kocası için strapon

Hakimiyet ve gönderim[/url]
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kocasına strapon

Unread post by Fargal94 »

Eşim ve ben neredeyse her şeyi onaylıyor ve kabul ediyoruz)

7 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
Alex93, Merhaba! Tekliflerimle ilgilenmiyorsun, yoksa cevap vermiyorsun(
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
Ixa, Venüs
davenant_1
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 166
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by davenant_1 »

Strecoza: 13 Mar 2023, 09:39 Oral seks sırasında zaten parmağımı kıçına sokmuştum. Hoşuna gitti. Ancak strapon bir parmak değildir.
Askılı elbette bir parmak değildir, ama neden hemen Büyük Beden’i içine sokmak istediniz? gözleri dışarı fırlasın diye) Spor salonunda ağırlık kaldırmaya benzer, beyin onaylamaz. Evet, kaslar da. Küçük başlayın. Her seks dükkanı oyuncaklarla, anal penetrasyonlarla ve benzerleriyle doludur)
John1980
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: biseksüel

Unread post by John1980 »

Eşim ve ben strapon antrenmanı yapıyoruz. Beni becermekten gerçekten hoşlanıyor. Anal orgazm kesinlikle çılgınca. Her şey titriyor ve bu onu daha da heyecanlandırıyor. Önemli olan doğru pozisyonu seçmek ve yağlayıcı kullanmaktır.
Herkes
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 90
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Herkes »

14*3 ile başladık, asıl önemli olan ilk önce popoyu geliştirmek ve daha fazla kayganlaştırıcı elde etmektir)
Bulmaca 2
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 356
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Bulmaca 2 »

Yeni başlayanlar için 2 cm çap en uygunudur,
Sidor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 199

Unread post by Sidor »

Strecoza: 13 Mar 2023, 09:39 Onu kırbaçlamaya başlamak istiyorum ve ona zarar verecek ama zarar vermeyecek bir taneye ihtiyacım var. Ve kelepçeler. Ona şaplak attığımda elleriyle bana müdahale etmemesini istiyorum. Muhtemelen hareket edememesi için bacaklarınıza da bir şey koymanız gerekir. Ve çığlık atmanızı önlemek için ağzınıza bir tıkaç. Onu var gücümle dövmek istiyorum. Hala onun toplarına basmak istiyorum. Bunun tehlikeli olmadığını mı düşünüyorsun? Onları sıkmam hoşuna gidiyor.
Ne önerirsiniz?
Benim için geriye kalan tek şey ağırlığı olan bir ip koymak. acı çekmemek için boynuma doladım ve suya ittim. Bunun testislere tekme atılması gerekiyor :shock: :facepalm: Bu aşktır!!!!
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Tapkin »

Strecoza: 21 Oct 2023, 19:12
Ne tür bir kayış istediğinize bağlıdır; çift taraflı mı yoksa sadece kayışlı mı? Penisinin boyutunu al. 16-18 cm x 3-3,5 cm Önemli olan sert olmamasıdır. Ve yağlayıcı.

3 saat 28 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Strecoza: 15 Mar 2023, 19:17 Bu konuyla ilgili tavsiyelerde bulunan herkese teşekkürler. Strapon sorunu şimdilik açık kalıyor ama biz zaten ilk adımı attık. Ona bir fiş taktılar, arkadaşlık olsun diye bana da bir fiş taktılar ve klasik seks yaptılar. Bundan önce ona normal bir kemerle şaplak atmıştım ve testislerini normal bir saç tokasıyla bağlamıştım. O çok sevindi, ben de. Belki hiçbir şey yazmamıza gerek kalmayacak ama elimizdekiyle yetineceğiz)
Hayır, kayış şart. Gerekli. İkiniz de uçacaksınız. Buradaki şaka fizyolojide değil psikolojide.
Tavsiyeniz için teşekkürler, ancak uzun zaman önce ayrıldık ve konunun konuyla alakası yok şu anda bana. Ama belki birisinin işine yarar.
tabii ki ben de kaçardım!)))
Deneylerinizden sonra, Eğer lastik bant hiç düşmezse birkaç yıl onun yanında olmayacağız!))))
:nasuku:
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Eustace »

Strecoza: 13 Mar 2023, 09:39 Sevgilimiz ile açık açık konuştuk ve bana strapon denemeyi hayal ettiğini ima etti.
Tapkin, Tapochkin!!! ve bu Sevgili muhtemelen siz değil misiniz??? :lol: :lol: :lol:
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Eustace: 03 Mar 2024, 13:17
Sevgilimiz ile açık açık konuştuk ve bana strapon denemeyi hayal ettiğini ima etti.
Tapkin, Tapochkin!!! ve bu Sevgili muhtemelen siz değil misiniz??? :lol: :lol: :lol:
:detia-25:
Benim hakkımda ne kadar kötü düşünüyorsun....bir kez daha siktir git!(((

Şu an elimizde Marinka"" .."LyuboF" ve tam bir karşılıklı anlayış...o bunu bana yapmaya cesaret edemez!)))))
*gerçi :smile103:
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Strecoza: 13 Mar 2023, 09:39 Hâlâ onun taşaklarına basmak istiyorum.
Tapkin, El kalkmayabilir ama Bacak!!! :haha:
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Eustace: 03 Mar 2024, 14:40
Hala onun toplarına basmak istiyorum.
Tapkin, El kalkmayabilir ama Bacak!!! :lol:
Vay be... Panin’i bende gördün mü?

:prmouse:

*mükemmel bir atlet, Novosibirsk’in dünyadaki her konuda şampiyonu. Beni itibarsızlaştıran ilişkiler içinde evli olduğum fark edilmedi.
:-P
These users thanked the author Tapkin for the post:
Eustace
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Tapkin: 03 Mar 2024, 15:02 Dünyadaki her şeyde Novosib şampiyonu. Beni itibarsızlaştıracak ilişkilerde evli değildim.
Dragonfly’la tanışana kadar!!! :-D :haha:
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Eustace: 03 Mar 2024, 15:08
Dünyadaki her şeyde Novosibirsk şampiyonu. Beni itibarsızlaştıracak ilişkilerde evli değildim.
Dragonfly’la tanışana kadar!!! :-D :lol:
çık dışarı..PERVERT!)))) :smile115:
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Tapkin: 03 Mar 2024, 15:11 defol..PERVERT!))))
:crazy: :-P
VidaFIX
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 418
Registered for: 3 years

Unread post by VidaFIX »

Eustace: 03 Mar 2024, 15:08
Dünyadaki her şeyde Novosibirsk şampiyonu. Beni itibarsızlaştıracak ilişkilerde evli değildim.
Dragonfly’la tanışana kadar!!! :-D :lol:
Katılıyorum, toplantıdan sonra geç olacak Trachtenberg şunları söyledi: - hayat çatladı ve sonunda kıç gibi oldu
Allexx
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Allexx »

Şişirilebilir bir anal dilatör satın alın. Ve yavaşça uzatabilirsiniz. Çok yardımcı oluyor. Benim için bu şekilde geliştirildi.
These users thanked the author Allexx for the post (total 2):
Venüs, Gami
Zohai
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Zohai »

These users thanked the author Zohai for the post:
Gami
Alex020362
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 214
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: aseksüel

Unread post by Alex020362 »

Venüs: 13 Mar 2023, 13:39 Yalnızca fanteziler ve hayalperestler
Kesinlikle öyle. Ayrıca tanımı da açıklığa kavuşturmak istiyorum: ÇOCUK fantezileri.

4 dakika 43 saniye sonra gönderilir:
eleştirmek ve nefes nefese kalmak, inlemek aptalca, ne tür sapıklar var
Tüm bu "doğru insanların" nasıl olması beni hep şaşırttı ” (kim ooh ve ahh, "temelden öfkeliler") bu kadar spesifik forumlara mı giriyor?... Bana öyle geliyor ki onlar sadece ikiyüzlüler. Ve eğer tüm iskeletleri dolaplarından çıkarırsanız, o zaman biz ("bu forumun sıradan ölümlüleri") bayılırız! *x) Yine de...Belki de buraya sadece gezi için gelmişlerdir? "Bu sapıklar"ı izleyip okuyun. En dizginsiz "sapıkların" çoğunu tek bir yerde başka nerede görecekler? Woland’ın balosunda olduğu gibi.
Last edited by Alex020362 on 07 Aug 2024, 00:09, edited 1 time in total.
Stas99rus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294

Unread post by Stas99rus »

Venüs: 13 Mar 2023, 09:39 Sevgilimizle açık açık konuştuk ve bana strapon denemek istediğini ima etti. Onun fantezisini gerçekleştireceğime söz verdim ama bir sorun var, hangi kayışı seçeceğimi bilmiyorum? Kendini seçmek istemedi. Bana tamamen güvendiğini söyledi. Kafam karıştı, ya yanlış olanı seçersem?
Şimdi yazacağım ama hoşuna gitmeyecek ve parayı boşa harcadığım ortaya çıkacak. Onu yapay penisimle bağlamak istedim ama boyutunun çok büyük olmasından ve kıçına zarar verebileceğimden korkuyorum. Ve hijyenik değil. Bence belki de bir fiş takmalı, kendisine uymasına izin vermeli ve eğer hoşuna giderse kayışa geçmeli. Başka bir kırbaç sipariş etmek istiyorum ama hangisi olduğunu bilmiyorum. Onu kırbaçlamaya başlamak istiyorum ve ona zarar verecek ama zarar vermeyecek bir taneye ihtiyacım var. Ve kelepçeler. Ona şaplak attığımda elleriyle bana müdahale etmemesini istiyorum. Muhtemelen hareket edememesi için bacaklarınıza da bir şey koymanız gerekir. Ve çığlık atmanızı önlemek için ağzınıza bir tıkaç. Onu var gücümle dövmek istiyorum. Hala onun toplarına basmak istiyorum. Bunun tehlikeli olmadığını mı düşünüyorsun? Onları sıkmam hoşuna gidiyor.
Ne önerirsiniz?
Oral seks sırasında zaten parmağımı onun kıçına soktum. Hoşuna gitti. Ancak strapon parmak değildir.
Konunun kafası meşgul, tam bir piç, ibne fantezileri olan erken bir moron tarafından yaratıldığı hemen anlaşılıyor.
Böyle ibneleri öldürmek yeterli değil.
Alex020362
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 214
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: aseksüel

Unread post by Alex020362 »

Venüs: 21 Oct 2023, 19:12 uzun zaman önce ayrıldık ve konu şu anda beni ilgilendirmiyor
Hmm...İlk gönderiyi 13 Mart’ta yayınladınız, 2023. Ve bu yazı 21 Ekim 2023’te yazıldı... "Uzun zaman önce kaçtık". Ve sonra insanlar heyecanlandılar ve öğütlerle uykuya dalmaya başladılar! *x) :) :) :) Bana öyle geliyor ki tüm amacınız daha fazla yanıt almaktı ve insanları "karıştırın". Sanal ortağı olan sanal yazar. :bel_flag:

7 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Uzun zaman önce kaçtık ve konu şu anda beni ilgilendirmiyor. Ama belki birisinin işine yarar.
Evet... Sadece heyecanlanıyordun. Bir paket patlamış mısır aldılar ve tadını çıkarmayı sabırsızlıkla bekleyerek rahat ettiler... Ve üzerinizde bir küvet soğuk su gibi! Yazık... :üzgünüm: "...konu şu anda benimle alakalı değil" :bel_flag:

n3’ten sonra gönderilir dakika 22 saniye:
0dlb0: 03 Dec 2023, 12:11 Sadizm kokuyor
KABLO :cat1: gibi kokuyor
Tavşan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Tavşan »

Venüs: 13 Mar 2023, 09:39 Sevgilimizle açık açık konuştuk ve bana strapon denemek istediğini ima etti. Onun fantezisini gerçekleştireceğime söz verdim ama bir sorun var, hangi kayışı seçeceğimi bilmiyorum? Kendini seçmek istemedi. Bana tamamen güvendiğini söyledi. Kafam karıştı, ya yanlış olanı seçersem?
Şimdi yazacağım ama hoşuna gitmeyecek ve parayı boşa harcadığım ortaya çıkacak. Onu yapay penisimle bağlamak istedim ama boyutunun çok büyük olmasından ve kıçına zarar verebileceğimden korkuyorum. Ve hijyenik değil. Bence belki de bir fiş takmalı, kendisine uymasına izin vermeli ve eğer hoşuna giderse kayışa geçmeli. Başka bir kırbaç sipariş etmek istiyorum ama hangisi olduğunu bilmiyorum. Onu kırbaçlamaya başlamak istiyorum ve ona zarar verecek ama zarar vermeyecek bir taneye ihtiyacım var. Ve kelepçeler. Ona şaplak attığımda elleriyle bana müdahale etmemesini istiyorum. Muhtemelen hareket edememesi için bacaklarınıza da bir şey koymanız gerekir. Ve çığlık atmanızı önlemek için ağzınıza bir tıkaç. Onu var gücümle dövmek istiyorum. Hala onun toplarına basmak istiyorum. Bunun tehlikeli olmadığını mı düşünüyorsun? Onları sıkmam hoşuna gidiyor.
Ne önerirsiniz?
Oral seks sırasında zaten parmağımı onun kıçına soktum. Hoşuna gitti. Ancak kayış bir parmak değildir.
Askı ile hemen başlamam.
Eğer kocanız seks sırasında anal uyarımdan hoşlanıyorsa, tıkaç veya top gibi "zararsız" oyuncaklarla başlayın. Bu süreçte ikiniz de hangi boyutun en iyi olduğunu anlayacaksınız.
Askıya gelince, birkaç gün öncesinden erkeğinizi cinsel gerilim altında tutmanızı ve boşalmasına izin vermemenizi tavsiye ederim. İdeal olarak, cinsel ilişkiden önce ona kendisiyle yalnız kalması için zaman tanıyın ve onu becereceğiniz oyuncağa alışmasını sağlayın.
Ve sonra Doğa Ana size ne yapmanız gerektiğini kendisi söyleyecektir))
These users thanked the author Tavşan for the post:
Venüs
adam 36
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 1 year

Unread post by adam 36 »

Ailenizde karşılıklı anlayış var. Aferin) asıl mesele buna fazla kapılmamak... bazen bu mümkündür))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Bdsm”