Kim annemin sikilmesini izlemeyi sever?
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kim annesinin sikilmesini izlemekten hoşlanır?
Oğlum beni ilk kez 11-12 yaşlarındayken sikilirken gördü. Bir izin günü, o ve arkadaşları sahile gidiyorlar. İşten bir arkadaşım beni görmeye geldi. Bu arada oğlum geri döndü, dönmemesi gerekirken genellikle bütün gün boyunca oradan ayrılırlardı. Bacaklarımı açarak beni yakaladı. Mutfakta oturuyordum, ne yaptığımı bilmiyorum ama muhtemelen casusluk yapıyordum.
Ve çocuklar daha sonra 10. sınıftan mezun oldular. Sadece amın içinde sikişiyorlar, eğer köpek stiliyse, o zaman ağzına siki sokuyorlar. Ücretsiz memeler püresi. Öyleyse sırayla. Oğlum izledi ve artık sonuna gelmişti. 19 yaşında bir erkek, 22 yaşında bir kız çocuğu dünyaya getirdi.
Ve çocuklar daha sonra 10. sınıftan mezun oldular. Sadece amın içinde sikişiyorlar, eğer köpek stiliyse, o zaman ağzına siki sokuyorlar. Ücretsiz memeler püresi. Öyleyse sırayla. Oğlum izledi ve artık sonuna gelmişti. 19 yaşında bir erkek, 22 yaşında bir kız çocuğu dünyaya getirdi.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 6):
- annem adam yaptı, sadece82, trey2, Tolkala, Miralisa, Alex020362
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Annemin etrafta çıplak dolaşıp göğüslerini göstermesi gerçekten tahrik edici
5 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Bana daha fazlasını anlat ensest hakkında sizin
5 dakika 55 saniye sonra gönderilir:
Annemi önüme alıp ağzına verdiler, uyuduğumu sanıp duyamadım
5 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Bana daha fazlasını anlat ensest hakkında sizin
5 dakika 55 saniye sonra gönderilir:
Annemi önüme alıp ağzına verdiler, uyuduğumu sanıp duyamadım
-
- ön sevişme
- Total posts: 136
- Registered for: 2 years 10 months
Bir arkadaşımın sarhoş annemi nasıl becerdiğini gördüm, aslında zorla bacaklarını ayırmıştı...
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 3 years 6 months
-
- ön sevişme
Bu bir fantezi değil, bu çok iyi bir arkadaş değil aptalca anın tadını çıkardım ..((
-
- Flört etmek
Bunların hâlâ sizin erotik fantezileriniz olduğunu düşünüyorum. ensest kompleksiyle bağlantılı olduğuna gerçekten inanmıyorum. konuşabilmemize rağmen...
- These users thanked the author Ben Lazarus for the post:
- Yolcu 161
-
- Orgazm!
- Total posts: 511
- Registered for: 3 years
Ben Lazar, bana öyle geliyor ki bu fanatizm. Ne fark eder ki, iyi, iyi değil, gerçekten fantezi.
-
- ön sevişme
Burası anonim bir forum, yalan söylemenin bir anlamı yok. Annemin içki sorunu varDgonio2022: ↑07 Sep 2022, 12:53 Ben Lazar, bana öyle geliyor ki onlar fanatik. Ne fark eder ki, iyi, iyi değil, gerçekten fantezi.
-
- Orgazm!
- Total posts: 624
Veya belki de sorun, arkadaşınızın yerinde olmak istemenizdir?
-
- ön sevişme
En ilginç olanı da beni görünce durmadı, gelene kadar onu daha da sert sikmeye başladı...
Sorun şu ki, annem her zaman onun için bir örnekti. güzel bir kadın, kendine bakan bilge bir kadın. Ta ki kibirli, şişman arkadaşımın (ki kendisi onun oğlu olacak yaşta ve kesinlikle bunu ona vermez) onu becerdiğini ve onun altında inlediğini gördüğüm ana kadar... almaya çalışıyordu. dışarıda, ter içinde...
En ilginç olanı da beni görünce durmadı, gelene kadar onu daha da sert sikmeye başladı...
-
- Orgazm!
-
- ön sevişme
Buna "verdi" demek zor, onu zorla sikti
Ve çılgınca mutluydu
Çöpte içki içen arkadaşının yanından geldi. Ve odada oturuyorduk, uzun süredir dışarı çıkmasına ilk başta pek önem vermedim ama gittiğimde şunu gördüm... ona dudaklarını yalıyordu uzun zamandır annesinin aksine bu kadar güzel olmasını kıskanıyordu...
Buna "verdi" demek zor, onu zorla sikti
Ve çılgınca mutluydu
- These users thanked the author JoyMen99 for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
Bunların hepsi kesinlikle fantezi.
Bunu yazan kişi benzer hikayeler uydurarak kendi ensest kompleksini ortaya atıyor...arkadaşım o...o benimle birlikte...fanteziciler..ama okuması eğlenceli. ..
Bunu yazan kişi benzer hikayeler uydurarak kendi ensest kompleksini ortaya atıyor...arkadaşım o...o benimle birlikte...fanteziciler..ama okuması eğlenceli. ..
- These users thanked the author Ben Lazarus for the post (total 2):
- 6996, Alex020362
-
- Orgazm!
Ama gördün ve onları durdurmadın, durup izledin. Arkadaşınızın annenizle yaptıklarını beğendiniz ve o sırada kendinizi onun yerinde hayal ettiniz. Yanlışsam düzeltinJoyMen99: ↑07 Sep 2022, 17:15 Arkadaşından çöpte içki içerek geldi. Ve odada oturuyorduk, uzun süredir dışarı çıkmasına ilk başta pek önem vermedim ama gittiğimde şunu gördüm... ona dudaklarını yalıyordu uzun zamandır annesinin aksine bu kadar güzel olmasını kıskanıyordu...
Buna "dala" demek zor, onu zorla sikti
Ve çılgınca mutluydu n
-
- ön sevişme
Peki onun yerine sen bu durumdan faydalanır mıydın?
Kendim yok. Ama onu yırtma şekli hoşuma gitti. Gerçekten, terli şişman bir adamın altında inleyen güzel, dolgun göğüslü bir fahişe gibi..
Peki onun yerine sen bu durumdan faydalanır mıydın?
-
- Orgazm!
Herkes yerine. Ama anneni anlatma şeklin onu istediğin çok açık. Ve bunda yanlış bir şey yok.
- These users thanked the author Vadik for the post:
- Sibiryak89
-
- ön sevişme
İşte bu andan sonra ona karşı belli bir nefret ve özlem ortaya çıktı. Ancak bu, onu kendisi becerme arzusu değil, sarhoşluk ve herkesle flört ettiği için onu cezalandırma arzusudur. Sınıf arkadaşlarımla ve hatta sıradan işçilerle flört etmesiyle ilgili burada zaten bir konu açmıştım. Umarım bir gün kışkırtılır ve sarhoşluğu kalabalık tarafından sikilir...
-
- Orgazm!
Sonunda bir arzunun olduğu ortaya çıktı. Öyleyse onun için kendin bir erkek ol. Nefreti unutun ve onu bir kadın gibi sevin.JoyMen99: ↑07 Sep 2022, 17:57 İşte bu andan sonra ona karşı belli bir nefret ve özlem ortaya çıktı. Ancak bu, onu kendisi becerme arzusu değil, sarhoşluk ve herkesle flört ettiği için onu cezalandırma arzusudur. Sınıf arkadaşlarımla ve hatta sıradan işçilerle flört etmesiyle ilgili burada zaten bir konu açmıştım. Umarım bir gün kışkırtılır ve kalabalık onu sarhoş bir şekilde siker...
- These users thanked the author Vadik for the post (total 3):
- Alex_Tash, Alex Alex, Alex020362
-
- ön sevişme
Üniversitede erkeklerin onu nasıl kenara çekebileceklerini tartıştıklarını zaten duymuştum. Teorik olarak onları ziyarete davet etmeniz, herkesi sarhoş edip gitmeniz yeterli, kesinlikle orada kalamayacaklar...
Bundan sonra kesinlikle içkiyi bırakacaklar.
Aşkın doğası farklı. Alkolizmi onu çileden çıkarıyor. Ve onun açılıp ayrıldığı erkekler için de üzülüyorum.
Üniversitede erkeklerin onu nasıl kenara çekebileceklerini tartıştıklarını zaten duymuştum. Teorik olarak onları ziyarete davet etmeniz, herkesi sarhoş edip gitmeniz yeterli, kesinlikle orada kalamayacaklar...
- These users thanked the author JoyMen99 for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
Bundan sonra kesinlikle içkiyi bırakmayacak, sarhoşken sevişmeyi sevdiği çok açık. Anın tadını çıkar, onu kendin becer. Ve sonra geldiğim durumu söyleyerek bana yazıklar olsun. Bundan sonra istifa edebilirJoyMen99: ↑07 Sep 2022, 18:12 Aşerme farklı bir niteliktedir. Alkolizmi onu çileden çıkarıyor. Ve onun açılıp ayrıldığı erkekler için de üzülüyorum.
Üniversitede erkeklerin onu nasıl kenara çekebileceklerini tartıştıklarını zaten duymuştum. Teorik olarak, onları ziyarete davet etmeniz, herkesi sarhoş edip gitmeniz yeterli, kesinlikle orada kalamayacaklar...
-
- ön sevişme
Kesinlikle kendim yapmayacağım ama nasıl parçalandığını görmek isterim, en azından videoda..
Sizce erkeklerin onu sarhoş olarak becermesini kendisi mi istiyor..? Bu sadece flört etmek değil..?
Kesinlikle kendim yapmayacağım ama nasıl parçalandığını görmek isterim, en azından videoda..
-
- Orgazm!
-
- ön sevişme
Yetişkin bir kadının bu kadar kesildiğine inanamıyorum...Tamam flört ediyorum ama bu öyle değil bunun gerçek olduğunu yazan ilk kişi bir sarhoş verebilir mi
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
JoyMen99,
Peki nedir senin ve arkadaşının ilişkisi şu anki gibi mi?
Peki nedir senin ve arkadaşının ilişkisi şu anki gibi mi?
-
- ön sevişme
Ben de bir arkadaşımın annesini siktim, ama işte o gerçekten bir sürtük ve herkes onu sikti ve sonra o geldi. sonra bana... sanki o öyle değilmiş gibi...))
Hiç yok. Onu ayıkken ve rızasıyla sikmiş olsaydı anlayabilirdim, ama bir arkadaşının annesine tecavüz etmek çok sert..
Ben de bir arkadaşımın annesini siktim, ama işte o gerçekten bir sürtük ve herkes onu sikti ve sonra o geldi. sonra bana... sanki o öyle değilmiş gibi...))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
- Registered for: 4 years 9 months
JoyMen99: ↑07 Sep 2022, 17:15Çöpte sarhoş halde arkadaşının yanından geldi. Ve odada oturuyorduk, uzun süredir dışarı çıkmasına ilk başta pek önem vermedim ama gittiğimde şunu gördüm... ona dudaklarını yalıyordu uzun zamandır annesinin aksine bu kadar güzel olmasını kıskanıyordu...
Buna "verdi" demek zor, onu zorla becerdi
Ve çılgınca mutluydu n
Bir arkadaşınızın annesiyle sikişmekten heyecan duydunuz mu?JoyMen99 : ↑07 Sep 2022, 20:56Hiç yok. Onu ayıkken ve rızasıyla sikmiş olsaydı anlayabilirdim, ama bir arkadaşının annesine tecavüz etmek çok sert..nJoyMen99,
Peki arkadaşınızla şu anda nasıl bir ilişkiniz var?
Ben de bir arkadaşımın annesini siktim, ama işte o gerçekten bir sürtük ve herkes onu sikti ve sonra o geldi. daha sonra bana... sanki o öyle değilmiş gibi...))
-
- ön sevişme
Onu siken oydu...) Ama evet, bu bir mutluluğa bakacak hayvan
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 3 years
Veronika,
Her şey..... Verny-Nika şaşkına dönmüştü.... Tüm paylaşımlarına ve sorularına erkeksi bir bakış açısıyla bakınca... HERKES BUNU UZUN ZAMAN ÖNCE ANLADI.... Kadının Nick’inin altındaki bir adam .. ..((((
Ve hala bir sürü naif genç var... Her ne kadar kendilerini burada adeta AKSACAL olarak tanıtıp gösterseler de....(((
:bilinmiyor:
:özür dilerim:
Her şey..... Verny-Nika şaşkına dönmüştü.... Tüm paylaşımlarına ve sorularına erkeksi bir bakış açısıyla bakınca... HERKES BUNU UZUN ZAMAN ÖNCE ANLADI.... Kadının Nick’inin altındaki bir adam .. ..((((
Ve hala bir sürü naif genç var... Her ne kadar kendilerini burada adeta AKSACAL olarak tanıtıp gösterseler de....(((

- These users thanked the author Eski Şeytan for the post:
- Alex Alex
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
İzleme fırsatım olmadı ama fantezilerim vardı... ve her zaman iki tane büyük penisli vardı, büyük olan zaten benim istediğim gibiydi, fantezide her şey mümkün sonuçta))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
Bazı insanların sigara içtiğini düşünmek neredeyse tüyler ürpertici!

-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 2 years 9 months
Yaklaşık 13 yaşımdayken okuldan eve erken geldim ve babamı anneme becerirken yakaladım. Kapı açıktı, sonuna kadar baktım. İşleri bitince girişe çıkıp aradım ve dairenin anahtarını unuttuğumu söyledim.
- These users thanked the author Oleg69 for the post (total 3):
- annem adam yaptı, Makar1977, Sibiryak89
-
- Flört etmek
[ref=#804000]Vas ve Katya[/ref], kesinlikle normal insan yoktur))
- These users thanked the author Bir göz at for the post:
- Mart
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 2 years 8 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 2 years 7 months
Muhtemelen izlemesi güzeldir) Yalnızca birini getirdiğinde dinliyorum ama tamamen çıldırıyorum))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
Her şeyin daha yeni başladığı zamanı da hatırlıyorum, eğer annem eve bir erkek getirseydi, o zaman sikişmeler olurdu))))
Kapısına gittim, kulak misafiri oldum ve mastürbasyon yaptım ve onu ilk kez gördüğümde şahsen zaman, gözler için kesinlikle bal gibiydi)) )
Kapısına gittim, kulak misafiri oldum ve mastürbasyon yaptım ve onu ilk kez gördüğümde şahsen zaman, gözler için kesinlikle bal gibiydi)) )
- These users thanked the author Max.Seibel for the post (total 3):
- Makar1977, Hayalet, çoban
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
Ya dostum, onu yanıma alsam, sadece aşık olurdum ve isterdim. onun kafayı bulmasını izleyin ve muhtemelen onu öpmek ve göğüslerini okşamak istersiniz.
6 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
Hemen ona kapıldım ve o da ona sarılmama izin verdi ve ona sarılmaya başladı.
br/> Ve birden fazla kez onunla duşta yıkandım, heyecan verici, onu istediğim zaman götürebilirim ama fantezide böyle bir şey yoktu, bir şekilde hayal gücüm yetmiyordu.
Anneme gelince, kıvrımlı arkadaşlar ve anneler vardı, diyelim ki arkadaşa dönüştüğüm ve anneleri baştan çıkarmaya çalıştığım bir fantezi vardı,
Mesela onları sarhoş etmem ve ben orada olsam bile kendilerini oğullarına verirlerdi ve kaçını ikna edeceklerini ve kaç tanesinin daha sonra siklerine tırmanacağını merak ediyorum.
Ben de uyandım ve ağlama sesi duydum ve sonra kafayı bulduğunu fark ettim, içeri girip çıktığını duyabiliyordum, sonra onu yakaladılar, dinledim, ama bana öyle geliyor ki, onu becerdiklerinde heyecanlanmamdan hoşlanıyordu, eğer o içki içmişse ve arkadaşı gitmişse, belki bir şey olurdu, derdi ki, duvara tırmanıyorum, seni çok istiyorum.Max.Seibel: ↑11 Feb 2023, 11:27 Her şeyin yeni başladığı zamanı da hatırlıyorum, eğer annem eve bir erkek getirdiyse bu sikişme olacağı anlamına gelir))))
Onun kapısına gittim, kulak misafiri oldum ve mastürbasyon yaptım ve onu ilk kez şahsen gördüğümde, bu aslında gözler için baldır)))
Ya dostum, onu yanıma alsam, sadece aşık olurdum ve isterdim. onun kafayı bulmasını izleyin ve muhtemelen onu öpmek ve göğüslerini okşamak istersiniz.
6 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
Gerçek hayatta elbette daha iyi, bir meslektaş istediğimi hatırlıyorum, sonra ona sordum bana nasıl öpüşüleceğini öğretmek için oturduk ve öpüşmeye oturduk, çok eğlendim ve sabah işe geldimİzlemeye fırsatım olmadı ama fantezilerim vardı.. ve mutlaka iki tane büyük siki vardı, büyük olanın kendisi tam istediğim gibi oldu, sonuçta fantezide her şeyi yapabilirsin))
Hemen ona kapıldım ve o da ona sarılmama izin verdi ve ona sarılmaya başladı.
br/> Ve birden fazla kez onunla duşta yıkandım, heyecan verici, onu istediğim zaman götürebilirim ama fantezide böyle bir şey yoktu, bir şekilde hayal gücüm yetmiyordu.
Anneme gelince, kıvrımlı arkadaşlar ve anneler vardı, diyelim ki arkadaşa dönüştüğüm ve anneleri baştan çıkarmaya çalıştığım bir fantezi vardı,
Mesela onları sarhoş etmem ve ben orada olsam bile kendilerini oğullarına verirlerdi ve kaçını ikna edeceklerini ve kaç tanesinin daha sonra siklerine tırmanacağını merak ediyorum.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- hayalet
-
- Flört etmek
İki arkadaşımın annemi siktiğini gördüm, hiçbiri gördüğümü bilmiyor
- These users thanked the author Kıskançlık for the post (total 3):
- Liman. Öğretmen, Hayalet, hayalet
-
- Flört etmek
Aynı durum, annemin bir arkadaşı tarafından sikilmesi ve ardından bana sütyensiz göğüslerinin fotoğrafını göndermesi
- These users thanked the author Vahşi for the post (total 4):
- Hayalet, Sibiryak89, Maxim......, hayalet
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
Onu birkaç kez gördüm ama çoğunlukla sevgililerinin onu nasıl becerdiğini kapının arkasından duydum.)) İnlemeler net bir şekilde duyulabiliyordu, çok heyecan vericiydi.))

- These users thanked the author Popülatör for the post (total 2):
- Sibiryak89, Maxim......
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 2 years 4 months
Annem sürekli içiyor... ve şimdiden kimse onu görmek istemiyor gibi görünüyor
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 146 Replies
- 35580 Views
-
Last post by sapık
-