Antik Roma

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Antik Roma

Unread post by PavelNokia »

Sonunda çözelim. Antik Roma’da yaşananlar. İnternette seks partileri, ensest, sapkınlıklar hakkında birbirine taban tabana zıt ifadelere rastladım... "Her şey kurgu"dan "her şey oldu ve hatta daha fazlasına" kadar... Kim bilir, ne okudunuz?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
 Cevap: Antik Roma

Unread post by Venüs »

PavelNokia: 20 Jan 2024, 13:54 Sonunda çözelim. Antik Roma’da yaşananlar. İnternette seks partileri, ensest, sapkınlıklar hakkında birbirine taban tabana zıt ifadelere rastladım... "Her şey kurgu"dan "her şey oldu ve hatta daha fazlasına"... Kim bilir ne okudunuz mu?
))) Seks partilerinin olduğunu okudum ve öyle olduğunu düşünüyorum. Eğer eski bir Roma hükümdarı olsaydım ben de seks partileri düzenlerdim. O zamanlar internet yoktu ve yapacak başka bir şey yoktu)))
These users thanked the author Venüs for the post (total 7):
Evgeniy80, PavelNokia, Mart, sapık, Yağmurcu, Vik.ruba80, Murena0314
Автор темы
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Evet, ben de o toplumda herhangi bir şeyi ayarlamaktan çekinmezdim) ama ilginçti, değildi
Ama orada çıplaklığa kesinlikle daha kolay davrandılar
These users thanked the author PavelNokia for the post (total 3):
Venüs, sapık, Fargal94
Galce
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 736
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Galce »

PavelNokia: 20 Jan 2024, 13:54 Sonunda çözelim. Antik Roma’da yaşananlar. İnternette seks partileri, ensest, sapkınlıklar hakkında birbirine taban tabana zıt ifadelere rastladım... "Her şey kurgu"dan "her şey oldu ve hatta daha fazlasına"... Kim bilir ne okudunuz mu?
Alberto Angela’nın yazdığı "Antik Roma’da Bir Gün..." kitabını okuyun)
Автор темы
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Gelik: 20 Jan 2024, 14:08
Alberto Angela’nın "Antik Roma’da Bir Gün..." kitabını okuyun)
hayır, ipucu için teşekkürler!
Evgeniy80
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Evgeniy80 »

Ben buna benzer bir şey okumadım. Ama katılıyorum, orada ne yapmaları gerekiyordu? Özellikle oradaki son derece saygın yöneticiler arasında. Evet, yüzde yüz seks partisi vardı.
Bir arkadaşımı hatırlamama rağmen pek çok yerdeydi ve pek çok farklı kitap okuyordu. Peki o ne zaman oradaydı... kahretsin, hangi ülkede olduğunu gerçekten hatırlamıyorum, kusura bakma. Yani oradan yerel bir tanıdık bir kütüphanede birçok farklı kitap görmüş ve okumuş. Oradaki çizimler, pozlar ve grup pozları açısından farklıydı ve oradaki hayvanlar da öyle. Kendisinin de söylediği gibi o zamanlar orada çok eğleniyorlardı. Ancak bunların hepsi sıradan vatandaşlardan gizlendi.
These users thanked the author Evgeniy80 for the post:
Venüs
Galce
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Galce »

Evgeniy80: 20 Jan 2024, 14:11 Böyle bir şey okumadım. Ama katılıyorum, orada ne yapmaları gerekiyordu? Özellikle oradaki son derece saygın yöneticiler arasında. Evet, yüzde yüz seks partisi vardı.
Bir arkadaşımı hatırlamama rağmen pek çok yerdeydi ve pek çok farklı kitap okuyordu. Peki o ne zaman oradaydı... kahretsin, hangi ülkede olduğunu gerçekten hatırlamıyorum, kusura bakma. Yani oradan yerel bir tanıdık bir kütüphanede birçok farklı kitap görmüş ve okumuş. Oradaki çizimler, pozlar ve grup pozları açısından farklıydı ve oradaki hayvanlar da öyle. Kendisinin de söylediği gibi o zamanlar orada çok eğleniyorlardı. Ancak tüm bunlar sıradan vatandaşlar için gizliydi.
Romalıların sefahat batağına bu kadar saplanmış olduğunu ve yerel bir pislik grubunun bunu öğrenmesi durumunda bunu varsaymamalısınız. gerçek şu ki, kalıcı bir orgazm nedeniyle ölecekti. Diğer medeniyetlerden ne fazlası ne de azı. Onların seçkinleri ana kitleye göre daha dizginsizdi ve bazen tamamen öne geçtiler, ama şimdi bizde durum farklı mı? Ve tüm bunlar pek onaylanmadı ve daha çok genel ahlak tarafından kınandı. Yani o zamandan beri hiçbir şey değişmedi)) Ve bazı konularda onların toplumları bizim modern toplumumuzdan bile daha katıydı. Bir kişinin itibarını sonsuza kadar kaybedebileceği noktaya kadar. Yani dediğim gibi: her şey modern dünyadaki gibidir. Her şey mümkündü, ama keşke daha az kişi bunu bilseydi))
These users thanked the author Galce for the post (total 4):
Evgeniy80, -AlexNova-, Fargal94, kg ggg
alexandrovich.dmitry
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by alexandrovich.dmitry »

Artık ders kitaplarında anlatılan her şeyin tahminlere dayalı varsayımlar, komşu devletlerin tarihiyle iç içe geçmiş hikayeler olduğunu düşünüyorum.
Fuhuş, genelevler şimdi, o zaman ve her zaman vardı)
These users thanked the author alexandrovich.dmitry for the post:
Galce
Автор темы
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Peki ya ensest? Görünüşe göre Nero annesi ve kız kardeşleriyle sevişmiş ama o bir hükümdar, kimseyi umursamıyor))
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

))) Ahah. Şimdi keşke oraya bir zaman makinesiyle uçup bu seks partilerini izleyebilseydim))) ve belki ben de katılabilseydim)))
These users thanked the author Venüs for the post (total 5):
Evgeniy80, PavelNokia, Ded, abartı, Seks yapıyoruz
Evgeniy80
ön sevişme
ön sevişme

Strecoza: 20 Jan 2024, 14:43 )))) Ahah. Şimdi oraya bir zaman makinesiyle uçup bu seks partilerine bakmak isterim))) ve belki ben de katılabilirim)))
Yapmazsın uzaklara uçmak zorundasın. İşte çıplak bir parti için Ivleeva’ya))))
Venüs
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Evgeniy80: 20 Jan 2024, 14:45
))) Ahah. Şimdi oraya bir zaman makinesiyle uçup bu seks partilerine bakmak isterim))) ve belki ben de katılabilirim)))
Yapmazsın uzaklara uçmak zorundasın. Ivleeva’nın çıplak partisine selamlar))))
Ivleeva’nın çıplak partisi onların her zamanki partisi, pek çok partiden biri. Daha iyi ve daha kötü değil. Bu bir seks partisi değil))))

1 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Evgeniy80 ve Kleopatra gibi lejyonerlerle seks yapmak isterdim)))
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Ded, Cantai
Evgeniy80
ön sevişme
ön sevişme

Strecoza: 20 Jan 2024, 14:49 Ivlivoy’un çıplak partisi onların her zamanki partisi, pek çok partiden biri. Daha iyi ve daha kötü değil. Bu bir seks partisi değil))))
Evet, bunun böyle olduğu açık, kamuoyu unutmasın diye ortaya çıktı. Ama falcıya gitmeyin, bu yıldızlarda %100 bir şeyler oluyor))
Venüs
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016

Unread post by Eustace »

PavelNokia: 20 Jan 2024, 14:42 Ensest ne olacak? Görünüşe göre Nero annesi ve kız kardeşleriyle sevişmiş ama o bir hükümdar, kimseyi umursamıyor))
Nero, Dostum ve sonra onunla evlendim : çılgın:
Galce
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Galce »

PavelNokia: 20 Jan 2024, 14:42 Ensest ne olacak? Görünüşe göre Nero annesi ve kız kardeşleriyle sevişmiş ama o bir hükümdar, kimseyi umursamıyor))
Onun umurunda değil bakım ve her şey mümkün, eski norm olduğu için değil. Ensestin norm olarak kabul edildiği yer Mısır’dı ve hatta firavunlar ve yönetici hanedanlar arasında bile: sanki tanrıların torunlarıymış ve ölümlülerin yanında piçlermiş gibi 😁 "Firavunlarımıza" söylemeyin. Ayrıca kendilerini tanrıların torunları olarak görmeye başlayacaklar🤣

4 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Strecoza: ve Kleopatra gibi lejyonerlerle seks yapmak istiyorum) ))
Onun hakkında da pek çok masal var)) Kız kurnazdı. Yani lejyonerler hakkında bir yalan)) Keşke kölelerle de olsa. Ancak kölelere karşı özel bir tutum vardı. Onlar insan sayılmazdı. O zamanlar bir köleyle sevişmek şimdi yapay penisle oynamak veya bir vibratörle rahatlamak gibiydi😉
These users thanked the author Galce for the post:
PavelNokia
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Gelik: 20 Jan 2024, 15:07
Onun umurunda değil bakım ve her şey mümkün, eski norm olduğu için değil. Ensestin norm olarak kabul edildiği yer Mısır’dı ve hatta firavunlar ve yönetici hanedanlar arasında bile: sanki tanrıların torunlarıymış ve ölümlülerin yanında piçlermiş gibi 😁 "Firavunlarımıza" söylemeyin. Ayrıca kendilerini tanrıların torunları olarak görmeye başlayacaklar🤣

Onun hakkında da pek çok masal var)) Kız kurnazdı. Yani lejyonerler hakkında bir yalan)) Keşke kölelerle de olsa. Ancak kölelere karşı özel bir tutum vardı. Onlar insan sayılmazdı. O zamanlar bir köleyle sevişmek şimdi yapay penisle oynamak veya bir vibratörle rahatlamak gibiydi😉
))) Her hikaye bir masaldır. Faydası olanlara yazıyorlar. Eski Rus takvimine göre şu an 7530 yılıdır ve Almanların ve Polonyalıların bize nezaketle yazdıkları tarihi okursanız bin yaşın biraz üzerindeyiz. Yani orada ne olduğunu ve ne olduğunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Gerçeği kastediyorum.
Galce
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Galce »

Strecoza: 20 Jan 2024, 15:22

))) Her hikaye bir masaldır. Faydası olanlara yazıyorlar. Eski Rus takvimine göre şu an 7530 yılıdır ve Almanların ve Polonyalıların bize nezaketle yazdıkları tarihi okursanız bin yaşın biraz üzerindeyiz. Yani orada ne olduğunu ve ne olduğunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Gerçeği söylüyorum.
Tarihi kazananlar yazar)
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Gelik: 20 Jan 2024, 15:24
Önemli değil ve her şey mümkün, bunun nedeni eski norm olması değil. Ensestin norm olarak kabul edildiği yer Mısır’dı ve hatta firavunlar ve yönetici hanedanlar arasında bile: sanki tanrıların torunlarıymış ve ölümlülerin yanında piçlermiş gibi 😁 "Firavunlarımıza" söylemeyin. Ayrıca kendilerini tanrıların torunları olarak görmeye başlayacaklar🤣

Onun hakkında pek çok peri masalı var da)) Kız kurnazdı. Yani lejyonerler hakkında bir yalan)) Keşke kölelerle de olsa. Ancak kölelere karşı özel bir tutum vardı. Onlar insan sayılmazdı. O zamanlar bir köleyle sevişmek şimdi yapay penisle oynamak veya bir vibratörle rahatlamak gibiydi😉
))) Her hikaye bir masaldır. Faydası olanlara yazıyorlar. Eski Rus takvimine göre şu an 7530 yılıdır ve Almanların ve Polonyalıların bize nezaketle yazdıkları tarihi okursanız bin yaşın biraz üzerindeyiz. Yani orada ne olduğunu ve ne olduğunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Gerçek diyorum.
Tarihi kazananlar yazar)
n ))) Tarih, hükümdarlar tarafından kendileri için yazılır.
These users thanked the author Venüs for the post:
cilalı
davenant_1
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 166
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by davenant_1 »

Azteklerin de alemleri vardı. Nüfusun bir şekilde yenilenmesi gerekiyor) Ve bu yüzden yalnızca Nero buna değer) En yüksek güç her zaman yozlaşmıştır. Artık her ölümlünün erişimine açık. Sigara içmek gibi)
These users thanked the author davenant_1 for the post:
Zorba Carrie
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Mart »

PavelNokia: 20 Jan 2024, 13:54 Sonunda çözelim. Antik Roma’da ne oldu
Kim bilir?
Yüz yıl geçti, her şeyi hatırlamıyorsunuz bile.
These users thanked the author Mart for the post:
Zorba Carrie
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years

Unread post by Zorba Carrie »

En azından okuyun. Yaşayan tanık yok ve onları yakalayanları yakalayabilecek kimse bile yok))) Yani her zaman birçok yorum olacak.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Murena0314, Fargal94, Mart
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Eğer hâlâ seni aptal yerine koyuyorlarsa, o zaman kendini antik Romalı arkadan itişli bir lejyoner olarak tanımladığını ve kıçının yalnızca imparatorluğun yararı için alemlere katılacağını söyle!
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 3):
Yağmurcu, PavelNokia, İskender
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Beluga »

Tıpkı bazı insanların antik Roma’ya uçup hemen seks partisine girmeyi hayal etmeleri gibi... büyük ihtimalle ya vardıklarında kafalarını uçururlardı ya da bazı taş ocaklarında köle olarak görevlendirilirlerdi, hatta onları çöldeki aslanlara verirlerdi. arena... tüm seks partisi bu
These users thanked the author Beluga for the post:
Fargal94
Murena0314
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 390
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Murena0314 »

Belkha: 15 Feb 2024, 08:58 Bazı insanlar nasıl da antik Roma’ya uçup hemen seks partisine girmeyi hayal ediyorlar... Büyük ihtimalle ya vardıklarında kafalarını uçururlardı ya da bazı taş ocaklarında köle olarak görevlendirilirlerdi, hatta onları aslanlara verirlerdi. arenada... tüm seks partisi bu kadar
, antik dünyada hiç kimse seks partisi hakkında fantezi kurmayı yasaklamaz :smile181: . Çocukluğumdan beri, kadın kölelerin seks için iyi gladyatörlere getirildiği eski Spartacus filminin sahnesi beni ilk önce tahrik etti, sonra uyandırdı. Ve fantezilerimde sadece bu köle olmak istiyordum...

19 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Resimler elbette filmden değil...

https://i.postimg.cc/8zW69vB8/85515FE.jpg

https://i.postimg.cc/vmsVsm34/CFB3A6A.jpg
These users thanked the author Murena0314 for the post (total 8):
PavelNokia, Venüs, Takma ad, Christmas_Christmas, seksforumu_, Cantai, Evgeniy80, Sasha0090
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Tatlı biber »

Evgeniy80: 20 Jan 2024, 14:11 Böyle bir şey okumadım. Ama katılıyorum, orada ne yapmaları gerekiyordu? Özellikle oradaki son derece saygın yöneticiler arasında. Evet, yüzde yüz seks partisi vardı.
Bir arkadaşımı hatırlamama rağmen pek çok yerdeydi ve pek çok farklı kitap okuyordu. Peki o ne zaman oradaydı... kahretsin, hangi ülkede olduğunu gerçekten hatırlamıyorum, kusura bakma. Yani oradan yerel bir tanıdık bir kütüphanede birçok farklı kitap görmüş ve okumuş. Oradaki çizimler, pozlar ve grup pozları açısından farklıydı ve oradaki hayvanlar da öyle. Kendisinin de söylediği gibi o zamanlar orada çok eğleniyorlardı. Ancak bunların hepsi sıradan vatandaşlar için gizliydi.
Şimdi de aynı
These users thanked the author Tatlı biber for the post:
Evgeniy80
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Kahretsin »

Zaten seks partileri olduğunu düşünüyorum, ama her zaman olduğu gibi halkın pahasına ve gürültü olmasın diye onlardan gizlice

Last bumped by PavelNokia on 15 Jul 2024, 09:15.
These users thanked the author Kahretsin for the post:
Evgeniy80
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post "pi..da" antik "x..ya"
    by vesaire » » in Sohbet kutusu
    19 Replies