Bana seks konularında iletişim kurmaya yönelik yabancı siteleri, forumları, uygulamaları anlatın!
-
Автор темыJohn Travolta
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Bana seks konularında iletişim kurmaya yönelik yabancı siteleri, forumları, uygulamaları anlatın!
Merhaba, İngilizcem iyi, yabancı kadınlarla iletişim kurabiliyorum ama baharatlı bir şeyler istiyorum. Bunun dil pratiği yapmanın ve aynı zamanda eğlenmenin iyi bir yolu olduğunu düşünüyorum, ancak erotik eğilimlerle, özellikle de yabancı biriyle iletişim kurmayı amaçlayan bir izleyici kitlesi bulmak çok zor. Söyleyin bana, belki birileri kanıtlanmış forumları, uygulamaları veya uygulamaları biliyordur. Bu tür iletişim için siteler.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Orientation: biseksüel
Yanıt: Bana seks konularında iletişim kurmak için yabancı siteleri, forumları, uygulamaları anlatın!
Merhaba! Seks tanışma sitesine bakın: meendo, uluslararası, orada insanlarla tanışabilir ve sohbet edebilirsiniz, her türlü istek için bir koşul var, orada uzun süredir kayıtlıyım, aslında partnerlerle çoğunlukla bu siteden tanışıyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Bana seks konularında iletişim kurmak için yabancı siteleri, forumları, uygulamaları anlatın!
iletişim kurmayı bırakın ve anavatanınızı terk edin
- These users thanked the author CYBE for the post:
- DanielHoup
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 475 Views
-