Koridorda koşarken "Pagadityaya!" diye de bağırabilirsiniz)aleksey.bro: ↑27 Dec 2023, 17:05 elbiselerinizi çıkarırsınız)))
Normal durum) eve gelirsiniz ve karınızın çoktan sikildiğini duyarsınız ve geç kalırsınız))
Seks karısı olabiliyorsan neden boynuzlanıyorsun?
-
- Orgazm!
- Total posts: 736
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Seks karısı olabiliyorsan neden aldatılıyorsun?
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 2 years 2 months
ana öğesini beklemek zorunda kalacak)
okay , en azından boynuzlanmadan başlayabilirsin ve eğer öyleyse bi-aldatmak, istediğim gibi, geri kalanı

- These users thanked the author ilovebiboys for the post:
- Galce
-
- Orgazm!
Evet Genellikle penisin tepkisi beynin reaksiyonundan daha hızlıilovebiboys: ↑27 Dec 2023, 17:04 sen benim röntgenci alışkanlıklarımı anlamıyorsun, senin bir penisin var ama benim yok))
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
ve estetik açıdan kastettim
penis bir penistir harika bir şey ama olmayan bir şey var ki böyle bir şey yok 
Elimden geldiğince dışarı çıkmam gerekecek))
kızların da tepkileri aynı, burada pek fark edilmiyor

ve estetik açıdan kastettim

- Galce
-
- Orgazm!
Arayın ve şunu söyleyin: "Neredesin? Yine de buna değer!"))ilovebiboys: ↑27 Dec 2023, 17:15 otamam, en azından boynuzlamadan başlayabilirsin, ama eğer çift boynuzluysa, ki benim istediğim gibi, ustanın geri kalanını beklemen gerekecek)
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
vardır
ve herkeste
- Galce
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
nasıl dip olup da katılmazsınız? Alt ve üst BDSM tarihinden veya eşcinsellikten gelen kavramlardır. Aldatılan kişi basitçe karısı tarafından aldatılan kişidir. İster seyredip kenara çekilsin, ister sevgilisiyle birlikte katılsın, hatta kapının önünde beklesin, hiç fark etmez. Seks karısı hile yapan bir eştir. İşte bu.
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
in genel olarak bu konuyu biraz ironik bir şekilde gündeme getirdim, çünkü bu terminolojide kafanız karışabilirWomanslave: ↑27 Dec 2023, 17:47nasıl dipte olup da katılmazsınız? Alt ve üst BDSM tarihinden veya eşcinsellikten gelen kavramlardır. Aldatılan kişi basitçe karısı tarafından aldatılan kişidir. İster seyredip kenara çekilsin, ister sevgilisiyle birlikte katılsın, hatta kapının önünde beklesin, hiç fark etmez. Seks karısı hile yapan bir eştir. Hepsi bu kadar.süreçte yer almayan dipteki aldatanlar
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 4 months
Kafanızın karışmaması için konunun içinde olmanız gerekir. Paralel bir kaynakta, sözde seks karısıyla tanıştım, ancak en üst kategoriden. O sadece bu eş değil, aynı zamanda bir metres. Ve bana her şey açıklandı.
Aldatılan koca asla bu süreçte yer almaz. Boynuzlanan erkeğin tüm heyecanı, karısının kaçırıldığını bilmek ve görmektir. Tek istisna. Daha sonra spermi yalayabilir. Boynuzlayanlar değişmez. Bu şekilde kendisine zevk verilir ve bunu kendisi alır, karısının başka bir adam tarafından sikilmesini izlemekten duyduğu hazzı gözlemler. Sadece seks karınızın izin vermesi durumunda mastürbasyon yapabilirsiniz.
İfadelerde kesinlik bilgiye giden yoldur!
Aldatılan koca asla bu süreçte yer almaz. Boynuzlanan erkeğin tüm heyecanı, karısının kaçırıldığını bilmek ve görmektir. Tek istisna. Daha sonra spermi yalayabilir. Boynuzlayanlar değişmez. Bu şekilde kendisine zevk verilir ve bunu kendisi alır, karısının başka bir adam tarafından sikilmesini izlemekten duyduğu hazzı gözlemler. Sadece seks karınızın izin vermesi durumunda mastürbasyon yapabilirsiniz.
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
sikildiğin durum hala bu formülasyonlar aşamasındayım, onları anlamaya çalışıyorum)) hayır, normal bir insan üçlüsü yapın, burada herkes herkesle
mutluluk :göz kırp:
en zorKsenofont: ↑27 Dec 2023, 18:32 Kafanın karışmaması için konuya hakim olmanız gerekiyor. Paralel bir kaynakta, sözde seks karısıyla tanıştım, ancak en üst kategoriden. O sadece bu eş değil, aynı zamanda bir metres. Ve bana her şey açıklandı.

- Yağmurcu
-
- Orgazm!
Muhtemelen daha doğru olur: Aldatılan kişi, eşini düşünmekten zevk alan kişidir. onu boynuzlama süreci?))
- These users thanked the author Galce for the post:
- ilovebiboys
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 4 months
4 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Burada kim kime talimat veriyor? Bütün bunlar her iki ortağın bilgisi dahilinde gerçekleşirse.
Bu bilimsel değil ve gösterişli değil !ilovebiboys: ↑27 Dec 2023, 18:35en zorKsenofont: ↑27 Dec 2023, 18:32 Kafanızın karışmaması için konunun içinde olmanız gerekir. Paralel bir kaynakta, sözde seks karısıyla tanıştım, ancak en üst kategoriden. O sadece bu eş değil, aynı zamanda bir metres. Ve bana her şey açıklandı.
İfadelerde kesinlik bilgiye giden yoldur!sikildiğin durum hala bu formülasyonlar aşamasındayım, onları anlamaya çalışıyorum)) hayır, normal bir insan üçlüsü yapın, burada herkes herkesle
gevezelik
![]()
4 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Nasıl anlayamıyorsun. Boynuzlamak ihanettir. Ve pislik, kadınının nasıl sikildiğini biliyor, istiyor ve görüyor. Ve kadın başkalarının onu becerdiği gerçeğini gizlemiyor. Üstelik partnerinin de bunu bilmesini ve görmesini istiyor.Belki de daha doğru olur: Aldatılan kişi, düşünmekten zevk alan kişidir onu boynuzlama süreci?)) nAldatılan kişi yalnızca karısı tarafından aldatılan kişidir.
Burada kim kime talimat veriyor? Bütün bunlar her iki ortağın bilgisi dahilinde gerçekleşirse.
-
- Orgazm!
Peki, bu hile sayılamaz mı? Bana öyle geliyor ki, karısının sikilmesinden değil, onun ihanetinden daha çok heyecanlanıyorlar. Kimse onun bunu değiştirmesine izin vermiyor. Bazı yerlerde eşin cinsiyetine mastürbasyon yapmak yasaktır veya genel olarak)) Buna açık ilişki denemez)
- These users thanked the author Galce for the post:
- ilovebiboys
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 2 years
Benim için de bir gizem. Bu tür şakaları ancak başka bir kadınla seks garantisi olsaydı kabul ederdim. Bu dürüst, kişisel olarak benim için asıl mesele bu.
Ama rezervasyon yapacağım, benim. Ve ben hiçbir şeyi kınamıyorum neler oluyorRıza gösteren yetişkinlerin cinsel organlarıyla.
Ama rezervasyon yapacağım, benim. Ve ben hiçbir şeyi kınamıyorum neler oluyorRıza gösteren yetişkinlerin cinsel organlarıyla.
- These users thanked the author Yağmurcu for the post (total 2):
- ilovebiboys, Galce
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
bırakın katılmayı
n
Bunu şahsen bir zamanlar tanıdığım bir boynuzlu adamdan duydum) kendisi evde oturup mastürbasyon yaparken karısının fahişelere gitmesine izin verdi
😄 ve ona maceralarından raporlar gönderdi
boynuzlayanlar bir gerçektir aldatmak de heyecan vericidir, çünkü sekse bakmalarına bile gerek yoktur, bu doğruGelik: ↑28 Dec 2023, 10:25Peki, bu hile sayılamaz mı? Bana öyle geliyor ki, karısının sikilmesinden değil, onun ihanetinden daha çok heyecanlanıyorlar. Kimse onun bunu değiştirmesine izin vermiyor. Bazı sürtüklerde karının seksine göre mastürbasyon yapmak yasaktır veya genel olarak)) Buna açık ilişki denemez)
bırakın katılmayı
n
Bunu şahsen bir zamanlar tanıdığım bir boynuzlu adamdan duydum) kendisi evde oturup mastürbasyon yaparken karısının fahişelere gitmesine izin verdi
- These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 4):
- Galce, Yağmurcu, Fargal94, sapık
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 2 years
Bu konularda özel eğitim literatürüne ihtiyacımız var. Bilgili kişilerden.
"İlk seks partim. Yeni başlayanlar için ne, nereye ve nasıl gider"
"Karımı sikeyim lütfen! Herkesi boynuzlayın "
"İlk seks partim. Yeni başlayanlar için ne, nereye ve nasıl gider"
"Karımı sikeyim lütfen! Herkesi boynuzlayın "
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 11 months
https://i.postimg.cc/Gh76rZ78/post-188501-1366869476-thumb.jpg
Сексвайфер Госпожа и Куколд
в таком виде все возможно
Сексвайфер Госпожа и Куколд
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
https://i.postimg.cc/xCd67HJ2/nhy-Es8mk798.jpg
уж больно маска у него страшна)) мне по нраву больше вот такиеCujoi: ↑28 Dec 2023, 13:05 https://i.postimg.cc/Gh76rZ78/post-188501-1366869476-thumb.jpg
Сексвайфер Госпожа и Куколдв таком виде все возможно

https://i.postimg.cc/xCd67HJ2/nhy-Es8mk798.jpg
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
- Registered for: 2 years 1 month
12 saat 7 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Kelimenin tam anlamıyla alırsak, Rusça’da "geyik", "boynuzlayan" şeklindedir. ". Evet, uygulamanın kendisi tam olarak ne hakkında yazdığınızı ima ediyor.
12 saat 7 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
raporlar gönderdi. öyleydi ama rapor yerine spermiyle kaplı külot getirdi.ilovebiboys: ↑28 Dec 2023, 10:36 Evde oturdum ve mastürbasyon yaptım ve o da ilk başta ona maceralarından
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 1257 Views
-
Last post by Kçırtap
-
- 6 Replies