niqk: ↑10 Jul 2023, 17:19
ne büyük ne de basit hiçbir fırsatın olmadığından, bu seni fazlasıyla abarttığım anlamına geliyor
Bu bilinç akışından bir saniye sonra soru ortaya çıktı - nerede "hiç fırsatım olmadığını" söyledim???
Ve yine de sizden "yetenekler beyanıma" bir bağlantı vermenizi rica ediyorum.
Önce bunu yapmamış olmama rağmen "harika yeteneklerimi özgüvenle ifade ettiğimi" iddia ediyorsunuz, sonra anlaşılmaz bir şekilde hiçbir yeteneğimin olmadığı sonucuna varıyorsunuz *x ) . ....
Hangimizin soytarı olduğunu anlamak isterim.....
Açık olana inanmak istemiyorum, bu yüzden sizden bir kez daha fikrinizi doğrulamanızı rica ediyorum ifadeler - Bağlantıyı buraya kopyalayıp değerli bir muhatap olarak söylenenleri doğrulamak bu kadar zor mu?
[quote=niqk post_id=226217 time=1688998780 user_id=218] ne büyük ne de basit hiçbir fırsatın olmadığından, bu seni fazlasıyla abarttığım anlamına geliyor [/quote] Bu bilinç akışından bir saniye sonra soru ortaya çıktı - nerede "hiç fırsatım olmadığını" söyledim??? Ve yine de sizden "yetenekler beyanıma" bir bağlantı vermenizi rica ediyorum. Önce bunu yapmamış olmama rağmen "harika yeteneklerimi özgüvenle ifade ettiğimi" iddia ediyorsunuz, sonra anlaşılmaz bir şekilde hiçbir yeteneğimin olmadığı sonucuna varıyorsunuz *x ) . .... Hangimizin soytarı olduğunu anlamak isterim..... Açık olana inanmak istemiyorum, bu yüzden sizden bir kez daha fikrinizi doğrulamanızı rica ediyorum ifadeler - Bağlantıyı buraya kopyalayıp değerli bir muhatap olarak söylenenleri doğrulamak bu kadar zor mu?
niqk: ↑10 Jul 2023, 17:32
bir kez daha geveze olduğunuzdan emin olmak ister misiniz?
İşte bu yüzden bir bağlantı istiyorum.
Yetişkin, ciddi bir adam kendinden emin bir şekilde bir şeyi beyan ederse, sözlerini hiçbir şüphe duymadan doğrulayabilir.
Bu yüzden, sözlerinizi onaylamak için küçük bir işaret için defalarca rica ediyorum...
Peki, eğer bir kişi onaylamaya bile tenezzül etmediği bir tür saçmalık konuşuyorsa, sözel olarak ishal başkalarının adresine akıyor - böyle bir insana ne denir, herhangi bir fikrin var mı?
[quote=niqk post_id=226226 time=1688999542 user_id=218] bir kez daha geveze olduğunuzdan emin olmak ister misiniz? [/quote] İşte bu yüzden bir bağlantı istiyorum. Yetişkin, ciddi bir adam kendinden emin bir şekilde bir şeyi beyan ederse, sözlerini hiçbir şüphe duymadan doğrulayabilir. Bu yüzden, sözlerinizi onaylamak için küçük bir işaret için defalarca rica ediyorum... Peki, eğer bir kişi onaylamaya bile tenezzül etmediği bir tür saçmalık konuşuyorsa, sözel olarak ishal başkalarının adresine akıyor - böyle bir insana ne denir, herhangi bir fikrin var mı?
Vadim77, LOL!!! Her şeyi uzun zaman önce onayladınız! Başka hangi bağlantılara ihtiyacınız var
?! Gönderilerinizi tekrar okuyun ve belki (ki gerçekten şüpheliyim!) neyin ne olduğunu anlayacaksınız!
[ref=#804000]Vadim77[/ref], LOL!!! :ROFL: :ROFL: :ROFL: Her şeyi uzun zaman önce onayladınız! Başka hangi bağlantılara ihtiyacınız var ?! Gönderilerinizi tekrar okuyun ve belki (ki gerçekten şüpheliyim!) neyin ne olduğunu anlayacaksınız! :cat1:
niqk: ↑10 Jul 2023, 17:54
Yayınlarınızı tekrar okuyun ve belki (ki gerçekten şüpheliyim!) neyin ne olduğunu anlarsınız!
Yeniden okuyun... anlaşıldı. boncuk atmak boşunaydı. Çevremde böyle karakterlerin olmamasının ne kadar iyi olduğunu da fark ettim; sözlerinden sorumlu gerçek erkeklerle iletişim kurmayı tercih ediyorum. Gelecekteki laflarınızda iyi şanslar. :)
[quote=niqk post_id=226243 time=1689000882 user_id=218] Yayınlarınızı tekrar okuyun ve belki (ki gerçekten şüpheliyim!) neyin ne olduğunu anlarsınız! [/quote] Yeniden okuyun... anlaşıldı. boncuk atmak boşunaydı. Çevremde böyle karakterlerin olmamasının ne kadar iyi olduğunu da fark ettim; sözlerinden sorumlu gerçek erkeklerle iletişim kurmayı tercih ediyorum. Gelecekteki laflarınızda iyi şanslar. :)
Lisa24: ↑10 Jul 2023, 12:12
annemin sikişmesini izlemek ne utanç verici
Annemin bir prenses gibi olduğunu görmek istemezdim asla kaka yapmaz yani, bunların hepsi benim için tamamen teorik bilgi olarak kalsın
Ama mecburdum ama daha çok sevgilisinin onu yan odada siktiğini duydum!! Artık bu psikolojik bir sorundur.
[quote=Lisa24 post_id=226005 time=1688980355 user_id=19112] annemin sikişmesini izlemek ne utanç verici *x) Annemin bir prenses gibi olduğunu görmek istemezdim [s]asla kaka yapmaz[/s] yani, bunların hepsi benim için tamamen teorik bilgi olarak kalsın [/quote] Ama mecburdum ama daha çok sevgilisinin onu yan odada siktiğini duydum!! Artık bu psikolojik bir sorundur.
annemin sikişmesini izlemek ne utanç verici
Annemin bir prenses gibi olduğunu görmek istemezdim asla kaka yapmaz yani, bunların hepsi benim için tamamen teorik bilgi olarak kalsın
nVe mecburdum, ama daha çok sevgilisinin onu yan odada becerdiğini duydum!! Şimdi bu psikolojik bir sorun.
Üzgünüm, bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum, elbette atlatırdım. onur. Ama Kamon bir annedir) bırakın o sadece bir anne olsun ) Onun seks hayatını düşünmek istemiyorum)
These users thanked the author Lisa24 for the post (total 2):
[quote=Populator post_id=227118 time=1689166268 user_id=12577] [quote=Lisa24 post_id=226005 time=1688980355 user_id= 19112] annemin sikişmesini izlemek ne utanç verici *x) Annemin bir prenses gibi olduğunu görmek istemezdim [ s]asla kaka yapmaz[/s] yani, bunların hepsi benim için tamamen teorik bilgi olarak kalsın [/quote] nVe mecburdum, ama daha çok sevgilisinin onu yan odada becerdiğini duydum!! Şimdi bu psikolojik bir sorun. [/quote]Üzgünüm, bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum, elbette atlatırdım. onur. Ama Kamon bir annedir) bırakın o sadece bir anne olsun ) Onun seks hayatını düşünmek istemiyorum)
Annemin sikişmesini izlemek ne utanç verici
Annemin bir prenses gibi olduğunu görmek istemezdim . asla kaka yapmaz yani, bunların hepsi benim için tamamen teorik bilgi olarak kalsın
Yapmak zorundaydım ama daha çok sevgilisinin onu yan odada siktiğini duydum!! Şimdi bu psikolojik bir sorun.
Üzgünüm, bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum, elbette atlatırdım. onur. Ama Kamon bir anne) bırakın o sadece bir anne olsun )Onun seks hayatını düşünmek istemiyorum)
Zorunda kalacağım. böyle durumlarda düşünün!!
Belki kadınlar için işler farklı gelişir.
[quote=Lisa24 post_id=227124 time=1689166627 user_id=19112] [quote=Populator post_id=227118 time=1689166268 user_id= 12577] [quote=Lisa24 post_id=226005 time =1688980355 user_id=19112] Annemin sikişmesini izlemek ne utanç verici *x) Annemin bir prenses gibi olduğunu görmek istemezdim . [s]asla kaka yapmaz[/s] yani, bunların hepsi benim için tamamen teorik bilgi olarak kalsın [/quote] Yapmak zorundaydım ama daha çok sevgilisinin onu yan odada siktiğini duydum!! Şimdi bu psikolojik bir sorun. [/quote]Üzgünüm, bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum, elbette atlatırdım. onur. Ama Kamon bir anne) bırakın o sadece bir anne olsun )Onun seks hayatını düşünmek istemiyorum) [/quote] Zorunda kalacağım. böyle durumlarda düşünün!! Belki kadınlar için işler farklı gelişir.
Evet. Kim izlemeyi sever? Dışarıdan şöyle görünüyor. Hey çocuklar, haydi gidelim, annenizi sikeceğim, izleyin. Yani bebeğim, beni annemi sikerken görmeyeli uzun zaman oldu?)))))) hayalperestler.
Evet. Kim izlemeyi sever? Dışarıdan şöyle görünüyor. Hey çocuklar, haydi gidelim, annenizi sikeceğim, izleyin. Yani bebeğim, beni annemi sikerken görmeyeli uzun zaman oldu?)))))) hayalperestler.
Putnik 161: ↑12 Jul 2023, 19:23
Evet. Kim izlemeyi sever? Dışarıdan şöyle görünüyor. Hey çocuklar, haydi gidelim, annenizi sikeceğim, izleyin. Peki bebeğim, uzun zamandır annemi siktiğimi görmedin mi?)))))) hayalperestler.
Çoğunlukla, belki onlar aynı zamanda hayalperesttirler çünkü bu olmaz. Ama ne yazık ki böyle bir şeyi görmek tesadüfen oluyor. Gerçi onu gördüğümde biraz hoşuma gitti
[quote="Putnik 161" post_id=227251 time=1689179023 user_id=10298] Evet. Kim izlemeyi sever? Dışarıdan şöyle görünüyor. Hey çocuklar, haydi gidelim, annenizi sikeceğim, izleyin. Peki bebeğim, uzun zamandır annemi siktiğimi görmedin mi?)))))) hayalperestler. [/quote] Çoğunlukla, belki onlar aynı zamanda hayalperesttirler çünkü bu olmaz. Ama ne yazık ki böyle bir şeyi görmek tesadüfen oluyor. Gerçi onu gördüğümde biraz hoşuma gitti
JoyMen99: ↑07 Sep 2022, 20:11
Vadik: ↑Tamam, bu senin işin. İstediğini yap.
Yetişkin bir kadının bu kadar kesildiğine inanamıyorum...Tamam flört ediyorum ama sarhoş bir kadının gerçekten teslim olabileceğini yazan ilk kişi bu değil
Eşim de aynı ve içki içemediğini, alkole düşkün olduğunu itiraf etti. Ve artık kendini kontrol edemiyor. Hatta içki içmiyor ya da güçlü alkol içmiyor.
[quote=JoyMen99 post_id=107961 time=1662570700 user_id=10269] Vadik: ↑Tamam, bu senin işin. İstediğini yap. Yetişkin bir kadının bu kadar kesildiğine inanamıyorum...Tamam flört ediyorum ama sarhoş bir kadının gerçekten teslim olabileceğini yazan ilk kişi bu değil [/quote] Eşim de aynı ve içki içemediğini, alkole düşkün olduğunu itiraf etti. Ve artık kendini kontrol edemiyor. Hatta içki içmiyor ya da güçlü alkol içmiyor.
Lanet olsun, sadece dinliyorum, periyodik olarak birini getiriyor ve duvar ince, alçıpan, her şeyi bok gibi duyabiliyorum, tamamen kendimi beceriyorum)) Bunu görmek bir rüya)
Lanet olsun, sadece dinliyorum, periyodik olarak birini getiriyor ve duvar ince, alçıpan, her şeyi bok gibi duyabiliyorum, tamamen kendimi beceriyorum)) Bunu görmek bir rüya)
Teknik olarak sorunun çözülmesi kolaydır. Ama buna ihtiyacın var mı? Sen nasıl bakacaksın ve o sana nasıl bakacak? Ancak tavsiye etmiyorum. Yok edilmesi kolay, geri getirilmesi daha zordur.
Teknik olarak sorunun çözülmesi kolaydır. Ama buna ihtiyacın var mı? Sen nasıl bakacaksın ve o sana nasıl bakacak? Ancak tavsiye etmiyorum. Yok edilmesi kolay, geri getirilmesi daha zordur.
Oleg257, evet, heyecan haddinden fazla, ve duvar da ince, alçıpan, her şeyin o kadar berbat olduğunu duyabiliyorsun ki, hatta emmeni bile söylüyorlar, örneğin, ya da oraya köpek stili çık, bazen biri bunu kıçından istiyor. Gerçekçi olmayan bir şekilde çıldırıyorum
These users thanked the author Denisss71 for the post (total 3):
[ref=#804000]Oleg257[/ref], evet, heyecan haddinden fazla, ve duvar da ince, alçıpan, her şeyin o kadar berbat olduğunu duyabiliyorsun ki, hatta emmeni bile söylüyorlar, örneğin, ya da oraya köpek stili çık, bazen biri bunu kıçından istiyor. Gerçekçi olmayan bir şekilde çıldırıyorum
Annem ve babam dikkat çekmeden cinsiyetlerini "gözetlememe" izin verdi, iyi bir sohbete başladıklarında, orada olmama ve kendimi okşamama izin verdiler, sonra ben de katılımcı olarak dahil oldum) Okuduğum veya şahsen tanıştığım en iyi gençlik anılarından biri Bunun sonucunda psikolojimin bozulmasıyla ilgili vakalar gördüğümde, bunun aslında daha sık gerçekleşmesi beni dehşete düşürdü. Bunun bir sapkınlık olduğunu hemen anladım ama tatlı ve nazik olduğunu düşündüm. Naif, değil mi? Ama deneyimimden memnunum
These users thanked the author biberli tatlı for the post (total 3):
Annem ve babam dikkat çekmeden cinsiyetlerini "gözetlememe" izin verdi, iyi bir sohbete başladıklarında, orada olmama ve kendimi okşamama izin verdiler, sonra ben de katılımcı olarak dahil oldum) Okuduğum veya şahsen tanıştığım en iyi gençlik anılarından biri Bunun sonucunda psikolojimin bozulmasıyla ilgili vakalar gördüğümde, bunun aslında daha sık gerçekleşmesi beni dehşete düşürdü. Bunun bir sapkınlık olduğunu hemen anladım ama tatlı ve nazik olduğunu düşündüm. Naif, değil mi? Ama deneyimimden memnunum
peppersweet: ↑26 Oct 2023, 19:15
Annem-babam dikkat çekmeden cinsiyetlerini "gözetlememe" izin verdi, iyi bir sohbete başladıklarında, yakınlarda bulunmama ve kendimi okşamama izin verdiler, sonra ben de katılımcı olarak dahil oldum) En güzel gençlik anılarından biri, Bunun sonucunda bozulan bir ruhla ilgili vakaları okudum veya şahsen karşılaştım, bunun aslında daha sık gerçekleşmesi beni dehşete düşürdü. Bunun bir sapkınlık olduğunu hemen anladım ama tatlı ve nazik olduğunu düşündüm. Naif, değil mi? Ama deneyimimden memnunum
Sanırım eğer çocuklar varsa ben de aynısını deneyeceğim
[quote=peppersweet post_id=278374 time=1698336940 user_id=21421] Annem-babam dikkat çekmeden cinsiyetlerini "gözetlememe" izin verdi, iyi bir sohbete başladıklarında, yakınlarda bulunmama ve kendimi okşamama izin verdiler, sonra ben de katılımcı olarak dahil oldum) En güzel gençlik anılarından biri, Bunun sonucunda bozulan bir ruhla ilgili vakaları okudum veya şahsen karşılaştım, bunun aslında daha sık gerçekleşmesi beni dehşete düşürdü. Bunun bir sapkınlık olduğunu hemen anladım ama tatlı ve nazik olduğunu düşündüm. Naif, değil mi? Ama deneyimimden memnunum [/quote] Sanırım eğer çocuklar varsa ben de aynısını deneyeceğim
Çocukken annemle babamın birçok kez seks yaptığını gördüm ve sadece babamla değil. Birkaç kez annemin bir yabancı tarafından ağzından sikildiğini gördüm. Bilmiyorum, muhtemelen beni her zaman heyecanlandırdı. Gördüklerimi hatırlayarak sık sık 31 çekiyordum.
Eşim ve ben de hiçbir zaman çocuklarımızdan saklanmadık. Oğul zaten bir yetişkin, bizden ayrı yaşıyor ve kız da bizimle yaşıyor, 9 yaşında ve benim annemi becerdiğimi görmesi alışılmadık bir durum değil. Evet ve beni birçok kez çıplak gördü.
These users thanked the author Barsuk70 for the post (total 2):
Çocukken annemle babamın birçok kez seks yaptığını gördüm ve sadece babamla değil. Birkaç kez annemin bir yabancı tarafından ağzından sikildiğini gördüm. Bilmiyorum, muhtemelen beni her zaman heyecanlandırdı. Gördüklerimi hatırlayarak sık sık 31 çekiyordum. Eşim ve ben de hiçbir zaman çocuklarımızdan saklanmadık. Oğul zaten bir yetişkin, bizden ayrı yaşıyor ve kız da bizimle yaşıyor, 9 yaşında ve benim annemi becerdiğimi görmesi alışılmadık bir durum değil. Evet ve beni birçok kez çıplak gördü.
Bir arkadaş kızının sikildiğini görmekten hoşlanıyor
Last post
an yetişkin bir erkek, 10 veya 8 yaşındaki bir kız için daha çekicidir
genel olarak, yetişkin erkekler akranlarıyla akranları kadar ilgilenmezler. kızları ;)