Ağzına boşalmayı seven bir bayanla iletişim kurmaktan memnuniyet duyacağımı düşünürken yakaladım kendimi. Ve ne kadar çok erkek olursa o kadar iyi.
Burada böyle hanımlar var mı acaba?
Ya da belki de buradaki erkekler hayatlarında böyle hanımlarla karşılaşmışlardır. Belki birinin böyle bir karısı vardır... Veya bu tür kızlarla birlikte olduğunuz durumlar oldu mu?
These users thanked the author Kasım for the post (total 4):
Ağzına boşalmayı seven bir bayanla iletişim kurmaktan memnuniyet duyacağımı düşünürken yakaladım kendimi. Ve ne kadar çok erkek olursa o kadar iyi. Burada böyle hanımlar var mı acaba? Ya da belki de buradaki erkekler hayatlarında böyle hanımlarla karşılaşmışlardır. Belki birinin böyle bir karısı vardır... Veya bu tür kızlarla birlikte olduğunuz durumlar oldu mu? :wink:
Eşimin ve benim neredeyse bir yüzümüz ya da ağzımız var, o daha çok ağızda, yüzümde ve açık ağızla gözlerime bakmayı seviyor, her zaman dizlerinin üzerinde, sürtük yüzünü spermle kaplı görmeyi seviyorum ve ağzında bir sikle
Eşimin ve benim neredeyse bir yüzümüz ya da ağzımız var, o daha çok ağızda, yüzümde ve açık ağızla gözlerime bakmayı seviyor, her zaman dizlerinin üzerinde, sürtük yüzünü spermle kaplı görmeyi seviyorum ve ağzında bir sikle
Bir kadınla tanıştım, oral seks yaptı ama herkes gibi değil. Bitireceğim zaman seni uyarmamı istedi. Ve sonrasında penisini çıkarıp ya kendisi mastürbasyon yaptı ya da benden yapmamı istedi ve sanki biraz uzaktaymış gibi açık ağzındaki ve dilindeki her şeyi bitirmemi istedi. Elbette bu çok heyecan verici.
These users thanked the author Çamur çekici for the post:
Bir kadınla tanıştım, oral seks yaptı ama herkes gibi değil. Bitireceğim zaman seni uyarmamı istedi. Ve sonrasında penisini çıkarıp ya kendisi mastürbasyon yaptı ya da benden yapmamı istedi ve sanki biraz uzaktaymış gibi açık ağzındaki ve dilindeki her şeyi bitirmemi istedi. Elbette bu çok heyecan verici.