Geçmiş_2

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel
 Geçmiş_2

Unread post by Christmas_Christmas »

Söz verdiğim gibi hikayemin devamı....

İlk kez Svetlana’nın amını öptüm. Her zamanki gibi karşısında çıplak yatıyordum, o da karşımda durup bana "onun için ne yapmaya hazırım" diye sorup duruyordu... Ben de doğal olarak her şeyi yapmaya hazır olduğumu yanıtladım... " soru/cevap” uzun sürmedi çünkü ona 5. kez her şeyi yapacağıma dair güvence verdiğimde... Svetka benden onu öpmemi istedi...

Hemen kabul ettim ve bunu yapmak için ayağa kalkmak üzereyken arkadaşım beni durdurdu ve çıplak ayağını göğsüme koydu. Boyundan gözlerimin içine baktı ve bunun için kalkmama gerek olmadığını ve artık her şeyi kendisinin yapacağını söyledi...

I tam olarak nereye gitmem gerektiğini hemen anladım Şimdi arkadaşımı öpmek zorunda kaldım, ama uysal bir şekilde yerde yatarak bekledim ve onun eteğini nasıl kaldırdığını, külotunu nasıl çıkardığını, nasıl başımı bacaklarının arasına sokacağını izledim… . Ve yüzüme nasıl oturduğunu...
Onu bu pozisyonda öptüm, o kadar da uzun sürmedi.... Daha doğrusu bunlar tam olarak öpücük değildi. Sadece kokusunu içime çektim, dudaklarımla amına dokundum, onun “isteği” üzerine dilimi birkaç kez üzerinde gezdirdim…. Ve temelde hepsi bu kadar...

Okşamalarımdan kesinlikle orgazm olmadı, tıpkı benim gibi. Ve ikimiz de çok heyecanlı olmamıza rağmen onu yalamaya devam etmeme izin vermedi... Muhtemelen bu onun açısından bir "oyun"du ve beni tekrar yalvartacaktı ama ben tam önünde mastürbasyon yapmaya devam ettim. çok çabuk bitti..... Heyecanım anında tamamen geçti ve tek kelime etmeden bir şekilde giyinip evime gittim....

Ve ertesi gün, bu hikaye devam etti ama Tanya ile. Bir arkadaşım aniden bana Svetka’yı "yaladığımın" doğru olup olmadığını sordu.

Hatta kararsızlık içinde birkaç saniye donup kaldım... Kız arkadaşların birbirlerine ne yaptıklarını söyleyebileceklerini tahmin ettim ama bu soru benim için tam bir sürpriz oldu. Arkadaşımın önünde artık tamamen çıplak olmam da durumun keskinliğini veriyordu, ama kendisinin soyunmak için acelesi yoktu... Hatta bana kızmış gibi geldi çünkü ben oyum. ilk önce Svetka’nın amını öptüm, onu ben değil...

Kısacası inkar etmemeye karar verdim ve Tanya’ya dün Svetka’nın başına gelenleri anlattım... Birkaç açıklama ve yönlendirme Hemen ardından şu sorular geliyordu: "Beğendim mi?", "Svetka’nın tadı nasıl?", "Nasıl kokuyordu?", "Okşamalarımdan mı boşaldı, kendi kendine mi boşaldı?". ..

Ben soruları dürüstçe yanıtlarken Tanya külotunu çıkarmayı başardı. Onun da sonunda soyunmaya başlamasına zaten sevinmiştim ama başka bir şey çıkarmayacağı ortaya çıktı. Külotunu çıkardıktan sonra kanepenin kenarına oturdu ve bacaklarını yanlara açtı.
-“Diz çök!”.. diye emretti ve hemen ekledi: “Yapacaksın ben de Svetka’nın aynısıyım!”
Hemen onun önünde diz çöktüm ve yüzümü bacaklarının arasına gömdüm...
Nedense çok çabuk geldi.....
Heyecanımın doruğundayken ve ondan karşılıklı okşamalar bekleyerek onu bana da aynısını yapmaya davet ettim.... Ancak Tanya reddetti. Üstelik onun önünde mastürbasyon yaparak kendimi orgazma ulaştırmama bile izin vermedi....
Anne ve babasının artık tam anlamıyla gelmesi gerektiği gerçeğine atıfta bulunarak beni basitçe dışarı itti. daire...

Üzüldüğümü söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Kendimi kesinlikle gereksiz, hatta gereksiz hissettim... Ve evime koştuğumda kendimi tutamadım ve gözyaşlarına boğuldum...

Doğru, ertesi gün barıştım Tanya’yla... her ne kadar kavga etmemiş olsak da, durum böyle... Ama bana dürüstçe itiraf etti ki, dün bana böyle davrandı çünkü ilk ben olduğum için bana çok kızmıştı. Svetka’yı "yalamak", kendini değil... Anlaşılan beni kıskanıyordu...
Açıklamalardan sonra Tanya ile ilişkim aynı yola döndü ve yeniden "sevdik" ama bu sefer sadece birbirimizin dudaklarını "öpmek ve yalamak" değil.... Ama zaten bacakların arasında...

bunun gibi bir şey....
Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 320
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Tarih_2

Unread post by Anatolik »

Ve yine inanılmaz derecede hassas ve şehvetli bir hikaye.
Teşekkür ederim. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum :iyi:
These users thanked the author Anatolik for the post (total 3):
Christmas_Christmas, Fargal94, Juravl
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ksenofon »

Natali_Natali: 27 Dec 2023, 14:03 Söz verdiğim gibi hikayemin devamı....

İlk defa Svetlana’nın amını öptüm. Her zamanki gibi karşısında çıplak yatıyordum, o da karşımda durup bana "onun için ne yapmaya hazırım" diye sorup duruyordu... Ben de doğal olarak her şeyi yapmaya hazır olduğumu yanıtladım... " soru/cevap” uzun sürmedi çünkü ona 5. kez her şeyi yapacağıma dair güvence verdiğimde... Svetka benden onu öpmemi istedi...

Hemen kabul ettim ve bunu yapmak için ayağa kalkmak üzereyken arkadaşım beni durdurdu ve çıplak ayağını göğsüme koydu. Boyundan gözlerimin içine baktı ve bunun için kalkmama gerek olmadığını ve artık her şeyi kendisinin yapacağını söyledi...

I tam olarak nereye gitmem gerektiğini hemen anladım Şimdi arkadaşımı öpmek zorunda kaldım, ama uysal bir şekilde yerde yatarak bekledim ve onun eteğini nasıl kaldırdığını, külotunu nasıl çıkardığını, nasıl başımı bacaklarının arasına sokacağını izledim… . Ve yüzüme nasıl oturduğunu...
Onu bu pozisyonda öptüm, o kadar da uzun sürmedi.... Daha doğrusu bunlar tam olarak öpücük değildi. Sadece kokusunu içime çektim, dudaklarımla amına dokundum, onun “isteği” üzerine dilimi birkaç kez üzerinde gezdirdim…. Ve temelde hepsi bu kadar...

Okşamalarımdan kesinlikle orgazm olmadı, tıpkı benim gibi. Ve ikimiz de çok heyecanlı olmamıza rağmen onu yalamaya devam etmeme izin vermedi... Muhtemelen bu onun açısından bir "oyun"du ve beni tekrar yalvartacaktı ama ben tam önünde mastürbasyon yapmaya devam ettim. çok çabuk bitti..... Heyecanım anında tamamen geçti ve tek kelime etmeden bir şekilde giyinip evime gittim....

Ve ertesi gün, bu hikaye devam etti ama Tanya ile. Bir arkadaşım aniden bana Svetka’yı "yaladığımın" doğru olup olmadığını sordu.

Hatta kararsızlık içinde birkaç saniye donup kaldım... Kız arkadaşların birbirlerine ne yaptıklarını söyleyebileceklerini tahmin ettim ama bu soru benim için tam bir sürpriz oldu. Arkadaşımın önünde artık tamamen çıplak olmam da durumun keskinliğini veriyordu, ama kendisinin soyunmak için acelesi yoktu... Hatta bana kızmış gibi geldi çünkü ben oyum. ilk önce Svetka’nın amını öptüm, onu ben değil...

Kısacası inkar etmemeye karar verdim ve Tanya’ya dün Svetka’nın başına gelenleri anlattım... Birkaç açıklama ve yönlendirme Hemen ardından şu sorular geliyordu: "Beğendim mi?", "Svetka’nın tadı nasıl?", "Nasıl kokuyordu?", "Okşamalarımdan mı boşaldı, kendi kendine mi boşaldı?". ..

Ben soruları dürüstçe yanıtlarken Tanya külotunu çıkarmayı başardı. Onun da sonunda soyunmaya başlamasına zaten sevinmiştim ama başka bir şey çıkarmayacağı ortaya çıktı. Külotunu çıkardıktan sonra kanepenin kenarına oturdu ve bacaklarını yanlara açtı.
-“Diz çök!”.. diye emretti ve hemen ekledi: “Yapacaksın ben de Svetka’nın aynısıyım!”
Heyecanımın doruğundayken ve ondan karşılıklı okşamalar bekleyerek onu bana da aynısını yapmaya davet ettim.... Ancak Tanya reddetti. Üstelik onun önünde mastürbasyon yaparak kendimi orgazma ulaştırmama bile izin vermedi....
Anne ve babasının artık tam anlamıyla gelmesi gerektiği gerçeğine atıfta bulunarak beni basitçe dışarı itti. daire... Üzüldüğümü söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Kendimi kesinlikle gereksiz, hatta gereksiz hissettim... Ve evime koştuğumda kendimi tutamadım ve gözyaşlarına boğuldum...

Doğru, ertesi gün barıştım Tanya’yla... her ne kadar kavga etmemiş olsak da, durum böyle... Ama bana dürüstçe itiraf etti ki, dün bana böyle davrandı çünkü ilk ben olduğum için bana çok kızmıştı. Svetka’yı "yalamak", kendini değil... Anlaşılan beni kıskanıyordu...
Açıklamalardan sonra Tanya ile ilişkim aynı yola döndü ve yeniden "sevdik" ama bu sefer sadece birbirimizin dudaklarını "öpmek ve yalamak" değil.... Ama zaten bacakların arasında...

bunun gibi bir şey....
Gittikçe daha da şaşırıyorum Bunu yapabilme yeteneğinizde duyguları net bir şekilde iletin. Gerçekten çok beğendim ve açıkçası hikayenizin yarattığı gerilimi azaltmak bile istedim.
Daha fazla yazın. Harika gidiyorsun.
Sağlığınız nasıl?
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
Christmas_Christmas, Anatolik, Fargal94
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Anatolich: 27 Dec 2023, 14:12 Ve yine inanılmaz derecede hassas ve şehvetli bir hikaye.
Teşekkür ederim. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum :iyi:
Geri bildiriminiz için teşekkürler... Kesinlikle yazacağım

Duyguları bu kadar canlı bir şekilde aktarma becerinize her geçen gün daha da hayran kalıyorum. Gerçekten beğendim ve dürüst olmak gerekirse hikayenin yarattığı gerilimi azaltmak bile istedim.
Daha fazla yaz. Harika gidiyorsun.
teşekkür ederim... beğenmen çok güzel... ve kahretsin... gerginlik hafifletilebilir ... sadece ben hikayede kasıtlı olarak "küçük ayrıntıları" atladım... Sadece bunun gerçekleştiğini ima ettim ve hepsi bu)))..
ama sanırım kendimi düzelteceğim... ve gelecekte ayrıntıları ekleyeceğim... yoksa kahretsin bu "hikayeler" değil, bir çeşit anaokulu...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 4):
Ksenofon, Sibiryak89, Denach, pembe_
Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 320
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Anatolik »

Bazen en ilginç şeyler küçük şeylerde gizlidir, bu yüzden “küçük detayları” göz ardı etmeyin.
These users thanked the author Anatolik for the post:
Christmas_Christmas
Kunimen
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 2 years

Unread post by Kunimen »

İlk defa Svetlana’nın amını öptüm. Her zamanki gibi karşısında çıplak yatıyordum, o da karşımda durup bana "onun için ne yapmaya hazırım" diye sorup duruyordu... Ben de doğal olarak her şeyi yapmaya hazır olduğumu yanıtladım... " soru/cevap” uzun sürmedi çünkü ona 5. kez her şeyi yapacağıma dair güvence verdiğimde... Svetka benden onu öpmemi istedi...

Anne ve babasının artık tam anlamıyla gelmesi gerektiği gerçeğine atıfta bulunarak beni basitçe dışarı itti. daire... Üzüldüğümü söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Kendimi kesinlikle gereksiz, hatta gereksiz hissettim... Ve evime koştuğumda kendimi tutamadım ve gözyaşlarına boğuldum...

bunun gibi bir şey....
muhteşem, ne kadar lezzetli bir hikaye! ) 😌😋
These users thanked the author Kunimen for the post:
Christmas_Christmas
Dal
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 559
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Dal »

Hoş açıklamalar, henüz bu kadar yüksek sesle ve herkesin önünde konuşacak kadar olgun değilim.
Metinden de olsa yeterli ayrıntı yok ama yürekten dokundu ve bana çok şey hatırlattı.
These users thanked the author Dal for the post (total 6):
Venüs, Ksenofon, Christmas_Christmas, Sibiryak89, Ogest, Fargal94
abartı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 307
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by abartı »

:shamp: Evet, kız arkadaşlarımdan ve arkadaşlarımdan pek çok farklı hikaye duydum. Ama ilk defa bu içten bir hikaye.
These users thanked the author abartı for the post:
Christmas_Christmas
Murena0314
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 390
Registered for: 2 years

Unread post by Murena0314 »

Natali_Natali, her iki hikayeyi de okudum... Olmak Dürüst olmak gerekirse lezbiyen ilişkilere hiçbir zaman ilgi duymadım. Tamam, bunların hepsinin gerçekte mi yoksa sadece bir fantezi mi olduğu önemli değil. Ama çok LEZZETLİ, hatta belki çocukça saf ve basit yazılmış. Ve muhtemelen daha bilinçli ve yoğun bir devamı istiyorum.
These users thanked the author Murena0314 for the post (total 4):
Ksenofon, Christmas_Christmas, Sibiryak89, Fargal94
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Anatolich: 27 Dec 2023, 14:31 Bazen en ilginç şeyler küçük şeylerin içinde gizlidir, bu yüzden “küçük detayları” göz ardı etmeyin.
ok... İsteklerinizi dikkate alıp detayları kaçırmamaya çalışacağım...
Cuniman: 27 Dec 2023, 14:34 vay, ne kadar lezzetli bir hikaye!)
inceleme için teşekkürler
Aleks5225: 27 Dec 2023, 15:24 :shamp: Evet, kız arkadaşlarımdan ve arkadaşlarımdan pek çok farklı hikaye duydum. Ama ilk defa bu kadar samimi bir hikaye.
inceleme için teşekkürler... Memnun oldum

Şu tarihten sonra gönderildi: 1 dakika 15 saniye:
Galinka: 27 Dec 2023, 14:38 Hoş açıklamalar, henüz yeterince olgun değilim bu kadar yüksek sesle ve açıkça konuşun.
Metinden de olsa yeterli ayrıntı yok ama ilgimi çekti ve bana birçok şeyi hatırlattı.
teşekkür ederim inceleme... Devamını yazmaya karar verirsem ayrıntıları eklemeye çalışacağım...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
Sibiryak89, Murena0314
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Moray eel0314: 27 Dec 2023, 15:29 Natali_Natali, ikisini de okudum hikayeler.. Dürüst olmak gerekirse lezbiyen ilişkilerden hiç hoşlanmadım. Tamam, bunların hepsinin gerçekte mi yoksa sadece bir fantezi mi olduğu önemli değil. Ama çok LEZZETLİ, hatta belki çocukça saf ve basit yazılmış. Ben de devamını istiyorum, muhtemelen daha bilinçli ve zengin.
inceleme için teşekkürler... Beğenmenize sevindim ve öyle oldu "lezzetli"... Peki, ne çocukça ve naif... Sadece hatırlıyordum, başka bir şey değil... Dürüst olmak gerekirse, "ayrıntılar" ekleyecektim... ama o kadar çok şey hatırladım ki şeyler.... ne yazık ki bunu hatırladım .. hatta artık ortalıkta olmayanlar...
bu yüzden biraz üzücü oldu....
eğer karar verirsem. devam edin...sonra detayları eklemeye çalışacağım...ama yine de başka türlü yazamayacağımı düşünüyorum.... Pek çok şey bulabilirim elbette.... ama istemiyorum...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 6):
Sibiryak89, Denach, Murena0314, Anatolik, Dal, abartı
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Galinka: 27 Dec 2023, 14:38 Henüz bu kadar yüksek sesle ve herkesin önünde konuşacak kadar olgunlaşmadım.
Olgunlaştığımı düşünebilirsiniz.. yani gerçekte.. benim hakkımda geçmiş hayatım kocam gibi değil, annem hiçbir şey bilmiyor.. ve eğer seninle tanışsak diyelim.. hayatın bir yerinde.. acaba ben de öyle yapar mıydım? Bunu beğen Sadece her şeyi anlattım.. asla.. bu ben burada mıyım cesurum..
dürüst olmak gerekirse, en azından bu tür şeyler hakkında "özgürce" konuşabilmek için buraya foruma kaydoldum...
ve ayrıca.. eğer öyleyse buradan başlaman senin için zor, kendin söyle.. bu yüzden bunların "tamamen fantezi" olduğunu yazıyorsun... kahretsin.. bir nedenden dolayı yazmak benim için hemen kolaylaşıyor.. kahretsin, peki, fantezi ve hayal gücü.. asla başka ne bulabileceğimi biliyorum)))....
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 8):
Sibiryak89, Denach, Nikk, Murena0314, Anatolik, Dal, Fargal94, Biyel kolu
Denach
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 565

Unread post by Denach »

Natali_Natali, her şey iyi değil, hikayeleriniz sadece süper! Her ne kadar ilave olanlar gerçekten harika olsa da, burada metresi sizsiniz!

4 dakika 54 saniye sonra gönderilir:
Natali_Natali, haklısın, forum neredeyse anonimdir, tanıdığınız biriyle tanışma ihtimaliniz çok düşüktür. Yani bir şarkıdan çekinmenize gerek yok😁😁
These users thanked the author Denach for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Den725: 27 Dec 2023, 18:56 Natali_Natali, senin için her şey yolunda değil hikayeler harika! Her ne kadar başkalarıyla gerçekten harika olsa da, burada metresi sizsiniz!
peki, kahretsin, "ayrıntılar" ekleyebilirim. .. henüz mutlu olmayacaksın... . sana şu ya da bu kız arkadaşının amının tadının tam olarak neye benzediğini söylesem kimin ilgisini çeker... yani sana detaylı olarak anlatırım.. ya da örneğin, spermin ne olduğunu. berbat bir oğlanın tadı şöyleydi....
insanlar Lanet olsun, bu tür açıklamalardan hâlâ kusacağım...
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Denach »

Natali_Natali, bilmiyorum arkadaşlar işte farklı zevkler var😂 kim neyi seviyor, dedikleri gibi, tadı ve rengi farklı belirteçler 😂
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Den725: 27 Dec 2023, 19:08 Natali_Natali, yani, bilmiyorum burada insanların farklı zevkleri olduğunu bilmiyorum😂 dedikleri gibi, tüm işaretleyicilerin tadı ve rengi farklıdır 😂
peki kahretsin.... kabul ettim.... eğer daha fazla konuşmaya karar verirsem ..o zaman kesinlikle "her şey hakkında" konuşacağım
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Fargal94
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Denach »

Natali_Natali, teşekkürler, muhtemelen herkes mutlu olacaktır. Evet, tekrar iyileşin! Ve hatırladıklarını yazarken daha az üzülmeye çalış, çünkü muhtemelen Tanya’nın seni dışarı attığı bu anı hatırlamak senin için zor olmuştur.

4 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Natali_Natali, anlatabileceğiniz başka hikayeler var mı? Gerçekten devamını istiyoruz, umarım başkaları da bu konuda burada olanları destekler
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Den725: 27 Dec 2023, 19:22 Anlatabileceğiniz başka hikayeler var mı?
Hikayeler var.. soru farklı.. bunları yayınlamaya cesaretim var mı?
Fargal94
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Denach »

Natali_Natali, tamam, eğer biraz bekleriz Yeterince cesaretimiz var ama hepimiz bunu gerçekten istiyoruz. Ama bence kendinizi toparlayıp bize kendinizden bahsetmeyi deneyeceksiniz! Peki, düşündüğünüzden daha az utanç verici bir şeyle başlayabilirsiniz!
Christmas_Christmas
Dinozzz
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 145
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Dinozzz »

These users thanked the author Dinozzz for the post:
Fargal94
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Dinozzz: 27 Dec 2023, 19:47 Daha cesur ol Daha cesur ol!
Eh, çekingen olanlardan biri gibi görünmüyorum.. Bazen bunun gerekli olup olmadığını merak ediyorum hiç (((....
Dinozzz
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Dinozzz »

Natali_Natali: 27 Dec 2023, 19:52
Daha cesur ol Daha cesur ol!
Eh, ben çekingen olanlardan biri gibi görünmüyorum.. Sadece bazen merak ediyorum eğer gerekliyse(((.. ..
peki, neden olmasın, siz kendiniz bu konuda konuşmak için ""özgür" diyorsunuz) şeyler..." Yani hepimiz Lütfen dikkat edin, çok iyi gidiyorsunuz)
These users thanked the author Dinozzz for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Dinozzz: 27 Dec 2023, 19:56 Peki, neden olmasın, siz kendiniz "Böyle şeyleri konuşmak bedava" diyorsunuz..." Yani hepimiz dikkat ediyoruz, özellikle de çok iyi durumda olduğumuz için)
Hikâyeleri geciktirmemeye çalışacağım... içlerinde pek çok kişisel şey var... ve tüm bunları hatırlamakta pek rahat değilim.. çünkü kendim demek istiyorum
Denach, Fargal94
Dinozzz
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Dinozzz »

Natali_Natali: 27 Dec 2023, 20:00
Dinozzz: 27 Dec 2023, 19:56 Peki, neden olmasın, siz kendiniz "Böyle şeyleri konuşmak bedava" diyorsunuz..." Yani hepimiz dikkat ediyoruz, özellikle de çok iyi durumda olduğumuz için) n
Hikâyeleri geciktirmemeye çalışacağım... içlerinde pek çok kişisel şey var... ve hepsini hatırlamakta pek rahat değilim bu.. kendi adıma demek istiyorum
Eh, eğer rahat değilse buna değmez. Keyif aldığınız şeyler ve anılarbilincinizi heyecanlandıran.
These users thanked the author Dinozzz for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Fargal94
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Denach »

Sana tamamen katılıyorum, burada ne sevdiğini söylemelisin, hepimiz günlük koşuşturmacaya biraz ara vermek istiyoruz
Christmas_Christmas
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Fargal94 »

Natali_Natali, ben de senin açıklamalarını göz ardı etmemeye karar verdim.
Büyük bir keyifle okudum ve okurken birkaç keyifli dakika geçirdim.
O kadar içten, sade ve sade yazılmış ki, çok hoş.
Sonraki açıklamalara gelince, bunu sabırsızlıkla bekleyeceğimi söyleyebilirim! Ancak hikayelerin biçimine ve içeriğine uygun gördüğünüzü yapmakta özgürsünüz. Her türlü kararınızı saygı ve anlayışla kabul edeceğim. :spasibo: :spasibo: :spasibo:
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
Dinozzz, Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Fargal94: 28 Dec 2023, 12:12 Natali_Natali, ben de senin açıklamalarını göz ardı etmemeye karar verdim.
Büyük bir zevkle okudum ve okurken birkaç keyifli dakika geçirdim.
O kadar içten, sade ve sade yazılmış ki, çok hoş
geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim... Hikayemi beğendim... eğer işe yararsa, hikayeyi yayınlayacağım hikayenin devamı..
tekrar teşekkürler)))...
Fargal94
Dal
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Dal »

Natali_Natali: 27 Dec 2023, 20:00 bunlarda bir sürü kişisel şey var... ve bunların hepsini hatırlamaktan pek rahat değilim.. kendi adıma söylüyorum
Ve Tüm güzel şeyleri keyifle hatırlıyorum ama bunu nasıl anlatacağımı bilmiyorum ya da henüz hazır değilim, olgun değilim.
Yalnızca soruları yanıtlayabiliyorum)). Ancak başkalarının yaşam deneyimlerini okumak ve öğrenmek her zaman ilginçtir :wink:
These users thanked the author Dal for the post (total 3):
Fargal94, Christmas_Christmas, İskender
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Denach »

Galinka, çünkü soruları cevaplayabiliyorsun ve Benzer bir şey miydi yoksa farklı bir şey miydi?
Dal
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Dal »

Den725: 28 Dec 2023, 15:17 benzer veya farklı bir şeyiniz var mıydı?
Benzer ama farklı bir şey))))
Erkeklerle, kızlarla değil, kız daha sonra ortaya çıktı
These users thanked the author Dal for the post:
Fargal94
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Denach »

Galinka, vay canına, yavaş yavaş normal yemekten normal yemek yemeye geçtin daha hassas))

46 saniye sonra gönderildi:
Aksi takdirde sanki bu bir sır değilmiş gibi mi olur? En azından bana bir ipucu ver!
Dal
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Dal »

Den725: 28 Dec 2023, 15:28 Sır değilse durum farklı mı? En azından bana bir ipucu ver!
Erkeklerde durum farklı, kızlarda değil))
These users thanked the author Dal for the post:
Fargal94
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Denach »

Hayır, bana öyle geliyor ki burada zaten bir tür sır var) oğlanlarla birlikte olduğuna dair bu kanıtın yanı sıra, eğer kırdıysam özür dilerim
Fargal94
Dal
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Dal »

Bunu Natalie ile tartışmak istedim))
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Denach »

Galinka, tamam, zahmet etmeyeceğim o zaman sadece merak ediyorum oldu)) yine de verdiğiniz cevap için teşekkürler)
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Galinka: 28 Dec 2023, 15:14
bir sürü kişisel şey var... ve bunların hepsini hatırlamaktan pek rahat değilim... kendi adıma yani
Ve tüm güzel şeyleri zevkle hatırlıyorum ama bunu nasıl anlatacağımı bilmiyorum ya da henüz hazır değilim, olgun değilim.
Yalnızca soruları yanıtlayabiliyorum)). Ama başkalarının yaşam deneyimlerini okumak ve öğrenmek her zaman ilginçtir :wink:
damn.. diyorsun sanki ben süper kandırılan bir hikaye anlatıcısıyım... ve hoş şeylere gelince... hoş şeyler vardı, tartışmıyorum... "hoş olmayan şeyler" de vardı... ayrıca vardı))). ..
Fargal94, Denach
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Fargal94 »

Natali_Natali: 28 Dec 2023, 15:47
Natali_Natali: 27 Dec 2023, 20:00 İçlerinde pek çok kişisel şey var... ve bunların hepsini hatırlamakta pek rahat değilim.. kendi adıma yani
Ve bunu tüm hoş şeyleriyle birlikte zevkle hatırlıyorum ama bunu nasıl anlatacağımı bilmiyorum ya da henüz hazır değilim, olgun değilim.
Yalnızca soruları yanıtlayabiliyorum)). Ama başkalarının yaşam deneyimlerini okumak ve öğrenmek her zaman ilginçtir :wink:
damn.. diyorsun sanki ben süper kandırılan bir hikaye anlatıcısıyım... ve hoş şeylere gelince... hoş şeyler de vardı, tartışmıyorum... ayrıca "hoş olmayan şeyler" de vardı... ayrıca vardı))). ..
Gerçekten çok iyi yazıyorsun ve bunu itiraf etmeliyim! İnsan hafızasının özelliği kötüyü unutmak, iyiyi hatırlamak, saklamak ve yaşatmaktır.)
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Christmas_Christmas
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Mart »

Natali_Natali: 27 Dec 2023, 19:52 Bazen bunun gerekli olup olmadığını merak ediyorum
Çok düşünmenin zararlı olduğuna dair bir görüş var. Marx işbölümünün yararlı olduğunu savundu. Yazarın çok fazla düşünmeden yazması en iyi seçenektir. Sunumun kendiliğindenliği bu şekilde doğar. Ve okuyucular okur ve düşünür.
Tamamen çünkü. bunun artık hiçbir şeyi etkilemediğini.
These users thanked the author Mart for the post:
Christmas_Christmas
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Denach »

Aslında Fargal94 ile aynı fikirdeyim, Natali_Natali, mükemmel hafıza ve bize aktarabilecekleriniz iyi olanlarınız kendinize kötü olduğu gibi anılar[/url] sizin hakkınızda iyi yönde çok şey söylüyor
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Tapkin »

Anne ve babasının artık tam anlamıyla gelmesi gerektiği gerçeğine atıfta bulunarak beni basitçe dışarı itti. daire...

Üzüldüğümü söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Kendimi kesinlikle gereksiz, hatta gereksiz hissettim... Ve evime koştuğumda kendimi tutamadım ve gözyaşlarına boğuldum...

bunun gibi bir şey....
:prmouse :
*peçeteyi alabilirsin! :evet:
These users thanked the author Tapkin for the post (total 2):
Fargal94, Christmas_Christmas
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Geçmiş ilişkiler
    by Allah 1974 » » in Seks hakkında genel sorular
    15 Replies
    428 Views
    Last post by Zulook
  • New post Geçmiş yaşamla ilgili düşünceler
    by anton.petrov » » in Erkekler ve erkekler için sorular
    49 Replies
    694 Views
    Last post by Vartislav
  • New post Yurt sürtüğü (olaylar çoktan geçmiş)
    by Maşulya » » in Üçlü
    36 Replies
    3191 Views
    Last post by Veronika

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”