Bir erkekten gelen mesaj. Çocuklar! Üyelerinizi neden ölçüyorsunuz?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bir erkekten gelen mesaj. Çocuklar! Üyelerinizi neden ölçüyorsunuz?
Bir erkekten gelen gönderi.
Arkadaşlar! Üyelerinizi neden ölçüyorsunuz? Resmi dışarıdan hayal edebiliyor musunuz? Sen mastürbasyon yapıyorsun. Daha sonra bir cetvel veya şerit metre yerleştirin. Boyuna ve çapraz ölçüm yapıyorsunuz (uzunluk ve kalınlıkla ilgili yorumları sık sık görüyorum).
Bu eylemler size de saçma gelmiyor mu?
Bunu kadınların yaptığını düşünün. Ama bu konuda bizden çok daha akıllılar ve daha değerliler.
Peki bu ölçümler size ne sağlıyor arkadaşlar? Kendinden emin? Kadın değil de erkek olduğun bilgisi mi? Boyutun uyarılma derecesine bağlı olduğunu bilmiyor muydunuz? Bu, bir kukla tarafından tahrik edildiğin anlamına gelir. Bu, yalnız bir zavallı olduğun ve kızların senin için müsait olmadığı anlamına gelir. Bunu başka nasıl açıklayabilirsin?
Ve birisinin sana aşık olması umuduyla bunu yorumlarda mı paylaşıyorsun? Her ne kadar bilge kızlar ve erkekler uzun zamandır önemli olanın boyut değil, onu kullanma yeteneği olduğunu anlasalar da!
Ve bir şey daha var. Yani bedeninizi belirleyerek kendinizi bir alfa erkeği olarak görüyorsunuz. Ama bunun sizi gülümseteceğini ve mutlaka daha fazlasına, daha güzele, daha işlevsele sahip birinin çıkacağını hiç düşünmediniz.
Arkadaşlar! Üyelerinizi neden ölçüyorsunuz? Resmi dışarıdan hayal edebiliyor musunuz? Sen mastürbasyon yapıyorsun. Daha sonra bir cetvel veya şerit metre yerleştirin. Boyuna ve çapraz ölçüm yapıyorsunuz (uzunluk ve kalınlıkla ilgili yorumları sık sık görüyorum).
Bu eylemler size de saçma gelmiyor mu?
Bunu kadınların yaptığını düşünün. Ama bu konuda bizden çok daha akıllılar ve daha değerliler.
Peki bu ölçümler size ne sağlıyor arkadaşlar? Kendinden emin? Kadın değil de erkek olduğun bilgisi mi? Boyutun uyarılma derecesine bağlı olduğunu bilmiyor muydunuz? Bu, bir kukla tarafından tahrik edildiğin anlamına gelir. Bu, yalnız bir zavallı olduğun ve kızların senin için müsait olmadığı anlamına gelir. Bunu başka nasıl açıklayabilirsin?
Ve birisinin sana aşık olması umuduyla bunu yorumlarda mı paylaşıyorsun? Her ne kadar bilge kızlar ve erkekler uzun zamandır önemli olanın boyut değil, onu kullanma yeteneği olduğunu anlasalar da!
Ve bir şey daha var. Yani bedeninizi belirleyerek kendinizi bir alfa erkeği olarak görüyorsunuz. Ama bunun sizi gülümseteceğini ve mutlaka daha fazlasına, daha güzele, daha işlevsele sahip birinin çıkacağını hiç düşünmediniz.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bir adamın mesajı. Çocuklar! Üyelerinizi neden ölçüyorsunuz?
% 100 inanmayacaksın... 53 yıl yaşadım... ve hiç denemedim... Peki, dene, ne olmuş yani...? Büyüyecek mi, küçülecek mi bundan... hayır... Yazara soru... sizce hangisi daha iyi... uzun, ağır ağır duran biri mi, yoksa küçük, dimdik duran biri... Yapma endişelenme... nasıl bir şeye sahip olursan ol.. bununla yaşamak zorunda kalacaksın...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Orientation: biseksüel
Benim için asıl önemli olan kalınlıktır) 13-15 uzun yeterlidir)
- These users thanked the author Alinka_Ya for the post (total 2):
- Tanya, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
Yukarıdan bakıyorum - bir dev gibi değil, bir kadın aşağıdan bakıyor - büyük olduğunu söylüyor, neredeyse her zaman rahme ulaşıyorum, herkesin ağzına sığmıyor. Bu yaklaşık olarak benim boyum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
Artık ben de ölçeceğim. Ve sonra eşim son zamanlarda bir şeyin acı verici derecede büyüdüğünü söylüyor!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Orientation: heteroseksüel
..burada diyorlar ki, cetvelin yanı sıra bir kumpasın da olması tavsiye edilir!)
...Dürüst olmak gerekirse hiç ölçmedim ...bir şekilde bu hobi beni es geçti, evet ve prensipte ölçülecek ne var ki...bu talihsiz 5 sent ve bir kuruş!)
https://i.postimg.cc/C5bzmYfm/4.jpg

...Dürüst olmak gerekirse hiç ölçmedim ...bir şekilde bu hobi beni es geçti, evet ve prensipte ölçülecek ne var ki...bu talihsiz 5 sent ve bir kuruş!)
https://i.postimg.cc/C5bzmYfm/4.jpg
- These users thanked the author Tapkin for the post (total 3):
- Sibiryak89, Dinleme4, Keskin
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
Aslında kadınların kendisi de çoğu zaman beden ölçüsünü ister. Ölçmediyseniz ne söyleyebilirsiniz?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
...o yüzden kusura bakma, bulamadım diyeceğim acelem var, dilin uzun ve kemiksiz olmasının nedeni budur!))))

-
- ön sevişme
- Total posts: 108
Geçen yıl birkaç erkekle tanıştım ve ilk kez kıçından becerdiğim bir kadından "Boyut önemlidir" ifadesini duydum ve bu, penis boyutunu neden ölçtüğümüz sorusunun cevabı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 273
Dürüst olmak gerekirse, ben ölçümlerden yanayım) en azından kabaca anlamalısınız)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
Herkes unuttu... Size eski bir fıkrayı hatırlatayım.
Bir kadın hayvanat bahçesinde bir orangutanın bulunduğu kafesin yanında duruyor ve adam halkın önünde mastürbasyon yapıyor. Kadın: "Ah, ne adam, ne adam!" Yakınlarda şapkalı, burnundan daha uzun siperlikli, bıyıklı, ufak tefek bir adam var: "Dengisi olan adamdır ve bu bir erkek!"
Bir kadın hayvanat bahçesinde bir orangutanın bulunduğu kafesin yanında duruyor ve adam halkın önünde mastürbasyon yapıyor. Kadın: "Ah, ne adam, ne adam!" Yakınlarda şapkalı, burnundan daha uzun siperlikli, bıyıklı, ufak tefek bir adam var: "Dengisi olan adamdır ve bu bir erkek!"
-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
Merak etmek adına neyi anlamanız gerekiyor ve neden? :)
-
- Penetrasyon
Gelecekteki partnerinizin penisinin boyutu)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
Sadece merak ettim. Bazı nedenlerden dolayı şimdi abartılı bir tür grafik hayal ediyorum xD
Boyut ve zevke bağımlılık var mı? :)Anastasia2005: ↑17 Jun 2023, 22:36Gelecekteki partnerinizin penis büyüklüğü)Merak ediyorum, neyi anlamanız gerekiyor ve neden?
Sadece merak ettim. Bazı nedenlerden dolayı şimdi abartılı bir tür grafik hayal ediyorum xD
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
Ve eğer bu bir sır değilse, nasıl doğru şekilde ölçüleceği de gereklidir
Bu konuda acemiyim
-
- Penetrasyon
Farklı erkeklerden hoşlanırım ama erkek iri olduğunda oral seks yapmak çok eğlencelidir)
- These users thanked the author Anastasya 2005 for the post (total 2):
- WazzzzzzUp, Mikha77
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
Penis büyüklüğüyle ilgilenen kızlardır. Ergenlik çağında bile bana sık sık boyum sorulurdu. Potansiyel partnerler penis boyutunu, özellikle de boyutun önemli olduğu kişileri sorarlar.
- These users thanked the author PlajTavşan for the post:
- Alexsss
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
Bir tanışma sitesinde bir kız onun bedenini sorduğunda ölçüldü, bu onun için çok önemliydi
- These users thanked the author Makcumyc1984 for the post:
- Alexsss
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
18 yaşımdayken sadece kendim için ölçtüm. Tam sayıları hatırlamıyorum, 16-18*3-4. Bilgi işe yaramadı çünkü... gerçek hayatta kimse sormadı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
Gönderiyi görene kadar ölçmedim ve düşünmedim...
ama şimdi düşündüm...
ama şimdi düşündüm...
-
- Orgazm!
- Total posts: 704
Ve bu doğru, bu işi neden ve kim yapıyor?
Z.y. bu tür bir saçmalık yapma düşüncesi hiç aklıma gelmedi
Z.y. bu tür bir saçmalık yapma düşüncesi hiç aklıma gelmedi
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
Cetveldeki rakamları tekrar hatırlayayım diye ölçtüm))))

-
- Orgazm!
- Total posts: 923

Şimdi en azından gece beni uyandır ve cetvelde hangi sayının olduğunu sor.. hemen cevabını vereceksin
- These users thanked the author alexey.bro for the post:
- Juss
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
Birçok kızın çeşitli nedenlerden dolayı geniş bir vajinası vardır. Rhoda’nın bununla hiçbir ilgisi yok. Bunun neden olduğunu söyleyemem. Bunun bazı aday veya doktora tezleri için tam bir konu olduğunu düşünüyorum. Ama oluyor. Üstelik yaşın hiçbir önemi yok. Bu yirmi yaşında da olabilir, otuz yaşında da olabilir, elli yaşında da olabilir.
Ve buna göre on ila on iki santimetrelik küçük bir penis bu kıza veya kadına kesinlikle herhangi bir tatmin getirmeyecektir.
Ama eğer penis boyutuyla ikna edici, o zaman bu tamamen farklı bir konu!
Bu videoya bakın - Denizde olanlar için sahnelenmemiş videoların yanı sıra onları bekleyenler için ...
Bu videoda adamın siki çooook etkileyici. Ancak kadının tepkisine bakılırsa süreçten hoşlanmadığı belli değil. Ya da acı çektiğini. Tam tersi.
Bu hoşuma gitti, hem de çok hoşuma gitti!
Ve bence kızlar bu yüzden ilişki değil seks istiyor, bu yüzden soruyorlar penis büyüklüğü. Çünkü bu onlar için gerçekten önemli.
Çünkü küçük penis onlar için bu sadece zaman kaybı.
Yine kadınların iri olabileceğini veya çok büyük kalçalara sahip olabileceğini unutmayın. Hayır, şişman değil, sadece büyük ve geniş kalçalar.
Ve orada, ihtiyacınız olan yere ulaşmak için her zamanki on beş santimetreden daha etkileyici bir şeye de ihtiyacınız var.
Ve Bu bağlamda, sübyancıların penisleri küçük olduğu için belki de çok genç kızlardan hoşlandıkları düşüncesi geliyor aklınıza?
Ve sadece tek bir düşünceden damlayan ve çok fazla düşünceye sahip olan küçük çocuklarla tam seks yapabiliyorlar. küçük ve çok sıkı amcıklar.
Ve bu sübyancılar bu gençlerle tam seks yapmayı başarıyorlar ve gençlerin kendileri de makineli tüfek gibi oluyor. Çünkü oraya ne koyarsanız koyun onlar için işe yarayacaktır.
Ve bu pedofiller arasında görülen bir hastalık değil, onlar sadece küçük penisli erkeklerdir.
Ve buna göre on ila on iki santimetrelik küçük bir penis bu kıza veya kadına kesinlikle herhangi bir tatmin getirmeyecektir.
Ama eğer penis boyutuyla ikna edici, o zaman bu tamamen farklı bir konu!
Bu videoya bakın - Denizde olanlar için sahnelenmemiş videoların yanı sıra onları bekleyenler için ...
Bu videoda adamın siki çooook etkileyici. Ancak kadının tepkisine bakılırsa süreçten hoşlanmadığı belli değil. Ya da acı çektiğini. Tam tersi.
Bu hoşuma gitti, hem de çok hoşuma gitti!
Ve bence kızlar bu yüzden ilişki değil seks istiyor, bu yüzden soruyorlar penis büyüklüğü. Çünkü bu onlar için gerçekten önemli.
Çünkü küçük penis onlar için bu sadece zaman kaybı.
Yine kadınların iri olabileceğini veya çok büyük kalçalara sahip olabileceğini unutmayın. Hayır, şişman değil, sadece büyük ve geniş kalçalar.
Ve orada, ihtiyacınız olan yere ulaşmak için her zamanki on beş santimetreden daha etkileyici bir şeye de ihtiyacınız var.
Ve Bu bağlamda, sübyancıların penisleri küçük olduğu için belki de çok genç kızlardan hoşlandıkları düşüncesi geliyor aklınıza?
Ve sadece tek bir düşünceden damlayan ve çok fazla düşünceye sahip olan küçük çocuklarla tam seks yapabiliyorlar. küçük ve çok sıkı amcıklar.
Ve bu sübyancılar bu gençlerle tam seks yapmayı başarıyorlar ve gençlerin kendileri de makineli tüfek gibi oluyor. Çünkü oraya ne koyarsanız koyun onlar için işe yarayacaktır.
Ve bu pedofiller arasında görülen bir hastalık değil, onlar sadece küçük penisli erkeklerdir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
Sigorta miktarı büyüklüğüne bağlıdır...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Burada veya Erogene’de bana cetvelle birlikte sorup bir fotoğraf gönderdiklerini hatırlıyorum
Ve nasıl olduğunu bilmiyordum çok
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
İstatistiklerle karşılaştırmak ve neye sahip olduğumu (orta, küçük veya çok küçük) bulmak için ölçtüm. Beklendiği gibi sonuç pek sevindirici olmadı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
Birinci sınıfta ölçtüm. Cetvel kullanmayı öğrendiğimde
her şeyi ölçmeye ve yazmaya başladım. Bedenle ilgili her şeyin ölçülmesi zordur.
Nereden nereye bilinmiyor. Teyzem söyledi.
Bir sosisle bunun daha da zor olduğu ortaya çıktı; uzunluk her seferinde farklı oluyor.
Teyzeme nasıl ölçüleceğini ve uzunluğun neden değiştiğini sordum.
Teyze her zamanki gibi anlaşılması güç bir şekilde bir şeyler açıkladı, o yüzden hatırlamıyorum.
Ve ikinci kez ölçmek için bir neden vardı - sitedeki kadınlardan biri diye sordu.
Ölçülecek bir şey yoktu, sonra başka bir site üyesine (uzun süredir yazıştığım) sordum:
“Normal boyut ne olmalı? Yoksa burada bana soran biri var ama hükümdar yok.”
Yanıt verdi: "Yaklaşık 14."
İlki yanıtladı: "Hayır, o kadar çok param yok"... çünkü 21’e ihtiyacı vardı.
her şeyi ölçmeye ve yazmaya başladım. Bedenle ilgili her şeyin ölçülmesi zordur.
Nereden nereye bilinmiyor. Teyzem söyledi.
Bir sosisle bunun daha da zor olduğu ortaya çıktı; uzunluk her seferinde farklı oluyor.
Teyzeme nasıl ölçüleceğini ve uzunluğun neden değiştiğini sordum.
Teyze her zamanki gibi anlaşılması güç bir şekilde bir şeyler açıkladı, o yüzden hatırlamıyorum.
Ve ikinci kez ölçmek için bir neden vardı - sitedeki kadınlardan biri diye sordu.
Ölçülecek bir şey yoktu, sonra başka bir site üyesine (uzun süredir yazıştığım) sordum:
“Normal boyut ne olmalı? Yoksa burada bana soran biri var ama hükümdar yok.”
Yanıt verdi: "Yaklaşık 14."
İlki yanıtladı: "Hayır, o kadar çok param yok"... çünkü 21’e ihtiyacı vardı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 243
Benlik saygısını azaltmak için, aksi takdirde çok yüksek olur, insanlar böyle söylüyor. Penisime baktım, ölçtüm ve daha mütevazı oldum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
Varoluşun dayanılmazlığını anlamak için), benim tek bir sabit boyutum var, diğerlerinin ise daha fazlası var.
-
- ön sevişme
- Total posts: 127
Büyüme aşaması olunca merakımdan ölçtüm, sonra büyüdüm ve yapmayı bıraktım. Bu sadece meraktan yapıldı, başka bir şey değil.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 35 Replies
- 3567 Views
-
Last post by Güneş
-
- 8 Replies