kocası için strapon
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kocasına strapon
Eşim ve ben neredeyse her şeyi onaylıyor ve kabul ediyoruz)
7 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
Alex93, Merhaba! Tekliflerimle ilgilenmiyorsun, yoksa cevap vermiyorsun(
7 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
Alex93, Merhaba! Tekliflerimle ilgilenmiyorsun, yoksa cevap vermiyorsun(
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 166
- Registered for: 1 year 7 months
Askılı elbette bir parmak değildir, ama neden hemen Büyük Beden’i içine sokmak istediniz? gözleri dışarı fırlasın diye) Spor salonunda ağırlık kaldırmaya benzer, beyin onaylamaz. Evet, kaslar da. Küçük başlayın. Her seks dükkanı oyuncaklarla, anal penetrasyonlarla ve benzerleriyle doludur)
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
Eşim ve ben strapon antrenmanı yapıyoruz. Beni becermekten gerçekten hoşlanıyor. Anal orgazm kesinlikle çılgınca. Her şey titriyor ve bu onu daha da heyecanlandırıyor. Önemli olan doğru pozisyonu seçmek ve yağlayıcı kullanmaktır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 1 year 6 months
14*3 ile başladık, asıl önemli olan ilk önce popoyu geliştirmek ve daha fazla kayganlaştırıcı elde etmektir)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 356
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
Bu aşktır!!!!
Benim için geriye kalan tek şey ağırlığı olan bir ip koymak. acı çekmemek için boynuma doladım ve suya ittim. Bunun testislere tekme atılması gerekiyorStrecoza: ↑13 Mar 2023, 09:39 Onu kırbaçlamaya başlamak istiyorum ve ona zarar verecek ama zarar vermeyecek bir taneye ihtiyacım var. Ve kelepçeler. Ona şaplak attığımda elleriyle bana müdahale etmemesini istiyorum. Muhtemelen hareket edememesi için bacaklarınıza da bir şey koymanız gerekir. Ve çığlık atmanızı önlemek için ağzınıza bir tıkaç. Onu var gücümle dövmek istiyorum. Hala onun toplarına basmak istiyorum. Bunun tehlikeli olmadığını mı düşünüyorsun? Onları sıkmam hoşuna gidiyor.
Ne önerirsiniz?

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 7 months
Deneylerinizden sonra, Eğer lastik bant hiç düşmezse birkaç yıl onun yanında olmayacağız!))))
tabii ki ben de kaçardım!)))Strecoza: ↑21 Oct 2023, 19:12Tavsiyeniz için teşekkürler, ancak uzun zaman önce ayrıldık ve konunun konuyla alakası yok şu anda bana. Ama belki birisinin işine yarar.Ne tür bir kayış istediğinize bağlıdır; çift taraflı mı yoksa sadece kayışlı mı? Penisinin boyutunu al. 16-18 cm x 3-3,5 cm Önemli olan sert olmamasıdır. Ve yağlayıcı.
3 saat 28 dakika 3 saniye sonra gönderildi:Hayır, kayış şart. Gerekli. İkiniz de uçacaksınız. Buradaki şaka fizyolojide değil psikolojide.Strecoza: ↑15 Mar 2023, 19:17 Bu konuyla ilgili tavsiyelerde bulunan herkese teşekkürler. Strapon sorunu şimdilik açık kalıyor ama biz zaten ilk adımı attık. Ona bir fiş taktılar, arkadaşlık olsun diye bana da bir fiş taktılar ve klasik seks yaptılar. Bundan önce ona normal bir kemerle şaplak atmıştım ve testislerini normal bir saç tokasıyla bağlamıştım. O çok sevindi, ben de. Belki hiçbir şey yazmamıza gerek kalmayacak ama elimizdekiyle yetineceğiz)
Deneylerinizden sonra, Eğer lastik bant hiç düşmezse birkaç yıl onun yanında olmayacağız!))))

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 10 months
-
- En güçlü orgazm!
Benim hakkımda ne kadar kötü düşünüyorsun....bir kez daha siktir git!(((
Şu an elimizde Marinka"" .."LyuboF" ve tam bir karşılıklı anlayış...o bunu bana yapmaya cesaret edemez!)))))
*gerçi

Benim hakkımda ne kadar kötü düşünüyorsun....bir kez daha siktir git!(((
Şu an elimizde Marinka"" .."LyuboF" ve tam bir karşılıklı anlayış...o bunu bana yapmaya cesaret edemez!)))))
*gerçi

-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
*mükemmel bir atlet, Novosibirsk’in dünyadaki her konuda şampiyonu. Beni itibarsızlaştıran ilişkiler içinde evli olduğum fark edilmedi.
Vay be... Panin’i bende gördün mü?

*mükemmel bir atlet, Novosibirsk’in dünyadaki her konuda şampiyonu. Beni itibarsızlaştıran ilişkiler içinde evli olduğum fark edilmedi.

-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 418
- Registered for: 3 years
Katılıyorum, toplantıdan sonra geç olacak Trachtenberg şunları söyledi: - hayat çatladı ve sonunda kıç gibi oldu
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 5 months
Şişirilebilir bir anal dilatör satın alın. Ve yavaşça uzatabilirsiniz. Çok yardımcı oluyor. Benim için bu şekilde geliştirildi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 3 years 5 months
Alex93: ↑10 Jan 2024, 09:13 Меня жена регулярно трах…!
https://i.postimg.cc/B6zN1xpT/8810c1e9-7166-4db4-a329-850e9a853a02.jpg
https://i.postimg.cc/XJqQJ2fN/b0f7b867-d8e4-4544-9f48-f0da3374baf1.jpg
а продолжение есть?))Alex93: ↑10 Jan 2024, 09:13 Меня жена регулярно трах…!
https://i.postimg.cc/B6zN1xpT/8810c1e9-7166-4db4-a329-850e9a853a02.jpg
https://i.postimg.cc/XJqQJ2fN/b0f7b867-d8e4-4544-9f48-f0da3374baf1.jpg
-
- Penetrasyon
- Total posts: 214
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: aseksüel
4 dakika 43 saniye sonra gönderilir:
Yine de...Belki de buraya sadece gezi için gelmişlerdir? "Bu sapıklar"ı izleyip okuyun. En dizginsiz "sapıkların" çoğunu tek bir yerde başka nerede görecekler? Woland’ın balosunda olduğu gibi.
Kesinlikle öyle. Ayrıca tanımı da açıklığa kavuşturmak istiyorum: ÇOCUK fantezileri.
4 dakika 43 saniye sonra gönderilir:
Tüm bu "doğru insanların" nasıl olması beni hep şaşırttı ” (kim ooh ve ahh, "temelden öfkeliler") bu kadar spesifik forumlara mı giriyor?... Bana öyle geliyor ki onlar sadece ikiyüzlüler. Ve eğer tüm iskeletleri dolaplarından çıkarırsanız, o zaman biz ("bu forumun sıradan ölümlüleri") bayılırız!eleştirmek ve nefes nefese kalmak, inlemek aptalca, ne tür sapıklar var

Last edited by Alex020362 on 07 Aug 2024, 00:09, edited 1 time in total.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
Böyle ibneleri öldürmek yeterli değil.
Konunun kafası meşgul, tam bir piç, ibne fantezileri olan erken bir moron tarafından yaratıldığı hemen anlaşılıyor.Venüs: ↑13 Mar 2023, 09:39 Sevgilimizle açık açık konuştuk ve bana strapon denemek istediğini ima etti. Onun fantezisini gerçekleştireceğime söz verdim ama bir sorun var, hangi kayışı seçeceğimi bilmiyorum? Kendini seçmek istemedi. Bana tamamen güvendiğini söyledi. Kafam karıştı, ya yanlış olanı seçersem?
Şimdi yazacağım ama hoşuna gitmeyecek ve parayı boşa harcadığım ortaya çıkacak. Onu yapay penisimle bağlamak istedim ama boyutunun çok büyük olmasından ve kıçına zarar verebileceğimden korkuyorum. Ve hijyenik değil. Bence belki de bir fiş takmalı, kendisine uymasına izin vermeli ve eğer hoşuna giderse kayışa geçmeli. Başka bir kırbaç sipariş etmek istiyorum ama hangisi olduğunu bilmiyorum. Onu kırbaçlamaya başlamak istiyorum ve ona zarar verecek ama zarar vermeyecek bir taneye ihtiyacım var. Ve kelepçeler. Ona şaplak attığımda elleriyle bana müdahale etmemesini istiyorum. Muhtemelen hareket edememesi için bacaklarınıza da bir şey koymanız gerekir. Ve çığlık atmanızı önlemek için ağzınıza bir tıkaç. Onu var gücümle dövmek istiyorum. Hala onun toplarına basmak istiyorum. Bunun tehlikeli olmadığını mı düşünüyorsun? Onları sıkmam hoşuna gidiyor.
Ne önerirsiniz?
Oral seks sırasında zaten parmağımı onun kıçına soktum. Hoşuna gitti. Ancak strapon parmak değildir.
Böyle ibneleri öldürmek yeterli değil.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 214
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: aseksüel
Bana öyle geliyor ki tüm amacınız daha fazla yanıt almaktı ve insanları "karıştırın". Sanal ortağı olan sanal yazar. 
7 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
n3’ten sonra gönderilir dakika 22 saniye:
gibi kokuyor
Hmm...İlk gönderiyi 13 Mart’ta yayınladınız, 2023. Ve bu yazı 21 Ekim 2023’te yazıldı... "Uzun zaman önce kaçtık". Ve sonra insanlar heyecanlandılar ve öğütlerle uykuya dalmaya başladılar!

7 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Evet... Sadece heyecanlanıyordun. Bir paket patlamış mısır aldılar ve tadını çıkarmayı sabırsızlıkla bekleyerek rahat ettiler... Ve üzerinizde bir küvet soğuk su gibi! Yazık... :üzgünüm: "...konu şu anda benimle alakalı değil"Uzun zaman önce kaçtık ve konu şu anda beni ilgilendirmiyor. Ama belki birisinin işine yarar.

n3’ten sonra gönderilir dakika 22 saniye:
KABLO

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 2 years 6 months
Eğer kocanız seks sırasında anal uyarımdan hoşlanıyorsa, tıkaç veya top gibi "zararsız" oyuncaklarla başlayın. Bu süreçte ikiniz de hangi boyutun en iyi olduğunu anlayacaksınız.
Askıya gelince, birkaç gün öncesinden erkeğinizi cinsel gerilim altında tutmanızı ve boşalmasına izin vermemenizi tavsiye ederim. İdeal olarak, cinsel ilişkiden önce ona kendisiyle yalnız kalması için zaman tanıyın ve onu becereceğiniz oyuncağa alışmasını sağlayın.
Ve sonra Doğa Ana size ne yapmanız gerektiğini kendisi söyleyecektir))
Askı ile hemen başlamam.Venüs: ↑13 Mar 2023, 09:39 Sevgilimizle açık açık konuştuk ve bana strapon denemek istediğini ima etti. Onun fantezisini gerçekleştireceğime söz verdim ama bir sorun var, hangi kayışı seçeceğimi bilmiyorum? Kendini seçmek istemedi. Bana tamamen güvendiğini söyledi. Kafam karıştı, ya yanlış olanı seçersem?
Şimdi yazacağım ama hoşuna gitmeyecek ve parayı boşa harcadığım ortaya çıkacak. Onu yapay penisimle bağlamak istedim ama boyutunun çok büyük olmasından ve kıçına zarar verebileceğimden korkuyorum. Ve hijyenik değil. Bence belki de bir fiş takmalı, kendisine uymasına izin vermeli ve eğer hoşuna giderse kayışa geçmeli. Başka bir kırbaç sipariş etmek istiyorum ama hangisi olduğunu bilmiyorum. Onu kırbaçlamaya başlamak istiyorum ve ona zarar verecek ama zarar vermeyecek bir taneye ihtiyacım var. Ve kelepçeler. Ona şaplak attığımda elleriyle bana müdahale etmemesini istiyorum. Muhtemelen hareket edememesi için bacaklarınıza da bir şey koymanız gerekir. Ve çığlık atmanızı önlemek için ağzınıza bir tıkaç. Onu var gücümle dövmek istiyorum. Hala onun toplarına basmak istiyorum. Bunun tehlikeli olmadığını mı düşünüyorsun? Onları sıkmam hoşuna gidiyor.
Ne önerirsiniz?
Oral seks sırasında zaten parmağımı onun kıçına soktum. Hoşuna gitti. Ancak kayış bir parmak değildir.
Eğer kocanız seks sırasında anal uyarımdan hoşlanıyorsa, tıkaç veya top gibi "zararsız" oyuncaklarla başlayın. Bu süreçte ikiniz de hangi boyutun en iyi olduğunu anlayacaksınız.
Askıya gelince, birkaç gün öncesinden erkeğinizi cinsel gerilim altında tutmanızı ve boşalmasına izin vermemenizi tavsiye ederim. İdeal olarak, cinsel ilişkiden önce ona kendisiyle yalnız kalması için zaman tanıyın ve onu becereceğiniz oyuncağa alışmasını sağlayın.
Ve sonra Doğa Ana size ne yapmanız gerektiğini kendisi söyleyecektir))
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 1 year
Ailenizde karşılıklı anlayış var. Aferin) asıl mesele buna fazla kapılmamak... bazen bu mümkündür))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 366 Views
-
Last post by Bulmaca 2
-
- 33 Replies