Büyükanne-torun formatında ensest deneyimi olan var mı?
-
Автор темыBüyükanneIntzest
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 3 years 1 month

Herkese merhaba!
Torun, büyükanne, belki kızın büyükannesi veya komşu büyükannesi biçiminde ensest tecrübesi olan var mı?
Varsa bana buna olan eğilimin nereden başladığını söyleyin , konuyu başlatan kimdi veya büyükanneyi korkutmamak için konuya nasıl başlayacağımı söyle, büyükanne onun değil komşusu!
1 saat 28 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca, gitmeyi kabul eden kadına maddi olarak teşekkür etmeye de hazır olmak isterim. rol oynayan büyükanne torunu için şehir dışında günlük bir ev!
50 yaş üstü bir bayan için günlük 1.500 $’dan başlayan ödeme + 25 yaşındayım, alkole ihtiyacın olursa kira ödemem gerekiyor, bu iyi, ben kendim alkol içmem:
https://postimg.cc/0MWjqd2g
Torun, büyükanne, belki kızın büyükannesi veya komşu büyükannesi biçiminde ensest tecrübesi olan var mı?
Varsa bana buna olan eğilimin nereden başladığını söyleyin , konuyu başlatan kimdi veya büyükanneyi korkutmamak için konuya nasıl başlayacağımı söyle, büyükanne onun değil komşusu!
1 saat 28 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca, gitmeyi kabul eden kadına maddi olarak teşekkür etmeye de hazır olmak isterim. rol oynayan büyükanne torunu için şehir dışında günlük bir ev!
50 yaş üstü bir bayan için günlük 1.500 $’dan başlayan ödeme + 25 yaşındayım, alkole ihtiyacın olursa kira ödemem gerekiyor, bu iyi, ben kendim alkol içmem:
https://postimg.cc/0MWjqd2g
- These users thanked the author BüyükanneIntzest for the post:
- Sonya69bi
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Büyükanne-torun formatında ensest deneyimi olan var mı?
Sarhoş Annemle Birlikteydim, Neredeyse Baygındı
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
GrandmaIntzest, Hangisi daha kolay... Konuya git "Büyükanneyle ensest"te o kadar çok şey var ki, mastürbasyon yapacaksın!
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 7 months
İşin garibi, bu konudan kaçınmaya çalışıyorlar. Ama aslında oldukça lezzetli.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 2 years 7 months
Parayı koyacak yer yok mu? Şimdi yaşlı büyükannen seni bir buket hastalıkla ödüllendirecek, hepsi bu, Khan. Artık büyükannelere ayıracak vaktin olmayacak
- These users thanked the author Jimax for the post:
- dış görünüş
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 2 years 6 months
Büyükannemle seks yaptım. 73 yaşındaydı. Tek kelimeyle muhteşemdi
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
Bazen oğlumla birlikte köye büyükannemi ziyarete gideriz ve onu birkaç günlüğüne ona bırakıp kendim şehre gidebilirim. Oğlum şu anda 4 yaşında ve büyükannesi kıyafetlerini değiştirdiğinde utanıyor. Artık alıştım ama oğlunun külotunu nasıl değiştirdiğini ve oğlunun külotu elleriyle yakalayıp aşağı inmesine izin vermediğini hatırlıyorum. Büyükannesi ayrıca ona küçük amını çalmayacağını da söyledi...
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
13 yaşımda anneannemin yanına geldiğimde sperm çoktan ortaya çıkmıştı. Anlaşılan suyu kapatmışlar ve yaz duşuna gittik, yoksa sıcaklık +35’ti, yıkanmadan çare yoktu. O kadar şımarık bir kadın ki, neden utanalım, bir araya gelelim, yoksa tankta yeterince su olmaz diyor. Soyunduğumda, göğüsleri beni hemen hipnotize etti - üç boyutlu, hâlâ oldukça elastik, orta büyüklükte kahverengi meme uçları, penisim hemen ayağa kalktı. Durulandılar, kendilerini sabunlamaya başladılar ve ben onun göğüslerine bakmaya devam ettim. Fark etti, yardım edeyim dedi ve beni sabunlamaya başladı. Penise ulaştıktan sonra onu elime aldım ve sanki hiçbir şey olmamış gibi mastürbasyon yapmaya başladım, oldukça hızlı geldim, sperm göğsüme ve biraz da çeneme bulaştı. "İşte bu kadar, artık elimdesin" dedi, birkaç dakika göğüsleriyle oynadım.
- These users thanked the author MağaralarJ for the post (total 3):
- Kırk beşinci, Islak, PavelNokia
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 8 months
Bunu yolda kaç kez gördüm, o yaşlı "büyükanne" Pobeda, Mollod’un "torunu" Zhiguli’nin kıçından sikişti...

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 4 years
Ve eğer büyükannenin göğüslerini kaldırsaydın, amcık bulurdunCavesJ: ↑04 Jan 2023, 19:04 13 yaşımda anneannemin yanına geldiğimde sperm çoktan ortaya çıkmıştı. Anlaşılan suyu kapatmışlar ve yaz duşuna gittik, yoksa sıcaklık +35’ti, yıkanmadan çare yoktu. O kadar şımarık bir kadın ki, neden utanalım, bir araya gelelim, yoksa tankta yeterince su olmaz diyor. Soyunduğumda, göğüsleri beni hemen hipnotize etti - üç boyutlu, hâlâ oldukça elastik, orta büyüklükte kahverengi meme uçları, penisim hemen ayağa kalktı. Durulandılar, kendilerini sabunlamaya başladılar ve ben onun göğüslerine bakmaya devam ettim. Fark etti, yardım edeyim dedi ve beni sabunlamaya başladı. Penise ulaştıktan sonra onu elime aldım ve sanki hiçbir şey olmamış gibi mastürbasyon yapmaya başladım, oldukça hızlı geldim, sperm göğsüme ve biraz da çeneme bulaştı. "İşte bu kadar, artık bana sahipsin" dedi. Birkaç dakika boyunca göğüsleriyle oynadım.
- These users thanked the author Kırk beşinci for the post:
- Nikk
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Bunu bizden saklayamazsın ! Yine de istediğimiz her şeyi bulacağız!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Registered for: 2 years 5 months
CavesJ, ah, onun klitorisini ovuşturmalıydım penisim
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
İdeal olarak içeri girip amını spermle doldururdum. onun inlemelerini duymak alışılmadık bir durumdu. Ama o yaz onu pek ziyaret etmedim (başka bir şehirde yaşıyor), o zaman işler o noktaya gelmemişti.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Registered for: 2 years 5 months
onu tekrar buhar banyosu yapmaya davet edin veya banyo için yeni aroma yağları denemek isteyip istemediğini öğrenin..... ve sonra her şey daha cesurca kavranacak, eğer süre doluyor, zamanı kaçırdığınıza uzun süre pişman olacaksınız

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 2 years
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 4 years 4 months
36 yaşındayım ve yaz için kiraladığım evin sahibiyle gizli bir ilişkim vardı. 73 yaşında ve evli. Bazen ahlaksız büyükanne ve masum torunu oynuyoruz
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 3 months
11 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
70 yaşında biriyle uğraştım. Bu yüzden deliği geliştirmek bir hafta sürdü. İlk başta yarım kafadan fazla tırmanmadı. Ve içeride ortada bir tür daralma vardı. Ama adam bunu geliştirdiğinde ve kadın korkusuzca seks yapmaya başladığında, sanki zincirden kopmuş gibiydi. Anlaşılan eğlenmek istiyordu. Çok canlıydı.
Ama kendine dikkat edenlerden biri. Tür - iş kadını. Ve kedi şaşırtıcı derecede düzgün ve pürüzsüz ve genel olarak vücut normal, bunu beklemiyordum bile.
Ama tabii ki bazı yerlerde ve yüzde yaşlandığını görebilirsiniz.
Aslında o 13 yaşında olduğuna göre büyükanne 50 civarında bir yerdedir. Artık bu yaştaki pek çok kadın kendilerini öyle formda tutuyor ki, 35 yaşındaki bazı bulanık kişilere bir avantaj sağlayacaklar.Kırkbeşinci: ↑07 Jan 2023, 08:17Ve eğer büyükannenin göğüslerini kaldırsaydın , kedi bulurdunCavesJ: ↑04 Jan 2023, 19:04 13 yaşımda büyükannemin yanına geldiğimde sperm çoktan ortaya çıkmıştı. Anlaşılan suyu kapatmışlar ve yaz duşuna gittik, yoksa sıcaklık +35’ti, yıkanmadan çare yoktu. O kadar şımarık bir kadın ki, neden utanalım, bir araya gelelim, yoksa tankta yeterince su olmaz diyor. Soyunduğumda, göğüsleri beni hemen hipnotize etti - üç boyutlu, hâlâ oldukça elastik, orta büyüklükte kahverengi meme uçları, penisim hemen ayağa kalktı. Durulandılar, kendilerini sabunlamaya başladılar ve ben onun göğüslerine bakmaya devam ettim. Fark etti, yardım edeyim dedi ve beni sabunlamaya başladı. Penise ulaştıktan sonra onu elime aldım ve sanki hiçbir şey olmamış gibi çekmeye başladım, oldukça hızlı geldim, sperm göğsüme ve biraz da çeneme bulaştı. "İşte bu kadar, artık elimdesin" dedi, birkaç dakika boyunca göğüsleriyle oynadım.
11 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Maalesef gençleri çok daha çabuk yakalayabilirsin. Ancak birçok büyükanne hala Sovyet yetiştirme tarzına sahip. Bazılarının 30-40 yıldır erkeği yok.
70 yaşında biriyle uğraştım. Bu yüzden deliği geliştirmek bir hafta sürdü. İlk başta yarım kafadan fazla tırmanmadı. Ve içeride ortada bir tür daralma vardı. Ama adam bunu geliştirdiğinde ve kadın korkusuzca seks yapmaya başladığında, sanki zincirden kopmuş gibiydi. Anlaşılan eğlenmek istiyordu. Çok canlıydı.
Ama kendine dikkat edenlerden biri. Tür - iş kadını. Ve kedi şaşırtıcı derecede düzgün ve pürüzsüz ve genel olarak vücut normal, bunu beklemiyordum bile.
Ama tabii ki bazı yerlerde ve yüzde yaşlandığını görebilirsiniz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 1 year 4 months
Bunu her zaman yapıyorum))) Kuzey Batı’da daha yaşlı kızlar arıyorum))) ve her şekilde sevişiyoruz)))) oyunlu ve oyunsuz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 1 year 5 months
Ayrıca 69 yaşındaki yetişkin bir kadından filme alındı ve bazen sikildi... büyükanne çiçek açtı
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 673 Views
-
Last post by Sirius198
-
- 0 Replies