23 yaşında bir çocuk evlenmek istiyor. O bir aptal mı? Buna neden ihtiyacı var?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Yine evet
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 1 year 4 months
 23 yaşında bir çocuk evlenmek istiyor. O bir aptal mı? Buna neden ihtiyacı var?

Unread post by Yine evet »

23 yaşında bir adam iki yıldır bizim işyerimizde çalışıyor (yakında 32 olacağım). İlk yıl her şey yolundaydı ama ikinci yılda bana asılmaya başladı. O uzun ve tombul, ben kısayım ve o bana yazdığında bana “küçük” diyor. Ben 8 yaş büyük olmama rağmen kahretsin, ben yetişkin bir kadınım ve o da genç bir adam. Ondan ileri gitmemesini ve bana böyle seslenmemesini istedim. Hiçbir faydası yok. Beni evlenmem için çağırmaya başladı. Seni seviyorum, seni çok seviyorum, seninle yaşamak istiyorum. Seninle aynı yaşta birini bul derim. Benim onlara değil sana ihtiyacım var. Peki bununla ne yapmalıyız? Artık ona nasıl açıklayacağımı bilmiyorum
These users thanked the author Yine evet for the post:
Sibiryak89
Natalie
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 207
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: 23 yaşında bir çocuk evlenmek istiyor. O bir aptal mı? Buna neden ihtiyacı var?

Unread post by Natalie »

Aranızda bir kimya hissetmiyorsanız, bunu bu şekilde açıklamayı deneyin. Gücenmemeye çalışın. Kafasında ne tür hamamböcekleri olduğunu asla bilemezsiniz.. :dumayu:
These users thanked the author Natalie for the post (total 4):
Venüs, Mart, Zorba Carrie, hayalet
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 2 months
 Cevap: 23 yaşında bir çocuk evlenmek istiyor. O bir aptal mı? Buna neden ihtiyacı var?

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Tanyuhhha92: 22 Jan 2024, 11:38 Onunla ne yapmalı?
Onu foruma sürükleyin ve hemen ona yalnızca paedo-homo-hayvanat bahçesi-anne-bebek konularını okumasını söyleyin.
Hepsi bu kadar...

Daha sonra o da on hesap oluşturmaya başlayacak ve tıpkı sizin gibi her birinden aynı konu üzerine yazacak. n
Yönetici sizi bodrumda tutar ve farklı hesaplardan tek bir konu hakkında durmadan yazmaya zorlarsa, o zaman üçlü parantez gönderin, tasarruf ederiz sen!
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 3):
ilovebiboys, Eustace, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486

Unread post by Venüs »

Tanyuhhha92: 22 Jan 2024, 11:38 İki yıldır çalışan bir adamımız var, 23 yaşında (yakında 32 olacağım). İlk yıl her şey yolundaydı ama ikinci yılda bana asılmaya başladı. O uzun ve tombul, ben kısayım ve o bana yazdığında bana “küçük” diyor. Ben 8 yaş büyük olmama rağmen kahretsin, ben yetişkin bir kadınım ve o da genç bir adam. Ondan ileri gitmemesini ve bana böyle seslenmemesini istedim. Hiçbir faydası yok. Beni evlenmem için çağırmaya başladı. Seni seviyorum, seni çok seviyorum, seninle yaşamak istiyorum. Seninle aynı yaşta birini bul derim. Benim onlara değil sana ihtiyacım var. Peki bununla ne yapmalıyız? Artık ona nasıl açıklayacağımı bilmiyorum
))) IMHO, boşuna endişeleniyorsun. Şimdi birlikte olana kadar fark büyük görünüyor. Evlendikten sonra fark yavaş yavaş ortadan kalkacaktır. Bir erkek daha genç olduğunda bu bir eksi değil, büyük bir artıdır. Üstelik ciddi niyetleri var. Yani bu kadar kategorik olmayın.
These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
Mart, Tanya, VoVa09, Juravl
Frieda
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Frieda »

Benim böyle bir deneyimim yoktu. Elbette daha genç erkekler de vardı, hatta biri çok daha gençti ama onlar evlenme teklif etmediler. Birlikte yaşayabilirsiniz ama ben kişisel olarak ortak bir ev ve çocuklarla tam teşekküllü bir aile oluşturmaya dikkat ederim. Neden koridorun aşağısında? Gelecek vaat eden yetişkin bir erkeğiniz yoksa deneyin ve nasıl gittiğini görün.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Frida: 22 Jan 2024, 20:26 Böyle bir deneyimim olmadı. Elbette daha genç erkekler de vardı, hatta biri çok daha gençti ama onlar evlenme teklif etmediler. Birlikte yaşayabilirsiniz ama ben kişisel olarak ortak bir ev ve çocuklarla tam teşekküllü bir aile oluşturmaya dikkat ederim. Neden koridorun aşağısında? Gelecek vaat eden yetişkin bir erkek yoksa deneyin ve nasıl gittiğini görün.
))) Bu numara erkeklerde işe yaramaz. Eğer hemen evlenmezseniz daha sonra bundan bir daha bahsetmeyecektir.
These users thanked the author Venüs for the post:
Frieda
Biyel kolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 219

Unread post by Biyel kolu »

Strecoza: 22 Jan 2024, 20:16 birlikte olana kadar büyük görünür. Evlendikten sonra fark yavaş yavaş ortadan kalkacaktır.
Tamamen katılıyorum. Babam annemden 7 yaş küçüktür. Ve sevgi ve uyum içinde harika bir şekilde yaşadılar. Ayrıca annemin ilk evliliğinden zaten iki çocuğu vardı. Artık moda olarak RSP’yi söyleyecekleri gibi. Ve sonra erkek ve kız kardeşimin babamın ailesi değil. Ona sevgi ve saygıyla davrandılar ve ona baba dediler. Herkese aynı muamele yapıldı
These users thanked the author Biyel kolu for the post (total 4):
Venüs, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Natalie, Mart
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Bağlantı çubuğu: 22 Jan 2024, 20:33
Strecoza: 22 Jan 2024, 20:16 Birlikte olana kadar bu büyük görünüyor. Evlendikten sonra fark yavaş yavaş ortadan kalkacaktır.
Tamamen katılıyorum. Babam annemden 7 yaş küçüktür. Ve sevgi ve uyum içinde harika bir şekilde yaşadılar. Ayrıca annemin ilk evliliğinden zaten iki çocuğu vardı. Artık moda olarak RSP’yi söyleyecekleri gibi. Ve sonra erkek ve kız kardeşimin babamın ailesi değil. Ona sevgi ve saygıyla davrandılar ve ona baba dediler. Herkese karşı tavır aynıydı
)) Bir erkeği yaşına göre yargılayamazsınız. Bazen 20 yaşında bir adam zaten ciddidir, bazen de bir adam daha yaşlıdır ve kafasında rüzgar vardır. Örneğiniz bunun iyi bir onayıdır)))
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
Biyel kolu, Natalie, Murena0314
Frieda
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Frieda »

Strecoza: 22 Jan 2024, 20:29 )))) Bu numara erkeklerde işe yaramıyor. Eğer hemen evlenmezsen, daha sonra bundan bir daha bahsetmeyecektir.
Daha sonra evlenmediğimizi söylemesindense böyle daha iyi’ Kucağımda küçük çocuklarım ve ipotekli bir dairem varken anlaşamıyorum.
These users thanked the author Frieda for the post:
Venüs
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Frida: 22 Jan 2024, 20:37
))) Bu numara erkeklerde geçerli değildir. Eğer hemen evlenmezsen, daha sonra bundan bir daha bahsetmeyecektir.
Daha sonra evlenmediğimizi söylemesindense böyle daha iyi’ kucağınızda küçük çocuklar ve ipotekli bir daire varken anlaşamazsınız.
Elbette resmileştirilmiş bir evlilik, gücü ve yıkılmazlığı, ancak aniden karakter olarak anlaşamazlarsa, mülkiyet anlaşmazlıkları sorunsuz bir şekilde çözülebilir.
Last edited by Venüs on 22 Jan 2024, 20:46, edited 1 time in total.
These users thanked the author Venüs for the post (total 5):
Biyel kolu, Natalie, Frieda, Mart, Murena0314
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Pierro »

Tanyuhhha92: 22 Jan 2024, 11:38 Uzun değilim
memeler konusu.. ele alınmadı..
These users thanked the author Pierro for the post:
jant11
Juss
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 359
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Juss »

Benim için mecazi bir anne aradığını düşünüyorum, bu yüzden onun adaylığına uyuyorsun.
Biyel kolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 219

Unread post by Biyel kolu »

Strecoza: 22 Jan 2024, 20:36
Strecoza: 22 Jan 2024, 20:16 Birlikte olana kadar bu büyük görünüyor. Evlendikten sonra fark yavaş yavaş ortadan kalkacaktır.
Tamamen katılıyorum. Babam annemden 7 yaş küçüktür. Ve sevgi ve uyum içinde harika bir şekilde yaşadılar. Ayrıca annemin ilk evliliğinden zaten iki çocuğu vardı. Artık moda olarak RSP’yi söyleyecekleri gibi. Ve sonra erkek ve kız kardeşimin babamın ailesi değil. Ona sevgi ve saygıyla davrandılar ve ona baba dediler. Herkese karşı tavır aynıydı
)) Bir erkeği yaşına göre yargılayamazsınız. Bazen 20 yaşında bir adam zaten ciddidir, bazen de bir adam daha yaşlıdır ve kafasında rüzgar vardır. Örneğiniz bunun iyi bir kanıtıdır)))
ve annemin, yaşlılığında bana, ona ne kadar şefkatle baktığını söylediğini hatırlıyorum. mağaza görevlisi olarak çalıştı. Bir nedenden dolayı geldiğini söylüyor ve oturuyor. Tatlım, diyor. Ve avucunun içine kalemle kalpler çizdi :) Görünüşe göre hatırlamaktan memnun oldu, paylaşmak istedi) Ben zaten bir yetişkindim, kendi ailem vardı. Daha sonra onu akrabalarıyla tanıştırmak için memleketinin köyüne götürdüğünü söylüyor. Ve akşamları soruyorum: nerede uyuyacağım? Ve büyükannem: evet, burada sana bir yatak yapacağız. - Yani yeni tanışıyoruz, henüz bir şey olmadı aramızda.. - Hayır canım, sen bize geldiğinden beri artık bizimsin. Demek büyükanneleri evlendi :-D
These users thanked the author Biyel kolu for the post (total 2):
Venüs, Mart
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Juss: 22 Jan 2024, 20:56 Bana göre mecazi bir anne arıyor, bu yüzden adaylığına sen uyuyorsun.
))) Sekiz yıllık fark bir anne değil, daha çok bir abla gibi ama hemen hemen tüm ilişkilerde olduğu gibi evliliklerde de her zaman birileri yönlendiren, birileri takip eden biri olmalı. Eski kocam benden yedi yaş büyük ve evlilikte de bir çocuk gibi tamamen benim liderliğimdeydi. Bu iyi.
These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
Biyel kolu, alexey.bro, Natalie, Murena0314
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 923
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by alexey.bro »

Tanyuhhha92: 22 Jan 2024, 11:38 (Yakında 32 yaşıma gireceğim).
Belki de bu son şansındır?) bir düşün 😉
Juss
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Juss »

Strecoza, her biri kendine göre, denedim bir zamanlar benden 7 yaş büyük bir kadınla yaşadı ve bunun bana göre olmadığını anladı)))
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Juss: 22 Jan 2024, 21:54 Strecoza, yani her birine kendi Kendi adıma, bir keresinde kendimden 7 yaş büyük bir kadınla yaşamayı denemiştim ve bunun bana göre olmadığını fark etmiştim)))
) )) Belki yaş farkı değil, uyumsuzluktu. Aynı yaştaki insanlar bile erkeğin yaşı ilerledikçe boşanıyor. Partnerlerin yaşına bağlı olarak evrensel bir uyumluluk yoktur. Bir çiftte yaşlı erkeğin olması gerektiğine dair basit bir klişe vardır. Ve kadın yaşlandığında, her iki partnerin de sıklıkla kompleksleri olur, o ve o, etrafındakiler ve akrabalar, bu tür çiftlerin pek çok örneği olmasına rağmen, yangını körükler. Ve insanlar sadece birlikte yaşamakla kalmıyor, aynı zamanda oldukça mutlular.
These users thanked the author Venüs for the post:
Mart
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702

Unread post by MENZİL_ »

Tanyuhhha92,
Henüz değil nedenini açıkla Adamı hemen ve sonsuza kadar reddetmek mi istiyorsun yoksa yaş farkının seni rahatsız ettiğini kabul etmekten utanıyor musun ama yine de bir ilişki istiyorsun?
Meslektaşınıza karşı yaşı dışında ne gibi hisleriniz var?

Ret ve "beni rahatsız etme" daha fazlaysa bunu söylemeniz yeterli ona potansiyel bir kocanın gereksinimleri listesi. Ve bunu şimdi almalı, bir süre sonra değil.
Gerçekten böyle bir gereklilik yok mu? Bunu, ona karşı karşılıklı hislerinizin olmadığı ve yaşınız ve ince zihinsel organizasyonunuz nedeniyle onları evlilikte test sürüşüne çıkarmanın şiddete eşdeğer olduğu gerçeğiyle haklı çıkarın.

Çeşitli şeyleri reddederken, reddettiğiniz kişi hakkında değil kendiniz hakkında konuşmak daha iyidir; böylece, bir şeyi izinsiz teklif eden kişiyi rahatsız etme riski daha az olur.
These users thanked the author MENZİL_ for the post:
Zorba Carrie
Frieda
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Frieda »

Strecoza: 22 Jan 2024, 20:41 Elbette resmileştirilmiş bir evlilik, onun gücünün ve yıkılmazlığının garantisi değildir, ancak aniden karakter olarak anlaşamazlarsa, mülkiyet anlaşmazlıkları sorunsuz bir şekilde çözülebilir.
Muhtemelen evet! Ama eğer küçük ve sarkık penisli bir motorcu değilse. Boşanma ve mal paylaşımı sırasında kanımdan bol miktarda içen eski sevgilimin de tam olarak böyle olduğu ortaya çıktı.
Venüs
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Zorba Carrie »

Soruyu hiç anlamadım. Eğer bir ilişkiniz varsa yaş farkının bununla ne alakası var? Ve eğer ilişki yoksa neden birdenbire evlenme teklif ediyorlar?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Mart, MENZİL_
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Frida: 22 Jan 2024, 22:30
Elbette resmileştirilmiş bir evlilik, onun gücünün ve yıkılmazlığının garantisi değildir, ancak aniden karakter olarak anlaşamazlarsa, mülkiyet anlaşmazlıkları herhangi bir sorun olmadan çözülebilir.
Muhtemelen evet! Ama eğer küçük ve sarkık penisli bir motorcu değilse. Boşanma ve mal paylaşımı sırasında kanımdan bol bol içen eski sevgilimin de tam olarak böyle olduğu ortaya çıktı.
)) Benim için daha kolaydı, kocamla para kazandıracak hiçbir şey yapmadık. Her ne kadar boşanmanın kendisi psikolojik olarak benim için çok zor olsa da. Bütün akraba ve arkadaşlarım üzerimde manevi baskı yapıyor.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Frieda, MENZİL_
Juss
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Juss »

Strecoza, peki, bir yerlerde seninleyim- o zaman katılıyorum. Benim durumumda kadının çok fazla duygusu var gibi görünüyordu. Ve ben de her konuda sakinim. Sakin ve sadece sakin...))))
These users thanked the author Juss for the post:
Venüs
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Juss: 22 Jan 2024, 20:56 Bana göre mecazi bir anne arıyor, o yüzden sen de onun adaylığına uyuyorsun.
Anne. 8 yaş büyük. Evet. Sekiz yaşında böyle bir anne. Peki normaldir, kim 8 yıldır doğum yapmıyor?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Juss: 22 Jan 2024, 22:37 Strecoza, ben de böyle yapıyorum Bir yerde sana katılıyorum. Benim durumumda kadının çok fazla duygusu var gibi görünüyordu. Ve ben de her konuda sakinim. Sakin ve yalnızca sakin...))))
))) Mizacımız doğuştandır ve elbette düzeltilebilir, ancak çok az da olsa . Onu değiştiremezsin ve ilişkiyi bitirmek senin için en iyi seçenek.
Frieda
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Frieda »

Strecoza: 22 Jan 2024, 22:35 Benim için daha kolay oldu, eşim ve ben aslında hiçbir şey kazanmadık. Her ne kadar boşanmanın kendisi psikolojik olarak benim için çok zor olsa da. Tüm akrabalarımız ve arkadaşlarımız üzerimizde manevi baskı oluşturuyor.
Ebeveynlerimiz bir servet kazandı ama ben ailemin kazandığını tek bir sepete atacak kadar aptaldım. Ama üzerimde hiçbir manevi baskı yoktu, doğumundan hemen sonra beni ve çocuğu unuttular. Şimdi geriye kalan tek şey bunun kızım için iyi mi kötü mü olduğunu anlamak mı?
These users thanked the author Frieda for the post (total 2):
Venüs, Zorba Carrie
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Frida: 22 Jan 2024, 22:45 Şimdi geriye kalan tek şey bunun kızı için iyi mi kötü mü olduğunu anlamak mı?
Bu ne iyi ne de kötü. Siz nasıl karar verirseniz öyle olacaktır.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Venüs
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Frida: 22 Jan 2024, 22:45
Benim için daha kolaydı, kocam ve ben aslında hiçbir şey kazanmadık. Her ne kadar boşanmanın kendisi psikolojik olarak benim için çok zor olsa da. Tüm akrabalarımız ve arkadaşlarımız üzerimizde manevi baskı oluşturuyor.
Ebeveynlerimiz bir servet kazandı ama ben ailemin kazandığını tek bir sepete atacak kadar aptaldım. Ama üzerimde hiçbir manevi baskı yoktu, doğumundan hemen sonra beni ve çocuğu unuttular. Şimdi geriye kalan tek şey bunun kızım için iyi mi kötü mü olduğunu anlamak mı?
))) Benimki babasız iyi büyüyor. Geçen yıl hayatlarında biraz görünmeye başladı. Ancak hafta sonu bir babanın asla tam bir ailenin yerini alamayacağına inanıyorum. Bu muhtemelen erkekler için çocukların onu unutmaması için daha gereklidir, ancak çocukların kendileri için ayda bir veya iki randevunun hiçbir rolü yoktur.
Juss
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Juss »

Hooligan Carrie, ha, beni güldürdü. 8 yaşındaki bir anneyle değil, onun onda ihtiyacı olan şeyi gördüğü gerçeğinden bahsediyorum, yani onun kafasını okşayacak ve cübbesi içinde ağlamasına izin verecek daha yaşlı olanı. Tabii ki 20 yaşında çok güçlü bir ruha sahip adamlar gördüm ama bu günümüz gençliği için giderek daha az geçerli.
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Strecoza: 22 Jan 2024, 22:50 Fakat ben hafta sonu babasının asla tam bir ailenin yerini alamayacağına inanıyorum.
Her zaman hafta sonu babasının erkeğin yanını kaşımak olduğunu düşünmüşümdür. Evet, böylece annem boş izin gününü akıllıca kullanabilir.

51 saniye sonra gönderildi:
Juss: 22 Jan 2024, 22:52 Hooligan Carrieha, güldürdü beni. 8 yaşındaki bir anneyle değil, onun onda ihtiyacı olan şeyi gördüğü gerçeğinden bahsediyorum, yani onun kafasını okşayacak ve cübbesi içinde ağlamasına izin verecek daha yaşlı olanı. Elbette 20 yaşında çok güçlü ruhlu erkekler de gördüm ama bu günümüz gençliği için giderek daha az geçerli.
Memnun oldum Ruhunu yükselttim. İnternetteki teşhis boşluktaki bir ata benzer.
Venüs
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702

Unread post by MENZİL_ »

Hooligan Carrie: 22 Jan 2024, 22:33 Eğer bir ilişkiniz varsa yaş farkının bununla ne ilgisi var? Ve eğer bir ilişki yoksa, neden birdenbire sana evlenme teklif etmekten korktular?
Öyleyse!
Beden yok, iş yok .
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

VARG_: 22 Jan 2024, 22:54 Beden yok - iş yok.
Peki....bir bedenin yokluğu, güdülerin yokluğu anlamına gelmez :muza:
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Biyel kolu, MENZİL_
Juss
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Juss »

Holigan Carrie, her zaman olumluyum, dolayısıyla her zaman İyi insanlarla sohbet etmek çok güzel. Tıpkı sizinle olduğu gibi, keyifli ve objektif iletişim. :göz kırp:
Zorba Carrie
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Juss: 22 Jan 2024, 23:01 Hooligan Carrie, ben her zaman olumlu, bu nedenle yeterli insanlarla iletişim kurmak her zaman güzeldir. Tıpkı sizinle olduğu gibi, keyifli ve objektif iletişim. :wink:
bir şekilde beni yeterli insanlardan, örneğin yeterli insanlardan - ayrı ayrı, ben - ayrı ayrı ayırdın. :) Ama hiçbir şey, devam et :cat1:
Frieda
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Frieda »

Strecoza: 22 Jan 2024, 22:50 ) Benimki babasız çok güzel büyüyor. Geçen yıl hayatlarında biraz görünmeye başladı. Ancak hafta sonu bir babanın asla tam bir ailenin yerini alamayacağına inanıyorum. Çocukların onu unutmaması için bu muhtemelen erkekler için daha gerekli, ancak çocukların kendileri için ayda bir veya iki kez randevunun hiçbir önemi yok.
Bana öyle geliyor ki erkek çocuklar için erkek önemlidir. Baba ya da başkası ama onlara iyi davranan ama önemli olan. Yani alternatifin yokluğunda Pazar günü bir baba iş görecektir. Bu konuda şanslıydım. Bir kızım var.
Zorba Carrie
Juss
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Juss »

Hooligan Carrie, tam da tartışıyordum seninle , bu yüzden seni ayrı ayrı seçtim)))
Zorba Carrie
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Frida: 22 Jan 2024, 23:11
) Benimkiler babasız çok güzel büyüyorlar. Geçen yıl hayatlarında biraz görünmeye başladı. Ancak hafta sonu bir babanın asla tam bir ailenin yerini alamayacağına inanıyorum. Çocukların onu unutmaması için bu muhtemelen erkekler için daha gerekli, ancak çocukların kendileri için ayda bir veya iki kez randevunun hiçbir önemi yok.
Bana öyle geliyor ki erkek çocuklar için erkek önemlidir. Baba ya da başkası ama onlara iyi davranan ama önemli olan. Yani alternatifin yokluğunda Pazar günü bir baba iş görecektir. Bu konuda şanslıydım. Bir kızım var.
Olmayan ve yaşanmamış bir şeyden bahsetmek zor. Eski sevgilim Pazar günü babası değildi.
Ve ben babamı çok seviyorum. Annemden daha az değilim ama sırlar konusunda ona daha çok güveniyorum. Annem küfrediyor ama babam asla. Yani bir kız için baba muhtemelen bir erkek çocuk için olduğundan daha önemlidir.
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
Frieda, Zorba Carrie, Tanya
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Frida: 22 Jan 2024, 23:11 Erkekler için erkeğin önemli olduğunu düşünüyorum.
Fakir ve hasta olmaktansa sağlıklı ve zengin olmanın daha iyi olduğu açık. Yani hem kızların hem de erkeklerin, erkek olan babalarına ve kadın olan annelerine önem verdiklerini söylemek istiyorum. Babasız büyüyen bir kız çocuğu olarak şunu söyleyebilirim ki bir kız için erkek daha da önemlidir. Çünkü kız tüm bu çocukluk travmasını evliliğe taşıyacak....
Ama erkek baba olmasaydı şimdi ne olacak.
Venüs
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213

Unread post by Tanya »

Anneannem dedemden 11 yaş büyüktü, uzun bir yaşam sürdüler, iki çocuk doğurdular, dedem de ilk eşinden bir kız çocuğu yetiştirdi ve çocuklarına kendi torunları gibi davrandı.
29 yaşındayken 22 yaşındaki bir hayranımı reddettim.. Yakışıklı, komik, akıllı bir adam olmasına rağmen onu hiç ciddiye almadım ve bir erkek olarak algılamadım. ..
Ben kendimden yaşça büyük erkekleri severdim ve 36 yaş civarında bütün aşıklar benden genç olmaya başladı... Gittikçe daha da gençleşti... Önce 7 yaş genç, sonra 11 yaş genç... bir tane daha neredeyse 13... Sonuç olarak ben 51 yaşındayım ve ailemdeki erkekler 45 yaşın üzerinde hiç yatak olmadı..
Arkadaşlarımdan birinin söylediği gibi...o yok akranları arayın. Ve eğer bir erkeği seviyorsanız, denemeye değer ve 32 yaşında hayat daha yeni başlıyor, inanın bana ve bu işe yaramazsa başkaları da olacak!
These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
Zorba Carrie, Venüs, MENZİL_
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by yedili »

Evet, 32 bir kız için komik bir yaş. 39 yaşından önce doğum yapabilir, dolayısıyla evlenmek için acele etmeye kesinlikle gerek yok. Peki ya bu durum ve erkekler? Bir evlilik için, onun güvenilir olduğundan, anlamsız olmadığından vb. emin olmak daha iyidir. Eğer hoşunuza giderse bir iki yıl birlikte yaşayabilir ve kontrol edebilirsiniz. Ve eğer hoşunuza gitmiyorsa, düşmesi için dikkatlice açıklayın, asıl mesele onun bir manyak olmadığı ortaya çıkmasıdır.
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213

Unread post by Tanya »

sevener: 23 Jan 2024, 00:14 Evet, 32 bir kız için komik bir yaş. 39 yaşından önce doğum yapabiliyor, dolayısıyla evlenmek için acele etmeye kesinlikle gerek yok.
Sadece 39 yaşından önce doğum yapabileceğini kim söyledi??? Tanrım, ne saçmalık! Anneannem annemi 41 yaşında doğurdu, erkek kardeşimin eşi de oğlunu 42 yaşında doğurdu, bir arkadaşım var. 46 yaşında doğum yaptı..
These users thanked the author Tanya for the post:
Zorba Carrie
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”