Annenin seks yaptığını ya da ebeveynlerin seks yaptığını kim gördü?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Annenin seks yaptığını veya ebeveynlerinin seks yaptığını kim gördü?
Neden çıldırıyoruz??? Kimse onu kesmemi ya da tamir etmemi istedi mi???? Yoksa sadece sikilmek mi???
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Orientation: heteroseksüel
Motor, tüm hikayeleri özel mesajla anlatın, tg
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Metnin oldukça uzun olduğu ortaya çıktı, sadece kalbimi bir yere dökmek istedim, işte buyurun. Ben de böyle bir durumla karşılaştım, annemi her zaman çok iyi bir kadın olarak görürdüm ama bir noktada onda görünüşe göre bir şeyler değişti. Onun tanımıyla başlasam iyi olur, ince bir kadın, 40 yaşında, belinde oldukça eski bir dövme ve delinmiş bir dil, yaşına göre harika görünüyor ve bunu oldukça sık kullanıyor. Onu ilk kez altı yıl önce küvette yakaladığımda, o zamanki erkek arkadaşı ona sopayla yapışırken, şaka şuydu ki kapının kilidi bile yoktu, sadece yana doğru açılıyordu ama konu bu değil Aynı gün, gece onların cinsiyetinden uyandım ve odalar biraz şeffaf olan cam bir bölmeyle ayrılmıştı ve dört ayak üzerinde duran annemin nasıl inlediğini ve çığlık attığını gördüm, bu benim için bir şoktu. muhtemelen o anda onda bazı değişiklikler fark etmeye başladım. şimdi durum böyle, o andan itibaren zaten çok sayıda partneri oldu, bazıları sadece bir kez geldi, bazıları aylarca bizimle kalabildi, yaşlar tamamen farklıydı, en küçüğüm 23 yaşındaydı, en büyüğü ise 51, genel olarak onun için asıl mesele bu değildi. Geçen yıl sadece üç erkekle çıkıyordu ve çoğu zaman eve geç dönmeye başladı, çok yorgundu, neredeyse her hafta sonu iki günlüğüne bir yerden ayrılır ve yalnızca Pazar gecesi geri dönerdi. tüm bu hikaye beni strese sokmaya başladı ve sık sık oraya nereye gittiğini görmek için telefonumdaki konum belirleyiciyi kullanmaya karar verdim, şehrin eteklerinde iyi bir bölgede bir yazlık topluluk gördüğümde şaşırdığım şey neydi? biraz takip etmem gerekiyordu, takip ettim onu takip ettim, girişte bir adamı öperken çok şaşırdım, ikincisi yüzsüzce ona el yordamıyla saldırdı, beş dakika böyle selamlaştıktan sonra bir bara gittiler siyah Mercedes ve kulübeye doğru yola koyuldu. birkaç ay önce onun sürekli siktiğimin yanına taşındık ve o andan itibaren en büyük sefahat başladı. Kıyafet çekmecelerinde pembe bir tasma, yaklaşık 30 prezervatif, 2 yapay penis, bir vibratör, kelepçe ve farklı pozlara sahip bir küp buldum ve iç çamaşırlarının bulunduğu çekmece sadece seksi kıyafetlerle doluydu. Görüp görmediğime gelince - evet, bir gün telefonuna girdim ve hemen göğüslerini ve kıçını üç farklı kişiye fırlattı ve şöyle bir başlık yazdı: "Bakın ne kadar bronzlaşmış." bu sene onunla ve siktiğiyle tatile uçma şansım oldu, bir otel odası vardı ama iki oda vardı, inlemelere ve prensip olarak onun sikilme sesine alışmıştım, ama durum farklıydı, sabah odadan denize çıktık ama öğleden sonra yoruldukları için geri dönmeye karar verdiler, yüzmeye kalacağım gibi bir şey söyledim ama çabuk sıkıldım ve artık gitsem iyi olur diye karar verdim. oda ve oraya yöneldi, görünüşe göre annem anahtarın bende olduğunu bilmiyordu ve odaya girdim şu resmi görüyorum: mayosu koridorda yatıyor, kendisi banyoda diz çökmüş ve ön kapının açıldığını duyuyor , muhtemelen mekanik olarak o yöne baktı, penisini ağzından bile çıkarmadan, bu resmi sonsuza kadar hatırlayacağım, kendi annem, ağzında sik varken hiçbir şeyden utanmıyor, berbattı. Yıllar süren bu hikayenin sonucu şu: Bu durumu kabullendim ve en iyi tarafından bakıyorum, muhtemelen ona çok fazla zevk veriyor, bu onun doğası.
Bu durum hakkında ne düşündüğünüzü bana bildirin, başkalarının görüşlerini duymak ilginç.
Bu durum hakkında ne düşündüğünüzü bana bildirin, başkalarının görüşlerini duymak ilginç.
- These users thanked the author gün batımı for the post (total 4):
- Fedor36, Sibiryak89, Makar1977, PavelNokia
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Peki ve neden? Peki teyzen kaç yaşında?Mister_X: ↑05 Oct 2022, 11:56 Bir gün ıslak bir rüyadan uyandım ve kurulanmak için banyoya gittim ve annemle üvey babamın seks yaptığını duydum. Ve sonra zaten tüm gücümle teyzemi sikiyordum ve çok daha yoğun ve şehvetli bir şekilde inliyordu, bu yüzden annemle üvey babam arasındaki seks bende özel bir duyguya neden olmadı, ama teyzemin bunu bana neden verdiği belli oldu .
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Orientation: biseksüel
Bir gün okuldan eve her zamankinden erken geldim, kapıyı açtım, benim olmayan erkek ayakkabıları vardı ve babam bir aydır iş gezisine çıkmıştı. Evime gittim ve annemin odasına bakmaya karar verdim, hafif açık kapıdan baktım ve bir adamın annemi siktiğini gördüm - gösterinin sonuna kadar ayakta kaldım. Sonra odama gittim ve şimdi yeniden sevişmeye başladıklarını açıkça duydum.
Annemin kiminle olduğu umurumda değildi, annem onu uğurladı ve benim zaten evde olduğumu fark etti. Gergin olduğunu görüyorum ama hiçbir şey bilmiyormuş gibi davrandım ve doğal davrandım
Annemin kiminle olduğu umurumda değildi, annem onu uğurladı ve benim zaten evde olduğumu fark etti. Gergin olduğunu görüyorum ama hiçbir şey bilmiyormuş gibi davrandım ve doğal davrandım
- These users thanked the author anton.nekrasov for the post (total 3):
- Fedor36, Sibiryak89, Makar1977
-
12 yaşımdayken kazara iki adamın anneleri hakkında konuştuklarına kulak misafiri oldum. Daha sonra erkeklerin anneme, annemin de erkeklere tepkilerini gözlemlemeye bağımlı oldum. Nereye baktığı, nasıl davrandığı. Annemin sinek bölgesinde mi yoksa yaz aylarında sahilde mayolarda büyük bir şişlik mi gördüğünü fark ettim. Sanki deliriyormuş gibi. Ve bacaklarını açıp eğilerek kıçını gösteriyor. Annem büyük sikleri sever. Üç kez annemin sikiştiğine kulak misafiri oldum. Çığlıklar, inlemeler,......
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Çocukluğumdan küçük, yanlış bir pasajı hatırlıyorum ama o zamanlar üç yaşındaydım))))
-
Arkadaşlarınız veya akranlarınız annenizi sikmeye çalıştı mı?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
Re: Annenin seks yaptığını ya da anne babanın seks yaptığını kim gördü?
Buraya yazdım ama doğal olarak her şey süslenmiş
Ebeveynlerle tatil (Post deen-don #121169)
Ebeveynlerle tatil (Post deen-don #121169)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
Eşim kızıyla birlikte deniz kenarında dinleniyordu. Eşimin çalıştığı şirket sıklıkla hafta sonu gezileri düzenliyordu. Ahşap evlerin olduğu dinlenme merkezleri vardı. Genellikle cuma günü işten sonra ayrılırdık. Kızım 10-11 yaşlarındaydı. Kızım ve onun gibi başka bir kız, gevşek bir şekilde kapatılmış perdelerin çatlakları arasından annesini, yani karımı, iki adamla, iş arkadaşlarıyla sikiştiğini gördü. Herkesin tatile geldiği otobüsün şoförü olarak çalıştılar. O zaman kızlar şoktaydı ama kızım bunu benimle gizlice paylaşana kadar üç yıl boyunca bunu kendine sakladı. Karımın başka erkeklerle takıldığını biliyordum ve prensip olarak bunu umursamadım. Ona bu şekilde sahip olmak beni bile heyecanlandırdı.
- These users thanked the author Zhora Kuni for the post (total 2):
- Makar1977, Mart
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
Evet, odanın kapılarını kapatmanın bizim için alışılmış bir şey olmadığını gördüm ve onları birkaç kez suçüstü yakaladım. Bunu ilk gördüğümde o kadar ilgimi çekti ki bu konuyla ilgili birçok makale okudum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
14 yaşımdayken aptalca annemle babamın seks yaptığını gözetledim. Özellikle babamın annemi köpek stili kıçından nasıl becerdiğini ve annemin klitorisini nasıl mastürbasyon yaptığını görmek hoşuma gitti. Ve klitorisi büyüktü. Hala büyük klitorisleri seviyorum. Cinsiyetlerine baktığımda tabii ki mastürbasyon yaptım
- These users thanked the author alexey.vititnev for the post (total 4):
- Fargal94, Makar1977, Islak, Mart
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
Muhtemelen 10 yaşındaydım. Kışın hatırlıyorum. Odada bir Noel ağacı vardı. Neden annemin yanında uyuyakaldığımı bilmiyorum. Ve geceleri yatağın sallandığı gerçeğinden uyandım. Oda aydınlıktı, mehtaplı bir geceydi. Gözlerimi açtığımda babamın anneme bindiğini gördüm. Uyandığımı, yataktan kalktığımı ve yatağın yanında durarak işi bitirdiğimi fark ettiler. Muhtemelen tekrar uykuya daldığımı umuyorlardı. Babamda olduğu gibi ben de bunu böyle gördüm.
- These users thanked the author Büyük oğlan for the post (total 4):
- deen-don, Makar1977, Mart, hayalet
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
Görmek için görmedim ama duymak için evet. Annemi duydum. :ayyy:
- These users thanked the author aryamari for the post (total 3):
- Fargal94, WazzzzzzUp, Mart
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
’nin özel sefahatinden besleniyorsun. Merhaba Ira, sana bir şey söyleyebilirim, elbette ilginç hikayelerim var.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
Birden fazla kez görüldü. Kardeşim ve ben birbirimize baktık, Ama ben annem kendini yıkamaya gittiğinde acele etmeyi severdim, böylece gecelik midi değil mini olurdu. Evet, kız kardeşim bana babamı ve metresini yaktığını söyledi.
Bundan sonra onu daha çok izlemeye başladık. İlginç anlar yaşandı. Ama beni daha çok etkileyen şey köydeki bir düğüne yapılan geziydi. Orada çocuktuk ama çok ilginç şeyler gördük. Pek çok insan uyuyordu; bazıları yerde, bazıları samanlıkta, bazıları da verandada.
Bundan sonra onu daha çok izlemeye başladık. İlginç anlar yaşandı. Ama beni daha çok etkileyen şey köydeki bir düğüne yapılan geziydi. Orada çocuktuk ama çok ilginç şeyler gördük. Pek çok insan uyuyordu; bazıları yerde, bazıları samanlıkta, bazıları da verandada.
- These users thanked the author Vik.ruba80 for the post (total 4):
- Fan, Fargal94, Makar1977, PavelNokia
-
- heyecanlanıyorum
Milla ve sen bunu istemedin ebeveyn cinsiyetini[/url] , onlara katılın. Ve babanla hiç seks yapmak istemedin mi?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
aleksey.vititnev, hayır, yani oldukça iyiydi eski yun
-
- heyecanlanıyorum
MILLA, Yetişkinlikte ise başkalarının seks
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
Vik.ruba80 ve bir düğündeki ilginç şeyler köy müydü?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
Eh, ayrıca Anne ve Baba arasındaki Seks’e de tanık oldum. Ama kamon, bu Majesteleri Cinsiyeti. Farklı olabilir, hatta çok tuhaf olabilir ama sen ve ben deli değiliz (Chikatils). (Umut). Önemli olan başınızı omuzlarınızın üzerinde tutmaktır.
Evet, komik değildi...
Evet, komik değildi...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
14 yaşımda babamın arkadaşının annemi sikişini izledim. Karmaşık duygular. Ama merak kazandı. Evet ve görülecek bir şey vardı.
- These users thanked the author Hayalet for the post (total 4):
- PavelNokia, Mart, Sibiryak89, hayalet
-
- Sürtünmeler
peki ne gibi ilginç şeyler gördünüz?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
PavelNokia, bu geniş kapsamlı bir tartışma için değil.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Çocukken sık sık üvey babamla annemin seks yaptığını duyardım; inleme, gıcırdayan kanepe gibiydi
7 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
16 yaşımdayken eve geç geldiğimi hatırlıyorum, o sırada tadilat yapıyorlardı ve oturma odasında uyuyorlardı, ben Annem de soyundu, neden geç olduğunu sordu, yürüyüşe çıktığımı ve 15 dakika sonra yattığımı söyledi, fısıldaşmaya başladılar, dinledim ve üvey babamın annemi seks yapmaya ikna ettiğini hemen anladım, o da o zaman. beklemesini söyledim, henüz uykuya dalmamıştı, ama yol boyunca heyecan etkisini gösterdi ve sessizce karakteristik nefesler verdi, küçük bir gıcırtı, bir süre sonra bunun bir şekilde halsiz olduğunu, her şeyin hareket üvey babama zarar verdiğini fısıldadı güçlüydü ve yaklaşık 2 dakika boyunca sadece çekiç gibi bir iniltiydi, kanepenin çatlamasıydı, çocukça bir şekilde uyarılmadım
7 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
16 yaşımdayken eve geç geldiğimi hatırlıyorum, o sırada tadilat yapıyorlardı ve oturma odasında uyuyorlardı, ben Annem de soyundu, neden geç olduğunu sordu, yürüyüşe çıktığımı ve 15 dakika sonra yattığımı söyledi, fısıldaşmaya başladılar, dinledim ve üvey babamın annemi seks yapmaya ikna ettiğini hemen anladım, o da o zaman. beklemesini söyledim, henüz uykuya dalmamıştı, ama yol boyunca heyecan etkisini gösterdi ve sessizce karakteristik nefesler verdi, küçük bir gıcırtı, bir süre sonra bunun bir şekilde halsiz olduğunu, her şeyin hareket üvey babama zarar verdiğini fısıldadı güçlüydü ve yaklaşık 2 dakika boyunca sadece çekiç gibi bir iniltiydi, kanepenin çatlamasıydı, çocukça bir şekilde uyarılmadım
- These users thanked the author albert.ivanov for the post (total 3):
- alex 19799, hayalet, Endişeli
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
Annem ikinci kez evlendikten sonra bunu çok sık duydum.
- These users thanked the author natalya.harita for the post (total 5):
- annem adam yaptı, Maks.71.RUS, Mart, Sibiryak89, Endişeli
-
- Total posts: 19
O zamanlar yaklaşık 12 yaşındaydım. Teyzeyle yaz mutfağında annesiyle birlikte yaşadık. O zamanlar üvey babam yoktu. Annem bazen tanıdıklarını getirirdi ama nadiren. Oturup çay içtik. Sonra yatağa gittim, onlar hâlâ oturmaya devam ediyorlardı. Mutfak büyük bir oda gibiydi ve yatağımdan pek uzakta değildi.
Saat geç olduğunda birlikte yattılar. Uzun süre sessiz kaldılar ve çok sessizce bunu yapmaya başladılar. Ne olduğunu anlamadan uyuyamadım! Yükseltici taştan yapılmıştır. O kadar sessizce inledi ki, fazla inlemedi. Nasıl olduğunu göremediğim için gerçekten pişman oldum, sadece duydum.
Rüyalarımda onun köpek stiline nasıl yaptıklarını gerçekten görmek istedim!! O duygular yüzünden hâlâ başım dönüyor
Saat geç olduğunda birlikte yattılar. Uzun süre sessiz kaldılar ve çok sessizce bunu yapmaya başladılar. Ne olduğunu anlamadan uyuyamadım! Yükseltici taştan yapılmıştır. O kadar sessizce inledi ki, fazla inlemedi. Nasıl olduğunu göremediğim için gerçekten pişman oldum, sadece duydum.
Rüyalarımda onun köpek stiline nasıl yaptıklarını gerçekten görmek istedim!! O duygular yüzünden hâlâ başım dönüyor
- These users thanked the author 585407 for the post (total 5):
- Lyudmila S, annem adam yaptı, PavelNokia, Mart, hayalet
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
13 yaşında annem ikinci kez evlendi ve gece saat 11’de annem inliyordu ve üvey babamın boşaldığını duydum. Odamda yattım ve mastürbasyon yaptım.
- These users thanked the author Maks.71.RUS for the post (total 3):
- Mart, hayalet, Endişeli
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Harika, akıllı bir annen var 
11 dakika 28 saniye sonra gönderilir:
Anne, akıllı adam, aferin

11 dakika 28 saniye sonra gönderilir:
Anne, akıllı adam, aferin
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Bir fırsat vardı - baktım.
Sonra kız kardeşimin de bu fırsata sahip olduğunu fark ettim.
Sonra kız kardeşimin de bu fırsata sahip olduğunu fark ettim.
- These users thanked the author Mart for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
Zaten başka bir konuda yazmıştım - yolda anne babamın cinsiyetini gözetledim ve babasını her pozisyonda gördüm ve ağzına boşaldım.
- These users thanked the author PavelNokia for the post (total 2):
- hayalet, Endişeli
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
Peki ebeveynlerden birinin bir yabancıyla seks yaptığını kim gördü? Anne sevgilisiyle ya da baba metresiyle.
- These users thanked the author Alex_SPb_R for the post (total 2):
- hayalet, YoYo90
-
- Total posts: 18
Meşgulüm ama bunu zaten yazdım
- These users thanked the author pembe_ for the post (total 2):
- Sibiryak89, Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
Sadece kayınpeder ile kayınvalide arasında seks gördüm, o zamanlar gelecekteki olanlar))
- These users thanked the author Dal for the post (total 4):
- pembe_, Ded, Sibiryak89, Fargal94
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
Galinka,
Baba-in- kayınvalide ve kayınvalide tesadüfen gözünün önünde mi yandılar, yoksa saklanmadan sikiştiler mi?
Baba-in- kayınvalide ve kayınvalide tesadüfen gözünün önünde mi yandılar, yoksa saklanmadan sikiştiler mi?
-
- Orgazm!
Biz küçükken oğullarıyla birlikte onları gözetledikAlex_SPb_R: ↑01 Jan 2024, 15:55 Galinka,
Kayınpederiniz ve kayınvalideniz yanlışlıkla önünüzde mi uyudular, yoksa önünüzde saklanmadan seviştiler mi?
- These users thanked the author Dal for the post (total 5):
- Sibiryak89, pembe_, Fargal94, PavelNokia, fötr şapka_1986
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
Galinka, Ama onlara katılmayı hiç düşünmedim.
-
- Orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
Galinka, Üzgünüm doğru sormadım. Peki şimdi aranızdaki ilişki nasıl? Yakınlık anlamında.
-
- Orgazm!
Kayınvalidesi 7 yıl önce öldü ama kayınpederiyle her şey yolunda
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post