En sevdiğin oral seks
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
En sevdiğin oral seks
Forumda oral seksle ilgili üç sayfa konu var ama merak ediyorum hangi oral seksten hoşlanıyorsunuz? Lütfen ortamdan başlayarak, poz vererek ve teknikle bitirerek ayrıntılı olarak açıklayın)))
Bana en sevdiğiniz oral seksten bahsedin.
Bana en sevdiğiniz oral seksten bahsedin.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 3 months
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
Re: En sevdiğiniz oral seks
Marinka, iyi günler! Evet, o zaman ne gibi düşüncelerim olduğunu bile hatırlamıyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 2 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
12 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Genel olarak bazen düşünüyorum da, neden birisi bu kadar ateşli, anlamsız bir homofobiye sahip?? Lanet olsun, bu herkesin işi. "Kim isterse, otuzbir çeker" asıl mesele başkalarını rahatsız etmemek, kötülük yapmamak vs...
Ah, ne kadar zorlu...
12 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Açık bir şekilde söylemiş.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
Pozisyon farklı olabilir, yatmak, oturmak, ayakta durmak... Çoğu kişinin anlattığı gibi her birinin kendine has tekniği var ama benim için asıl önemli olan göz teması, göz göze olmak ama gerçekten insanın aklını başından alan anlardan biri de penisten çıktıklarında ileri doğru hareket ettirin ve mastürbasyon yapmaya devam edin ve yumurtaya geçin...
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
Dudakların iyi ve sıkı kapanmasıyla derin olduğu açık. Ama benim kişisel tercihim oral sekse ek olarak prostat masajının[ /url] parmaklarınızla veya bir oyuncakla
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 4 years 5 months
En çok zevk aldığım oral seks, partnerimin penisi görünce acıkması!!!
Kızın her şeyi yavaşça yapmaya başlaması, dilini tüm penis boyunca gezdirmesi sırasında sırt üstü yatmayı seviyorum penisin uzunluğu, dilinin başıyla oynaması, taşaklarını okşamayı unutmaması, penisin tabanına hickey koymaya çalışıyormuş gibi görünmesi. Emme sırasında tükürüğüyle cömertçe kayganlaştığında!
Peki, eğer tutkunun yoğunluğu çok yüksekse, o zaman kızı sırtına koyarım, böylece başı aşağı sarkar ve onu çok derinden sikmeye başlarım bazen onu yumurtalarımı yutmaya zorluyorum)
Sonu ağızda daha iyi elbette ama göğüste de etkili)
Kızın her şeyi yavaşça yapmaya başlaması, dilini tüm penis boyunca gezdirmesi sırasında sırt üstü yatmayı seviyorum penisin uzunluğu, dilinin başıyla oynaması, taşaklarını okşamayı unutmaması, penisin tabanına hickey koymaya çalışıyormuş gibi görünmesi. Emme sırasında tükürüğüyle cömertçe kayganlaştığında!
Peki, eğer tutkunun yoğunluğu çok yüksekse, o zaman kızı sırtına koyarım, böylece başı aşağı sarkar ve onu çok derinden sikmeye başlarım bazen onu yumurtalarımı yutmaya zorluyorum)
Sonu ağızda daha iyi elbette ama göğüste de etkili)
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 2 years 4 months
Kesinlikle katılıyorum, hiç kimse nasıl ve ne yapılması kendi yatağınızda ve kiminle, bu yüzden kamplarda işçiler sikiliyor ama hayatta ne sevginiz, ne anlayışınız ne de sahip olduğunuz hiçbir şey olmayacak. Öyleyse siktirin sizi millet ve yalnız yaşam konusunda endişelenmeyin ve yaşlandığınızda sizi sikmek, yalamak, emmek vb. isteyen kimse olmayacak. Bu yüzden geçen yüzyılda yaşayanları anlayamıyorum avlu inanışlarında ve bölgedeki stereotiplerde
-
- Total posts: 10
-
- Total posts: 10
POWER_RANGER: ↑17 Apr 2023, 23:07 Onu küçük ağzıyla sertçe sikmeyi ve içi boş ağzını spermle bitirmeyi seviyorum
POWER_RANGER: ↑ küçük bir ağızla sertçe sikiş ve çukuru bitir sperm içeren ağız
Evet, anladığım bu! Tam da ihtiyacın olan şey! Ben de onu bu şekilde seviyorum. Önemli olan boynunuzu doğru konumlandırmaktır. Duygu harika. Penis derinlere ve kolayca gider. Erkek arkadaşım bana bunu yaptığında penisine boynumun derisinden dokunuyor. Boğaza boşalır. Bu duygu inanılmaz.O4arovatell: ↑31 Jul 2023, 22:53 böylece kafası aşağı sarkıyor ve ben onu ağzının derinliklerine kadar sikmeye başlıyorum, bazen onu taşaklarımı yutmaya zorluyorum) Ağızdaki sonu daha iyi elbette ama göğüste de etkili )
- These users thanked the author Şehvetli kadın for the post (total 2):
- Fargal94, Büyüleyici
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 10 months
Özel bir poz yok. Bazen sırtüstü yatmasını seversiniz, bazen 69, bazen sırtüstü yatıp ağzına vurmasını seversiniz, bazen de seversiniz - ben ayaktayım, o dizlerinin üstünde... Beğendim amının ağzında ya da dudaklarında vb. birkaç kez, periyodik olarak heyecanlı kedi kokan dudakları öpüyor. Penisimi havuç gibi ısırmak hoşuma gidiyor, hatta bazen daha sert ısırmasını bile istiyorum. Aynı zamanda, farklı şekillerde boşalmayı seviyorum, bazen ağza, bazen dudaklara, bazen de sadece yüze - nereye çarparsa (görsel olarak spermle kaplı bir yüz görmeyi seviyorum), dudaklarınla biraz ovuştur. parmaklarım yüzün üzerinde, dudakların üzerinde, aynı zamanda (dudaklara veya yüze boşalırsanız) öpün ki dilimle veya dudaklarımla onu spermimle besleyeyim.

- These users thanked the author Ahah for the post (total 2):
- Fargal94, Büyüleyici
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
Harika! İyi yapılmış bir iş için ödülüm. Ben işimi yapıyorum, o da karşılık veriyor. Onunla yavaşça başlamayı (mümkünse) ve sihrimi çalıştırdıkça büyüdüğünü hissetmeyi seviyorum. Boşalmak üzere olduğunu hissettiğimde, gerçekten konuya giriyorum ve daha çok, daha hızlı çalışıyorum. Boşalmak üzereyken hissettiğim hissi seviyorum; bu daha da zorlaşıyor ve biraz zonkluyor. Sonra patlıyor! Onun boşalmasını ağzıma püskürttüğünü hissedebiliyorum ve emmemi onun boşalmasıyla zamanlamayı öğrendim. WOW, iyi yapılmış bir “işin” ödülüdür. Sonra her damlayı yutuyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 1 year 7 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 4 months
kahretsin.... ve "beş sentimi" koymak istedim.... peki
...... kısa ve net))))).. Şimdi hizmete alacağım))))duch552: ↑08 Jan 2024, 21:49 Asıl mesele salyaya akmaktır!!!
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- duch552, Sibiryak89, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
Peki, doğal olarak ağzına boşalmak!!!
- These users thanked the author duch552 for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
damn... ve yine tartışamazsınız)))) ...
- Sibiryak89, duch552, Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 1 year 8 months
45 saniye sonra gönderildi:
24 saniye sonra gönderildi:
Eğer bir kız sırtını seviyor, sonra yana doğru deneyin, olasılıklar daha geniş
45 saniye sonra gönderildi:
İtiraz edeceğim , boğazın derinliklerine boşalmak. VeNatali_Natali:08 Jan 2024, 22:22 ah kahretsin... ve yine tartışamazsınız))))...
24 saniye sonra gönderildi:
Başlangıçta kayganlaştırıcı almak rahattır, harika hissettirirAna mesele şu salya akması!!!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
(şaka)
Tartışma, sessizce emmekNatali_Natali: ↑08 Jan 2024, 22:22damn... ve yine tartışamazsınız )))) ...Eh, ağzınıza boşalmak doğaldır!!!
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- aryamari, Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
otamam, şaka yapıyorum. .. Şimdi bitireceğim... ve sohbete devam edeceğim)))...
anlaştık... ama susamıyorum))) peki, ben bir şekilde kusurlu muyum yoksa kahretsin Mumu... )))
otamam, şaka yapıyorum. .. Şimdi bitireceğim... ve sohbete devam edeceğim)))...
Daha önce burada bir yere yazdım... Bir penisin nasıl tamamen "yutulacağını" bilmiyorum... çok güçlü bir öğürme refleksi
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 6):
- Biyel kolu, Sibiryak89, Fargal94, duch552, Tanya, Çift 33
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 4 years 1 month
Bir kadının ağzına boşalmasını ve kadının onu yutmasını sağlayan oral seksten hoşlanırım, bu gerçek bir oral seks
-
- Nirvana’dayım
Sessizce yapamazsan tematik olarak berbat olacaksın. Konu üzerinde anlaşacağızNatali_Natali: ↑08 Jan 2024, 22:31akatılıyorum... Sessiz kalamıyorum))) peki, ben bir şekilde kusurlu muyum yoksa kahretsin Mumu... )))Tartışmayın, sessizce emzirin(şaka)
opeki, ben’ şaka yapıyorum... şimdi bitireceğim.. ve sohbete devam edeceğim)))...
Daha önce burada bir yere yazdım... Bir penisin nasıl tamamen "yutulacağını" bilmiyorum... çok güçlü bir öğürme refleksi n
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
lanet olsun, çok sohbet ettiğim için beni bağışla... genellikle hayattaki gibi... "alt" çoğunlukla sessiz... yani ona bir şey sorduklarında cevap vermek gerekli....
en azından artık açıkça konuşacağım))))... şaka yapıyorum...
Yapacağım))).... ve sen bir konu seçebilirsin... "sikebilirsin @ ile pek çok konuda benimle konuşuyorsun.. .. oral seks de bir istisna değil....Sibiryak89: ↑08 Jan 2024, 22:33 Sessizce yapamazsan tematik olarak berbat olursun. Konu üzerinde anlaşacağız
lanet olsun, çok sohbet ettiğim için beni bağışla... genellikle hayattaki gibi... "alt" çoğunlukla sessiz... yani ona bir şey sorduklarında cevap vermek gerekli....
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- Sibiryak89, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
Peki, pastanın üzerindeki kiraz, böylece onu hemen yutmaz, yumurtaların üzerine düşürür ve yalar!!!
-
- Nirvana’dayım
Hiçbir şey, sohbet et ve em, ya da yukarıdan daha iyisi, o zaman ağzın özgürNatali_Natali: ↑08 Jan 2024, 22:47Yapacağım))).... ve sen bir konu seçebilirsin... "sikebilirsin @ ile pek çok konuda benimle konuşuyorsun.. .. oral seks de bir istisna değil....Sessizce yapamazsan tematik olarak berbat olacaksın. Konu üzerinde anlaşacağız
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
yukarıdan..aşağıdan...Sanırım bu konuda zaten anlaşacağız)))...Sibiryak89: ↑08 Jan 2024, 22:52 Hiçbir şey, sohbet et ve em, ya da daha iyisi yukarıdan, o zaman ağzın özgürdür![]()
- Sibiryak89, Fargal94, duch552
-
- Penetrasyon
Bu iki günlük olay, yaniNatali_Natali: ↑08 Jan 2024, 22:31 Burada bir yere yazdım zaten... Bir penisi nasıl tamamen "yutacağımı" bilmiyorum... Çok güçlü bir öğürme refleksim var
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years 1 month
Nadiin: ↑08 Jan 2024, 23:24İki gün meselesi, yaniNatali_Natali: ↑08 Jan 2024, 22:31 Daha önce burada bir yere yazmıştım... Penisi tamamen nasıl "yutacağımı" bilmiyorum... Çok güçlü bir öğürme refleksim var![]()
peki, kişisel deneyiminizi kızla paylaşın, belki sadece kişisel değil.Nadiin: ↑08 Jan 2024, 23:24İki gün meselesi, dolayısıylaNatali_Natali: ↑08 Jan 2024, 22:31 Daha önce burada bir yere yazdım... Penisi tamamen nasıl "yutacağımı" bilmiyorum... Çok güçlü bir öğürme refleksim varn
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
Lanet olsun, hiç oral seksten gelmedim (Hoş olmadığından değil, çok hoştu. Ve bana pek çok kez vermediler)
-
- Penetrasyon
Evet, yalnızca kişisel olarak kişiselFargal94: ↑08 Jan 2024, 23:32Nadiin: ↑08 Jan 2024, 23:24İki gün meselesi, dolayısıylaNatali_Natali: ↑08 Jan 2024, 22:31 Burada zaten bir yere yazdım... Penisi tamamen nasıl "yutacağımı" bilmiyorum... Çok güçlü bir öğürme refleksim var
Peki, kızla kişisel deneyiminizi paylaşın, hatta belki sadece kişisel değil.Nadiin: ↑08 Jan 2024, 23:24İki gün meselesi, yaniNatali_Natali: ↑08 Jan 2024, 22:31 Daha önce burada bir yere yazdım... Penisi tamamen nasıl "yutacağımı" bilmiyorum... Çok güçlü bir penisim var öğürme refleksi![]()
-
- heyecanlanıyorum
-
- Total posts: 24
Lanet olsun, pek hoşuma gitmiyor, hiç zevk almıyorum, belki de 3 yaşımdan beri sünnet olduğum içindir... bilmiyorum

-
- Total posts: 14
Oral seks sırasında, özellikle de boğaza oral seks sırasında, bir kadını başından veya saçından tutup penisin üzerine itmeyi sevdiklerini yazmak alışılmadık bir durum değil, ancak gerçek hayatta durum böyle değil. Bir kadın iyi oral seks yapmayı biliyorsa ona müdahale etmeye gerek yoktur, bunu %100 kendisi yapabilir)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 2 years 1 month
Yani ayar asıl önemli değil buradaki şey. Üstelik düzenli bir kız arkadaşım yok, bu yüzden oral seks ve diğer her şey şans meselesi. Ve bu neredeyse her zaman bir kadının onu kiralık ya da oteldeki evine davet ettiği zamandır. Şimdiye kadar kimse bana boğaza oral seks yapmadı, muhtemelen süper harika, ama görünüşe göre deneyimli kadınların bile çok azı var ve nadiren bunu nasıl yapacaklarını biliyorlar ya da bundan hoşlanmıyorlar. Ama dudaklarınız ve dilinizle ustalıkla çalıştığınızda sadece oral seks her zaman harikadır ve çabuk bitiririm. Bu zamanda bir kadına bakmak hoşuma gidiyor elbette. Ve en beklenmedik olanı ve gerçekten hoşuma gitti, aletimi ağzından çıkarması ve kısa bir mesafeden mastürbasyon yapmamı ve ağzına boşalmamı istemesi.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 1 year 6 months
Sapık bir insanla iyi bir deneyimim var. Hala hatırlıyorum ve tüylerim diken diken oluyor)) 10 yıl önce Belgorod bölgesinde yaşadım ve bir içki içmek için bir arkadaşımın evine gittim. Arkadaşımı almak için karakola gitmem gerektiğini söylüyor)) Genelde biriyle kavga etti)) Sonuç olarak dairede oturup içiyoruz, her şey arkadaşımın onunla havalı ol. 5 dakika sonra tek başına geri geldi, o kadar sarhoş oldu ki bayıldı.) Onunla oturup bir şeyler içiyoruz, açıkçası onu becermeyi bile düşünmedim. Müziği değiştirmek için dizüstü bilgisayara gidiyorum, arkamı dönüyorum ve o şort ve tişörtle dizlerinin üzerinde duruyor, ağzı ardına kadar açık ve dili dışarıda. Parmaklarıyla yanaklarını çekiyor ve ağzı kocaman oluyor) Burada neler olup bittiğini bile kafam karıştı) genel olarak, yarı dik penisimi ağzına koydum ve o da onu ağzında tuttu. Bana bakıyor. Bunca zaman boyunca tükürük üretiyordu ve çok fazla olduğunda kabarcıklar oluşturmaya ve penisin başını bunların üzerinde hareket ettirmeye başladı. Sonra aniden ayağa kalkıyor ve kulağıma "Senin yanında kendimi iyi hissediyorum)) diyor) Onu ilk kez görüyorum ve pek iletişim kuramadık, bunu duymak tuhaftı. Evime gitmek istedi. Orada başlayan şey sadece acımasız bir çöptü. Eşikten öfkeyle emmeye başladı, pozisyonlarımızı değiştirdik, derin boğazlama anında elimi tutup boynuma koydu. Aslında boğazınızdaki şişkinliğin kaybolduğunu ve sonra tekrar ortaya çıktığını hissediyorsunuz. Bir şişe şampanyanın üzerine oturdu ve anüsünü muhtemelen 5-7 santimetre genişletti. Kayganlaştırıcım olmadığı için ayçiçek yağını alıp kıçına dökmeye başladım. Yavaş yavaş elimin tamamını içeri sokabildim. Ben sırtüstü uzandım ve o da elim kıçımda kalacak şekilde oturdu, o ise penisi tüm derinliğine kadar alıp uzun süre gırtlağında tuttu. Elimle tüm spazmları, anal kasların kasılmasını hissettim. Bu tür yaklaşık 10 kısaltma saydım. Genel olarak bu bakşana ziyafeti bütün gece sürdü. Sabah uyandığımda aletim onun ağzındaydı. Ondan her şeyi nazikçe yapmasını, sadece yalamasını istedim. Çünkü penisim sanki sopayla dövülmüş gibi acıyordu. Derin gırtlağa sokmanın sonuçları vardır!!! Genel olarak bunu bir hafta boyunca yaptık. Her şeyi denedim sapıklıklar kim biliyordu. Samimi bir mağazadan güzel bir alışveriş yapmam gerekiyordu. Anal tıkaçlar büyük bir pompa, penis ve yağlayıcı ile. Farklı rekorlar kırdılar. Bir siki boğazında ne kadar tutabilir, ne kadarını emebilir. 25 santimetrelik fallus bir patlamayla uçup gitti. Diz çöktüğünde penisini gırtlakta 2 buçuk dakika tutabiliyordu. Zaman her zaman poza bağlıydı. Ancak bu süre zarfında 10’dan fazla spazm geçirdi. İrrumasyona gelince, sürtünme hızıyla deneyler yaptık. Tıpkı boğaza makineli tüfek ateşi gibi))) Kirpiklerinizi hızla başınıza kırpmak, soda içmek ve penisinizi içeride tutmak gibi her türlü şaka. Yapamadığı tek şey hem penisimi hem de taşaklarımı ağzına almak oldu, taşaklarım çok büyük. Genel olarak, bir hafta boyunca bu tür dönüşlerden sonra artık birbirimizi göremedik. Sanırım yeteneklerini ve sınırlarını test etmeye karar verdi ve bunu onunla yapacak bir ortak buldu)) daha sonra onun bir tıp ve bakım hastanesinde çalıştığını öğrendim, ziyaret etmek istedim ama sonra fikrimi değiştirdim)) Bu hikaye insanların ne kadar farklı olduğunu anlamanız için. Bazıları için ağza sik koymak tabu, bazıları için ise gevezelik bebek konuşmasıdır. Hayatımda hiç böyle kızlarla tanışmadım. Yalnızca boğazdan sikişin açıklayıcı kısma dahil edildiği fahişelerin profillerinde. Bir salya deniziyle ve sonra onu analın içine dökerek. Aslında bunu okudum)) o yüzden kendi sonuçlarınızı çıkarın. Gerçekten çılgın olanlar var...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 5 months
neden onunla tekrar buluşmaya karar vermedin?Fibonazzi: ↑27 Jan 2024, 19:42 Sapık bir kişiyle iyi bir deneyimim var. Hala hatırlıyorum ve tüylerim diken diken oluyor)) 10 yıl önce Belgorod bölgesinde yaşadım ve bir içki içmek için bir arkadaşımın evine gittim. Arkadaşımı almak için karakola gitmem gerektiğini söylüyor)) Genelde biriyle kavga etti)) Sonuç olarak dairede oturup içiyoruz, her şey arkadaşımın onunla havalı ol. 5 dakika sonra tek başına geri geldi, o kadar sarhoş oldu ki bayıldı.) Onunla oturup bir şeyler içiyoruz, açıkçası onu becermeyi bile düşünmedim. Müziği değiştirmek için dizüstü bilgisayara gidiyorum, arkamı dönüyorum ve o şort ve tişörtle dizlerinin üzerinde duruyor, ağzı ardına kadar açık ve dili dışarıda. Parmaklarıyla yanaklarını çekiyor ve ağzı kocaman oluyor) Burada neler olup bittiğini bile kafam karıştı) genel olarak, yarı dik penisimi ağzına koydum ve o da onu ağzında tuttu. Bana bakıyor. Bunca zaman boyunca tükürük üretiyordu ve çok fazla olduğunda kabarcıklar oluşturmaya ve penisin başını bunların üzerinde hareket ettirmeye başladı. Sonra aniden ayağa kalkıyor ve kulağıma "Senin yanında kendimi iyi hissediyorum)) diyor) Onu ilk kez görüyorum ve pek iletişim kuramadık, bunu duymak tuhaftı. Evime gitmek istedi. Orada başlayan şey sadece acımasız bir çöptü. Eşikten öfkeyle emmeye başladı, pozisyonlarımızı değiştirdik, derin boğazlama anında elimi tutup boynuma koydu. Aslında boğazınızdaki şişkinliğin kaybolduğunu ve sonra tekrar ortaya çıktığını hissediyorsunuz. Bir şişe şampanyanın üzerine oturdu ve anüsünü muhtemelen 5-7 santimetre genişletti. Kayganlaştırıcım olmadığı için ayçiçek yağını alıp kıçına dökmeye başladım. Yavaş yavaş elimin tamamını içeri sokabildim. Ben sırtüstü uzandım ve o da elim kıçımda kalacak şekilde oturdu, o ise penisi tüm derinliğine kadar alıp uzun süre gırtlağında tuttu. Elimle tüm spazmları, anal kasların kasılmasını hissettim. Bu tür yaklaşık 10 kısaltma saydım. Genel olarak bu bakşana ziyafeti bütün gece sürdü. Sabah uyandığımda aletim onun ağzındaydı. Ondan her şeyi nazikçe yapmasını, sadece yalamasını istedim. Çünkü penisim sanki sopayla dövülmüş gibi acıyordu. Derin gırtlağa sokmanın sonuçları vardır!!! Genel olarak bunu bir hafta boyunca yaptık. Her şeyi denedim sapıklıklar kim biliyordu. Samimi bir mağazadan güzel bir alışveriş yapmam gerekiyordu. Anal tıkaçlar büyük bir pompa, penis ve yağlayıcı ile. Farklı rekorlar kırdılar. Bir siki boğazında ne kadar tutabilir, ne kadarını emebilir. 25 santimetrelik fallus bir patlamayla uçup gitti. Diz çöktüğünde penisini gırtlakta 2 buçuk dakika tutabiliyordu. Zaman her zaman poza bağlıydı. Ancak bu süre zarfında 10’dan fazla spazm geçirdi. İrrumasyona gelince, sürtünme hızıyla deneyler yaptık. Tıpkı boğaza makineli tüfek ateşi gibi))) Kirpiklerinizi hızla başınıza kırpmak, soda içmek ve penisinizi içeride tutmak gibi her türlü şaka. Yapamadığı tek şey hem penisimi hem de taşaklarımı ağzına almak oldu, taşaklarım çok büyük. Genel olarak, bir hafta boyunca bu tür dönüşlerden sonra artık birbirimizi göremedik. Sanırım yeteneklerini ve sınırlarını test etmeye karar verdi ve bunu onunla yapacak bir ortak buldu)) daha sonra onun bir tıp ve bakım hastanesinde çalıştığını öğrendim, ziyaret etmek istedim ama sonra fikrimi değiştirdim)) Bu hikaye insanların ne kadar farklı olduğunu anlamanız için. Bazıları için ağza sik koymak tabu, bazıları için ise gevezelik bebek konuşmasıdır. Hayatımda hiç böyle kızlarla tanışmadım. Yalnızca boğazdan sikişin açıklayıcı kısma dahil edildiği fahişelerin profillerinde. Bir salya deniziyle ve sonra onu analın içine dökerek. Aslında bunu okudum)) o yüzden kendi sonuçlarınızı çıkarın. Gerçekten çılgın insanlar var...
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 1 year 6 months
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, bilmiyorum’ Bilmiyorum bile. Utanma duygum yokmuş gibi görünüyor)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 5 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post