Köpek severleri arıyorum. ben bir kızım
-
Автор темыZooFEELka
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Köpek severleri arıyorum. ben bir kızım
Hayvanat bahçeleriyle ilgili konuları tartışmak için tg’de özel bir sohbet oluşturmak istiyorum. Lezzetli deliklerinizi özenle yalayan bir köpeği olan kızlar, TG’ye yazıyor. Pwendien takma adını kullanıyorum
Sohbette dosya indirme konusunda bir kısıtlama olacak, böylece kendi ahlaksız fotoğraflarınızı/videolarınızı/hikayelerinizi değil, kendi fotoğraflarınızı güvenle paylaşabilirsiniz. Benzer ilgi alanlarına sahip kız arkadaşlar arıyorum çünkü özellikle benim gibi şehvetli sürtüklerden tahrik oluyorum.
Kimliğinizi sesli mesajla doğrulayacağım ve aynısını sizden de bekleyeceğim, böylece sohbette yalnızca kızların olduğundan emin olacağız.
Sohbette dosya indirme konusunda bir kısıtlama olacak, böylece kendi ahlaksız fotoğraflarınızı/videolarınızı/hikayelerinizi değil, kendi fotoğraflarınızı güvenle paylaşabilirsiniz. Benzer ilgi alanlarına sahip kız arkadaşlar arıyorum çünkü özellikle benim gibi şehvetli sürtüklerden tahrik oluyorum.
Kimliğinizi sesli mesajla doğrulayacağım ve aynısını sizden de bekleyeceğim, böylece sohbette yalnızca kızların olduğundan emin olacağız.
- These users thanked the author ZooFEELka for the post (total 2):
- Andrey57115, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 736
- Registered for: 1 year 8 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 2 years
Re: Köpek severler aranıyor. ben bir kızım
yes) o kadar anlatılırsınız ki bir sonraki hayatınızda nasıl
- These users thanked the author ilovebiboys for the post:
- Galce
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Bu arada ben de Kama Sutra’yı okuyacağım!
Sonraki hayatımda en sevdiğin Mercedes araban olacağım!ilovebiboys: ↑06 Jan 2024, 16:52yes) o kadar anlatılırsınız ki bir sonraki hayatınızda nasıl olduğunuzu fark etmezsiniz![]()
Bu arada ben de Kama Sutra’yı okuyacağım!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 2 years
Bu hayatta bir Mercedes arabasına ihtiyacım var :angel:
- These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 2):
- Galce, Ksenofon
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 3 years 3 months
Ne olmuş? Forum sapkın, konu forumla çelişmiyor. Evet, onu bir köpekle istiyor - haklı. St. Petersburg’da gerçek hayatta bir hayvanat bahçesi gösterisi izledim, internetteki ruh haline bakıyorum - çok heyecan verici. .
-
- Nirvana’dayım
Konu, hayvanlara zulmün kabul edilemezliği kanununa aykırıdır. Ve doğanın ana kanunu, insanın hayvan gibi olmaması gerektiğidir!Andrey57115: ↑07 Jan 2024, 14:22 Peki sorun ne? Forum sapkın, konu forumla çelişmiyor, onu bir köpekle istiyor - haklı. St. Petersburg’da gerçek hayatta bir hayvanat bahçesi gösterisi izledim, internetteki ruh haline bakıyorum - çok heyecan verici. .
-
- Penetrasyon
Böyle bir kanun nerede? Lütfen bir bağlantı verin)))) İnsan, hayvanlar dünyasına hakim olan hayvanın aynısıdır, ancak kendi fikrinizi aşılamak, en azından birey açısından yasanın ihlalidir.Ksenofont: ↑07 Jan 2024, 14:29Konu, hayvanlara zulmün kabul edilemezliği kanununa aykırıdır. Ve doğanın ana kanunu: İnsan hayvan gibi olmamalıdır!Peki sorun ne? Forum sapkın, konu forumla çelişmiyor, onu bir köpekle istiyor - haklı. St. Petersburg’da gerçek hayatta bir hayvanat bahçesi gösterisi izledim, internetteki ruh haline bakıyorum - çok heyecan verici. .
-
- Nirvana’dayım
Lütfen Kişilik Yasasına bir bağlantı verin. Kendinizi baskın bir hayvan olarak görüyorsanız bu sizin sorununuzdur. İnsanları rahat bırakın!Andrey57115: ↑07 Jan 2024, 14:38Böyle bir kanun nerede? Lütfen bir bağlantı verin)))) İnsan, hayvanlar dünyasına hükmeden hayvandır, ancak kendi fikrinizi aşılamak, en azından kişilik açısından yasanın ihlalidir.Ksenofont: ↑07 Jan 2024, 14:29Konu, hayvanlara zulmün kabul edilemezliği kanununa aykırıdır. Ve doğanın ana kanunu: İnsan hayvan gibi olmamalıdır!Andrey57115: ↑07 Jan 2024, 14:22 Peki ne oldu? Forum sapkın, konu forumla çelişmiyor, onu bir köpekle istiyor - haklı. St. Petersburg’da gerçek hayatta bir hayvanat bahçesi gösterisi izledim, internetteki ruh haline bakıyorum - çok heyecan verici. .
- These users thanked the author Ksenofon for the post:
- Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
1 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
Ksenofont, ortaya çıkmaktan bile korkuyorsun ama ahlak kurallarını okuyorsun.
51 saniye sonra gönderildi:
Ve görüşlerinizi bana ayırın.
demek istediğiniz bu mu? Ahlakını köpeğin yapışmadığı yere koyan? Birisi seni konuya davet etti mi? Mutlu ol. Sana hatırlatırım; ahlakçıların değil, cinsel sapkınlıkların olduğu bir forum. Herkesin oy verme hakkı ve kendi fetişi vardır.Ksenofont: ↑07 Jan 2024, 15:08Lütfen Kişilik Yasasına bir bağlantı verin. Kendinizi baskın bir hayvan olarak görüyorsanız bu sizin sorununuzdur. İnsanları rahat bırakın!Andrey57115: ↑07 Jan 2024, 14:38Böyle bir kanun nerede? Lütfen bir bağlantı verin)))) İnsan, hayvanlar dünyasına hükmeden hayvandır, ancak kendi fikrinizi aşılamak, en azından kişilik açısından yasanın ihlalidir.
-
- Nirvana’dayım
Ve genel olarak, adamlarınızla birlikte kafese gidin, aksi takdirde, hiç uygunsuz bir şekilde kaçtığınız zincire geri dönmek zorunda kalacaksınız!
I sana ahlak kurallarını okumadım. Genel olarak, baskın biri olsa bile hayvanlara ahlak okumuyorum - onları eğitiyorum!Andrey57115: ↑07 Jan 2024, 15:22demek istediğiniz bu mu? Ahlakını köpeğin yapışmadığı yere koyan? Birisi seni konuya davet etti mi? Mutlu ol. Sana hatırlatırım; ahlakçıların değil, cinsel sapkınlıkların olduğu bir forum. Herkesin oy verme hakkı ve kendi fetişi vardır.Ksenofont: ↑07 Jan 2024, 15:08Lütfen Kişilik Yasasına bir bağlantı verin. Kendinizi baskın bir hayvan olarak görüyorsanız bu sizin sorununuzdur. İnsanları rahat bırakın!Andrey57115: ↑07 Jan 2024, 14:38 Böyle bir yasa nerede? Lütfen bir bağlantı verin)))) İnsan, hayvanlar dünyasına hükmeden hayvandır, ancak kendi fikrinizi aşılamak, en azından kişilik açısından yasanın ihlalidir.
Ve genel olarak, adamlarınızla birlikte kafese gidin, aksi takdirde, hiç uygunsuz bir şekilde kaçtığınız zincire geri dönmek zorunda kalacaksınız!
-
- Penetrasyon
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 8 months
Bu kanal herkese veya sadece kızlara yönelik olacaktırZooFEELka: ↑05 Jan 2024, 20:20 Hayvanat bahçeleriyle ilgili konuları tartışmak için tg’de özel bir sohbet oluşturmak istiyorum. Lezzetli deliklerinizi özenle yalayan bir köpeği olan kızlar, TG’ye yazıyor. Pwendien takma adını kullanıyorum
-
- Nirvana’dayım
Bunu istediğinizden emin misiniz? Görünüşe göre sen sadece bir hayvan değil, ölümsüz bir hayvansın. Ya da çok aptalsın! Ve böyle insanlar için bir kamçım, kavak kazığım ve gümüş saçmalarla dolu bir silahım var.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 7 months
sansasyonel gişe rekorları kıran "Pinokyo’nun Maceraları"nda Artemon ayrıca Malvina’yı sikmek istiyordu, bu nedir, hayvanlarla cinsel ilişki mi?
https://i.postimg.cc/52mHNps4/Screenshot-20231226-112703-Browser.jpg
https://i.postimg.cc/52mHNps4/Screenshot-20231226-112703-Browser.jpg
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219
Alex_, sen teğmensin.. : haha:Bunu bu şekilde düşünmemiştim bile) ama Malvina’yı sevdim. Pinokyo’nun bir tür kapı bulma takıntısı nedeniyle bu fırsatı kaçırması bile utanç vericiydi.)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 7 months
Shatun ve Karabaş sikişiyor, gerçekten Ensest Sübyancı, Zalim !

- These users thanked the author Eustace for the post:
- Biyel kolu
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219

55 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
I Bir keresinde bu konuyla ilgili komik bir video görmüştüm. Bilmiyorum, YouTube’da bir bağlantı yayınlayabilir miyim?
İlgilenen olursa kendiniz bulabilir. ’Teşekkürler, dumanlı!’ ve yorumlar ayrı bir rofl’tadır)
Eh, tamam. Bana vurma)
zmjDreamcatcher: ↑06 Jan 2024, 04:46 lezbiyen bir çiftin hikayesini okuyun. Sahte değil, gerçek hikaye. Kız, Jack’in (ya da adı her neyse) neden herhangi bir erkekten daha iyi olduğu konusunda bir sürü argüman sundu.

55 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
I Bir keresinde bu konuyla ilgili komik bir video görmüştüm. Bilmiyorum, YouTube’da bir bağlantı yayınlayabilir miyim?
İlgilenen olursa kendiniz bulabilir. ’Teşekkürler, dumanlı!’ ve yorumlar ayrı bir rofl’tadır)
Eh, tamam. Bana vurma)
Last edited by Biyel kolu on 08 Jan 2024, 07:57, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Biyel kolu for the post:
- Galce
-
- Orgazm!
- Total posts: 736
- Registered for: 1 year 8 months
Kızın erkek arkadaşları konusunda hiç şansı yoktu: bir köpek, bir boynuzlu adam ve kötü bir şekilde azarlanmış tahtadan bir çocuk))
Bu sadece Pinokyo’nun cinsiyetinden, sadece kıymıkları varBağlantı çubuğu: ↑08 Jan 2024, 06:35 Bugün Mesaj, 08:35
Alex_, sen teğmensin.. Bu açıdan düşünmemiştim bile) ama Malvina’yı sevdim. Pinokyo’nun bir tür kapı bulma takıntısı nedeniyle bu fırsatı kaçırması bile utanç vericiydi)
- These users thanked the author Galce for the post:
- Biyel kolu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 1947 Views
-
Last post by Nikk