İster inanın ister inanmayın. Ama bir dakikalığına çıplak olarak balkona çıktım, bir el feneriyle kendimi aydınlattım ve mastürbasyon yaparak durdum. Sonra bir çocuk bahçeye giriyor, ceketini kaldırıyor ve pantolonu indirilmiş, böylece kıçını görebiliyorsunuz. Sonra çalıların arkasına geçtim ama yukarıdan görebiliyordum. Orada gerçekten pantolonunu düşürdü. Sonra giyindim ve çöp kutularının arkasına geçtim.
Giyinip dışarı çıktığımda (onu emmek ve kendimi çıplak göstermek istedim), o çoktan gitmişti. :ayyy:
Teşhirci çocuk
-
Автор темыVitalyMeth
- ön sevişme
- Total posts: 145
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Teşhirci çocuk
- These users thanked the author VitalyMeth for the post (total 3):
- Herurg, hayalet, Mart
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
- Registered for: 2 years 7 months
Re: Teşhirci çocuk
Çıplak koşmalıydım.. böylece kendilerini herkese göstereceklerdi ve belki de oral seks yapacak zamanları olacaktı..
ne kadar üzücü) )VitalyMeth: ↑11 Oct 2022, 20:24 Ben giyinip gittiğimde (onu emip kendimi çıplak göstermek istedim), o çoktan gitmişti
Çıplak koşmalıydım.. böylece kendilerini herkese göstereceklerdi ve belki de oral seks yapacak zamanları olacaktı..
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Erkekler böyledir... Hormonlar devreye girince tamamen aklınızı başınızdan alır. Kendimden biliyorum.
- These users thanked the author Herurg for the post (total 3):
- Mart, Fred Krueger, hayalet
-
- Potansiyel seks nesnesi
Gençken çok eğlendim. Yazın güneşlenmek için parka gitmeyi severdim, eski bir gölet vardı ve arkasında terk edilmiş bir inşaat alanı vardı, erkekler genellikle oraya mastürbasyon yapmak, emmek vb. için giderlerdi. Teslim oldum ve çıplak yattım, bakire kıçımı gösterdim, beni gözetlemeleri ve mastürbasyon yapmaları beni tahrik etti
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 5 months
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 1 year 9 months
Karşımda bir evim var. Köşede büyük bir oda. Bir pencere güneş ışınlarının altında güneye bakıyor, diğeri benim yönümde! Oda iyi aydınlatılmış, alt kattaki daire özellikle görülebiliyor. 13 yaşlarında bir çocuğun okuldan eve nasıl geldiğini, soyunduğunu, külotunu çıkardığını ve dairede çıplak dolaştığını sık sık fark ettim. Onu izlemek ilginçti.
- These users thanked the author A.daha güzel for the post (total 3):
- hayalet, seksforumu_, Mart
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 1 year 4 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views