İlk oral seks

Penisin, alıcı partnerin ağzı, dili, dişleri veya boğazı tarafından pasif olarak uyarıldığı oral seks
Автор темы
Gogaroga
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 İlk oral seks

Unread post by Gogaroga »

Kızlar, ilk deneyiminizi paylaşın)
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213
Registered for: 1 year 5 months
 Re: İlk oral seks

Unread post by Tanya »

HAKKINDA! İlk oral seks..
Ben 21..o 25..aynı girişteki komşum. 16 yaşımdan beri ona aşığım ve bana öyle geldi ki bana aldırış etmedi... Ve şimdi ben zaten 21 yaşındayım.. o zaten evli.. Söylemeyeceğim nasıl aynı yatakta kaldığımızın harika hikayesi.. Daha doğrusu onun evinde kaldık, televizyon izliyorduk.. şampanya ve kırmızı havyar içiyorduk.. güzel sigaralar içiyorduk.. ve sonra yavaş yavaş dans etmemizi önerdi dans. Dans ederken pantolonunun fermuarını açtım ve... önünde diz çöktüm. Ne düşündüğü umurumda değildi, onu çok istiyordum ve çok meraklı ve sıradışıydım.. Bitirmeme izin vermedi, zaten benimle normal seksi bitirmişti ama yine de unutulmaz bir zevkti.. Bunun ilk defa çok büyük bir tutkuyla gerçekleşmesinden dolayı, oral sekse delicesine aşık oldum.. :roll:
These users thanked the author Tanya for the post (total 9):
Biyel kolu, Eustace, Zorba Carrie, Ksenofon, Cyrus Tabor, Mart, Sibiryak89, Manfred, Fargal94
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Zorba Carrie »

Yukarıda neden ilk seferin utanç verici veya tuhaf olduğunu yazdıklarını anlamıyorum. Harika ve zekiceydi ve zihinsel olarak buna hazırdım. Bu arada arkadaşımla bu oral sekste nasıl ve ne olduğunu önceden tartıştık... ve kesinlikle saçmalık diye bir şey yoktu, tam tersine seksin bir parçasıydı ve bunu HERKES yapıyor bu taraftan. İlk oral seks Aslında ilk erkeğimle genellikle yataktaydım, ama ilk defa DEĞİLDİ.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 7):
Tanya, Biyel kolu, Ksenofon, Cyrus Tabor, Mart, Sibiryak89, Fargal94
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Zorba Carrie »

Tanyushka: 23 Jan 2024, 00:08 Dans ederken pantolonunun fermuarını açtım ve...önünde diz çöktüm
mmmm....güzel!
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Tanya
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Ksenofon »

Her nasılsa Tanyushka beni bu konuya girmemeye karar vermem için kışkırttı erkeklerin konusu.
Cunnilingus’un tadını yeni yeni almaya başladım, bu yüzden farklı pozisyonlarda pratik yaptım. Bu sefer 69 zirvedeyim. Genellikle şu anda beni eliyle okşadı ve ben onun karnına geldim. Görünüşe göre davranışlarımdan çok etkilenmiştim ve genç adamımı ağzına nasıl aldığını hissetmedim. Ben de onun hemen peşinden geldim. Döndüm, midemi silmek için masadan bir peçete aldım ve bu peçeteye olan tutkumu gösteren hiçbir kanıt olmadığını görünce şaşırdım. Gizemli bir şekilde gülümseyerek elini uzattı, bir peçete aldı ve dudaklarını sildi.
Bu nedenle Tanya’nın aksine ben oral sekse pek saygı duymuyorum.
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Tanya »

Ksenofont: 23 Jan 2024, 10:23 Bu nedenle Tanya’nın aksine ben oral sekse pek saygı duymuyorum.

Erkek misiniz ve oral seksten hoşlanmıyor musunuz? Yoksa ağzınıza boşalmayı sevmiyor musunuz? Yoksa yanlış bir şey mi anladım?
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Tanyushka: 23 Jan 2024, 10:34
Ksenofont: 23 Jan 2024, 10:23 Bu nedenle Tanya’nın aksine ben oral sekse pek saygı duymuyorum.

Erkek misiniz ve sevmiyor musunuz? oral seks mi? Yoksa ağzınıza boşalmayı sevmiyor musunuz? Yoksa bir şeyi yanlış mı anladım?
Saksodan hoşlanmadığım ortaya çıkarsa buradan atılacağım!
Hayır, o kadar da üzücü değil. Manuel uyarım kullanılarak oral seks yapmayı tercih ederim. Aksi halde sonuç alamayabilirim. Ağzıma boşalmayı sevmiyorum, nereye boşaldığım umurumda değil. Ama bir bayanın sıvımı zarif bir şekilde avucuna tükürmesini izlemeyi gerçekten seviyorum.

5 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Üzgünüm, eğer avatarınız gerçek görünüşünüzle eşleşiyorsa, o zaman herhangi bir erkeğin nereye gitmek isteyeceği açıktır.
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Zorba Carrie
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Tanya »

Ksenofont, sanırım seni atmayacaklar ..Ama şahsen ben oral seksten boşalmayan erkeklerle tanışmadım... evet, alkol tüketimi nedeniyle gecikebilir... Bana doğrudan güvence veren arkadaşlarım vardı. Zahmet etme bile, işe yaramaz, ben oral seksten boşalmıyorum. ama hiçbir sorun yaşamadan benimle işlerini bitirdiler. Ve sadece sonuna kadar. ağzımda spermi, tadını gerçekten seviyorum. her şeyi damlasına kadar yalayın. mmm nefis. Hatta denemeler bile yapıyorum sperm tadıyla harcadım.. Senin için böyle olması çok üzücü..
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Sibiryak89, Fargal94
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Tanyushka: 23 Jan 2024, 10:49 Ksenofont, sanırım kazanacaklar’ seni kovmuyorum ..Ama ben şahsen oral seksten boşalmayan erkeklerle tanışmadım... evet alkol tüketiminden dolayı gecikebiliyor... Bana doğrudan güvence veren arkadaşlarım vardı. Zahmet etme bile, işe yaramaz, ben oral seksten boşalmıyorum. ama hiçbir sorun yaşamadan benimle işlerini bitirdiler. Ve sadece sonuna kadar. ağzımda spermi, tadını gerçekten seviyorum. her şeyi damlasına kadar yalayın. mmm nefis. Hatta denemeler bile yapıyorum sperm tadıyla harcandı..Senin durumun böyle olması çok üzücü..
Neden üzücü? Oral sekse el okşamaları eşlik ettiğinde zevkle boşalırım. Bu beni daha çok heyecanlandırıyor. Genel olarak bir kadının beni tek eliyle orgazma getirmesini gerçekten seviyorum.
Spermimin tadına bakılması umurumda değil, bu benim için geçerli olmayan bir durum değil.
Dolayısıyla bana öyle geliyor ki tam tersine şanslıydım. Sonuçta bazı kadınlar ağza boşalmayı sevmezler.
Ama ne yapabilirsiniz? Her bakımdan bu kadar tatlı bir komşum olmadığı için pişman olabilirim!
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Tanya
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Tanyushka: 23 Jan 2024, 10:49 Ksenofont, sanırım kazanacaklar’ seni kovmuyorum ..Ama ben şahsen oral seksten boşalmayan erkeklerle tanışmadım... evet alkol tüketiminden dolayı gecikebiliyor... Bana doğrudan güvence veren arkadaşlarım vardı. Zahmet etme bile, işe yaramaz, ben oral seksten boşalmıyorum. ama hiçbir sorun yaşamadan benimle işlerini bitirdiler. Ve sadece sonuna kadar. ağzımda spermi, tadını gerçekten seviyorum. her şeyi damlasına kadar yalayın. mmm nefis. Hatta denemeler bile yapıyorum sperm tadında..Senin durumun böyle olması çok üzücü..
Bana oral seks yapanlar arasında ben de iki kızı unutulmazdı ve konunun bilgisi dahilinde geri kalanı erteledi😎
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sibiryak89: 23 Jan 2024, 12:17
Ksenofont, I Sanırım seni dışarı atmazlar.. Ama ben şahsen oral seksten boşalmayan erkeklerle tanışmadım.. evet alkol tüketiminden dolayı uzayabiliyor.. Direkt olarak boşalan arkadaşlarım vardı. bana güvence verdi. Zahmet etme bile, işe yaramaz, ben oral seksten boşalmıyorum. ama hiçbir sorun yaşamadan benimle işlerini bitirdiler. Ve sadece sonuna kadar. ağzımda spermi, tadını gerçekten seviyorum. her şeyi damlasına kadar yalayın. mmm nefis. Hatta denemeler bile yapıyorum sperm tadında..Senin durumun böyle olması çok üzücü..
Bana oral seks yapanlar arasında ben de iki kızı unutulmazdı ve konunun bilgisi dahilinde geri kalanı, bu yüzden @yay ağızdan erteledi😎
Kendim hakkında bunu söyleyemem. Her şey az ya da çokmuş gibi görünüyordu. Yine de bunu muhtemelen pek iyi anlamıyorum ve benim için asıl önemli olan bunun içtenlikle ve ilgiyle yapılmasıdır. Oral seksten fizyolojik düzeyden ziyade duygusal düzeyde daha çok hoşlanıyorum.
Rastgele Tatiana
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 1 year 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Rastgele Tatiana »

Elbette ilk oral seks[/url]’yi beğenmedim ama tüm süreci beğendim. Ergenlik dönemindeydi ve oral seks klasikten önceydi. Adam aynıydı
These users thanked the author Rastgele Tatiana for the post:
Nicolausblind
Canis91
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 793
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Canis91 »

İlk oral seks 18 yaşında çok yakın bir akrabadandı. Çok çabuk geldi. Yukarıda yazdıkları gibi, zevk oldukça ahlakiydi. Bu arada, onu yuttu.
Peru’da
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 449
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Peru’da »

Kız arkadaşım bunu bana ilk kez yaptığında, 19 yaşımdayken, açıkçası, o zaman neden herkesin bunu bu kadar övdüğünü bile anlamadım, bu sadece ahlaki bir zevkti, senin emilmen ama fiziksel olarak özel bir şey değil..
Ama sonra 22 yaşındayken bunu başkası yaptı, kendiliğinden ve beklenmedik bir şekilde oldu, bunu hayatımın geri kalanında hatırladım, o zaman tam anlamıyla uçup gittim, ilk kez onsuz geldim yardımım)) İlişkimizin bu şekilde yürümemesi çok yazık
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Oral seks”