkaç çift zaten etrafımızda duruyor, 6-8 metre uzakta, bakıyor....
Sikişmeyi bitirdik, erkeksi bir homurtuyla geldim, sikimi amımdan çıkardım ve yavaşça pantolonumu çekip sikimi sakladım.
Arkadaşımın aklı başına geldiğinde o da seyircileri gördü, ilk başta küçülmüş gibi göründü (saniyeler sonra) ve sonra güldü.
Ve bu sözlerle beyler, yer bedava , sırada kim var, yola devam ettik...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 11 months
Ve böylece ortak zevklere ortak bulduk)) Burada okşamaya başlayanların nasıl olduğunu anlattım , bize bakıyor, bir jestle sesleniyor. Her ikisinden de çifte sözlü konuşma vardı ve ikizim bunu hemen tuttu. Sadece ellerinizle değil, sırayla ağzınızla. Rakibimin gerisinde kalmak istemedim)) Sonra izlenimlerimizi tartıştık
- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
- Ahah, sapık
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 9 months
Sorudan "Kim beğendi" ifadesini çıkarırsanız bu tür gerçekler defalarca yaşanmış demektir....
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 1 year 5 months
Sadece arabadaydı. Sadece arka tarafın renkli olduğunu düşünürsek, dilerseniz adresine bakabilirsiniz. dahili olarak ne olur? Benimki gerçekten hoşuna gitti, etrafta dolaşan insanların olmasından tahrik olduğunu itiraf etmiyor ama sanırım onun hoşuna giden şey de buydu
- These users thanked the author Tamamen_pervert for the post:
- sapık
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
Çok anlayışlısın, buraya bakıyorum))) Görünüşe göre kendisi de 6 numaralı ürün kusurlu olduğu için ortaya çıkmış)))
-
- Nirvana’dayım
Ürün numarası 6 mı? Bu cümleyi 70’lerde bir diskoda duydunuz mu?
Cevabım sizi tetikledi mi? Aileniz ve çocuklarınızla ilgili sorunlarınız mı var? Alınmayın, sadece gerçekleri belirttim.
Ürün numarası 6 mı? Bu cümleyi 70’lerde bir diskoda duydunuz mu?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 3 years
Bu, kocamı ve beni çılgınca heyecanlandırıyor. Üstelik kocam gençlerin izlemesinden hoşlanıyor ama kim olduğu umurumda değil))
- These users thanked the author Vladakiska for the post (total 3):
- Fargal94, sapık, Kanatpetrovlovet
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
Yapmasaydım Çalışma Şans eseri bu ürünün çizimlerine baksaydım, argo adını asla tanıyamazdım.
Bu zamanlarda, birinin bu durumdan çıkmasını istiyorum...
Memnun oldum!

Yapmasaydım Çalışma Şans eseri bu ürünün çizimlerine baksaydım, argo adını asla tanıyamazdım.
Bu zamanlarda, birinin bu durumdan çıkmasını istiyorum...
-
- Orgazm!
- Total posts: 689
- Registered for: 1 year 7 months
Planlı Sovyet ekonomisinde “ürün numarası 6” anlamına geliyordu yalnızca yetkililerin emriyle üretilen tabutlar. Bu tür tabutlar Politbüro üyelerinin ve genel sekreterlerin cenazesi için tasarlandı. Ancak bazı nedenlerden dolayı Vladimir Vysotsky için bir istisna yapıldı.
Buna itiraz etmeyeceğim.
Fakat "ürün numarası" bir prezervatif
Bu tamamen utangaçlıkla ilgili (sonradan hepsi, SSCB çok iffetli bir ülkeydi). Sadece eczaneler fiyat etiketlerinin üzerine şunu yazmaktan utanıyorlardı: “Prezervatif. 2 numara. Fiyatı 2 kopek” diye yazmışlar oraya “Kauçuk ürün. 2 numara. Fiyatı 2 kopek.” - oradan geldi. Neden 2 numaralı boyut? Başlangıçta üç boyutta prezervatif vardı: 1 numara - küçük, 2 numara - orta, 3 numara - büyük. Ve küçük bedenlere talep olmadığından (hangi adam işkence görmeden küçük olduğunu kabul eder ki?), yavaş yavaş satıştan kalktılar.
Evet, bu doğru. Sıkıcı. :benim:
"ürün numarası 6" -
Planlı Sovyet ekonomisinde “ürün numarası 6” anlamına geliyordu yalnızca yetkililerin emriyle üretilen tabutlar. Bu tür tabutlar Politbüro üyelerinin ve genel sekreterlerin cenazesi için tasarlandı. Ancak bazı nedenlerden dolayı Vladimir Vysotsky için bir istisna yapıldı.
Buna itiraz etmeyeceğim.
Fakat "ürün numarası" bir prezervatif
Bu tamamen utangaçlıkla ilgili (sonradan hepsi, SSCB çok iffetli bir ülkeydi). Sadece eczaneler fiyat etiketlerinin üzerine şunu yazmaktan utanıyorlardı: “Prezervatif. 2 numara. Fiyatı 2 kopek” diye yazmışlar oraya “Kauçuk ürün. 2 numara. Fiyatı 2 kopek.” - oradan geldi. Neden 2 numaralı boyut? Başlangıçta üç boyutta prezervatif vardı: 1 numara - küçük, 2 numara - orta, 3 numara - büyük. Ve küçük bedenlere talep olmadığından (hangi adam işkence görmeden küçük olduğunu kabul eder ki?), yavaş yavaş satıştan kalktılar.
Evet, bu doğru. Sıkıcı. :benim:
- These users thanked the author 0dlb0 for the post (total 4):
- jant11, Murzik85, Biyel kolu, sapık
-
- Nirvana’dayım
Murzik85 ,
Demek donanımdan haberin bile yokmuş gibi görünüyor?
Aslında hiç de başarılı olmadı... Üzülme...
Teşekkür ederim adanmış.
Murzik85 ,
Demek donanımdan haberin bile yokmuş gibi görünüyor?
Aslında hiç de başarılı olmadı... Üzülme...
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Murzik85
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
Dediğiniz gibi!Değişikliği Koru: ↑26 Jan 2024, 11:53nKendinize teşekkür ederiz.
Murzik85,
Donanımı bile bilmediğiniz ortaya çıktı?
Aslında hiç de başarılı olmadı... Merak etmeyin üzücü...
-
- Orgazm!
- Total posts: 689
- Registered for: 1 year 7 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 7 months
Sadece gözlemlemek isteyenler vardı. İlk başta biraz garipti, karmaşıktı ve utanç vericiydi. Ancak gözlemcinin giderek daha tutkulu hale geldiğini görünce çılgınca heyecanlanırsınız, yakınlaşmanın ahlakını unutursunuz ve doğaçlama yapıp sefahatinizi göstermek istersiniz.....
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 3):
- Fargal94, sapık, Ahah
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 2 years
Tabii ki, sadece biber değil, aynı zamanda sıcak, ateşli biber de caziptir! Ama ne yazık ki durum böyle değildi...
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 2 years
-