Eşimin arkadaşını seviyorum, aynı anda iki tane istiyorum
-
- Potansiyel seks nesnesi
Eşimin arkadaşını seviyorum, aynı anda iki tane istiyorum
Eşimin kız arkadaşından hoşlanıyorum, eşime senin kız arkadaşını istediğimi söylüyorum, ikinizi de aynı anda gerçekten istiyorum ama eşim aynı fikirde değil. ve arkadaşı bizi ziyarete geliyor, karımın önünde onu rahatsız ediyorum, pati atıyorum ve her şey yolunda, eşim normal tepki veriyor, bunu nasıl anlayacağız?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 208
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Eşimin arkadaşını seviyorum aynı anda iki tane istiyorum
Irina, Aynı şey sadece bana da oldu. Çalıların arasında kumsalda onun en yakın arkadaşını becerdim ve karım bir ağacın altında sarhoş bir şekilde uyudu
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
nHikayeden bana öyle geliyor ki eş FFM seksine karşı değil ama bir türlü karar veremiyor. Belki arkadaşının bunu isteyip istemediğinden emin değildir. Ama şunu söyleyeyim, arkadaşını sıkıştırdığınızda normal tepki vermesine aldırış etmiyor. Arkadaşınızla çalışın ve eşinize karşı daha ısrarcı olun, her şey sizin için yoluna girecektir.Anonim: ↑16 Nov 2019, 20:20 Eşimin kız arkadaşını seviyorum, eşime senin kız arkadaşını istediğimi söylüyorum, ikinizi de gerçekten aynı anda istiyorum ama eşim aynı fikirde değil. ve arkadaşı bizi ziyarete geliyor, karımın önünde onu rahatsız ediyorum, pati atıyorum ve her şey yolunda, karısı normal tepki veriyor, bunu nasıl anlayacağız?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
Eşimin arkadaşı daha önce bizi ziyarete geldi. Sık sık birlikte içki içerler ve hayat hakkında sohbet ederlerdi. Bu arkadaşla samimi konularda sohbet etmeye başladılar, karısı destekledi ve kıkırdadı). Her nasılsa, farkında olmadan arkadaşının dizlerinin üzerindeki bacaklarını okşamaya başladı. O ve karısı masada oturuyorlardı, ben de arkadan yaklaştım. Pantolonumda ne tür delikler olduğunu sordum ve onlara dokunmaya başladım ve ne yaptığımı anlayınca eşime baktım ve bir gülümseme ve sinsi gözler gördüm)
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Dileklerin örtüştüğü ortaya çıktı! Ben de eşimle ve onun arkadaşıyla seks yapmak istiyorum, hatta eşimle bu konuyu konuştum, eşimin umrunda bile değil, sorun kız arkadaşında kalıyor.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
Bir defasında eşim sarhoşken arkadaşlarını listeledi ve bana biriyle birlikte olup olmayacağımı sordu.
Aslında evli bir çiftle MFF şansı bile vardı, özellikle kadınlar tarafından pek çok ipucu vardı ama yerine getirilmedi, arkadaşım ve ben çekingen davrandık. çocuklar ve neden bahsettiklerini anlamamışız gibi davrandık..
Şimdi en azından bu konunun devam edeceğini düşünüyorum.
Aslında evli bir çiftle MFF şansı bile vardı, özellikle kadınlar tarafından pek çok ipucu vardı ama yerine getirilmedi, arkadaşım ve ben çekingen davrandık. çocuklar ve neden bahsettiklerini anlamamışız gibi davrandık..
Şimdi en azından bu konunun devam edeceğini düşünüyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
Ve karısı onu, tanımadığın bir metresi yanına almaman için tutuyor ve eğer sekste berbat bir şey olursa, onu yatağına alacak.
Kısacası ışık sizi toplardan destekliyor ve tutuyor. Kısacası aptal değilim.
Eh, muhtemelen sen de kötü bir adam değilsin. Aksi takdirde seni uzun zaman önce cehenneme gönderirdi.
İşte bu yüzden o ve geliyor.
Ve karısı onu, tanımadığın bir metresi yanına almaman için tutuyor ve eğer sekste berbat bir şey olursa, onu yatağına alacak.
Kısacası ışık sizi toplardan destekliyor ve tutuyor. Kısacası aptal değilim.
Eh, muhtemelen sen de kötü bir adam değilsin. Aksi takdirde seni uzun zaman önce cehenneme gönderirdi.

-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Orientation: biseksüel
Kadınları Anlamak mümkün değil! İzin verdiği şeyi kullanın! Pençelemenize izin verirse, belki daha fazlasını kabul eder. Ve bir komplo teorisi aramayın; belki o bir orospu ya da aptal değildir!Anonim: ↑16 Nov 2019, 20:20 Eşimin kız arkadaşını seviyorum, eşime senin kız arkadaşını istediğimi söylüyorum, ikinizi de gerçekten aynı anda istiyorum ama eşim aynı fikirde değil. ve arkadaşı bizi ziyarete geliyor, karımın önünde onu rahatsız ediyorum, pati atıyorum ve her şey yolunda, karısı normal tepki veriyor, bunu nasıl anlayacağız?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 223
Katılıyorum, kadınlar kararlarında sabit değiller, önce evet diyor sonra geri dönüyorlar. Veya bunu kendi yöntemleriyle yaparlar)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
Bence bir kadın en az bir kez arzuları hakkında konuştuysa, o zaman her şeyi kabul eder, sadece erkeğin her şeyi ayarlamasını ve bunu oldu bittiyle sunmasını bekler.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Karınızın arkadaşı bundan sonra orgazm oldu mu?Toyvonen: ↑10 Sep 2020, 11:36 Tecrübem vardı. Eşim ve ben kulübedeydik, arkadaşları bize geldi, her şeyi güzelce içtik ve açık konular hakkında sohbet edelim. Biri benim hiç orgazm yaşamadığımı söylüyor ama benimki, bir erkeğin benimki gibi yetenekli bir dile sahip olması gerektiğini söylüyor. Benimki kelimesi kelimesine, benim için oral seks yapmayı seviyorsun, belki bir kez arkadaşlarını yalayabilirsin diyor. İlk başta bunu şaka olarak algıladılar ama sonra ciddi bir ruh halinde olduklarını gördüm. Genelde sabaha kadar amlarını cilaladım. Genel olarak beğendim ama 3 çok fazla. İki tane olsaydı çok isterdim ama henüz bunun gibi bir şans olmadı
Özel Meclis Üyesi
Heyecanlanıyorum
Konudaki mesajlar: 1 Toplam mesajlar: 80
Kayıtlı: 2 yıl 11 ay
Gönderen: Moskova
Yönelim: heteroseksüel
Yaş grubu: 40+
İletişim bilgileri: Kullanıcı iletişim bilgileri Özel Meclis Üyesi
Yanıt: Eşimin arkadaşını seviyorum, Aynı anda iki tane istiyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Eski sevgilim de arkadaşımla birkaç kez FFM hakkında konuşmaya başladı. İlk başta buna güldüm ve sonra ciddi bir şekilde kendisine kendini abarttığını açıkladım. Birçok erkek kendilerini abartıyor. Eh, 2-3 kez, her biri 10 dakika ve ikinci ile üçüncü sefer arasında iyileşmek yarım saat veya daha fazla sürdü - bu benim için norm, ancak bunu bir arkadaşınızla paylaşırsanız, o zaman evet gözyaşları. Ya da belki onun ve benim birbirimizi elinden geldiğince okşayacağımızı mı hayal etti? Peki neden buna ihtiyacımız var ki, bu sadece
’in önünü kesecek.

-
- Flört etmek
- Total posts: 29
Eh, şimdi 20 yaşında olurdum ve ikisinden kurtulmak gibi bir şeyi düşünmezdim. Aynı odadaki 3. odada kalsam iyi olurdu.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
Kadınların hepsi sahiplenici ve kimse onun arkadaşını kızartmaya izin vermiyor... bu yüzden bunu kurnazca yapmalısın... kafasının arkasına bir kürekle ve sikişerek... ve hava hala sıcakken! Tavsiyem için bana teşekkür etme, ben mütevazıyım!

-
- Flört etmek
- Total posts: 34
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
Ayrıca bir FFM vakası da vardı. İşten döndüm, eşimin sınıf arkadaşı beni ziyarete gelmişti, beni beklemiyorlardı (vardiyayı benim devralmam gerekiyordu ama planlar değişti ve eve geldim). İlk kez sınıf arkadaşını gördüm, hoş görünümlü Asyalı, böyle kızlardan gerçekten hoşlanıyorum, 19 yaşında, seksi bir figür, ihtiyacın olan her şeye sahip... hızla duşa gittim ve orada "ürperdim" çünkü ben yapmadım İleride ne olacağını bilmiyorum.. masaya oturduk, konuşmaya başladık ama moralimiz bozuktu ve içmek istedik, karım içmiyor ama birimiz içmek istemedi, ben de sordum arkadaşım içerse? Evet cevabını aldım, evde çok fazla alkol var, onun için tüm ürün yelpazesini listeledikten sonra, kaçak içki içme arzusunu dile getirdi (çam fıstığı ile, harika bir şey, akşamdan kalma yok, hiçbir şey), her zaman var buzdolabında buz gibi bir şişe .. ve şimdi çok zaman geçti, şişe kayboldu ve samimi nitelikteki konuşmalar başladı, kız arkadaşımın bi deneyimi olduğunu öğrendik ve prensip olarak 19’daki deneyim fena değil, sigara içmek için dışarı çıktılar ve aletim kazık gibi duruyordu…. Masaya döndük, şişeyi bitirdik ve arkadaşım bana baktı ve bana baktı ve karımı öpmeye davet etti, öyle oldu, gördüğüm kadarıyla neredeyse tam oraya geliyordum... Zaten kafamda her şeyi nasıl organize edeceğime dair bir sürü düşünce var... ve sonra neredeyse her şey oldu, birkaç gözyaşı oldu, kucaklaşmaya başladılar, ben de gelip onlara sarıldım, sikim kız arkadaşımın uyluğuna dayandı ve yüzü bana dönüktü ve gözlerinde şehvet ve tutku vardı, peki, onu aldı ve tekrar benimkini öptü karım, elleri genç kızların popolarına düştü, ardından duşa girdi ve karım ve ben tutkuya yenik düştüm.. Onu yatağa attım ve oral seks yapmaya başladım, bir arkadaşım dışarı çıktı, tüm bunları gördü ve durdu, bize baktı, yanımıza geldi ve karımın yanına uzandım babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy , unutulmazdı, her şey sabah 1’den 5’e kadar başladı, 6’da işe gittim ve ayrıldım. Bu arkadaşı bir daha hiç görmedim, çok yazık...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1765
https://i.postimg.cc/DwxG7vff/01546-F1c-UVo-Jpq-Dg.jpg
Отправлено спустя 11 часов 40 минут 34 секунды:
https://i.postimg.cc/mr8Q7PDH/01427-f7-Bx-UGRMOaw.jpg
Отправлено спустя 11 часов 40 минут 34 секунды:
https://i.postimg.cc/mr8Q7PDH/01427-f7-Bx-UGRMOaw.jpg
- These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 2):
- Ded, Anatoly bfg
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
Seni ne kadar kıskanıyorumLucifer: ↑03 Jan 2024, 17:34 Bir de FFM vakası vardı. İşten döndüm, eşimin sınıf arkadaşı beni ziyarete gelmişti, beni beklemiyorlardı (vardiyayı benim devralmam gerekiyordu ama planlar değişti ve eve geldim). İlk kez sınıf arkadaşını gördüm, hoş görünümlü Asyalı, böyle kızlardan gerçekten hoşlanıyorum, 19 yaşında, seksi bir figür, ihtiyacın olan her şeye sahip... hızla duşa gittim ve orada "ürperdim" çünkü ben yapmadım İleride ne olacağını bilmiyorum.. masaya oturduk, konuşmaya başladık ama moralimiz bozuktu ve içmek istedik, karım içmiyor ama birimiz içmek istemedi, ben de sordum arkadaşım içerse? Evet cevabını aldım, evde çok fazla alkol var, onun için tüm ürün yelpazesini listeledikten sonra, kaçak içki içme arzusunu dile getirdi (çam fıstığı ile, harika bir şey, akşamdan kalma yok, hiçbir şey), her zaman var buzdolabında buz gibi bir şişe .. ve şimdi çok zaman geçti, şişe kayboldu ve samimi nitelikteki konuşmalar başladı, kız arkadaşımın bi deneyimi olduğunu öğrendik ve prensip olarak 19’daki deneyim fena değil, sigara içmek için dışarı çıktılar ve aletim kazık gibi duruyordu…. Masaya döndük, şişeyi bitirdik ve arkadaşım bana baktı ve bana baktı ve karımı öpmeye davet etti, öyle oldu, gördüğüm kadarıyla neredeyse tam oraya geliyordum... Zaten kafamda her şeyi nasıl organize edeceğime dair bir sürü düşünce var... ve sonra neredeyse her şey oldu, birkaç gözyaşı oldu, kucaklaşmaya başladılar, ben de gelip onlara sarıldım, sikim kız arkadaşımın uyluğuna dayandı ve yüzü bana dönüktü ve gözlerinde şehvet ve tutku vardı, peki, onu aldı ve tekrar benimkini öptü karım, elleri genç kızların popolarına düştü, ardından duşa girdi ve karım ve ben tutkuya yenik düştüm.. Onu yatağa attım ve oral seks yapmaya başladım, bir arkadaşım dışarı çıktı, tüm bunları gördü ve durdu, bize baktı, yanımıza geldi ve karımın yanına uzandım babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy , unutulmazdı, her şey sabah 1’den 5’e kadar başladı, 6’da işe gittim ve ayrıldım. Bu arkadaşımı bir daha hiç görmedim ama yazık..
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Hikayeleriniz ilginç, 25 ve böyle tek bir durum bile yok
(m)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Kim kadın arkadaş istemez ki? Ben de rüyamda herkesi görüyorum ve onlar ziyarete geldiğinde, önce karımın, sonra da onların karımın önünde olduğunu hayal ediyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 37 Replies
- 5911 Views
-
Last post by Peru’da
-
- 0 Replies