Hiç ensest rüya gördünüz mü?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Hiç ensest rüya gördünüz mü?

Unread post by Didudo »

Oldu. Kuzen rüya gördüm)
These users thanked the author Didudo for the post (total 2):
alimdjan, Mart
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482
Registered for: 2 years 3 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by PavelNokia »

Daha birkaç gün önce annemin, birine kin beslemek, hâlâ genç olduğunu ve erkekleri heyecanlandırabildiğini göstermek için önümde göğüslerini salladığını hayal ettim. Sonra kız kardeşim şeffaf bir tişörtle geliyor, göğüslerini serbestçe yoğuruyorum... Sikimi ağzına koyuyorum ve zevkle emiyor ve sonra onu kıçından sikiyorum
Rüya çooook gerçek ! Uyandım ve hemen birkaç hareketle geldim
These users thanked the author PavelNokia for the post (total 2):
orgazmatör21, alimdjan
Çamur çekici
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Çamur çekici »

Rüya gördüm ama hoş rüyalar değildi.
orgazmatör21
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by orgazmatör21 »

Sürekli buna benzer rüyalar görüyorum.
olur
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by olur »

Bugün şunu hayal ettim❤️❤️❤️
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Esnek »

Oluyor: 14 Jan 2024, 12:01 Bugün rüya gördüm❤️❤️❤️
[/quote
Harika bir deneyim olmuş olmalı?
1520’yi al
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 202
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by 1520’yi al »

Bunu birçok kez hayal ettim. Ve annem ve kız kardeşimle.
These users thanked the author 1520’yi al for the post (total 2):
olur, alimdjan
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler

toman 1520: 14 Jan 2024, 14:00 Bunu birçok kez rüyamda gördüm. Ve annem ve kız kardeşimle.
ve Rüyada ne olur?
Sonra herkes rüya gördüğünü söylüyor ama söylemiyor Tam olarak NE))
1520’yi al
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 202
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by 1520’yi al »

Annemle olan rüyalardan biri. Odasına gidiyorum, gecelikle yatakta oturuyor. Yanına gidiyorum, önünde yere oturuyorum ve bacaklarını okşamaya başlıyorum, sanki beni uzaklaştırmaya başlıyor, yerden kalkıyorum, annemi yatağa koyuyorum, onun üzerine uzanıyorum ve elimi sokuyorum penisi onun büyük amına soktu. Sikişmeye başlıyorum ama hiçbir şey hissetmiyorum, sanki boşluktayım. Anneme neden bu kadar yapıştığımı anlamıyorum, göğüslerini ve karnını hissediyorum ama amını hissetmiyorum.
These users thanked the author 1520’yi al for the post (total 2):
alimdjan, PavelNokia
orgazmatör21
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by orgazmatör21 »

Sık sık rüyamda annemi siktiğimi ve onun içine boşalmak. Spermlerle kaplı olarak uyanıyorum.
These users thanked the author orgazmatör21 for the post:
alimdjan
olur
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by olur »

Teselli bulmak için pek de iyi bir ruh hali içinde değildim onun dairesine. Daire güzel ve pahalı bir yenileme ile aydınlıktır. Kanepeye oturduk, ona beni neyin endişelendirdiğini anlattım vs. Dikkatle dinledi, gözlerimin içine baktı ve bacak bacak üstüne atarak çok yakın oturdu.

Kocası yan odada ince bir kapının arkasında kendi işiyle ilgileniyordu ve her an içeri girebilirdi ve ziyarete geldiğimden haberi yoktu.

Bir süre süren keyifli ve samimi sohbetimizden sonra, annem halının üzerinde dört ayak üzerinde ayakta duruyordu ve üzerinde sadece bej topuklu ayakkabılar vardı. kırmızı tabanlı, altında Aynı renkte bir halısı vardı, dudakları kırmızı rujluydu ve saçları esmerdi ve ben de ona tam uzunlukta girdim.

Dirseklerine yaslanarak , itaatkar bir şekilde başını eğdi ve sessizce sikti. Bir gizem ve gizlilik atmosferi hüküm sürdü. Kimsenin, özellikle de kocasının onu bulamayacağından korkuyordu ama yine de bu riski göze aldı... kendi zevki ve utanç duygusu birbirine karışmıştı.

Biz bunu yavaş yavaş yaptım, sanki çok zamanımız varmış ve kimse fark etmeyecekmiş gibi.

Birçok kez onun içine girdim, penisimdeki tüm spermler dışarı püskürtüldükten sonra yeniden başladım. hareketler. Önce dirseklerine, bazen de avuçlarına dayanarak, alyansla birlikte parmaklarını iki yana açarak ayakta durmaya devam etti. Oğlunun penisinin itişleriyle göğüsleri sallandı, yine de duyulmasın diye ses çıkarmadı. Sorun oydu, biz değil.
O benim adıma düşünmedi. Sadece kendim için. Oğluyla seks yaparken yakalanmamak için bencil ve oğlunu sikmeye açtı ama tüm bunların utanç ve yanlışlık duygusu onu terk etmedi ve tüm geniş, aydınlık oda öyle bir atmosferle doldu ki. .

nVajinasındaki sperm miktarından altında dikkat etmediğimiz beyaz ve yapışkan bir su birikintisi oluştu ve sonra apartmanın giriş kapısının, hemen odasında bulunan ve biz de onların karşısında olduğumuz kapılar ardına kadar açıktı. Penisimi annemin dar vajinasından çıkardım ve kapıları kapatmaya gittim ve komşusu ona çıktı.

Gözlerimin içine baktı, penise baktı, sonra tekrar içeri girdi. gözleri, sonra tekrar penise ve sikten arkamdaki anneye... Gözleri daha da genişledi. Yüzünde tarif edilemez bir şaşkınlık ve olup biteni anlamama vardı. Anneme bakmak için döndüm.

Gözlerinde acı, hayal kırıklığı ve korku vardı, endişe onun ifşa edildiğinin anlaşılmasından ... ve şimdi kendini ona açıklamak zorunda kalacağından komşusunun onu neden bulduğunu anlattığı herkese. Ve altında ne kadar sperm birikintisi vardı, bacakları ne kadar genişti ve çıplak göğüsleri serbestçe sallanıyordu... ve tüm bunlar çıplak oğlunun yanındaydı. Oğluyla sevişmediğini kanıtlamak zor olacak.

Kapıyı kapatıp yanına döndüm. Penisini annesine geri soktu ve zayıf iradeli ve kederli bir oyuncak bebek gibi onu sikmeye devam etti... annesinin toplumdaki konumunun rızası nedeniyle direnişi olmadan.
These users thanked the author olur for the post:
PavelNokia
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Oluyor: 14 Jan 2024, 15:46 Teselli bulmak için pek de iyi olmayan bir ruh hali içinde onun dairesine geldim. Daire güzel ve pahalı bir yenileme ile aydınlıktır. Kanepeye oturduk, ona beni neyin endişelendirdiğini anlattım vs. Dikkatle dinledi, gözlerimin içine baktı ve bacak bacak üstüne atarak çok yakın oturdu.

Kocası yan odada ince bir kapının arkasında kendi işiyle ilgileniyordu ve her an içeri girebilirdi ve ziyarete geldiğimden haberi yoktu.

Bir süre süren keyifli ve samimi sohbetimizden sonra, annem halının üzerinde dört ayak üzerinde ayakta duruyordu ve üzerinde sadece bej topuklu ayakkabılar vardı. kırmızı tabanlı, altında Aynı renkte bir halısı vardı, dudakları kırmızı rujluydu ve saçları esmerdi ve ben de ona tam uzunlukta girdim.

Dirseklerine yaslanarak , itaatkar bir şekilde başını eğdi ve sessizce sikti. Bir gizem ve gizlilik atmosferi hüküm sürdü. Kimsenin, özellikle de kocasının onu bulamayacağından korkuyordu ama yine de bu riski göze aldı... kendi zevki ve utanç duygusu birbirine karışmıştı.

Biz bunu yavaş yavaş yaptım, sanki çok zamanımız varmış ve kimse fark etmeyecekmiş gibi.

Birçok kez onun içine girdim, penisimdeki tüm spermler dışarı püskürtüldükten sonra yeniden başladım. hareketler. Önce dirseklerine, bazen de avuçlarına dayanarak, alyansla birlikte parmaklarını iki yana açarak ayakta durmaya devam etti. Oğlunun penisinin itişleriyle göğüsleri sallandı, yine de duyulmasın diye ses çıkarmadı. Sorun oydu, biz değil.
O benim adıma düşünmedi. Sadece kendim için. Oğluyla seks yaparken yakalanmamak için bencil ve oğlunu sikmeye açtı ama tüm bunların utanç ve yanlışlık duygusu onu terk etmedi ve tüm geniş, aydınlık oda öyle bir atmosferle doldu ki. .

nVajinasındaki sperm miktarından altında dikkat etmediğimiz beyaz ve yapışkan bir su birikintisi oluştu ve sonra apartmanın giriş kapısının, hemen odasında bulunan ve biz de onların karşısında olduğumuz kapılar ardına kadar açıktı. Penisimi annemin dar vajinasından çıkardım ve kapıları kapatmaya gittim ve komşusu ona çıktı.

Gözlerimin içine baktı, penise baktı, sonra tekrar içeri girdi. gözleri, sonra tekrar penise ve sikten arkamdaki anneye... Gözleri daha da genişledi. Yüzünde tarif edilemez bir şaşkınlık ve olup biteni anlamama vardı. Anneme bakmak için döndüm.

Gözlerinde acı, hayal kırıklığı ve korku vardı, endişe onun ifşa edildiğinin anlaşılmasından ... ve şimdi kendini ona açıklamak zorunda kalacağından komşusunun onu neden bulduğunu anlattığı herkese. Ve altında ne kadar sperm birikintisi vardı, bacakları ne kadar genişti ve çıplak göğüsleri serbestçe sallanıyordu... ve tüm bunlar çıplak oğlunun yanındaydı. Oğluyla sevişmediğini kanıtlamak zor olacak.

Kapıyı kapatıp yanına döndüm. Penisini annesine geri soktu ve zayıf iradeli ve kederli bir oyuncak bebek gibi onu sikmeye devam etti... annesinin toplumdaki konumunun rızası nedeniyle direnişi olmadan.
bu bir rüya mı, bir hikaye mi, yoksa nedir?
olur
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by olur »

Rüya.
Benden konuyu anlatmamı istediler. yaptım
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply