Açık havada olmak gibi
-
Автор темыAndertalec24
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 5 years 1 month
Açık havada olmak gibi
Bkz. Forum üyelerinin grup toplantıları, kızların önünde yazmak daha iyidir, iki kızla izleme (veya yardım etme) konusunda anlaşabilirsiniz, buluşma yeri gerekli değildir. , bunu sauna olmadan, ıssız bir yerde yapabilirsiniz, bu sizi uzun vadeli bir ilişkiye sahip olmaya ve güvenilmez de olsa bir partnerden ayrılmaya zorlamaz, romantizm.
- These users thanked the author Andertalec24 for the post:
- seksforumu_
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Flört etmek
-
- Nirvana’dayım
-
- Flört etmek
Re: Açık havada olmak gibi
Her şey son derece sıradan) artı veya eksi herkes benzer deneyimler yaşadı
-
- Nirvana’dayım
Sevgili kızım! Seks - genel olarak! - son derece sıradan bir şey! Her şey erojen bölgelerin uyarılmasına bağlı! Ve bu konuyla ilgili ne kadar ilginç hikayeler, anılar, açıklamalar yazıldı... Açık konuşmak istemez misiniz? Özel mesajla söyleyelim...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Eğer kızsa, eğer kızsa, doğada pek dışarı çıkamazsınız; Moskova’ya yakınsa, daha fazla kıza sahip olmak daha iyidir, ancak duygular o kadar derin olmayabilir. Doğada randevu ayarlarken, sosyal ağlarda denerken, tanımadığınız bir kızdan her şeyi hemen talep edemezsiniz, acaba nasıl olacak, kim gelecek? Şehirde onu sadece eviniz olarak adlandıracaksınız, ancak oradaki herkes bir yabancıya veya çok az tanıdığı birine gitme riskiyle karşı karşıya kalmayacak ve o haklı olacak.
-
Karım Dasha da patronuyla birçok kez açık havada seks yaptı ama onu buna ikna edemedim açık havada seks yapın.
-
- Nirvana’dayım
-
-
Doğada mastürbasyon yapmak doğaldır. Sıska yüzmeye gidin, sonra rahat bir yer bulduğunuzda güzelce mastürbasyon yapın. Yumuşak çimlerin üzerinde duran köknar ağaçlarının yakınında iyidir. Ayrıca gölde yüzdükten sonra da seks yapmayı seviyorum... Uzun otların arasında oturuyorum,
Bir şekilde turistler birkaç metre öteden geçiyor ve farkına bile varmıyorlar.
Geceleri de fena değil; hatta plaja bile gelebilirsiniz, böylece uzun süre doğada tenha yerler aramanıza gerek kalmaz. Eskiden iyiydi - nereye giderseniz gidin, gün içinde bile yalnızlığı bulabilirsiniz... ve hatta plajın yanında, 30 metre ötede yürüyerek... Ne benim mayoya ihtiyacım var, ne de onun mayoya ihtiyacı var.
Geceleri de fena değil; hatta plaja bile gelebilirsiniz, böylece uzun süre doğada tenha yerler aramanıza gerek kalmaz. Eskiden iyiydi - nereye giderseniz gidin, gün içinde bile yalnızlığı bulabilirsiniz... ve hatta plajın yanında, 30 metre ötede yürüyerek... Ne benim mayoya ihtiyacım var, ne de onun mayoya ihtiyacı var.
-
- Nirvana’dayım
Şimdi bile neredeyse her zaman tenha bir yer bulabilirsiniz. Bir arzu olurdu!Cue: ↑29 Mar 2020, 10:19 Doğada mastürbasyon yapmak doğaldır. Sıska yüzmeye gidin, sonra rahat bir yer bulduğunuzda güzelce mastürbasyon yapın. Yumuşak çimlerin üzerinde duran köknar ağaçlarının yakınında iyidir. Ayrıca gölde yüzdükten sonra da seks yapmayı seviyorum... Uzun otların arasında oturuyorum,
Geceleri de fena değil; hatta plaja bile gelebilirsiniz, böylece uzun süre doğada tenha yerler aramanıza gerek kalmaz. Eskiden iyiydi - nereye giderseniz gidin, her yerde mahremiyet bulabilirsiniz, gün içinde bile... hatta plajın yanında, 30 metre ötede yürüyerek... Ne benim mayoya ihtiyacım var, ne de onun mayoya ihtiyacı var .
-
Karım ve sevgilisi bunu kavisli ağaçların üzerinde yapıyor , ağaca eyer takıyor ve adam onu arkadan sikiyor, kolaylık, ağacın esnek olması ve bu onu çok heyecanlandırıyor.
-
- Nirvana’dayım
Evet . Heyecan verici. Birisinin seksinizi gözetleyip mastürbasyon yapması da çok heyecan verici. Sizi hemen açar!
-
Bunu bazen nüfuslu ve neredeyse terk edilmiş bölgelerin yakınında yaptıklarını söylüyor. Bir ormanla ve bir tür köyle çevrili, terk edilmiş bir çiftlik var, burada çocuklar etrafta koşup savaş oyunları oynuyorlardı ve bunu 7 ila 10 yaş arası çocuklardan oluşan bir kalabalığın oynayabileceği bir yerde kavisli bir ağaç üzerinde yapmaya karar verdiler. çok kolay ortaya çıkıyor)) kendisinin bu tür ekstrem sporları sevdiğini, seviştiklerini ve çocukların onları fark edip etrafını sardığını ve yüksek sesle güldüklerini söylüyor Dasha birden fazla kez orgazm oldu ve sık sık oraya gidiyorlar, yaklaşık 100 km. Bir şeyleri uydurmada usta olduğunu söylüyor.
-
Sikiştikten sonra geri döndük... ve bu arkadaşı sordu: "Peki, nereye gittin?" ". Mine ona doğrudan cevap verdi: "Evet, seks yaptık." Ve arkadaşım biraz şaşırdı... sanki böyle bir cevabı beklemiyormuş gibi... hiçbir şey bilmiyordu ve hiç görmemişti. Sanki tesadüfen, ne, nasıl, nerede diye daha detaylı ilgilenmeye başladım.
Kız arkadaşımın bir okul arkadaşı var. Genel olarak nehrin karşı tarafında doğaya gittik. Ben eşimle birlikteyim... ve bu arkadaşım da erkek arkadaşıyla birlikte. Benimkiyle bir süre sonra çimlerde seks yapmak için taşındım. Nehrin ötesinde sanki hiç kimse oraya ayak basmamış gibi ayak basılmamış pek çok yer var. Çimler uzun... Kötü tarafı da oraya ulaşmanın zor olması... Ama olsun. Sikişiyoruz, bu demek oluyor ki... Ama yine de ara sıra etrafıma bakıyorum, biri ne kadar yaklaşırsa yaklaşsın. Göz ucuyla o arkadaşın bir ağacın arkasına saklandığını, baktığını ve mastürbasyon yaptığını fark ettim. Tişörtünün eteğini yukarı çekti... külotsuz duruyordu. Hayır, onunla birlikte emekli olurdu... ama sonuçta hayır, bizi izlemek istedi.
Sikiştikten sonra geri döndük... ve bu arkadaşı sordu: "Peki, nereye gittin?" ". Mine ona doğrudan cevap verdi: "Evet, seks yaptık." Ve arkadaşım biraz şaşırdı... sanki böyle bir cevabı beklemiyormuş gibi... hiçbir şey bilmiyordu ve hiç görmemişti. Sanki tesadüfen, ne, nasıl, nerede diye daha detaylı ilgilenmeye başladım.
-
- Nirvana’dayım
-
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 347
- Registered for: 4 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Bunun için en iyi yer vahşi bir plajdır!!!!! Geçen yıl kocam beni uzun süre ikna etmeye çalıştı, sonra keşke daha önce kabul etmeseydim dedim
doğa, deniz, çıplaklık, bunların hepsi beni çılgınca heyecanlandırdı, özellikle de kocam beni yönlendirdiğinde taşların yanından ormana doğru : melek:

- These users thanked the author Alinka for the post (total 8):
- Lina, İvannavi, alex56, Murzik85, çapkın, Fargal94, Rahatla_19, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 4 years 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Merhaba ben de doğada olmayı gerçekten seviyorum. .Senin tecrüben neydi, bana biraz anlat
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 1 year 6 months
- These users thanked the author alexey.kush for the post (total 7):
- alex56, çapkın, Ded, abartı, Romannaich, Eklembacaklılar, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 390
- Registered for: 2 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
А потом от цистита, страдать будет, дурость свою проклинатьaleksey.kush: ↑15 Feb 2024, 10:20 https://i.postimg.cc/fLNbYBQR/picm-487eb814ab9aedf32ed6f47d3f03cffd.jpg
- These users thanked the author Murena0314 for the post (total 3):
- Venüs, Fargal94, Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 1 year 4 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 110
- Registered for: 4 years 6 months
Sıcak bir yaz gününde açık havada bir göletin yanında. Güzellik. Alışveriş yapın ve yemek yiyin... . Peki bir insanın iyi bir dinlenme için başka neye ihtiyacı vardır?
- These users thanked the author Servis for the post:
- seksforumu_
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 130 Replies
- 6920 Views
-
Last post by dişi