Lazer epilatör.
-
Автор темыGirdap
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Lazer epilatör.
Söylesene, evde lazer epilatör kullanan var mı? Bir etkisi var mı? Satın almaya değer mi?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Lazer epilatör
Fotoğrafta var. Muhtemelen lazerden de olacaktır. Neden onu almaya karar verdin? Peki modele karar verdiniz mi? Uzun zamandır evimde fotoepilatör kullanıyorum, belki bir sonraki cihazımız olarak lazeri düşünürüz.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
- Registered for: 2 years 1 month
red_fox, ne tür bir fotoepilatörünüz var?
Etkisi ne kadar sürüyor?
Bir yıl önce Philips fotoepilatör aldım ama hiç kullanmaya başlamadım, lazer tedavisi için kliniğe gidiyorum.
Yani ben Satmayı ya da kullanmayı düşünüyorum.
Etkisi ne kadar sürüyor?
Bir yıl önce Philips fotoepilatör aldım ama hiç kullanmaya başlamadım, lazer tedavisi için kliniğe gidiyorum.
Yani ben Satmayı ya da kullanmayı düşünüyorum.
-
Автор темыGirdap
Ama lazer ve fotoğraf aynı şey değil mi? Aliexpress’te her yere lazer olduğunu yazıyorlar. Üzgünüm neye benzediğini gösteren bir fotoğraf ekleyemiyorum.
-
- Sürtünmeler
2. Kullanıma son aralar altı ay veya bir yıla kadar çıkar, daha sonra seyrek tüyler ortaya çıkar. Kullanımın başlangıcından itibaren iki haftada bir, yaklaşık 6-8 ay sonra (hangi bölgeye bağlı olarak) - ayda bir, sonra ihtiyaç duyuldukça.
Bu tam olarak gerekli değil, ancak eğer varsa artık vazgeçmek istemiyorum.
1. Philips SC1995/00
2. Kullanıma son aralar altı ay veya bir yıla kadar çıkar, daha sonra seyrek tüyler ortaya çıkar. Kullanımın başlangıcından itibaren iki haftada bir, yaklaşık 6-8 ay sonra (hangi bölgeye bağlı olarak) - ayda bir, sonra ihtiyaç duyuldukça.
Bu tam olarak gerekli değil, ancak eğer varsa artık vazgeçmek istemiyorum.
-
- Sürtünmeler
Açıklamaya göre aynı değiller. Konuyu incelemeniz gerekiyor.
Eh, bunu Ali’ye götürmezdim. Orada normal incelemeler yok; bu tür şeylere yönelik incelemelerin en az altı aylık veya daha iyisi bir yıl kullanımdan sonra okunması gerekiyor. Ali’nin çoğu: "Alındı, iyi paketlendi, henüz kullanmadım." Çinli bir isimsiz değil, en azından Tayvan’dan tanınmış bir marka almak daha iyidir.
Sorunuzu okudum ve bir göz atmaya karar verdim. Görünüşe göre birkaç yıl önce evde kullanıma yönelik neredeyse hiç lazer yoktu, yalnızca kliniklerde kullanılıyordu. Görüyorum ki evet ortaya çıkmışlar.
Açıklamaya göre aynı değiller. Konuyu incelemeniz gerekiyor.
Eh, bunu Ali’ye götürmezdim. Orada normal incelemeler yok; bu tür şeylere yönelik incelemelerin en az altı aylık veya daha iyisi bir yıl kullanımdan sonra okunması gerekiyor. Ali’nin çoğu: "Alındı, iyi paketlendi, henüz kullanmadım." Çinli bir isimsiz değil, en azından Tayvan’dan tanınmış bir marka almak daha iyidir.
-
Автор темыGirdap
Bu soruyu bu yüzden burada sordum. Belki de kullananlar vardır. uzun zamandır kullanıyoruz.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 18 Replies
- 370 Views
-
Last post by Milena69