Alınmadım, sadece benim anladığım kadarıyla kız masum bir konu açtı, erkekler geldi ve işte bu... kırdılar)))
Üç dilek.
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
Cevap: Üç dilek.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 4 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 139
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Eh, çocukluğun ilk 40 yılının erkekler için en zor dönem olduğunu söylemeleri boşuna değil))))))
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 6 months
))) Ah, bence harika oldu. Kimsenin kimseyi kırmak istediğini sanmıyorum)))
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Mart, Murena0314
-
- ön sevişme
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
))) Bana inanmayabilirsin ama buna karşı değilim , ben sadece bunun için varım. İki elle))))))
-
- ön sevişme
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
))) Ne kadar kurnazsın. Siz adreslerinizi yazın, ben kimin benim şehrimden olduğunu seçeceğim)))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
Ben de grup sekse katılacağım, yıkarken yalayacağım
- These users thanked the author Vurgulu for the post (total 3):
- Kunimen, Baski, Alexey 997
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
- Orientation: aseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 2 years 1 month
Dileğinizi yerine getirmeye hazırım. Mükemmel genlere sahibim, soylu ailelerin soyundan geliyorum. Üç dilek olması gerektiği için arka arkaya üç kez)))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
Belki kafa karıştırıyorum
Novosibirsk’e benziyor, sanırım şuranın bir fotoğrafını yayınladım: buz sarayı)
Belki kafa karıştırıyorum
Last edited by Kalyaev on 04 Jan 2024, 15:32, edited 1 time in total.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
- Registered for: 2 years 5 months
Oral mı anal mı vajinal mi? Başka hangi 3 dilek olabilir?))))
- These users thanked the author Varian_Rin for the post:
- Venüs
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 3 years 1 month

eğer bir yusufçuk iseniz o zaman gerçekleşecektirzloy-kak-chert: ↑04 Jan 2024, 12:35 1.bir yusufçuk sikeyim.
2.bir yusufçuğu ağzından sikeyim.
3.bir yusufçuğu kıçından sikeyim ve bunların hepsi bir grup içinde .
- These users thanked the author slavik.meshalkin for the post:
- Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 11 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
Kader değil, bu kocanın ayrıcalığıdır. Bu tür sorunları yalnızca o çözer))Al Admin Rutovich: ↑04 Jan 2024, 15:27 İsteğini yerine getirmeye hazırım. Mükemmel genlere sahibim, soylu ailelerin soyundan geliyorum. Üç dilek olması gerektiği için arka arkaya üç kez)))
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 5 months
bir arzu.. kahrolası bir peri masalına girmek.... işte, zaten orada.... ne kadar şanslı... lanet arzular konusunda...
https://i.postimg.cc/1XG8hsvS/616357-mashaimedvedi.jpg
https://i.postimg.cc/1XG8hsvS/616357-mashaimedvedi.jpg
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
"... Sandalye nedir, bardak nedir?
TV’nin olduğu VCR nerede?"
Bir peri masalına girmek mi? Evet, zaten öyleydi...
"... Sandalye nedir, bardak nedir?
TV’nin olduğu VCR nerede?"
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 1 year 8 months
1) Dostça seks partisi. Küçük, maksimum 6-7 katılımcı.
2) Kız kardeşlerle ve ikiz olması şart değil.
3) Altla... Sadece alt kısmın gerçeği, sinsi ve ahlaksız
2) Kız kardeşlerle ve ikiz olması şart değil.
3) Altla... Sadece alt kısmın gerçeği, sinsi ve ahlaksız
- These users thanked the author Sexdemon2010 for the post:
- Venüs
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 2 years 5 months
40 yaş üstü düzgün bir erkek bulun. Evli değil, hayır. Çok yakın iletişim için.
İşe gidin ve evden çıkın.
İşe gidin ve evden çıkın.
- These users thanked the author Liyakat for the post (total 4):
- Venüs, Sexdemon2010, Mart, Fargal94
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
Bu sağduyulu bir davranış. Bununla başlamanız gerekiyor.
- These users thanked the author Mart for the post (total 2):
- Venüs, Christmas_Christmas
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
Neden üç? Tek bir şey yeterli; sadece bir çanta dolusu para. Diplomat değil, evrak çantası değil, bavul. Havaalanlarında insanların sahip olduğunu gördüğümüz tekerlekli araba. İşte para dolu bir çanta. Tercihen dolar cinsinden.
Ve başka dileklere de gerek yok. Bu bavul buradaki herkesin hayatını değiştirecek. Sanırım orada bulunanların dörtte üçü hemen ayrılacak. Yani başka bir yere gidecek. Üstelik Anavatanını seven vatanseverlerin çoğunun ilk ayrılanlar olacağını ve oradan Anavatanlarını daha da çok sevmeye başlayacaklarını düşünüyorum.
Geri kalan dörtte biri Şimdiki zaman, hayallerini kurdukları ancak gerçekleştiremediklerini fark ettikleri gestaltları kapatmaya başlayacak. Birinin yapacağı ilk şey bir tür pahalı araba satın almak, birisi süper kaplamalı ve dolu dolu iki katlı devasa bir daire satın alacak. Bütün zilleri, ıslıkları ve hizmetçileriyle birinin evi. Birisi kölelerle hazır bir iş satın alacak ve onlar üzerindeki gücün tadını çıkaracak. Ve birileri kendine silahlar, tekneler, ruhsatlar, tekneler ve el avcıları satın alacak ve en sert darbeyi vuracak. Evini kaplan, ayı ve geyik kafalarıyla asıyor.
Kadınların bu para dolu çantayla ne yapacağını söylemek benim için zor; bence onlara kendin sormalısın. Ancak bu soruya dürüstçe cevap vereceklerinden şüpheliyim. Çoğunun hemen eşlerinden boşanmak için bir neden bulacağını düşünüyorum ve sonra...
İşte bu noktada bundan sonra ne olacağını söylemekte zorlanıyorum. Belki onlar da aynı şekilde unutmak, hatta hiç hatırlamamak için yaşadıkları yerlerden uzaklaşacaklar.
Ve başka dileklere de gerek yok. Bu bavul buradaki herkesin hayatını değiştirecek. Sanırım orada bulunanların dörtte üçü hemen ayrılacak. Yani başka bir yere gidecek. Üstelik Anavatanını seven vatanseverlerin çoğunun ilk ayrılanlar olacağını ve oradan Anavatanlarını daha da çok sevmeye başlayacaklarını düşünüyorum.
Geri kalan dörtte biri Şimdiki zaman, hayallerini kurdukları ancak gerçekleştiremediklerini fark ettikleri gestaltları kapatmaya başlayacak. Birinin yapacağı ilk şey bir tür pahalı araba satın almak, birisi süper kaplamalı ve dolu dolu iki katlı devasa bir daire satın alacak. Bütün zilleri, ıslıkları ve hizmetçileriyle birinin evi. Birisi kölelerle hazır bir iş satın alacak ve onlar üzerindeki gücün tadını çıkaracak. Ve birileri kendine silahlar, tekneler, ruhsatlar, tekneler ve el avcıları satın alacak ve en sert darbeyi vuracak. Evini kaplan, ayı ve geyik kafalarıyla asıyor.
Kadınların bu para dolu çantayla ne yapacağını söylemek benim için zor; bence onlara kendin sormalısın. Ancak bu soruya dürüstçe cevap vereceklerinden şüpheliyim. Çoğunun hemen eşlerinden boşanmak için bir neden bulacağını düşünüyorum ve sonra...
İşte bu noktada bundan sonra ne olacağını söylemekte zorlanıyorum. Belki onlar da aynı şekilde unutmak, hatta hiç hatırlamamak için yaşadıkları yerlerden uzaklaşacaklar.
Last edited by Saç gömlek on 04 Jan 2024, 20:39, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 3):
- Tolkala, EgorPetrov, PavelNokia
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 6 months
Tamamen aynı fikirdeyiz; bir arzu yeterlidir. Yeni yılda herkes mutlu olsun! Yaşam için!

-
- Sürtünmeler
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Bu özellikle arzularla ilgili anlamına geliyordu doğrudan seks yapmak))))Vlasyanitsa: ↑04 Jan 2024, 20:30 Neden üç? Tek bir şey yeterli; sadece bir çanta dolusu para. Diplomat değil, evrak çantası değil, bavul. Havaalanlarında insanların sahip olduğunu gördüğümüz tekerlekli araba. İşte para dolu bir çanta. Tercihen dolar cinsinden.
İşte bu noktada bundan sonra ne olacağını söylemekte zorlanıyorum. Belki aynı şekilde unutmak, hatta hiç hatırlamamak için yaşadıkları yerlerden uzaklaşacaklar.
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Sexdemon2010
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
- Orientation: aseksüel
Beyler, Dragonfly’e fenibut vermeniz gerekiyor ve 3 kez 100000000000 dilek hakkı olacak ve sonra daha fazlasını isteyecek))))
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
))) Seni fenibutsuz bırakmayacağım))) Benden saklanacaksın)))zloy-kak-chert: ↑04 Jan 2024, 21:17 Arkadaşlar, Dragonfly phenibut’u vermeniz gerekiyor ve o 3 kez 100000000000 dilek isteyecek ve sonra daha fazlasını isteyecek))))
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- Nikk, Zorba Carrie, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
Ve of Elbette asla kişisel istekleriniz hakkında hiçbir şey söylemeyin. İş arkadaşlarınızın orada mutlu olup olmayacağı gerçekten umurunda değil. Ve burada ve şimdi aslında maaşın büyüklüğü ve bölüm başkanı başkanlığını işgal etme potansiyel fırsatlarıyla ilgileniyorsunuz.
Aslında burada, böyle bir forumda bu kadar ikiyüzlülüğe gerek olmadığını düşündüm.
Yoksa bunu alışkanlıktan dolayı mı yapıyorsunuz? büyük/küçük harf?

22 saniye sonra gönderilir:
3 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
Sözde ofis ikiyüzlülüğünün değerli bir örneği. İnsanlar gözünüze işese bile pozitifliği, samimiyeti ve genel kabul görmüş insani değerleri aktarmanız gerekir. Ve elbette, herkes için içtenlikle en iyisini istediğinize ve hayattaki en önemli arzunuzun herkesin mutlu olması ve savaşın olmaması olduğuna herkesi ikna edin.
Ve of Elbette asla kişisel istekleriniz hakkında hiçbir şey söylemeyin. İş arkadaşlarınızın orada mutlu olup olmayacağı gerçekten umurunda değil. Ve burada ve şimdi aslında maaşın büyüklüğü ve bölüm başkanı başkanlığını işgal etme potansiyel fırsatlarıyla ilgileniyorsunuz.
Aslında burada, böyle bir forumda bu kadar ikiyüzlülüğe gerek olmadığını düşündüm.

22 saniye sonra gönderilir:
Komiserin cesedini başka kim istiyor?
3 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
Yani bunun seksle en doğrudan ilişkisi var . Çok para olacak ve istediğin kadar seks olacak. Ne istersen ve kiminle istersen.Doğrudan cinsiyetle ilgili arzular vardı))))
Last edited by Saç gömlek on 04 Jan 2024, 21:51, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Çok para, sıradan bir insana pek çok sorun getirebilir. Üstelik büyük ve çok ciddi. Para dolu bir çanta hayatınızı daha iyi hale getirmeyecek.Vlasyanitsa: ↑04 Jan 2024, 21:48Sözde ofis ikiyüzlülüğünün değerli bir örneği. İnsanlar gözünüze işese bile pozitifliği, samimiyeti ve genel kabul görmüş insani değerleri aktarmanız gerekir. Ve elbette, herkes için içtenlikle en iyisini istediğinize ve hayattaki en önemli arzunuzun herkesin mutlu olması ve savaşın olmaması olduğuna herkesi ikna edin.
22 saniye sonra gönderilir:Komiserin cesedini başka kim istiyor?
3 dakika 33 saniye sonra gönderildi:Yani bunun seksle en doğrudan ilişkisi var . Çok para olacak ve istediğin kadar seks olacak. Ne istersen ve kiminle istersen.Doğrudan cinsiyetle ilgili arzular vardı))))
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
Bütün bu saçmalıklarla karşı karşıya kalan gençlerin büyük bir kısmı buna katılmıyor ve bir şeyleri değiştirmeye çalışıyor. Ama sonunda öyle bir noktaya geliyor ki, eğer bu hayattan bir şey istiyorsanız, bu gerekli. Aksi takdirde kamyon şoförlüğü gibi bir tür serbest işe girmek zorunda kalacaksınız.
Aslında herkes öyle. Herkes bu kadar ikiyüzlü bir genç değil. Bu yüzden yaşlarına zor diyorlar. Ebeveynleri ve öğretmenleri de dahil olmak üzere etraflarındaki herkesin ikiyüzlü olduğu gerçeğiyle yüzleşmek zorundalar. Ve gencin kendisinin de bunu yapması gerekiyor. Makalelerinizde düşündüğünüzü değil, yazmanız gerekeni yazın. Fazla söze girmeyelim. Sınıfta biri hakkında düşündüğünüz her şeyi söyleme.
Bütün bu saçmalıklarla karşı karşıya kalan gençlerin büyük bir kısmı buna katılmıyor ve bir şeyleri değiştirmeye çalışıyor. Ama sonunda öyle bir noktaya geliyor ki, eğer bu hayattan bir şey istiyorsanız, bu gerekli. Aksi takdirde kamyon şoförlüğü gibi bir tür serbest işe girmek zorunda kalacaksınız.
-
- Nirvana’dayım
Çul, evet, kimse tartışmıyor: ayrıca var diğer pek çok şey gibi hayatta da ikiyüzlülük. Ancak
hayatınızı inşa etmenin ikiyüzlülük dışında pek çok yolu vardır... Bunu hiç düşünmediniz mi?
hayatınızı inşa etmenin ikiyüzlülük dışında pek çok yolu vardır... Bunu hiç düşünmediniz mi?
-
- En güçlü orgazm!
Ve korkak biri için orgazm sadece görüntüyle bile gerçekleşebilir bir çanta dolusu para.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post