[quote=Veronika post_id=205486 time=1684603116 user_id= 7907] Sadece o değil. Ve biliyorsun, seks konusunda normal olmama rağmen bir şeyleri kaçırıyorum. [/quote] Daha spesifik olarak :prcup:
[quote=Alsesaxi post_id=206455 time=1684845567 user_id=18609] Külot giymiyorum. Çıplak bir vücutta kot pantolon. ama yalnızca yazın [/quote] ve böyle bir hayatta kot pantolonunu ne sıklıkla yıkıyorsun?ya da annen onları yıkamıyor mu?
[quote=Veronika post_id=205486 time=1684603116 user_id= 7907] Sadece o değil. Ve biliyorsun, seks normal olmasına rağmen bir şeyler eksik. [/quote] aynı sorun. En azından eksik olanın bir kısmını bulmayı başardınız mı?
Okulda bir sınıf arkadaşı sürekli olarak külotsuz ışığı yakaladı ve eşimin [url=viewtopic.php?t=5734]külotsuz bornozla ortalıkta dolaşıyor, ben de yaklaşıp kıçını okşuyorum
Okulda bir sınıf arkadaşı sürekli olarak [url=viewtopic.php?t=5734]külotsuz[/url] dolaşıyordu. ışığı yakaladı ve eşimin [url=viewtopic.php?t=5734]külotsuz[/url] bornozla ortalıkta dolaşıyor, ben de yaklaşıp kıçını okşuyorum
Eşimle birlikte yürürken çılgınca heyecanlanıyorum, kendisi külotsuz ve hafif bir yazlık elbiseyle. Yanlışlıkla sert kıçınızı elinizle vurabilirsiniz ve o da kızacaktır. Veya bir bankta oturun ve kalçalarınızı dilediğinizce düzeltin)
Ve bu kaltak mağazada dolaşırken çekilmiş bir fotoğrafını gönderdiğinde külotsuz ve ben işte ortalıkta yatıyorum - sikim gerçekten çabalıyor pantolonumdan atlamak için!
Eşimle birlikte yürürken çılgınca heyecanlanıyorum, kendisi [url=viewtopic.php?t=5734]külotsuz[ /url] ve hafif bir yazlık elbiseyle. Yanlışlıkla sert kıçınızı elinizle vurabilirsiniz ve o da kızacaktır. Veya bir bankta oturun ve kalçalarınızı dilediğinizce düzeltin) Ve bu kaltak mağazada dolaşırken çekilmiş bir fotoğrafını gönderdiğinde [url=viewtopic.php?t=5734]külotsuz[/url] ve ben işte ortalıkta yatıyorum - sikim gerçekten çabalıyor pantolonumdan atlamak için!
[quote=Pistonio post_id=315218 time=1704510309 user_id=19941] Ve karımı en azından akşamları çıplak görmek isterim [/quote] Seni destekleyeceğim 😔 Ben de bunu çok isterim
Annem işe külotsuz gitti. Ancak bu uzun zaman önceydi. Ve sonra kendisinin ve babasının nasıl seks yaptığını. Gece su içmek için kalkıyorsun... Nasıl da bağırıyordu...
Annem işe külotsuz gitti. Ancak bu uzun zaman önceydi. Ve sonra kendisinin ve babasının nasıl seks yaptığını. Gece su içmek için kalkıyorsun... Nasıl da bağırıyordu...
[quote=Галинка post_id=315500 time=1704548997 user_id=22300] [url=https://postimg.cc/nCPkNsD7] [img]https://i.postimg.cc/vZQNgf8P/IMG-17855.jpg[/img][/url] [/quote] С пробочкой - вообще отпад! Я бы не смог долго на такую красоту смотреть)
[quote=Галинка post_id=315500 time=1704548997 user_id=22300] [url=https://postimg.cc/nCPkNsD7] [img]https://i.postimg.cc/vZQNgf8P/IMG-17855.jpg[/img][/url] [/quote] Такая красота и без лица)
[ref=#804000]Galinka[/ref], Çarpıcı kız, zarif bacaklar. Ve güzel bir mantar. Bu fişi çıkarın ve önce bir dille durulayın. Daha sonra penisi yerleştirebilirsiniz.
[quote=Galinka post_id=315511 time=1704549574 user_id=22300] [quote=Fargal94 post_id=315507 time=1704549300 user_id= 7900] Böyle bir güzelliğe uzun süre bakamazdım) [/quote] Mantar mı?)) [/quote]genel olarak her şey için)
Ben şahsen kadın iç çamaşırının boyutu göz önüne alındığında (hala hiçbir şeyi kapatmıyor) bunların külot olduğunu düşünüyorum. Ve kadınların ve erkeklerin külotları var
Last post
teşekkür ederim
Daha fazlasına ihtiyacınız olursa lütfen her zaman benimle iletişime geçin)))) :wink:
Herkese selam. Kim yazın şehirde külotsuz dolaşmayı sever?
Last post
Bir keresinde otobüste oturuyordum ve yanımda kısa etekli bir kız duruyordu, içinden bir şey çıkarmak için çantasını kaldırıyordu ve eteğin kenarından tutuyorlardı, yukarı doğru gidiyordu ve oradaydı...
:cat2:kocasını törene uğurladı. Uzun zamandır. Sonra uğultu uçup gidiyor, üç kez sustum. Sızıntı giderildi. Tekrar gelip ekipmanı kontrol edeceğine söz verdi.
Last post
:cat2:kocasını törene uğurladı. Uzun zamandır. Sonra uğultu uçup gidiyor, üç kez sustum. Sızıntı giderildi. Tekrar gelip ekipmanı kontrol edeceğine söz verdi. Güzel.