Büyükanne-torun formatında ensest deneyimi olan var mı?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
BüyükanneIntzest
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 3 years 1 month
 Büyükanne-torun formatında ensest deneyimi olan var mı?

Unread post by BüyükanneIntzest »

Herkese merhaba!
Torun, büyükanne, belki kızın büyükannesi veya komşu büyükannesi biçiminde ensest tecrübesi olan var mı?
Varsa bana buna olan eğilimin nereden başladığını söyleyin , konuyu başlatan kimdi veya büyükanneyi korkutmamak için konuya nasıl başlayacağımı söyle, büyükanne onun değil komşusu!

1 saat 28 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca, gitmeyi kabul eden kadına maddi olarak teşekkür etmeye de hazır olmak isterim. rol oynayan büyükanne torunu için şehir dışında günlük bir ev!
50 yaş üstü bir bayan için günlük 1.500 $’dan başlayan ödeme + 25 yaşındayım, alkole ihtiyacın olursa kira ödemem gerekiyor, bu iyi, ben kendim alkol içmem:
https://postimg.cc/0MWjqd2g
These users thanked the author BüyükanneIntzest for the post:
Sonya69bi
HTC601342
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Büyükanne-torun formatında ensest deneyimi olan var mı?

Unread post by HTC601342 »

Sarhoş Annemle Birlikteydim, Neredeyse Baygındı
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Piero »

GrandmaIntzest, Hangisi daha kolay... Konuya git "Büyükanneyle ensest"te o kadar çok şey var ki, mastürbasyon yapacaksın!
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by SergeiKa »

İşin garibi, bu konudan kaçınmaya çalışıyorlar. Ama aslında oldukça lezzetli.
Jimax
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Jimax »

GrandmaIntzest: 27 May 2022, 17:27 50 yaş üstü bir bayan için gecelik 1.500$’dan başlayan ödeme
Parayı koyacak yer yok mu? Şimdi yaşlı büyükannen seni bir buket hastalıkla ödüllendirecek, hepsi bu, Khan. Artık büyükannelere ayıracak vaktin olmayacak
These users thanked the author Jimax for the post:
dış görünüş
İki ayda bir
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by İki ayda bir »

Büyükannemle seks yaptım. 73 yaşındaydı. Tek kelimeyle muhteşemdi
Angelina
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20

Unread post by Angelina »

Bazen oğlumla birlikte köye büyükannemi ziyarete gideriz ve onu birkaç günlüğüne ona bırakıp kendim şehre gidebilirim. Oğlum şu anda 4 yaşında ve büyükannesi kıyafetlerini değiştirdiğinde utanıyor. Artık alıştım ama oğlunun külotunu nasıl değiştirdiğini ve oğlunun külotu elleriyle yakalayıp aşağı inmesine izin vermediğini hatırlıyorum. Büyükannesi ayrıca ona küçük amını çalmayacağını da söyledi...
These users thanked the author Angelina for the post:
Toronto
MağaralarJ
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109

Unread post by MağaralarJ »

13 yaşımda anneannemin yanına geldiğimde sperm çoktan ortaya çıkmıştı. Anlaşılan suyu kapatmışlar ve yaz duşuna gittik, yoksa sıcaklık +35’ti, yıkanmadan çare yoktu. O kadar şımarık bir kadın ki, neden utanalım, bir araya gelelim, yoksa tankta yeterince su olmaz diyor. Soyunduğumda, göğüsleri beni hemen hipnotize etti - üç boyutlu, hâlâ oldukça elastik, orta büyüklükte kahverengi meme uçları, penisim hemen ayağa kalktı. Durulandılar, kendilerini sabunlamaya başladılar ve ben onun göğüslerine bakmaya devam ettim. Fark etti, yardım edeyim dedi ve beni sabunlamaya başladı. Penise ulaştıktan sonra onu elime aldım ve sanki hiçbir şey olmamış gibi mastürbasyon yapmaya başladım, oldukça hızlı geldim, sperm göğsüme ve biraz da çeneme bulaştı. "İşte bu kadar, artık elimdesin" dedi, birkaç dakika göğüsleriyle oynadım.
These users thanked the author MağaralarJ for the post (total 3):
Kırk beşinci, Islak, PavelNokia
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Şalun70 »

Bunu yolda kaç kez gördüm, o yaşlı "büyükanne" Pobeda, Mollod’un "torunu" Zhiguli’nin kıçından sikişti... :ROFL:
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 4 years

Unread post by Kırk beşinci »

CavesJ: 04 Jan 2023, 19:04 13 yaşımda anneannemin yanına geldiğimde sperm çoktan ortaya çıkmıştı. Anlaşılan suyu kapatmışlar ve yaz duşuna gittik, yoksa sıcaklık +35’ti, yıkanmadan çare yoktu. O kadar şımarık bir kadın ki, neden utanalım, bir araya gelelim, yoksa tankta yeterince su olmaz diyor. Soyunduğumda, göğüsleri beni hemen hipnotize etti - üç boyutlu, hâlâ oldukça elastik, orta büyüklükte kahverengi meme uçları, penisim hemen ayağa kalktı. Durulandılar, kendilerini sabunlamaya başladılar ve ben onun göğüslerine bakmaya devam ettim. Fark etti, yardım edeyim dedi ve beni sabunlamaya başladı. Penise ulaştıktan sonra onu elime aldım ve sanki hiçbir şey olmamış gibi mastürbasyon yapmaya başladım, oldukça hızlı geldim, sperm göğsüme ve biraz da çeneme bulaştı. "İşte bu kadar, artık bana sahipsin" dedi. Birkaç dakika boyunca göğüsleriyle oynadım.
Ve eğer büyükannenin göğüslerini kaldırsaydın, amcık bulurdun
These users thanked the author Kırk beşinci for the post:
Nikk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Kırkbeşinci: 07 Jan 2023, 08:17 Ve eğer büyükannenin göğüslerini kaldırsaydın, onun amını bulurdun
Bunu bizden saklayamazsın ! Yine de istediğimiz her şeyi bulacağız!
VessTPneis
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 89
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by VessTPneis »

CavesJ, ah, onun klitorisini ovuşturmalıydım penisim
MağaralarJ
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109

Unread post by MağaralarJ »

VessTPneis: 15 Jan 2023, 23:13 CavesJ, ah, penisimle onun klitorisini ovmak zorunda kaldım
İdeal olarak içeri girip amını spermle doldururdum. onun inlemelerini duymak alışılmadık bir durumdu. Ama o yaz onu pek ziyaret etmedim (başka bir şehirde yaşıyor), o zaman işler o noktaya gelmemişti.
VessTPneis
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 89
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by VessTPneis »

:cat1: onu tekrar buhar banyosu yapmaya davet edin veya banyo için yeni aroma yağları denemek isteyip istemediğini öğrenin..... ve sonra her şey daha cesurca kavranacak, eğer süre doluyor, zamanı kaçırdığınıza uzun süre pişman olacaksınız
tahmini
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 167
Registered for: 2 years

Unread post by tahmini »

MağaralarJ, nasılsın?
fötr şapka_1986
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by fötr şapka_1986 »

36 yaşındayım ve yaz için kiraladığım evin sahibiyle gizli bir ilişkim vardı. 73 yaşında ve evli. Bazen ahlaksız büyükanne ve masum torunu oynuyoruz
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by rmt »

Kırkbeşinci: 07 Jan 2023, 08:17
CavesJ: 04 Jan 2023, 19:04 13 yaşımda büyükannemin yanına geldiğimde sperm çoktan ortaya çıkmıştı. Anlaşılan suyu kapatmışlar ve yaz duşuna gittik, yoksa sıcaklık +35’ti, yıkanmadan çare yoktu. O kadar şımarık bir kadın ki, neden utanalım, bir araya gelelim, yoksa tankta yeterince su olmaz diyor. Soyunduğumda, göğüsleri beni hemen hipnotize etti - üç boyutlu, hâlâ oldukça elastik, orta büyüklükte kahverengi meme uçları, penisim hemen ayağa kalktı. Durulandılar, kendilerini sabunlamaya başladılar ve ben onun göğüslerine bakmaya devam ettim. Fark etti, yardım edeyim dedi ve beni sabunlamaya başladı. Penise ulaştıktan sonra onu elime aldım ve sanki hiçbir şey olmamış gibi çekmeye başladım, oldukça hızlı geldim, sperm göğsüme ve biraz da çeneme bulaştı. "İşte bu kadar, artık elimdesin" dedi, birkaç dakika boyunca göğüsleriyle oynadım.
Ve eğer büyükannenin göğüslerini kaldırsaydın , kedi bulurdun
Aslında o 13 yaşında olduğuna göre büyükanne 50 civarında bir yerdedir. Artık bu yaştaki pek çok kadın kendilerini öyle formda tutuyor ki, 35 yaşındaki bazı bulanık kişilere bir avantaj sağlayacaklar.

11 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Jimax: 03 Dec 2022, 15:14
GrandmaIntzest: 27 May 2022, 17:27 50 yaş ve üzeri bir bayan için gecelik 1500 ABD dolarından başlayan ödeme
Parayı koyacak yer yok mu? Şimdi yaşlı büyükannen seni bir buket hastalıkla ödüllendirecek, hepsi bu, Khan. Orada artık büyükannelere ayıracak vaktin olmayacak
Maalesef gençleri çok daha çabuk yakalayabilirsin. Ancak birçok büyükanne hala Sovyet yetiştirme tarzına sahip. Bazılarının 30-40 yıldır erkeği yok.
70 yaşında biriyle uğraştım. Bu yüzden deliği geliştirmek bir hafta sürdü. İlk başta yarım kafadan fazla tırmanmadı. Ve içeride ortada bir tür daralma vardı. Ama adam bunu geliştirdiğinde ve kadın korkusuzca seks yapmaya başladığında, sanki zincirden kopmuş gibiydi. Anlaşılan eğlenmek istiyordu. Çok canlıydı.
Ama kendine dikkat edenlerden biri. Tür - iş kadını. Ve kedi şaşırtıcı derecede düzgün ve pürüzsüz ve genel olarak vücut normal, bunu beklemiyordum bile.
Ama tabii ki bazı yerlerde ve yüzde yaşlandığını görebilirsiniz.
Çatkır46
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Çatkır46 »

Bunu her zaman yapıyorum))) Kuzey Batı’da daha yaşlı kızlar arıyorum))) ve her şekilde sevişiyoruz)))) oyunlu ve oyunsuz.
şşş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by şşş »

Ayrıca 69 yaşındaki yetişkin bir kadından filme alındı ​​ve bazen sikildi... büyükanne çiçek açtı
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”