[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 21 of 77 bytes Geçmiş_4 - Page 2 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
[quote=Alex_ post_id=317996 time=1704917785 user_id=21266] rakipler zaten peşlerinde! Derecelendirmemizi kaybediyoruz!))) [/quote] Bu noktadan sonra daha fazla ayrıntı lütfen)) Derecelendirme nedir? Hangi rakipler? Burada at yarışı yapmıyoruz, aslında keyifli sohbetler yapıyoruz :angel:
[quote=Alex_ post_id=317996 time=1704917785 user_id=21266] [quote=Fargal94 post_id=317990 time=1704917271 user_id= 7900] Biraz seks, biraz demektir! [/quote] Çok fazla seks olmalı, rakipler şimdiden topuklarınıza basıyor! Derecelendirmeyi kaybediyoruz!))) [/quote]
dah, daha fazla insanın yazma cesareti olması iyi))))... ve derecelendirme... "kaybolur" öyle olsun... kahretsin...
Hooligan Carrie: ↑10 Jan 2024, 23:16
Ira’nın hayatı nasıl gelişti? Kiminle evlendin? Hâlâ güzel misin?
değil mi, bu da ilginç!
1 dakika 59 saniye sonra gönderildi: Natali_Natali, iyi davranış olarak anladığım şey bu! Rekabet konusunda utangaç olmayın, bunun için çabalayın çünkü rekabetin bir parçası ekonomik motor
These users thanked the author Denach for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=317997 time=1704917812 user_id=18654] Ira’nın hayatı nasıl gelişti? Kiminle evlendin? Hâlâ güzel misin? [/quote] değil mi, bu da ilginç! 👍
[size=85][color=green]1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]Natali_Natali[/ref], iyi davranış olarak anladığım şey bu! Rekabet konusunda utangaç olmayın, bunun için çabalayın çünkü [url=viewtopic.php?t=7610]rekabetin bir parçası [/ url]ekonomik motor
Hooligan Carrie: ↑10 Jan 2024, 23:16
Ira’nın hayatı nasıl gelişti? Kiminle evlendin? Hâlâ güzel mi?
babasıyla birlikte Kazakistan’a gitti... yani, bütün ailesi... okulu bitirdiği ortaya çıktı. sonra tekrar kendime geldiler.. bilerek mi böyle tahmin ettiler yoksa tesadüf mü bilemiyorum...
[quote="Hooligan Carrie" post_id=317997 time=1704917812 user_id=18654] Ira’nın hayatı nasıl gelişti? Kiminle evlendin? Hâlâ güzel mi? [/quote]
babasıyla birlikte Kazakistan’a gitti... yani, bütün ailesi... okulu bitirdiği ortaya çıktı. sonra tekrar kendime geldiler.. bilerek mi böyle tahmin ettiler yoksa tesadüf mü bilemiyorum...
[quote="Hooligan Carrie" post_id=317998 time=1704917896 user_id=18654] Burada at yarışı yapmıyoruz ama hoş sohbetler var aslında [/quote] ve at yarışlarında reytingler ve rakipler var mı? bilmiyordum... :bilinmiyor:
Den725: ↑10 Jan 2024, 23:28Natali_Natali, harika! Peki koca buldun mu yoksa yalnız mı kaldın? Artık onunla en azından yazışma yoluyla iletişim kurmuyor musun?
damn... Ne diyeceğimi bile bilmiyorum... Şehrimden üniversiteye gittiğimde ne yapacağım? ...
Ve artık Irka ile ilişkimi sürdürmedim .. artık büyükannesine gelmedi... ve onunla sosyal ağlarda yazışmadık ((((
[quote=Den725 post_id=318004 time=1704918496 user_id=6378] [ref=#bf0000]Natali_Natali[/ref], harika! Peki koca buldun mu yoksa yalnız mı kaldın? Artık onunla en azından yazışma yoluyla iletişim kurmuyor musun? [/quote]
damn... Ne diyeceğimi bile bilmiyorum... Şehrimden üniversiteye gittiğimde ne yapacağım? ... Ve artık Irka ile ilişkimi sürdürmedim .. artık büyükannesine gelmedi... ve onunla sosyal ağlarda yazışmadık ((((
Natali_Natali: ↑10 Jan 2024, 23:23
babasının yanında kalmak için Kazakistan’a gitti... yani, bütün ailesi... okulu bitirmiş, anlaşılan o ki... sonra tekrar evlerine dönmüşler.. bilmiyorum bile. bilerek böyle mi planladılar yoksa tesadüf mü oldu...
kısacası Ira’yı projeden mi çıkarıyoruz? :prmektup:
[quote=Natali_Natali post_id=318002 time=1704918230 user_id=6331] babasının yanında kalmak için Kazakistan’a gitti... yani, bütün ailesi... okulu bitirmiş, anlaşılan o ki... sonra tekrar evlerine dönmüşler.. bilmiyorum bile. bilerek böyle mi planladılar yoksa tesadüf mü oldu... [/quote] kısacası Ira’yı projeden mi çıkarıyoruz? :prmektup:
[quote=Alex_ post_id=318010 time=1704918862 user_id=21266] in kısacası, Ira’yı projeden mi çıkarıyoruz? [/quote] peki, bir sonraki bölümde kesinlikle olacak))))
[quote=Natali_Natali post_id=318011 time=1704918995 user_id=6331] eh, kesinlikle bir sonraki bölümde olacak))) [/quote] tamam, hadi bölüme yazalım! Evet? :prmektup:
[ref=#bf0000]Natali_Natali[/ref], tabiri caizse tamamen yetişkin hayatına girdi ) Onu internette bulup onunla iyi bir şekilde sohbet etmek ister misiniz?
Natali_Natali: ↑10 Jan 2024, 15:47
Yaz aylarında Tanya’nın büyükannesini görmeye gitmeyi gerçekten seviyordum. Arkadaşlarım ve ben tabiri caizse şehrin merkezinde yaşıyorduk...
5. hikayeden itibaren okumaya başladım, sonra 3. hikayeye geçtim. 4’üncü.
Bana nostaljiyle ilham verdi...
Altın çocukluk eğlenceli vakit geçiriyor,
Pencerenin annesi camı yıkıyor ve bahçeden eve çağırıyor.
Altın çocukluk gidiyor, öyle olsun.
Kalbim acıdan ağrıyor:
Kapa çeneni, kapa çeneni, geri dönmeyeceğim...
:arkadaşlar: ŞARKININ TAMAMI BURADA
[quote=Natali_Natali post_id=317630 time=1704890833 user_id=6331] Yaz aylarında Tanya’nın büyükannesini görmeye gitmeyi gerçekten seviyordum. Arkadaşlarım ve ben tabiri caizse şehrin merkezinde yaşıyorduk... [/quote] 5. hikayeden itibaren okumaya başladım, sonra 3. hikayeye geçtim. 4’üncü. Bana nostaljiyle ilham verdi... :friends: ************ Altın çocukluk eğlenceli vakit geçiriyor, Pencerenin annesi camı yıkıyor ve bahçeden eve çağırıyor. Altın çocukluk gidiyor, öyle olsun. Kalbim acıdan ağrıyor: Kapa çeneni, kapa çeneni, geri dönmeyeceğim... :arkadaşlar: [url=https://ok.ru/video/1611907992312] [color= #0000FF]ŞARKININ TAMAMI BURADA[/color][/url]
Natali_Natali: ↑10 Jan 2024, 16:28çok komik... Henüz "anılar") yazacak yaşta değilim))))
sadece şaka yapıyorum...
Kuprin’i okuyun. İlk bakışta hiçbir şeyle ilgili olmayan hikâye ve romanlar yazmanın ustasıdır. Ama hikayelerinde ve masallarında her şey her zaman sikişmeye gelir. Gerçekten düşündüğüm şey çağdaşlarım-okuyucularım için ilginçti. Ama bayağı olanı çok ilginç ve heyecan verici bir şekilde yazmış.
Şu an hikayende düşüncelerine gülümsüyordun. Ama biz bunları nasıl okuyacağımızı bilmiyoruz ve bu şehirle ilgili bu metninizi okuduğunuzda, onu hatırladığınız için hayalinizde tamamlıyorsunuz. Ancak çizimi bitirecek hiçbir şeyimiz yok - düşüncelerinizi nasıl okuyacağımızı bilmiyoruz. Ve olup bitenin özüne ilişkin sunumda bir boşluk olduğu ortaya çıkıyor.
Metnini okursun ve sanki sıcak bir havuza girmiş gibi kendini iyi hissedersin. gün batımından sonraki akşam. Ama okuyucu sizin şehrinizde olmadığı için böyle bir duygu hissetmiyor. Turgenev’in çevredeki ortamı tanımlamada usta olduğunu söylüyorlar - Bezhin Çayırını yeniden okuyun. Ancak ne kadar uğraşırsanız uğraşın gözle görülebilen ve hissedilen her şeyi metinle aktarmak imkansızdır. Bu nedenle bir şeyi anlatırken yine de çevredeki durumun tanımına dair düşüncelere fazla kapılmamanız gerektiğini düşünüyorum ancak tüm bunları neden ayrıntılı olarak anlattığınızı da unutmamalısınız.
Evet, etrafta olanı tarif edecek bir şeyler söylemeye karar verdiniz, ancak bu tamamen çevreyle, bir atmosfer yaratmakla, okuyucuyu sunmak istediğiniz şeye hazırlamakla ilgili.
Ben bir yazar değilim ve şu anda sana nasıl yazılacağını öğretmiyorum. Ben sadece metniniz hakkındaki düşüncelerimi ifade ediyorum. Birisinin bunu takdir etmesini istediniz.
Ben de bunun hakkında yazıyorum.
Metniniz askıya alınmış gibi görünüyordu. Okuyucuyu bir şeye hazırladınız ve sonra onu alıp bir gün aradınız. Ve okuyucu soruyor - ne olmuş yani, hepsi bu mu? Bütün bunları neden anlattınız? Sonunda söylemek istediğini açıklamanı bekliyordu ve biraz kafası karışmıştı.
Not:
Stephen King, ana hatlarını şöyle çizdiği bir hikaye yazdı: Eserlerini yazma tekniğini detaylandırır. Tam olarak korku filmleri anlamında değil, sadece bu hikayede eserlerinin yazılma sürecini ayrıntılı olarak anlattı. Belki bir kişinin üretim süreci açısından metin yazmaya nasıl yaklaştığını okumak ilginizi çeker.
Google’layın, bu hikayenin adını tam olarak hatırlamıyorum ama bence zor değil bulmak.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
[quote=Natali_Natali post_id=317738 time=1704893314 user_id=6331]çok komik... Henüz "anılar") yazacak yaşta değilim)))) sadece şaka yapıyorum... [/quote] Kuprin’i okuyun. İlk bakışta hiçbir şeyle ilgili olmayan hikâye ve romanlar yazmanın ustasıdır. Ama hikayelerinde ve masallarında her şey her zaman sikişmeye gelir. Gerçekten düşündüğüm şey çağdaşlarım-okuyucularım için ilginçti. Ama bayağı olanı çok ilginç ve heyecan verici bir şekilde yazmış. Şu an hikayende düşüncelerine gülümsüyordun. Ama biz bunları nasıl okuyacağımızı bilmiyoruz ve bu şehirle ilgili bu metninizi okuduğunuzda, onu hatırladığınız için hayalinizde tamamlıyorsunuz. Ancak çizimi bitirecek hiçbir şeyimiz yok - düşüncelerinizi nasıl okuyacağımızı bilmiyoruz. Ve olup bitenin özüne ilişkin sunumda bir boşluk olduğu ortaya çıkıyor.
Metnini okursun ve sanki sıcak bir havuza girmiş gibi kendini iyi hissedersin. gün batımından sonraki akşam. Ama okuyucu sizin şehrinizde olmadığı için böyle bir duygu hissetmiyor. Turgenev’in çevredeki ortamı tanımlamada usta olduğunu söylüyorlar - Bezhin Çayırını yeniden okuyun. Ancak ne kadar uğraşırsanız uğraşın gözle görülebilen ve hissedilen her şeyi metinle aktarmak imkansızdır. Bu nedenle bir şeyi anlatırken yine de çevredeki durumun tanımına dair düşüncelere fazla kapılmamanız gerektiğini düşünüyorum ancak tüm bunları neden ayrıntılı olarak anlattığınızı da unutmamalısınız.
Evet, etrafta olanı tarif edecek bir şeyler söylemeye karar verdiniz, ancak bu tamamen çevreyle, bir atmosfer yaratmakla, okuyucuyu sunmak istediğiniz şeye hazırlamakla ilgili. Ben bir yazar değilim ve şu anda sana nasıl yazılacağını öğretmiyorum. Ben sadece metniniz hakkındaki düşüncelerimi ifade ediyorum. Birisinin bunu takdir etmesini istediniz. Ben de bunun hakkında yazıyorum. :-)
Metniniz askıya alınmış gibi görünüyordu. Okuyucuyu bir şeye hazırladınız ve sonra onu alıp bir gün aradınız. Ve okuyucu soruyor - ne olmuş yani, hepsi bu mu? Bütün bunları neden anlattınız? Sonunda söylemek istediğini açıklamanı bekliyordu ve biraz kafası karışmıştı.
Not: Stephen King, ana hatlarını şöyle çizdiği bir hikaye yazdı: Eserlerini yazma tekniğini detaylandırır. Tam olarak korku filmleri anlamında değil, sadece bu hikayede eserlerinin yazılma sürecini ayrıntılı olarak anlattı. Belki bir kişinin üretim süreci açısından metin yazmaya nasıl yaklaştığını okumak ilginizi çeker. Google’layın, bu hikayenin adını tam olarak hatırlamıyorum ama bence zor değil bulmak.
Oluyor: ↑14 Jan 2024, 16:42
Elipslerin sayısı metnin okunmasını zorlaştırıyor.
Hayranlar kahramandır.
Bir kez daha tekrar ediyorum. .. Nedenini merak ederek nokta koymuyorum bile... parmakların kendisi "onları yendi"..
Ve evet, muhtemelen "orada bir şey" var... Eminim ki bir psikiyatrist bana çoktan teşhis koyardı....
ve evet, bunun "hasarlı" olduğunu biliyorum.... ve kahretsin, bu bir "puan" değil... Endişelenecek bir şeyim olurdu ..
ve evet, insanların bu noktalar yüzünden metnimi okumakta zorluk çekmeleri çok yazık...
Sadece ben "düzeltmeyeceğim" " ve noktalar hem Hikayelerimde hem de forumdaki sözlerimde görünecek...
ve sevgili Oluyor, "şöhret" peşinde koşmuyorum... yani, bilerek... Şöhret peşinde olduğum gerçeğini saklamıyorum insanların hikayelerimi okuması ve beğenmesi beni mutlu etti... Ama eğer daha iyi yazmayı başarırsanız.. .. o zaman en güzel duygularla hikayenizin altına "beğenimi" koyacağım ve desteğiniz için samimi bir yorum yazacağım... . peki, ben de yazmayı bırakacağım....
her zaman söylediğim gibi... alınmayın ve kişisel bir şey değil... sadece bir açıklama ve daha fazlası değil
Bir kez daha tekrar ediyorum. .. Nedenini merak ederek nokta koymuyorum bile... parmakların kendisi "onları yendi".. Ve evet, muhtemelen "orada bir şey" var... Eminim ki bir psikiyatrist bana çoktan teşhis koyardı.... ve evet, bunun "hasarlı" olduğunu biliyorum.... ve kahretsin, bu bir "puan" değil... Endişelenecek bir şeyim olurdu .. ve evet, insanların bu noktalar yüzünden metnimi okumakta zorluk çekmeleri çok yazık...
Sadece ben "düzeltmeyeceğim" " ve noktalar hem Hikayelerimde hem de forumdaki sözlerimde görünecek... ve sevgili [ref=#804000]Oluyor[/ref], "şöhret" peşinde koşmuyorum... yani, bilerek... Şöhret peşinde olduğum gerçeğini saklamıyorum insanların hikayelerimi okuması ve beğenmesi beni mutlu etti... Ama eğer daha iyi yazmayı başarırsanız.. .. o zaman en güzel duygularla hikayenizin altına "beğenimi" koyacağım ve desteğiniz için samimi bir yorum yazacağım... . peki, ben de yazmayı bırakacağım.... her zaman söylediğim gibi... alınmayın ve kişisel bir şey değil... sadece bir açıklama ve daha fazlası değil
Bl... (Un ürünü), ekose mi istersiniz yoksa go mu?
Noktaları sevmezler. Noktaların canı cehenneme... Yazar bizi sorumsuzca sıkıştırıyor ve geri kalanımız bir orduyuz (kim anlıyor).
Yazar Peshi ischo
These users thanked the author Canis91 for the post (total 2):
Bl... (Un ürünü), ekose mi istersiniz yoksa go mu? Noktaları sevmezler. Noktaların canı cehenneme... Yazar bizi sorumsuzca sıkıştırıyor ve geri kalanımız bir orduyuz (kim anlıyor). Yazar Peshi ischo’s 128516;
Alesya, Kızım, bizim için alışılagelmiş bir şey değil çok kaba. Bir yıldır ya da bir haftadır buradasın ve hiç iyi bir şey olduğunu göstermedin. Beğenmiyorsanız okumayın!
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
[ref=#0000ff]Alesya[/ref], Kızım, bizim için alışılagelmiş bir şey değil çok kaba. Bir yıldır ya da bir haftadır buradasın ve hiç iyi bir şey olduğunu göstermedin. Beğenmiyorsanız okumayın!
[quote=Alesya post_id=315438 time=1704543119 user_id=22685] Bir arkadaşla birlikteyken, oral seks yaptığımızda aynı şey çok sık ortaya çıkıyor [/quote] Gitsen iyi olur ya da arkadaşınla (Shol) emmeye devam etmek!!!
https://i.postimg.cc/Gmg7Fqbf/i.jpg
Вот вам история леденящая кровь.
Я по соседский зашел его проведать.
Увлек меня он в гущу сада,
Сорвал с меня одежды и был таков... (Ц) но не точная)
Отправлено спустя 2 минуты 54 секунды:
Ну и по традиции, дабы убрать негатив от некоторых товарищей (не с нашего района)
[url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/Gmg7Fqbf/i.jpg[/img][/url] Вот вам история леденящая кровь. Я по соседский зашел его проведать. Увлек меня он в гущу сада, Сорвал с меня одежды и был таков... (Ц) но не точная) 😄
[size=85][color=green]Отправлено спустя 2 минуты 54 секунды:[/color][/size] Ну и по традиции, дабы убрать негатив от некоторых товарищей (не с нашего района) 😄
Alex_, Fargal94, Canis91,
destek için çok teşekkür ederim... Ancak bu tür karakterlere zaten dikkat etmemeye karar verdim. bana böyle şeyler yazan bir adam olarak
Alesya: ↑14 Jan 2024, 17:45
Korkuluk, hikayelerinin canı cehenneme
öncelikle bu adamın tek satırından hemen yapabilirsin onun "derin iç dünyasına" ve iletişim kültürüne bakın" ....
ve dahası, bu tür sözlere yanıt vermeyeceğim, böyle bir kişiyi görmezden geleceğim... eğer varsa en azından önemli bir şeydi... ve böylece söylenecek bir şey olmadığı için kişi yalnızca kişisel hakaretlere başvurur....
[ref=#bf0000]Alex_[/ref], [ref=#bf0000]Fargal94[/ref], [ref=# 804000]Canis91[/ref], destek için çok teşekkür ederim... Ancak bu tür karakterlere zaten dikkat etmemeye karar verdim. bana böyle şeyler yazan bir adam olarak [quote=Alesya post_id=319829 time= 1705243517 user_id =22685] Korkuluk, hikayelerinin canı cehenneme [/quote] öncelikle bu adamın tek satırından hemen yapabilirsin onun "derin iç dünyasına" ve iletişim kültürüne bakın" .... ve dahası, bu tür sözlere yanıt vermeyeceğim, böyle bir kişiyi görmezden geleceğim... eğer varsa en azından önemli bir şeydi... ve böylece söylenecek bir şey olmadığı için kişi yalnızca kişisel hakaretlere başvurur....
Canis91: ↑14 Jan 2024, 18:30
Nedense aklımda "O’nun Hikayesi" var
damn... Okudum 14 yaşında "O’nun Hikayesi")))) Babamın saklandığı yerde bir kitap buldum ve bir gecede okudum)))) yani, neredeyse bir gecede.. Muhtemelen o geceden itibaren bir arzu geliştirdim ve "teslimiyet" gibi şeylere ilgi.. ve sadece
[quote=Canis91 post_id=319852 time=1705246209 user_id=22727] Nedense aklımda "O’nun Hikayesi" var [/quote]
damn... Okudum 14 yaşında "O’nun Hikayesi")))) Babamın saklandığı yerde bir kitap buldum ve bir gecede okudum)))) yani, neredeyse bir gecede.. Muhtemelen o geceden itibaren bir arzu geliştirdim ve "teslimiyet" gibi şeylere ilgi.. ve sadece
Natali_Natali, görünüşe göre biz de aynı dertten muzdarip olan kişileriz Daha sonra 18 yaşımdayken okudum. Ama BDSM’nin her türüne olan tutkum buradan geliyor. Geçerli "üst".
[ref=#bf0000]Natali_Natali[/ref], görünüşe göre biz de aynı dertten muzdarip olan kişileriz 😄 Daha sonra 18 yaşımdayken okudum. Ama BDSM’nin her türüne olan tutkum buradan geliyor. Geçerli "üst". 😄🤗
Canis91: ↑14 Jan 2024, 18:53Natali_Natali, öyle görünüyor ki biz dertli dostlar Daha sonra 18 yaşımdayken okudum. Ama BDSM’nin her türüne olan tutku buradan geliyor. . Geçerli "üst".
damn... ve neden "en üstte" olduğunuzu anlıyorum... çünkü kitaptaki tüm erkek kahramanlar "en üstte"ydi " .... yani, ana karakter bir "dip"ti... bu yüzden okudum ve kendimi onun yerinde hayal ettim))))
[quote=Canis91 post_id=319886 time=1705247635 user_id=22727] [ref=#bf0000]Natali_Natali[/ref], öyle görünüyor ki biz dertli dostlar 😄 Daha sonra 18 yaşımdayken okudum. Ama BDSM’nin her türüne olan tutku buradan geliyor. . Geçerli "üst". 😄🤗 [/quote]
damn... ve neden "en üstte" olduğunuzu anlıyorum... çünkü kitaptaki tüm erkek kahramanlar "en üstte"ydi " .... yani, ana karakter bir "dip"ti... bu yüzden okudum ve kendimi onun yerinde hayal ettim))))
Natali_Natali, yani bu ilk deneyim gibi.. . Ne güzel spor....
Boksör bir arkadaşım vardı. Yeterli Lavrov yoktu. Ve o ebedi bir tartışma ortağıydı. Ve bu hoşuna gitti.
[ref=#bf0000]Natali_Natali[/ref], yani bu ilk deneyim gibi.. . Ne güzel spor.... Boksör bir arkadaşım vardı. Yeterli Lavrov yoktu. Ve o ebedi bir tartışma ortağıydı. Ve bu hoşuna gitti.
Fargal94: ↑14 Jan 2024, 17:52
Alesya kızım, bu kadar kaba davranmak bizim için alışılmış bir şey değil. Bir yıldır ya da bir haftadır buradasın ve hiç iyi bir şey olduğunu göstermedin. Beğenmediyseniz okumayın!
Peki siz neye uyuyorsunuz? Burada moderatör müsünüz, yoksa kaynağın sahibi misiniz? Yoksa kendinizi burada baskın erkek olarak mı atadınız? Aslında mantığınızı takip ederek kendi tavsiyenize uymanız gerekir - "Beğenmiyorsanız okumayın!"
Ve burada ele almak ve kimin kim olduğunu belirtmek sizin sorumluluğunuz değildir. ne yapmalı ya da yapmamalı. Seni buraya sorumlu atamadık. Bu da burada kimseye ne yapmaması gerektiğini söylemeye gerek olmadığı anlamına geliyor.
1 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Fargal94: ↑14 Jan 2024, 18:02
Herkesin görüşünüz. Skandal çıkarmak için sokağa çıkın.
İşte yine başlıyoruz! Sen kimsin ki burada birisini inşa ediyorsun?
[quote=Fargal94 post_id=319835 time=1705243944 user_id=7900] Alesya kızım, bu kadar kaba davranmak bizim için alışılmış bir şey değil. Bir yıldır ya da bir haftadır buradasın ve hiç iyi bir şey olduğunu göstermedin. Beğenmediyseniz okumayın! [/quote] Peki siz neye uyuyorsunuz? Burada moderatör müsünüz, yoksa kaynağın sahibi misiniz? Yoksa kendinizi burada baskın erkek olarak mı atadınız? Aslında mantığınızı takip ederek kendi tavsiyenize uymanız gerekir - "Beğenmiyorsanız okumayın!" Ve burada ele almak ve kimin kim olduğunu belirtmek sizin sorumluluğunuz değildir. ne yapmalı ya da yapmamalı. Seni buraya sorumlu atamadık. Bu da burada kimseye ne yapmaması gerektiğini söylemeye gerek olmadığı anlamına geliyor.
[size=85][color=green]1 dakika 56 saniye sonra gönderildi:[/color][ /size] [quote= Fargal94 post_id= 319842 time=1705244552 user_id=7900] Herkesin Yazar ve eserleri hakkındaki [url=viewtopic.php?t=8291]görüşünüz[/url]. Skandal çıkarmak için sokağa çıkın. [/quote] İşte yine başlıyoruz! Sen kimsin ki burada birisini inşa ediyorsun?
Dinlemek. Neden düşündüm ki... Beyaz kanepeli ve 7 afrolu bir fotoğraf var mıydı? Natalie yalnız başına çıldırıyor... Üç kişiyiz (hanımefendiden daha az ama...) . Eh, nihayet anladık....Ali, Pamuk Prenses’i fırlatmış gibi???...
Şaka yapıyorum, yani oynuyorum (c). n 3 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Ben böyleyim.. .
Böbreklerin çarpmaması hakkında da çok şey var (kıvrıldı ve elleriyle başını kapattı). https://i.postimg.cc/WzSnTLwX/i-1.jpg
Dinlemek. Neden düşündüm ki... Beyaz kanepeli ve 7 afrolu bir fotoğraf var mıydı? 😄 Natalie yalnız başına çıldırıyor... Üç kişiyiz (hanımefendiden daha az ama...) . Eh, nihayet anladık....Ali, Pamuk Prenses’i fırlatmış gibi???... Şaka yapıyorum, yani oynuyorum (c). n [size=85][color=green]3 dakika 29 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Ben böyleyim.. . Böbreklerin çarpmaması hakkında da çok şey var (kıvrıldı ve elleriyle başını kapattı). 😄🤗 [url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/WzSnTLwX/i-1.jpg[/img][/url]
Bu görüşle ilgileniyorum, yeni bir partnerin gelişiyle geçmiş cinsel hayata karşı tutum nedir? Anılar var mı ve iğrenç/hoş mu? Hayatlarının geri kalanı boyunca hatırlanıyorlar mı yoksa yeni...
Last post
İlk aşk paslanmaz, ömrünüzün sonuna kadar hafızanızda kalmalıdır.
Bu teze katılmıyorum. .. benim durumumda şöyleydi ...
İlk aşkımı, teknik okulun 2. sınıfındayken, çok sinirli bir bayanla olan...
Merhaba! Konu şu, eşimin benden önceki düşüncelerini kemiriyorum. Ben skandal başlatmıyorum, tamamen kendimdeyim. Ancak kötü düşünceler ortaya çıkıyor - bir keresinde onlara onları sevdiğini...
Last post
Yorum yapmaktan mutluluk duyacağım. Anlattığınız şey AŞK değil, onun aşamalarından biridir. Çok tanıdık, içinden geçmiş, tecrübeli. Sadece sevginin kendisine, güçlü cinsel çekiciliğe değil, aynı...
Okuldan mezun olduktan sonra okumak için başka bir şehre taşındığımda kısa sürede toplumun sürtüğüne dönüştüm. Genel olarak geçmişim, okul maceralarım göz önüne alındığında bu beklenmedik bir şey...
Last post
Uzun zaman önceydi, şimdi tekrar yapardım. Ama yaş. Bu bir kabus olduğunda, benden üç tane var. Şimdi keyifle.
6 saat 51 dakika sonra gönderildi:
Müziğe gelince, orada internet çalışmıyor ya da...