Teşhirci eş

Birisi gösteriş yapmayı sever...
Автор темы
hassas
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 149
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: heteroseksüel
 teşhirci eş

Unread post by hassas »

Arkadaşımın ilk karısı teşhirciydi. Her durumda soyunmayı severdi. Bir gece onlarla kaldığımı hatırlıyorum, bir arkadaşım işe gitmek için erken çıkmıştı, bu yüzden karısı benim uyuduğum odanın kapısını kasten açmıştı ve duştan sonra dairenin etrafında çıplak bir şekilde dolaşıyordu. beş ya da altı yaşında. Açıkça dikkatimi kendine çekmeye çalıştı ama ben uyuyormuş gibi yaptım. Uyuduğum kapının önünde külot ve etek giydi, elbette onu çıplak gördüm. Daha sonra içeri girdi ve hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Bir arkadaşı, hep birlikte gitmelerine rağmen oğlunu sürekli havuzdaki kadınlar duşuna sürüklediğini söyledi. Bu en son adam 8 yaşındayken olmuştu. Nedeni sorulduğunda, kafası meşgul olmasın diye kadınların amlarına bakması gerektiğini söyledi. Hiçbir tartışmanın onun üzerinde hiçbir etkisi olmadı; sonunda başka nedenlerle de olsa ayrıldılar. Kaç yıl çocuğunun önünde çıplak dolaşmaya devam ettiği bilinmiyor, ardından ikinci kez evlendi. Sanırım patoloji mi yoksa başka bir şey mi?
These users thanked the author hassas for the post:
Herurg
Alexey_klinkov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 1 year 10 months
 Re: Teşhirci eş

Unread post by Alexey_klinkov »

Annem asla kasıtlı olarak çıplak kalmazdı ama onunla spor kulübüne gittiğimde saunalı bir havuz vardı, kısa bir mayo, sutyen ve tanga giyiyordu ama çok zayıf değildi, o zamanlar 18 yaşındaydım. 41 yaşındaydı ve bu yaşta çok formda görünüyordu ve ben onunla yalnız kalmaktan o kadar utanıyordum ki tahmin edemezsiniz ama görünüşe göre iyiydi
These users thanked the author Alexey_klinkov for the post:
hassas
Автор темы
hassas
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by hassas »

Alexey_klinkov: 16 Jul 2023, 19:51 Annem hiçbir zaman kasıtlı olarak çıplak kalmazdı ama onunla spor kulübüne gittiğimde saunalı bir havuz vardı, kısa bir mayo, sutyen ve tanga giyiyordu ama çok zayıf değildi, ben 18 yaşındaydım o zamanlar, 41 yaşındaydı ve bu yaşta çok formda görünüyordu ve ben onunla yalnız kalmaktan o kadar utanıyordum ki tahmin edemezsiniz ama görünüşe göre iyiydi
B 90’ların sonlarında, kadın vücuduyla ilgilenmeye başladığımda, mayolar o kadar açıktı ki, kızların normal plajlarda bunları giymekten nasıl utanmadığı belli değildi. 10 yaşındayken annem, 14 yaşına yeni giren ablam ve ben yaz aylarında sürekli göle yüzmeye ve güneşlenmeye giderdik. Kız kardeşimin ve annemin mayoları çoğu kadınınki gibi çok açıktı. Ayrıca kız kardeşiminki beyazdı, banyodan sonra hafif şeffaftı ve kasık kılları görünüyordu. Sırt üstü yatarak güneşlenirken kasık bölgesinde kıllardan dolayı bir tümsek oluşmuştu ve mayoları kasık bölgesini zar zor kapatıyordu. Sütyen de sembolikti ve göğüsleri neredeyse açıktı; annesinin böyle bir mayo giymesine nasıl izin verdiğini anlamıyorum. Ona baktığımda öyle sertleştim ki, mayolarım dışarı fırladığı için kalkıp yüzmeye gidemedim. Güneşlenirken yüzüstü yatarken sutyeninin bağlarını çözdü ve koyu teninin arka planında beyaz göğüsleri görünüyordu. Bütün kızlar ya da neredeyse hepsi biraz teşhircidir. :göz kırp:
Last edited by hassas on 16 Jul 2023, 20:42, edited 1 time in total.
Alexey_klinkov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Alexey_klinkov »

hassas, Beni en çok rahatsız eden şey nedenini anlamamak Ben bir erkeğim ve saunada ya da plajda annemin önünde penisim dikleşti, her zaman örtünüp bundan utanmalı mıyım? Annem açısından merak ediyorum, buna nasıl tepki veriyor?
Автор темы
hassas
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by hassas »

Sıradan bir plajdı, insanlarla doluydu. Ben 10 yaşında bile mayolara gizlenemeyen bir ereksiyonla nasıl kalkıp suya girebildim? Kendimi bir teşhirci olarak görmüyordum. :)
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466
Orientation: biseksüel

Unread post by Boynuzlamak!!! »

08qo4wk5grr1.jpg
8d12tareyh78.jpg
hfxc2aorsih2.jpgr608uh9654tr.jpgrjvqretq7l5a.jpgv1o9cr3iyjbk.jpg
These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post (total 2):