En hızlı seks
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 214
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Re: En hızlı seks
Uçuş görevlisinin bulunduğu uçakta çok hızlı olması gerekiyordu, teknisyenin muayeneye girmesinden korkuyordu, uçak AN-24
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 4):
- Venüs, sapık, Ramigo, kahverengi
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Ah, böyle pek çok örnek var, sanırım bu herkesin ve aile bağlarıyla birbirine bağlı olan herkesin başına geliyor. Bu nedenle örnek vermek bile zordur. Bu tür pek çok vaka var.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
- Registered for: 1 year 6 months
En hızlı seks! Kızın annesi pencereden dışarı çığlık attığında NATASHA EVİ
- These users thanked the author viktor.petrovich for the post (total 3):
- Venüs, Firavun faresi, Ramigo
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Registered for: 2 years 2 months
onlar soyunurken, öpüşürken, okşarken o boşalmayı başardı

- These users thanked the author aryamari for the post (total 11):
- Sibiryak89, Eustace, Venüs, Bekçi, Üstü kendinize saklayın, Nick1979, Geniş, Denchik42, Ramigo, Yağdaki hamsi!!!, kahverengi
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Bu daha ziyade aşırı heyecandı
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 4):
- aryamari, Venüs, Nick1979, Geniş
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 1 year 5 months
İlk sefer dışında, en hızlı ve "etkili" olanı birinin bizi fark ettiği bir paketti.
Bir gün parkın terk edilmiş bir köşkünde, deri bir ceketin üzerinde bir kaidenin üzerine oturduk. "Köpek stili" ve neredeyse hiç ön sevişme yok.
Takmıştım ve açgözlülükle sikişmeye başlamıştım ki, tahtayla kapatılmış kapının aralığından bir adamın ve yaklaşık 15 yaşlarında bir kız çocuğunun gözetlediğini gördüm. biz.
Kıza çektiğim saçından dokunuyordum, böylece o da başını kaldırdı ve o da bunu fark etti.
Genel olarak - 5-7 saniye daha öfkeli çekiçleme ve ikimiz de geldik böylece gözlerimiz biraz karardı. Ve iyileştiklerinde çift artık kapının dışında değildi))))
Bir gün parkın terk edilmiş bir köşkünde, deri bir ceketin üzerinde bir kaidenin üzerine oturduk. "Köpek stili" ve neredeyse hiç ön sevişme yok.
Takmıştım ve açgözlülükle sikişmeye başlamıştım ki, tahtayla kapatılmış kapının aralığından bir adamın ve yaklaşık 15 yaşlarında bir kız çocuğunun gözetlediğini gördüm. biz.
Kıza çektiğim saçından dokunuyordum, böylece o da başını kaldırdı ve o da bunu fark etti.
Genel olarak - 5-7 saniye daha öfkeli çekiçleme ve ikimiz de geldik böylece gözlerimiz biraz karardı. Ve iyileştiklerinde çift artık kapının dışında değildi))))
- These users thanked the author Sexdemon2010 for the post (total 3):
- Venüs, sapık, Fargal94
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
))) Bu tür anılar sizi heyecanlandırıyor mu?Sexdemon2010: ↑09 Jan 2024, 08:30 İlk seferin dışında, en hızlı ve "etkili" olanı birinin bizi fark ettiği bir sürüydü.
Bir gün parkın terk edilmiş bir köşkünde, bir kaidenin üzerine oturduk. neredeyse hiç ön sevişmesi olmayan "Köpek tarzı" bir deri ceket.
Tam takmıştım ve açgözlülükle sikişmeye başlamıştım ki, tahtalarla kapatılmış kapının aralığından bir adamın ve bir kızla birlikte olduğunu gördüm. yaklaşık 15 yaşında bizi gözetliyordu.
Ben başını kaldırmak için saçımdan biraz çektiğim bir kızım ve o da bunu yaptı.
Genel olarak - 5-7 saniye daha öfkeli çekiçlemeler ve ikimiz de öyle geldik ki gözlerimiz biraz karardı. Ve iyileştiklerinde çift artık kapının dışında değildi))))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Elbette :) Yapabileceğiniz anlar var’ bilerek tekrarlamayın, aynı zamanda anılar oldukça heyecan verici

- These users thanked the author Sexdemon2010 for the post (total 3):
- Venüs, Fargal94, Mart
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
kız arkadaşımın bekaretini aldığımda, çünkü... elastik bant yoktu, zar zor çıkardım... bir süre sonra tekrarladılar ama acele etmeden
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
n ) )) Ahah Sex geldi ama sen evde değildin. Geri döndüğünde onu özledin. O çoktan gitti))) beklemekten yoruldum
-
- Orgazm!
- Total posts: 704
- Registered for: 1 year 9 months
Umarım en azından çay ve kurabiye içmiş ve bir şişe havyar yemiştir
- These users thanked the author Bekçi for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
))) Ahah. Evde havyar var mı? Yoksa yanında mı getirdi?)))
-
- Orgazm!
Yanında sadece buz gibi tazeliğin kokusunu getirdi
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
))) Dondurucu tazelik - bu, her şeyin Efsane tarafından yıkandığı anlamına gelir. Ben Persil’i tercih ederim, granül halinde, 3’ü 1 arada))) Ne tür havyarınız var? Kırmızı mı, siyah mı, beyaz mı?
-
- Orgazm!
Mayıs değil, dışarıda kar fırtınası var. Siyah olan pahalıdır ve bir şekilde uymamıştır, protein olan sadece para israfıdır, ancak kırmızı olan tam olarak uygundur.
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
n Ben havyar yemiyorum. Çok fazla tuzu var. Faydadan çok zarar var. Her ne kadar lezzetli olsa da elbette ve bununla tartışamazsınız.Watchman: ↑09 Jan 2024, 10:23Mayıs değil, dışarıda kar fırtınası var. Siyah olan pahalı ve bir şekilde tutunmadı, proteinli olan sadece para israfıdır ve kırmızı olan ise tam yerinde.))) Buz gibi tazelik - bunun anlamı Mit’i yıkadı. Ben Persil’i tercih ederim, granül halinde, 3’ü 1 arada))) Ne tür havyarınız var? Kırmızı mı, siyah mı yoksa beyaz mı?Yanında sadece buz gibi tazelik kokusu getirdi
-
- Orgazm!
"Her şey zehirdir ve her şey iyidir"Strecoza: ↑09 Jan 2024, 10:30n Ben havyar yemiyorum. Çok fazla tuzu var. Faydadan çok zarar var. Her ne kadar lezzetli olsa da elbette ve buna itiraz edemezsiniz.
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Her zaman bir seçenek vardır. Peki, ya da neredeyse her zaman.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
))) Kısalığınız yeteneğin kız kardeşidir))) Ama kimin yettiği belli değil ve hangi koşullar altında) ))
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Registered for: 2 years 6 months
ani bir coşku sizi kapladı) )Sexdemon2010: ↑09 Jan 2024, 08:30 Genel olarak - 5-7 saniye daha öfkeli çekiçlemeler yaptık ve ikimiz de neredeyse gözlerimizin kararmasına neden olduk.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 7 months
Evet, aslında özellikle gençliğimde bu tür pek çok vaka vardı. Bunlardan herhangi birini ayırmak zordur. Ve şimdi bu bazen oluyor, ancak nadiren.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
- Registered for: 1 year 4 months
İlk oğlumla iddiaya girdim. Doğru, aslında seks değildi. Eğer sikini elime alırsam otuz saniyede boşalabileceğini söyledi. O zaman sadece öpüşüyorduk.
Kot pantolonunu ve şortunu çıkardı. Organı şimdiden heyecanlanmıştı. Elime alıp sıktım. Elini hareket ettirmedi ve o da leğen kemiğini hareket ettirmedi. Telefonumun kronometresine baktım ve 37. saniyede yağmur yağmaya başladı. Ödül olarak onu biraz salladım. Şimdi ortak bir şirkette buluştuğumuzda bir daha böyle bir heyecan yaşamadığını söylüyor!
Kot pantolonunu ve şortunu çıkardı. Organı şimdiden heyecanlanmıştı. Elime alıp sıktım. Elini hareket ettirmedi ve o da leğen kemiğini hareket ettirmedi. Telefonumun kronometresine baktım ve 37. saniyede yağmur yağmaya başladı. Ödül olarak onu biraz salladım. Şimdi ortak bir şirkette buluştuğumuzda bir daha böyle bir heyecan yaşamadığını söylüyor!
- These users thanked the author frida2 for the post (total 7):
- Venüs, sıfır, Sibiryak89, Geniş, Tommass, Nick1979, Sexdemon2010
-
- Total posts: 13
Strecoza, Cinsel ilişki için her zaman tenha yerler bulabilirsin . Kız arkadaşının sakıncası yoksa onu tuvalette becerebilirsin. Buradaki en önemli şey beceri ve arzudur. Ama çoğunlukla sana oral seks yapıyorum. Hızlı. Bir keresinde onu bir arabanın bagajının altına vermiştim. Bir kapakla kaplamak. Kocası yakındaydı.
22 dakika 5 saniye sonra gönderildi: Strecoza, İstediğiniz gibi.
22 dakika 5 saniye sonra gönderildi: Strecoza, İstediğiniz gibi.
- These users thanked the author sıfır for the post (total 2):
- Venüs, seksforumu_
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
Lezzetli olan her şey zararlıdır ama sağlıklı olan her şey tatsızdır, öyle mi? Havyar yerim ve kendimi kötü hissetmeme izin veririm.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 2 years
Bir zamanlar eşimle yeni çıkmaya başladığımda, annesi (müstakbel kayınvalidesi) gelmek üzereyken ve kapıyı anahtarıyla açacağından, yapmak istedim ve hemen yapmaya karar verdim. bunu biliyordu. Her şey yolunda, heyecan, gaf, vızıltı, yola çıkıyoruz. Ama vakit geçiyor, artık yaklaşıyor, bitirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Ve kafamda "orgazmı durdur" adlı bir düğme açılıyor! Ne kadar çabalasam da testislerim boşalamıyor. Sonra düşündüm ki, ne olursa olsun, o küçük bir kız değil, seni yakalayacak, görecek, peki şimdi, bir şekilde anlayacak ve işte... oldu!
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 10 months
Hızlı seksin kendisi güzel ve eşsizdir. Kural olarak, bu alışılmadık yerlerdedir. Ofiste ya da restoranda tuvalette, oral seks yaparken, tuvalette otururken. Bu genellikle evde de olur. Aynı şey bir tren kompartımanında, geceleyin bir otobüste, bir sinema arka sırada. Ziyaret ederken, tuvalette veya banyoda da çamaşır makinesinin üzerinde oturuyorsunuz. Arabadan bahsetmiyorum, bu ayrı bir seks türü - otoseks. Ama en önemlisi, kışın bir arkadaşımın evinde, geçici bir balkonda, ayakta, eteğini kaldırıp külotunu dışarı çıkararak, 20 derece donda, dış giyim olmadan hızlı seks yaptığımı hatırlıyorum, kıçını destekledim, amını ittim aletimin üzerine koydu ve ellerini tişörtümün altına koydu ve meme uçlarımı çekerek beni öptü. İkisi de bitti. Sevimli! Doğru, daha sonra bizi gördükleri ortaya çıktı ve maceralar devam etti. Ama bu başka bir konu. )))
- These users thanked the author Truwor for the post (total 3):
- Venüs, Fargal94, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
- Registered for: 1 year 11 months
Çocuklar çok küçükken kocam ve ben bunu hızlı bir şekilde yapmak ve en önemlisi boş zaman bulmak zorundaydık.
-
- Total posts: 24
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 1 year 3 months
o kocası hızlı seks yapıyordu, özellikle de muhtemelen nadir olduğundan, bu yüzden onu taktım ve hemen geldimnatalya.harita: ↑16 Mar 2024, 07:55 Çocuklar çok küçükken kocam ve ben bunu hızlı bir şekilde yapmamız ve en önemlisi de boş zaman bulmamız gerekiyordu.
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
- Registered for: 1 year 11 months
ve bu kocaya bağlıdır, ama seks neredeyse her gün oradaydık. 3 çocuk ve en büyüğü 6 yaşındaydı, bu yüzden zevki uzatmaya çalışın ve bu gerekliydi - hızlı bir şekilde. Eklemek bir şeydir, ancak boş zaman bulmak başka bir konudur.
- These users thanked the author natalya.harita for the post:
- Vik.ruba80
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 1 year 3 months
üç çocuk neredeyse bir anaokuludur! Buna aşinayımnatalya.harita: ↑16 Mar 2024, 08:35 Evet, kocaya bağlı ama neredeyse her gün seks yapıyorduk. 3 çocuk ve en büyüğü 6 yaşındaydı, bu yüzden zevki uzatmaya çalışın ve bu gerekliydi - hızlı bir şekilde. Bunu eklemek bir şeydir, ancak boş zaman bulmak başka bir konudur
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Nirvana’dayım
Tanıdıkların doğum günü, bir ziyafet, içkiler arasında konuşan erkekler.... üçü yan odada sessizce saklanır ve sırayla... ve 3-4 dakika sonra sanki sanki dışarı çıkarlar. hiçbir şey olmamıştı, sadece yanakları kızarmıştı ve bacakları titriyordu.. ... yakalanma tehlikesi tetiklendi.
Eh, ŞEYE BAĞLI ADAM.
Tanıdıkların doğum günü, bir ziyafet, içkiler arasında konuşan erkekler.... üçü yan odada sessizce saklanır ve sırayla... ve 3-4 dakika sonra sanki sanki dışarı çıkarlar. hiçbir şey olmamıştı, sadece yanakları kızarmıştı ve bacakları titriyordu.. ... yakalanma tehlikesi tetiklendi.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 1 month
Doğru mu anladım, üç adam sonraki arabada kayboldu Odaya çıktınız ve birkaç dakika sonra titreyen bacaklarla kızarmış bir şekilde ortaya çıktınız mı? Peki orada ne yapıyorlardı? Seks değil mi?.. Belki de barut çekmişlerdir?
-
- Nirvana’dayım
Hayır, bu doğru değil, 2 erkek ve bir kadın,vvm: ↑28 Apr 2024, 10:19Doğru anladım, üç adamlar yan odada saklandılar ve birkaç dakika sonra titreyen bacaklarla kızarmış halde ortaya çıktılar mı? Peki orada ne yapıyorlardı? Seks değil mi?.. Belki de barut çekmişlerdir?Bir tanıdıkların doğum günü, bir ziyafet, içki molasında konuşan adamlar... Üçü sessizce yan odada saklanıyor ve sırayla... ve 3-4 dakika sonra sanki dışarı çıkıyorlar hiçbir şey olmamıştı, sadece yanaklar kırmızıydı ve bacaklar titriyordu..... yakalanma tehlikesi onları teşvik etti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 2 years 11 months
Aslında seks değildi ama güzeldi. Bir şirket partisinde masanın altından parmaklarıyla benimle dalga geçtiler.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 830 Views
-
Last post by şeytan_x
-
- 15 Replies