Karısı yabancıların önünde çıplak yürümeyi seviyor

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Gramidin
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34
Registered for: 1 year 8 months
 Karısı yabancıların önünde çıplak yürümeyi seviyor

Unread post by Gramidin »

Eşim 33 yaşında. Yabancıların önünde çıplak yürümeyi seviyor. Evet, bunu seviyor, tamamen tesadüfen görülmeyi seviyor ve saklanmak için koşuyor.

Dün kebap sipariş ettik, eşim bir adamın geleceğini biliyordu. Banyoya girip çıplak olarak soyundum. Kurye yanımıza geldiğinde, 28 yaşlarında bir adam koridorda durdu ve ona ödeme yapmamı bekledi. O anda karısı sanki onun orada durduğunu bilmiyormuş gibi kasıtlı olarak küvetten çıktı. O da ona aldırış etmeden önünde havluyla başını kuruladı. Yaklaşık 10 saniye boyunca tamamen çıplak olarak önünde durdu, sonra ona baktı ve sanki korkmuş gibi şöyle dedi: "Üzgünüm, burada olduğunu bilmiyordum." Daha sonra çıplak poposuyla hızla arkasını döndü. ve tekrar banyoya koştum. Kurye gülümsedi ve bir sorun olmadığını söyledi. Güldük,
Parayı ödedim ve o gitti.

Başka bir durum daha vardı: eve bir doktor çağırdık. 34 yaşlarında bir terapist geldi. Termometreyi önceden ısıtıp doktora gösterdik. Ona iğne yapacağını ve pantolonunu biraz indirmesini söyledi. Böylece kanepeye sırtüstü uzandı ve dizlerine kadar gelen bej külotla birlikte gri pantolonunu da çıkardı. Böylece traş edilmiş pubisi ve kedisi ona görünür hale geldi. Aynı zamanda bacaklarınızı hafifçe açın. Doktor herhangi bir şaşkınlık göstermedi, sadece kalçadan enjeksiyon yapacağını ve sırtüstü değil, yüz üstü yatmanız gerektiğini söyledi. Pantolonu ve külotu da diz hizasında kalırken yüzüstü döndü. Doktor pantolonumu bu kadar çıkarmama gerek olmadığını ancak kalçamı açığa çıkarmamın yeterli olduğunu söyledi. Eşi, enjeksiyonun nereye yapılacağını bilmediğini söyleyerek özür diledi ve pantolonunu çekti. "İlk seferki gibi bir kadınsın" dedi sadece. Ona bir enjeksiyon yaptı ve gitti. Ve o ve ben güldük.

Yani herkesin düşündüğü gibi kasıtlı değilmiş gibi görünüyor ama insanları mutlu etti. İleride başka bir şey bulacaktır.
These users thanked the author Gramidin for the post (total 2):
Yağdaki hamsi!!!, hayalet
Eugene123
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 74
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Eşim yabancıların önünde çıplak yürümeyi seviyor

Unread post by Eugene123 »

Harika hikayeler)) Karınızın bir fotoğrafı var mı?) Bakardım)
Kalyaev
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 355
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Kalyaev »

Ve dün karımın kuryenin onu çıplak görmesinden endişelendiğini yazmıştım.
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 923
Registered for: 1 year 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by alexey.bro »

Kalyaev: 08 Jan 2024, 08:28 Ve dün karımın kuryenin onu çıplak görmesinden endişelendiğini yazmıştım
Bu tamamen farklı.. sadece anlamıyorsun 😉🤣
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Eustace »

Kalyaev: 08 Jan 2024, 08:28 Ve dün karımın kuryenin onu çıplak görmesinden endişelendiğini
ve çıplak yürümeye aşık olduğunu yazmıştım :-D
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”