Genel olarak, "muazzam" alanın uçsuz bucaksız alanlarında iletişimle geçen yıllar boyunca, diğer şehirlere bakarsanız, rahibeler ve keşişlerle dolu bir şehir olan Omsk’un ciddi anlamda olduğu hissine kapıldım (Novosib, Tyumen, Ekb) orada en azından bir tür hareket var. Ve sessizliğimiz var. Bu forumda birkaç flört reklamı vardı ve hızla yok oldular. Öyleyse tanışalım ve iletişim kuralım ;) Kendiniz hakkında biraz: 40 yaşında, evli (ama şimdilik bu
Omsk Bir kız, bir erkek, birkaç erkek + kadın.
-
Authorvlasm
- ön sevişme

- Total posts: 118
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Omsk. Bir kız, bir erkek, birkaç erkek + kadın.
Herkese selam! Forumda yeniyim. Şu anda burada iletişim için tanışıyorum, ancak "kendi" kişimi bulmayı başarırsam sadece mutlu olacağım.
Genel olarak, "muazzam" alanın uçsuz bucaksız alanlarında iletişimle geçen yıllar boyunca, diğer şehirlere bakarsanız, rahibeler ve keşişlerle dolu bir şehir olan Omsk’un ciddi anlamda olduğu hissine kapıldım (Novosib, Tyumen, Ekb) orada en azından bir tür hareket var. Ve sessizliğimiz var. Bu forumda birkaç flört reklamı vardı ve hızla yok oldular. Öyleyse tanışalım ve iletişim kuralım ;) Kendiniz hakkında biraz: 40 yaşında, evli (ama şimdilik bu
), iki yönelimli, seks konusunda sürekli çeşitli deneylere, tabulara ilgi duyuyor minimum düzeydedir. İlgilenenler yazsın
-
Fedya.omsky
- Total posts: 0
- Registered for: 2 years
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 222 Views