Bana seks konularında iletişim kurmaya yönelik yabancı siteleri, forumları, uygulamaları anlatın!

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
John Travolta
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Bana seks konularında iletişim kurmaya yönelik yabancı siteleri, forumları, uygulamaları anlatın!

Unread post by John Travolta »

Merhaba, İngilizcem iyi, yabancı kadınlarla iletişim kurabiliyorum ama baharatlı bir şeyler istiyorum. Bunun dil pratiği yapmanın ve aynı zamanda eğlenmenin iyi bir yolu olduğunu düşünüyorum, ancak erotik eğilimlerle, özellikle de yabancı biriyle iletişim kurmayı amaçlayan bir izleyici kitlesi bulmak çok zor. Söyleyin bana, belki birileri kanıtlanmış forumları, uygulamaları veya uygulamaları biliyordur. Bu tür iletişim için siteler.
Andrey46
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Bana seks konularında iletişim kurmak için yabancı siteleri, forumları, uygulamaları anlatın!

Unread post by Andrey46 »

Merhaba! Seks tanışma sitesine bakın: meendo, uluslararası, orada insanlarla tanışabilir ve sohbet edebilirsiniz, her türlü istek için bir koşul var, orada uzun süredir kayıtlıyım, aslında partnerlerle çoğunlukla bu siteden tanışıyorum.
CYBE
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 315
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Bana seks konularında iletişim kurmak için yabancı siteleri, forumları, uygulamaları anlatın!

Unread post by CYBE »

iletişim kurmayı bırakın ve anavatanınızı terk edin
These users thanked the author CYBE for the post:
DanielHoup
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”