Çocuk oyunları

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Автор темы
Kucka, Myay
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Çocuk oyunları

Unread post by Kucka, Myay »

Çocukluğunuzda cinsel imalar içeren hangi oyunlar vardı!? Sizinle birlikte katılabilmemiz için bize ayrıntılı olarak bilgi verin! :read:

Çocukluğum o eski çağlarda geçti, bunu söylemek çok yazık! Küçük bir köyde yaşadım Küçük yaşlardan itibaren bağımsızdım - sonra her şeye izin verildi, yetişkin gözetimi olmadan oynadık. Samimi bir arkadaşım vardı. Tüm hikayelerim onunla oldu
Ve çoğumuz gibi, cinsellik içeren ilk oyunumuzun alt metni elbette Doktor’du!
şehirden kuzen 11-12 yaşlarında, biz o zamanlar sadece 0,5 yaşındaydık Ve elbette o bir doktordu - ve. muayeneden geçtik: kulaklarımızı, ellerimizi kontrol etti, kaşıkla dilime bastırdım, ağzıma baktım, kalbimizi dinledim, göğüslerimi ve karnımı yokladı...
Ve külotumuzu çıkardık ve maskeli amımıza ve taşaklarımıza dokundu!
Bizim için o zamanlar sadece bir oyundu ama o çok daha yaşlıydı ve zaten başka ilgi alanları vardı
Biz köyün çocukları hayvanları izliyorduk. Bazen bir vaka vardı, nasıl olduğunu gördük. domuzun biri domuzu rahatsız etti Üzerine atladı ve at gibi sürdü Ve o anda domuzun ağzından köpük damlıyordu nedense Ve domuz ciyaklıyordu, acı çektiği belliydi Ve onları dağıtmaya çalıştık farklı yönler Ve domuz domuzun üzerinden atladığında arkasından beyaz bir sıvı aktı bir şey (büyük çocuklar buna molofya değil diyorlardı!) / Bir keresinde böyle bir dalın üzerinde binen köpeği de dağıtmaya çalıştığımızda anlaşılmaz bir şey oldu . Köpek köpeğin üzerinden atladı ama... Poposundan bir şey çıktı. Köpeklerin ikisi de acı içinde uludu. Ve böylece Sanka bizi de aynı şekilde oynamaya davet etti ve biz yerde çıplaktık, bir KÖPEK gibi zıplıyorduk, kapsülümüzü arkadaşımızın kıçına bastırıyorduk ama onu deliğe sokmayı ve bizim gibi hareketler yapmayı düşünmüyorduk. köpeğin üstünde köpek gördüm! Ve
kıçını dürttüler!!!
Ve hatta Sanya’nın kapsülünü bir YAVRU KÖPEK gibi, bir KÖPEK gibi emdim...! O zaman 6 yaşındaydık
Ve 7 yaşındayken nehirde 6-11 yaş arası erkek çocuklar amlarını gösterdiler, kendilerini ölçtüler ve hatta kimin daha fazla sidiğini çıkarabileceği konusunda yarışmalar bile yaptılar. ..
Ve yaklaşık 15 yaşlarında bir adam yanımıza geldi, zaten büyük ve kıllı olanını gösterdi, onu ezdi ve doğrulmaya ve kafasını kırmaya başladı. Adam bize bunun ne anlama geldiğini anlattı. Kıçını tokalamak ve mastürbasyon yapmak! Önümüzde sarsıldı ve aniden kıvranmaya, inlemeye başladı ve penisinden üzerimize bir şey sıçradı! Adam BUNUN MOLOFİ OLDUĞUNU açıkladı!
Böylece bunun sadece hayvanlarda olmadığını öğrendik!
Bu günden sonra, benim de sütüm olduğunu umarak sık sık külotuma uzanıp amımla oynamaya başladım....
Ayrıca bir savaş oyunu oynadık. komutan, 13 yaz Genka, görev hamama gitmek ve orada neler olduğunu öğrenmek! O zamanlar 8-9 yaşlarındaydık ve çitin üzerinden tırmanıp hamamın pencerelerine doğru sürünüyorduk. Cumartesi - erkekler günüydü hamamda ve hangi erkeğin bacaklarının arasında bir şeyin asılı olduğunu ve hangi yumurtanın olduğunu tartışıyorduk. takılıyorduk! Ve amlarıyla oynuyorlardı!
Başka bir sefer, Perşembe günü, kadınlar gününde hamamda keşif için gönderildiler, ama o sefer şanssızdık, kendimizi yaktık ve ısırgan otu çalılıklarının arasından kaçmak zorunda kaldık. br/> Ve 13-14 yıl önce Sanko ve benim yeni bir hobimiz var: birlikte mastürbasyon yapmak! O zamanlar onun beni asmasını önerecek cesaretim olmaması çok yazık, ben de onu asacaktım...
Hangi oyunları oynadın!?
[
Justanothermistress
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 225
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Çocuk oyunları

Unread post by Justanothermistress »

Oyun yoktu, doğrudan seks vardı. İlkokuldayken bir sınıf arkadaşım beni emdi ve ben de ona oral seks yaptım. Yaz tatillerinde.
These users thanked the author Justanothermistress for the post (total 4):
Fargal94, Esnek, Aslan 123540, Pol66
İsimsiz9
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by İsimsiz9 »

Bir arkadaşım kıçıma yağ sürdü ve oraya bir kalem soktu. Üzerime yattı ve kendini ovuşturdu. Genç ve aptaldılar. :ireful1:
Çocukluğunuzda cinsel imalar içeren hangi oyunlarınız vardı!? Sizinle birlikte katılabilmemiz için bize ayrıntılı olarak bilgi verin! :read:

Çocukluğum o eski çağlarda geçti, bunu söylemek çok yazık! Küçük bir köyde yaşadım Küçük yaşlardan itibaren bağımsızdım - sonra her şeye izin verildi, yetişkin gözetimi olmadan oynadık. Samimi bir arkadaşım vardı. Tüm hikayelerim onunla oldu
Ve çoğumuz gibi, cinsellik içeren ilk oyunumuzun alt metni elbette Doktor’du!
şehirden kuzen 11-12 yaşlarında, biz o zamanlar sadece 0,5 yaşındaydık Ve elbette o bir doktordu - ve. muayeneden geçtik: kulaklarımızı, ellerimizi kontrol etti, kaşıkla dilime bastırdım, ağzıma baktım, kalbimizi dinledim, göğüslerimi ve karnımı yokladı...
Ve külotumuzu çıkardık ve maskeli amımıza ve taşaklarımıza dokundu!
Bizim için o zamanlar sadece bir oyundu ama o çok daha yaşlıydı ve zaten başka ilgi alanları vardı
Biz köyün çocukları hayvanları izliyorduk. Bazen bir vaka vardı, nasıl olduğunu gördük. domuzun biri domuzu rahatsız etti Üzerine atladı ve at gibi sürdü Ve o anda domuzun ağzından köpük damlıyordu nedense Ve domuz ciyaklıyordu, acı çektiği belliydi Ve onları dağıtmaya çalıştık farklı yönler Ve domuz domuzun üzerinden atladığında arkasından beyaz bir sıvı aktı bir şey (büyük çocuklar buna molofya değil diyorlardı!) / Bir keresinde böyle bir dalın üzerinde binen köpeği de dağıtmaya çalıştığımızda anlaşılmaz bir şey oldu . Köpek köpeğin üzerinden atladı ama... Poposundan bir şey çıktı. Köpeklerin ikisi de acı içinde uludu. Ve böylece Sanka bizi de aynı şekilde oynamaya davet etti ve biz yerde çıplaktık, bir KÖPEK gibi zıplıyorduk, kapsülümüzü arkadaşımızın kıçına bastırıyorduk ama onu deliğe sokmayı ve bizim gibi hareketler yapmayı düşünmüyorduk. köpeğin üstünde köpek gördüm! Ve
kıçını dürttüler!!!
Ve hatta Sanya’nın kapsülünü bir YAVRU KÖPEK gibi, bir KÖPEK gibi emdim...! O zaman 6 yaşındaydık
Ve 7 yaşındayken nehirde 6-11 yaş arası erkek çocuklar amlarını gösterdiler, kendilerini ölçtüler ve hatta kimin daha fazla sidiğini çıkarabileceği konusunda yarışmalar bile yaptılar. ..
Ve yaklaşık 15 yaşlarında bir adam yanımıza geldi, zaten büyük ve kıllı olanını gösterdi, onu ezdi ve doğrulmaya ve kafasını kırmaya başladı. Adam bize bunun ne anlama geldiğini anlattı. Kıçını tokalamak ve mastürbasyon yapmak! Önümüzde sarsıldı ve aniden kıvranmaya, inlemeye başladı ve penisinden üzerimize bir şey sıçradı! Adam BUNUN MOLOFİ OLDUĞUNU açıkladı!
Böylece bunun sadece hayvanlarda olmadığını öğrendik!
Bu günden sonra, benim de sütüm olduğunu umarak sık sık külotuma uzanıp amımla oynamaya başladım....
Ayrıca bir savaş oyunu oynadık. komutan, 13 yaz Genka, görev hamama gitmek ve orada neler olduğunu öğrenmek! O zamanlar 8-9 yaşlarındaydık ve çitin üzerinden tırmanıp hamamın pencerelerine doğru sürünüyorduk. Cumartesi - erkekler günüydü hamamda ve hangi erkeğin bacaklarının arasında bir şeyin asılı olduğunu ve hangi yumurtanın olduğunu tartışıyorduk. takılıyorduk! Ve amlarıyla oynuyorlardı!
Başka bir sefer, Perşembe günü, kadınlar gününde hamamda keşif için gönderildiler, ama o sefer şanssızdık, kendimizi yaktık ve ısırgan otu çalılıklarının arasından kaçmak zorunda kaldık. br/> Ve 13-14 yıl önce Sanko ve benim yeni bir hobimiz var: birlikte mastürbasyon yapmak! O zamanlar onun benimle mastürbasyon yapmasını önerecek cesaretim olmaması çok yazık, ben de onu mastürbasyon yapacağım...
Hangi oyunları oynadın!?
[ n
These users thanked the author İsimsiz9 for the post:
Pol66
FEDOT FF
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by FEDOT FF »

Elbette oynadık ve her zamanki gibi kızlar daha kurnaz çıktı ve böyle bir oyunun sonucunda sen çıplak kaldın
These users thanked the author FEDOT FF for the post:
Aslan 123540
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years

Unread post by Alex yapardı »

Yaz tatillerinde köydeki anneannemin yanında hastaneye giderken aynı yaştaki bir kızla oynadım. Adı Lyuba’ydı ve o da başka bir şehirden tatile gelmişti. 5-6. Sınıftaydı. Sırayla bir doktoru ve bir hastayı taklit ettiler, muayeneler yaptılar ve manipülasyonlar yaptılar. Oyunların zirvesi, iğnelerin ihtiyatlı bir şekilde çıkarılmasına rağmen bir doktor tarafından bir akrabaya verilen GERÇEK bir şırıngaydı. Genellikle saman depoladığımız ahırın tavan arasında tenha köşeler bulduk. Muayene sırasında "hastayı" soyup tedavi ettiler, hap yazdılar, enjeksiyon yaptılar ve ameliyatlar yaptılar. Ancak o zamanlar bu oyunlarda cinsiyetçilik yoktu. Biraz daha büyük yaşta Lyuba’yı tekrar oynamaya davet ettiğinde, çoktan kızardı ve kabul etmedi. Ama kızın oluşmaya başlayan vücuduna bakmak istedim ve göğüslerinin çıkıntılı çıkıntıları beni etkiledi. Doğru, nehirde yüzerken tüm bunlar ıslak iç çamaşırlarının arasından oldukça görülüyordu.
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 3):
abartı, Pol66, hayalet
abartı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 307
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by abartı »

:shamp: eğlenceliydi, erkek kardeşim, kız kardeşlerim ve kız arkadaşlarımla farklı oyunlar oynadık.. yetişkinler gibi tekrarlamaya çalışıyorduk, hepsi bu)))) güzel zamanlar vardı))
These users thanked the author abartı for the post (total 3):
Pol66, sevgi dolu, Fargal94
Kayfolov
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Kayfolov »

Anaokulunda, geceyi geçirdiğimiz beş günlük süre boyunca, ailesiyle birlikte tek odalı bir dairede yaşayan bir kız, grubumuza nasıl "sikişileceğini" öğretti. Bunu annem ve babamdan gördüm ve duydum. İlk başta oğlanlara ve kızlara birbirlerinin amlarını öpmelerini emretti. Sonra oğlanlar kızların üzerine uzanıp sallandılar, biz hâlâ nüfuzun farkında değildik. Bu yetmişli yılların sonlarındaydı.
These users thanked the author Kayfolov for the post (total 3):
Fargal94, Sexdemon2010, slavik.meshalkin
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Mart »

Kayfolov: 09 Jan 2024, 22:12 grubumuza "sikmeyi" öğretti
Benzer şekilde. Yaklaşık beş yaşında olan bizler, kendisinden birkaç yaş büyük bir çocuk tarafından ayrıntılı olarak tanıştırıldık. Aynı zamanda anladığım kadarıyla. "Uygulamalı gösteride" her şeyi öğrenmek için iyi bir fırsat vardı. Ya ebeveynleri onu hiç saklamamıştı ya da sadece her şeyi detaylı olarak gözlemleme fırsatı bulmuştu.
Sexdemon2010
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Sexdemon2010 »

Eh, 5-5 yaşlarında, oyunların teması muhtemelen herkes için aynıdır.
Ve burada üç kişilik bir grubumuz vardı. Ben, arkadaşım ve onun evindeki kız.
Zaten 10-11 yaşlarındaydık ama sık sık "oynuyorduk", bu yüzden karşılıklı olarak birbirimize dokunup ders çalışmamız gerekiyordu... :oops:
Ve arkadaşım özellikle kışın kasık bölgesine küçük bir buz saçağı sürmelerine ve hatta ucuyla yarık dudaklarını ayırmalarına bayıldı :)
These users thanked the author Sexdemon2010 for the post:
abartı
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 425
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by slavik.meshalkin »

Sexdemon2010: 10 Jan 2024, 11:40 Eh, 5-5 yaşlarında, oyunların teması muhtemelen herkes için aynıdır.
Ve burada üç kişilik bir grubumuz vardı. Ben, arkadaşım ve onun evindeki kız.
Zaten 10-11 yaşlarındaydık ama sık sık "oynuyorduk", bu yüzden karşılıklı olarak birbirimize dokunup ders çalışmamız gerekiyordu... :oops:
Ve arkadaşım özellikle kışın kasık bölgesine küçük bir buz saçağı sürmelerine ve hatta süngerin ucuyla yarığını yaymalarına bayıldı :)
Arkadaşım ve benim farklı türde bir kız arkadaşımız vardı ama o bize nüfuz etmeden daha fazla dokunmamıza izin verdi 😐
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”