Kıskançlık ensestle sonuçlandı!

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Kıskanç
Potansiyel seks nesnesi
 Kıskançlık ensestle sonuçlandı!

Unread post by Kıskanç »

Burada annelerini siken oğlanlar, annesini bir kadın olarak gerçekten sevdiğini, onu gözetledikleri zaman onu neredeyse hayal kırıklığına uğrattıklarını yazıyor! Ama benim durumum tam tersiydi. Annem uzun, zayıf, sarışın, kalçaları dar, göğüsleri küçük ve yumuşaktır. Ayrıca okulumun müdürü bizim sınıfta nefret ettiğim cebir dersi veriyor. Kocam, babam bölgesel bir lider. Katılıyorum, bunlar ona karşı bir gaflet için en iyi argümanlar değil! Ama okuldaki çocuklar tenha yerlerde toplanıp sigara içiyor, hayat hakkında konuşuyor, böyle anlarda annelerini nasıl baştan çıkardıklarını anlatıyorlardı. Hayır, kimse beni annem konusunda kışkırtmadı ve katı bir müdire hakkında böyle bir şey düşünecekleri asla akıllarına gelmezdi. Başkalarından daha kötü olduğumu düşünerek kendimi yaraladım falan mı? Ev işlerine aktif olarak yardım etmeye, ona nazik sözler söylemeye, omuzlarını, başını ve diğer baldır hassasiyetini okşamaya başladı. Bir öğretmen olarak yağlandığımı, sonuçta bunun bir mezunlar sınıfı olduğunu düşünüyordu ama benim planlarım daha sinsiydi. Bir gün mutfakta arkadan geldi, ellerini bornozunun altına koydu, meme uçlarını gıdıklamaya başladı (çocuklar baştan çıkarma yöntemlerinden bahsetti), kadın dondu, sessiz kaldı, daha cesurlaştı ve daha da tırmandı. Daha sonra babası evde olmadığı zamanlarda onu her yerde öptü ve okşadı. Katı müdireyi evcilleştirmenin ne kadar hızlı ve kolay mümkün olduğuna elbette şaşırdım. Seks istemeye başladı, alçakgönüllü bir şekilde reddetti, penisimi tutmasına, sarsmasına, zaten bu kadar büyük ve şişman olmasına şaşırdı, birkaç kez onu yere düşürmeye çalıştı, gülüyor, bacak bacak üstüne atıyor, sıkıyor ama hiçbir şey yok . Matematikte Birleşik Devlet Sınavını en az 4 puanla geçerseniz teslim olacağımı söylüyor! Gülüyor, bunun imkansız olduğunu biliyor! Ama erken oldu. O ve ben serayı ekime hazırlamak için kulübeye gittik. Haber vermek için bekçiye gittim, o da babamızın o gece bir sarışınla burada olduğunu söyledi, sekreteriyle birlikte olduğunu anladım. Annem bekçiden döndü ve kapı eşiğinden bana dedi ki: Altı aydır bana kadın gibi dokunup taciz ediyorsun ama ben demirden değilim! Kapıyı kilitliyor, kanepeye bir çarşaf serip soyunuyor! Sersemlemiş durumdayım! Beni becermek için kulübeye mi gidiyordu? O zamanlar bekçinin babamı rehin bıraktığını bilmiyordum! Neden orada duruyorsun, elbiselerini çıkarıyorsun ve o benimle konuşuyor! Soyundu ve onunla birlikte battaniyenin altına atladı. Ona dokundum, öptüm, onu tamamen çıplakken daha çok sevdim! Sikimi sallıyor. Ayağa kalktı, annenin üzerine tırmandı, soktu, şimdi sanırım kavanozda nasıl olacak, sonuçta beni doğurdu. Önemli değil! Vajina bir kız öğrencininki gibi dar! Vızıltı inanılmaz! Tabii ki sonunda annemi ve katı müdiremi siktiğim için iki kat güçlendim! Sanki hayatında son kezmiş gibi inliyor, çığlık atıyor, teslim oluyor! Daha sonra benimleyken hayatındaki herkesten daha iyi hissettiğini söyledi! Sonra sekreteri gerekçe göstererek neredeyse bana dosyayı vermiyordu, ama aslında benim yüzümden. Kadın zevklerimi onunla paylaştım, kocama para için yalvardım ve göğüslerimi silikonla üç numaraya kadar pompaladım! Saçlarını esmere boyattı ve biraz kilo aldı. Artık onun elinden bir öğrenciyim ve onu bırakmadım! Genç makyajıyla çok havalı bir piliç! Bazen babam televizyonda futbol ya da hokey izliyor, o yemek pişiriyor, ben mutfağa gidiyorum, köpek stilini babamın yansıması kapının camında olacak şekilde ayarlıyorum ve yeni elastik göğüslerini hissederek onu sikiyorum! Akranların kıskançlığı, kalıcı lüks bir metresin edinilmesine bu şekilde yol açtı!!!
Deneyimli
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Kıskançlık ensestle sonuçlandı!

Unread post by Deneyimli »

Daha okumayı bitirmedim bile. Yazar hemen görünür. Başlangıçta yazılanlarla başlayalım. : Erkekler asla annelerini siktiklerini söylemezler. Çünkü ona Keçi (anneyi siken) denir. Bunu kimin yazdığını bilmiyorum. Ya kız uyduruyor ya da akranlarıyla hiç iletişim kurmamış bir erkek çocuk (evden çıkmayan bir tür engelli, örneğin tekerlekli sandalye kullanıcısı).
6996
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Orientation: heteroseksüel

Unread post by 6996 »

Eh, ne inatçı bir oğul, ne kıskanç bir insan, bir kişinin yazdığı hemen anlaşılıyor. Ve bunun kurgu olduğu hemen anlaşılıyor.
Ama fanteziler hakkında yazabilirsin, çok memnun olurlar.
Deneyimli
Potansiyel seks nesnesi

Ve bu arada, onu hareket ettirebilirler. Konuyla ilgili olmayan konuları yazdım admin daha uygun konulara taşıdı.
Deneyimli
Potansiyel seks nesnesi

Mezunun babası ve Aldatılan Baba aynı serinin takma adlarıdır
Ampland
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ampland »

Komik bir fantezi, başka bir şey değil. Pek gerçekçi değil ama güzel.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”