Herkese selamlar. Kızların harika çiçeklerinden nasıl bir dere çıkardıklarını görmek her zaman hoşuma gitmiştir. Ve birinin bir kadınla ilgili çevrimiçi yayınını izlediğimde ve bir kadının kendini nasıl fışkırtmaya veya kasıtlı olarak işemeye başladığını gördüğümde, bu beni her zaman tahrik etti ve gerçekçi olmayan bir şekilde heyecanlandırdı.
Sevgili hanımlar, lütfen yapar mısınız? Aynı büyüleyici damlama, harika çiçeğinizden nasıl geliyor? Eminim ki pek çok erkek, bir bayanın jet yardımına nasıl kavuştuğunu takdir etmekten hoşlanır. Bu etkinliğine katılabilecek tüm kızlara ve bayanlara minnettar olurum.
These users thanked the author KaranlıkPringl for the post (total 4):
Herkese selamlar. Kızların harika çiçeklerinden nasıl bir dere çıkardıklarını görmek her zaman hoşuma gitmiştir. Ve birinin bir kadınla ilgili çevrimiçi yayınını izlediğimde ve bir kadının kendini nasıl fışkırtmaya veya kasıtlı olarak işemeye başladığını gördüğümde, bu beni her zaman tahrik etti ve gerçekçi olmayan bir şekilde heyecanlandırdı.
Sevgili hanımlar, lütfen yapar mısınız? Aynı büyüleyici damlama, harika çiçeğinizden nasıl geliyor? Eminim ki pek çok erkek, bir bayanın jet yardımına nasıl kavuştuğunu takdir etmekten hoşlanır. Bu :cat2: etkinliğine katılabilecek tüm kızlara ve bayanlara minnettar olurum.
[quote=DarkPringl post_id=311818 time=1703697305 user_id=688] Hanımlar, sizin rahatlatıcı mutluluğunuzu görmeyi çok isterim)) [/quote] önce bana kendinizinkini gösterin :-D Ben, belki Ben de altın duşları severim))
ilovebiboys, kahretsin, önce para biriktirmem lazım) )) Belki biriniz zaten istiyor?) Sizi temin ederim, borçlu kalmayacağım ve sizinle karşılıklı olarak katılacağım sevgili hanımlar))
[ref=#bf0000]ilovebiboys[/ref], kahretsin, önce para biriktirmem lazım) )) Belki biriniz zaten istiyor?) Sizi temin ederim, borçlu kalmayacağım ve sizinle karşılıklı olarak katılacağım sevgili hanımlar))
DarkPringl: ↑27 Dec 2023, 20:21ilovebiboys, kahretsin, buna ihtiyacım var önce biriktirin))) Belki biriniz zaten istiyor?) Sizi temin ederim, borçlu kalmayacağım ve sizinle karşılıklı olarak ortak olacağım sevgili hanımlar))
hayır, kelimenin tam anlamıyla ’ye gittim
These users thanked the author ilovebiboys for the post:
[quote=DarkPringl post_id=311824 time=1703697713 user_id=688] [ref=#bf0000]ilovebiboys[/ref], kahretsin, buna ihtiyacım var önce biriktirin))) Belki biriniz zaten istiyor?) Sizi temin ederim, borçlu kalmayacağım ve sizinle karşılıklı olarak ortak olacağım sevgili hanımlar)) [/quote] hayır, kelimenin tam anlamıyla :pardon: :smile171:’ye gittim
ilovebiboys, henüz gitmedin mi? Peki yine istersen, rahatlığını paylaşmayı unutma)) Bu güzel, kadınsı damlama gerçekten çok büyüleyici) Paylaşmayı unutmayın)
[ref=#bf0000]ilovebiboys[/ref], henüz gitmedin mi? Peki yine istersen, rahatlığını paylaşmayı unutma)) Bu güzel, kadınsı damlama gerçekten çok büyüleyici) Paylaşmayı unutmayın)
DarkPringl: ↑27 Dec 2023, 20:33ilovebiboys, henüz gitmedin mi? Peki, eğer tekrar yapmak istiyorsanız, rahatlamanızı paylaşmayı unutmayın)) Bu güzel, kadınsı damlama gerçekten çok büyüleyici) Mutlaka paylaşın)
kesinlikle! Önemli olan başka bir şeyin tesadüfen gerçekleşmemesidir, yoksa mutlu olmazsınız
[quote=DarkPringl post_id=311832 time=1703698393 user_id=688] [ref=#bf0000]ilovebiboys[/ref], henüz gitmedin mi? Peki, eğer tekrar yapmak istiyorsanız, rahatlamanızı paylaşmayı unutmayın)) Bu güzel, kadınsı damlama gerçekten çok büyüleyici) Mutlaka paylaşın) [/quote]kesinlikle! Önemli olan başka bir şeyin tesadüfen gerçekleşmemesidir, yoksa mutlu olmazsınız 🤣
[quote=Pelmenschik post_id=311835 time=1703698739 user_id=22497] [quote=ilovebiboys post_id=311830 time=1703698124 user_id= 19082]sevgilim[/quote]dedi oldukça kendinden emin bir şekilde. [/quote]değil mi Bu yüzden? :angel: özgüvenin bununla ne alakası var?)
[quote=ilovebiboys post_id=311834 time=1703698650 user_id=19082]kesinlikle! önemli olan başka bir şeyin tesadüfen gerçekleşmemesidir, yoksa mutlu olmazsınız [/quote] hiçbir şey yolunda gitmez, merak etmeyin) )) Ama kadınsı akıştan kesinlikle memnun olacağım 😸)) Bu yüzden 🫠 )))
[quote=DarkPringl post_id=311837 time=1703698928 user_id=688] [quote=ilovebiboys post_id=311834 time=1703698650 user_id= 19082]kesinlikle! Önemli olan başka bir şeyin tesadüfen gerçekleşmemesidir, yoksa mutlu olmazsınız [/quote] hiçbir şey yolunda gitmez, endişelenmeyin) )) [/quote] denersem ne olur? :cat2:
ilovebiboys, zaten gittin mi? Peki, eğer tekrar yapmak istiyorsanız, rahatlamanızı paylaşmayı unutmayın)) Bu güzel, kadınsı damlama gerçekten çok büyüleyici) Mutlaka paylaşın)
kesinlikle! Önemli olan başka bir şeyin tesadüfen gerçekleşmemesidir, yoksa mutlu olmazsınız
burada hepimiz zeki insanlarız, bu yüzden sanki hiçbir şey olmamış gibi bu anı görmezden geleceğiz)
[quote=ilovebiboys post_id=311834 time=1703698650 user_id=19082] [quote=DarkPringl post_id=311832 time=1703698393 user_id= 688] [ref=#bf0000]ilovebiboys[/ref], zaten gittin mi? Peki, eğer tekrar yapmak istiyorsanız, rahatlamanızı paylaşmayı unutmayın)) Bu güzel, kadınsı damlama gerçekten çok büyüleyici) Mutlaka paylaşın) [/quote]kesinlikle! Önemli olan başka bir şeyin tesadüfen gerçekleşmemesidir, yoksa mutlu olmazsınız 🤣 [/quote] burada hepimiz zeki insanlarız, bu yüzden sanki hiçbir şey olmamış gibi bu anı görmezden geleceğiz)
DarkPringl: ↑27 Dec 2023, 20:33ilovebiboys, zaten gittin mi? Peki, eğer tekrar yapmak istiyorsanız, rahatlamanızı paylaşmayı unutmayın)) Bu güzel, kadınsı damlama gerçekten çok büyüleyici) Mutlaka paylaşın)
burada hepimiz zeki insanlarız, bu yüzden sanki hiçbir şey olmamış gibi bu anı görmezden geleceğiz)
bazıları için bunu bile beğeneceğim o zaman ondan kurtulamayacaksın))
[quote=Dinozzz post_id=311839 time=1703699032 user_id=10077] [quote=ilovebiboys post_id=311834 time=1703698650 user_id= 19082] [quote=DarkPringl post_id=311832 time =1703698393 user_id=688] [ref=#bf0000]ilovebiboys[/ref], zaten gittin mi? Peki, eğer tekrar yapmak istiyorsanız, rahatlamanızı paylaşmayı unutmayın)) Bu güzel, kadınsı damlama gerçekten çok büyüleyici) Mutlaka paylaşın) [/quote]kesinlikle! Önemli olan başka bir şeyin tesadüfen gerçekleşmemesidir, yoksa mutlu olmazsınız 🤣 [/quote] burada hepimiz zeki insanlarız, bu yüzden sanki hiçbir şey olmamış gibi bu anı görmezden geleceğiz) [/quote] bazıları için bunu bile beğeneceğim 🤣🤣 o zaman ondan kurtulamayacaksın))
[quote=Pelmenschik post_id=311840 time=1703699054 user_id=22497] [quote=ilovebiboys post_id=311836 time=1703698795 user_id= 19082] özgüvenin bununla ne alakası var?) [/quote] Kabuklarına göre yargılıyorsun ama gerçek bir çeşit olabilir manul’dan. Sska, mesajlarla çalışmak nasıl bu kadar zor [/quote] Pallas’ın kedilerini severim :cat2: hayvanlar genellikle beni sever , hatta vahşi kediler :angel:
[quote=ilovebiboys post_id=311841 time=1703699076 user_id=19082] [quote=Dinozzz post_id=311839 time=1703699032 user_id= 10077] [quote=ilovebiboys post_id=311834 time =1703698650 user_id=19082] definitely! Önemli olan başka bir şeyin tesadüfen gerçekleşmemesidir, yoksa mutlu olmazsınız 🤣 [/quote] burada hepimiz zeki insanlarız, bu yüzden sanki hiçbir şey olmamış gibi bu anı görmezden geleceğiz) [/quote] bazıları için bunu bile beğeneceğim 🤣🤣 o zaman kurtulamazsınız)) [/quote] Oldukça mümkün, küçük bir risk de var elbette )
[quote=DarkPringl post_id=311844 time=1703699252 user_id=688] [quote=ilovebiboys post_id=311838 time=1703698967 user_id= 19082] ve eğer denersem? [/quote] denesem, bir şey olursa yine de ölümcül olmaz)) 😹 [/quote] Bu 🤣 ve konunuz sadece bir kapak))
Dinozzz: ↑27 Dec 2023, 20:43
damn... bunu görmezden geleceğiz. .. ama saygın Zayıf Bağırsak konuyu fark edip buraya gelirse... o zaman bunu görmezden gelemeyiz.... ne yazık ki ya da neyse ki...
koca bir "sınıflandırması" bile var dışarı çıkabilecek şeyler... yani, kelimenin tam anlamıyla dışarı çıkabilir...
İşteyim... tuvalete koştuğumda, az önce "yolu aşmak için" koştuğumdan bahsetmiştim. alttan"... yani kız grubunun yarısı gülümsemeye başladı.. . ve bunun başka bir şey olduğunu... "larvayı ezebileceğini" söylediğinde... herkes o kadar güldü ki... unuttum tuvalete koşuyordum))))
31 saniye sonra gönderildi: lanet olsun umarım kendime fazla izin vermemişimdir((((
[quote=Dinozzz post_id=311839 time=1703699032 user_id=10077] burada hepimiz zeki insanlarız, bu yüzden sanki hiçbir şey olmamış gibi bu anı görmezden geleceğiz) [/quote] damn... bunu görmezden geleceğiz. .. ama saygın Zayıf Bağırsak konuyu fark edip buraya gelirse... o zaman bunu görmezden gelemeyiz.... ne yazık ki ya da neyse ki... koca bir "sınıflandırması" bile var dışarı çıkabilecek şeyler... yani, kelimenin tam anlamıyla dışarı çıkabilir... İşteyim... tuvalete koştuğumda, az önce "yolu aşmak için" koştuğumdan bahsetmiştim. alttan"... yani kız grubunun yarısı gülümsemeye başladı.. . ve bunun başka bir şey olduğunu... "larvayı ezebileceğini" söylediğinde... herkes o kadar güldü ki... unuttum tuvalete koşuyordum))))
[size=85][color=green]31 saniye sonra gönderildi:[/color][/size]lanet olsun umarım kendime fazla izin vermemişimdir((((
[quote=ilovebiboys post_id=311846 time=1703699303 user_id=19082] Bunun için burada olduğunuzu ve konunuzun sadece bir kapak olduğunu biliyordum)) [/quote] Forum üyelerini kızdırmakla ilgili konu hala doğru)) ikincisi bahsettiğiniz bonusu hâlâ saymıyorum 😂
[quote=DarkPringl post_id=311849 time=1703699563 user_id=688] [quote=ilovebiboys post_id=311846 time=1703699303 user_id= 19082] Bunun için burada olduğunuzu ve konunuzun sadece bir kapak olduğunu biliyordum)) [/quote] Forum üyelerini kızdırmakla ilgili konu hâlâ geçerli )) Bahsettiğiniz ikinci bonusa hâlâ güvenmiyorum 😂 [/quote] kimse sana sormayacak :sumashed:
Dinozzz: ↑27 Dec 2023, 20:43
damn... görmezden gelin... ama saygın Zayıf Bağırsak konuyu fark edip buraya gelirse... o zaman bunu görmezden gelemeyiz... ne yazık ki ya da neyse ki...
hatta onun bir bütünü var Nelerin ortaya çıkabileceğine dair "sınıflandırma"... yani, kelimenin tam anlamıyla ortaya çıkabilir...
İşteyim... tuvalete koştuğumda, koştuğumdan az önce bahsetmiştim "dibi kırmak"... böylece bölümün yarısı kızlar gülümsemeye başladı... ve bunun "larvayı ezebileceğiniz" bir şey olduğunu söylediğinde... herkes o kadar güldü ki ... tuvalete koştuğumu unuttum))))
Eminim ki hâlâ bunu ifade etmiyorsundur kendi aranızda). Ama çocukken, her şeyin seninle nasıl olduğu sorusuyla eziyet çektim, gerçekten bizimle aynı mı (olamaz), hayır, muhtemelen, sonuçta, işini gökkuşağı gibi yapıyorsun peki, kabul et)
[quote=Natali_Natali post_id=311847 time=1703699371 user_id=6331] [quote=Dinozzz post_id=311839 time=1703699032 user_id= 10077] burada hepimiz zeki insanlarız, bu yüzden sanki hiçbir şey olmamış gibi bu anı görmezden geleceğiz) [/quote] damn... görmezden gelin... ama saygın Zayıf Bağırsak konuyu fark edip buraya gelirse... o zaman bunu görmezden gelemeyiz... ne yazık ki ya da neyse ki... hatta onun bir bütünü var Nelerin ortaya çıkabileceğine dair "sınıflandırma"... yani, kelimenin tam anlamıyla ortaya çıkabilir... İşteyim... tuvalete koştuğumda, koştuğumdan az önce bahsetmiştim "dibi kırmak"... böylece bölümün yarısı kızlar gülümsemeye başladı... ve bunun "larvayı ezebileceğiniz" bir şey olduğunu söylediğinde... herkes o kadar güldü ki ... tuvalete koştuğumu unuttum)))) [/quote] Eminim ki hâlâ bunu ifade etmiyorsundur kendi aranızda). Ama çocukken, her şeyin seninle nasıl olduğu sorusuyla eziyet çektim, gerçekten bizimle aynı mı (olamaz), hayır, muhtemelen, sonuçta, işini gökkuşağı gibi yapıyorsun peki, kabul et)
[quote=ilovebiboys post_id=311850 time=1703699663 user_id=19082] kimse sana sormayacak [/quote] o yüzden harekete geçme zamanı geldi ve ne olursa olsun, katılıyor musun?)) 😚
[quote=DarkPringl post_id=311852 time=1703699932 user_id=688] [quote=ilovebiboys post_id=311850 time=1703699663 user_id= 19082] kimse sana sormayacak [/quote] bu yüzden harekete geçme zamanı geldi ve ne olursa olsun - katılıyor musun?)) 😚 [/quote] hayır, anal pentagramımın olmasını istemiyorum Bay Zayıf Bağırsak’ı arayın 🤣 onu geri çeviremezsiniz)
ilovebiboys: ↑27 Dec 2023, 21:00
Bay Zayıf-bağırsak
Neden ondan bu kadar korkuyorsun, nasıl bir canavar (Bay Zayıf-bağırsak)
47 saniye sonra gönderildi: 31 saniye sonra gönderildi:
dam umarım kendime çok fazla izin vermemişimdir((((
[/quote]
Her şey yolunda, merak etmeyin)
[quote=ilovebiboys post_id=311853 time=1703700028 user_id=19082] Bay Zayıf-bağırsak [/quote] Neden ondan bu kadar korkuyorsun, nasıl bir canavar (Bay Zayıf-bağırsak)
[size=85][color=green] 47 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [size=85][color=green]31 saniye sonra gönderildi:[/color ][/size] dam umarım kendime çok fazla izin vermemişimdir(((( [/quote] Her şey yolunda, merak etmeyin)
[quote=Dinozzz post_id=311854 time=1703700410 user_id=10077] Nedir ondan bu kadar korkuyorsun, ne tür bir canavar (Bay Zayıf Bağırsak) [/quote] Bu mucizeyi hâlâ görmedin mi? *x)
[quote=ilovebiboys post_id=311850 time=1703699663 user_id=19082] [quote=DarkPringl post_id=311849 time=1703699563 user_id= 688] [quote=ilovebiboys post_id=311846 time =1703699303 user_id=19082] Bunun için burada olduğunuzu ve konunuzun sadece bir kapak olduğunu biliyordum)) [/quote] Konu hâlâ forum kullanıcılarını kızdırmakla ilgili gerçek)) Bahsettiğiniz ikinci bonusa hala güvenmiyorum 😂 [ /quote] kimse sana sormayacak :sumashed: [/quote]
[quote=ilovebiboys post_id=311855 time=1703700494 user_id=19082] [quote=Dinozzz post_id=311854 time=1703700410 user_id= 10077] neden bu kadar korkuyorsun, nasıl bir canavar (Bay Zayıf Bağırsak) [/quote] hala sahip değilsin’ Bu mucizeyi görmedin mi? *x) [/quote] Evet, gerçekten istemiyorum, deneyimlediğiniz duygulara bakılırsa)
Dinozzz: ↑27 Dec 2023, 20:55
Ama çocukken, her şeyin seninle nasıl olduğu sorusuyla işkence gördüm, gerçekten bizimle aynı mı (olamaz), hayır, muhtemelen hala işini gökkuşağı gibi sürdürüyorsun , peki, itiraf et)
Burada itiraf edebilirim... ya da sana bir hikaye anlatabilirim.... Hentai’yi nasıl izlediğimi 9. sınıftayken köpek gibi tasmayla yönlendirildiğimi ve çizgi filmdeki kızın yazdığı gibi yazdığımı...
şaka yapıyorum.... Kesinlikle bu konuda konuşmayacağım) ))...
1 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
ilovebiboys: ↑27 Dec 2023, 21:11Natali_Natali, ben benimle eğlendiğine sevindim kahkaha ömrü uzatır))
gerçekten çok komik ve en önemlisi de asıl nokta...
[quote=Dinozzz post_id=311851 time=1703699755 user_id=10077] Ama çocukken, her şeyin seninle nasıl olduğu sorusuyla işkence gördüm, gerçekten bizimle aynı mı (olamaz), hayır, muhtemelen hala işini gökkuşağı gibi sürdürüyorsun , peki, itiraf et) [ /quote] Burada itiraf edebilirim... ya da sana bir hikaye anlatabilirim.... Hentai’yi nasıl izlediğimi 9. sınıftayken köpek gibi tasmayla yönlendirildiğimi ve çizgi filmdeki kızın yazdığı gibi yazdığımı... şaka yapıyorum.... Kesinlikle bu konuda konuşmayacağım) ))...
[size=85][color=green]1 dakika 18 saniye sonra gönderildi:[ /color][/size] [quote=ilovebiboys post_id=311857 time=1703700680 user_id=19082] [ref=# 804000]Natali_Natali[/ref], ben benimle eğlendiğine sevindim ’s 128139;kahkaha ömrü uzatır)) [/quote] gerçekten çok komik ve en önemlisi de asıl nokta...
Dinozzz: ↑27 Dec 2023, 20:55
Ama çocukken, her şeyin seninle nasıl olduğu sorusu bana işkence ediyordu, gerçekten bizimle aynı mı (olamaz), hayır, muhtemelen hala kendi işine devam ediyorsun iş gökkuşağı gibidir, kabul edin)
Burada itiraf edebilirim... ya da tarihte size bir şey anlatabilirim.... nasıl 9. sınıfta Hentai’yi ve nasıl tasmayla yönlendirildiğimi, nasıl bir köpek olduğunu izlemiştim ve çizgi filmdeki kızın yazdığı gibi yazdım...
şaka yapıyorum.... Kesinlikle konuşmayacağım bununla ilgili)))...
Hayır, bunu anlatmamız lazım, yoksa çok ilginç ve eminim duygusal bir hikayeyi kaybedeceğiz deneyim açısından. O yüzden geri durmayın.
These users thanked the author Dinozzz for the post (total 2):
[quote=Natali_Natali post_id=311862 time=1703700791 user_id=6331] [quote=Dinozzz post_id=311851 time=1703699755 user_id= 10077] Ama çocukken, her şeyin seninle nasıl olduğu sorusu bana işkence ediyordu, gerçekten bizimle aynı mı (olamaz), hayır, muhtemelen hala kendi işine devam ediyorsun iş gökkuşağı gibidir, kabul edin) [/quote] Burada itiraf edebilirim... ya da tarihte size bir şey anlatabilirim.... nasıl 9. sınıfta Hentai’yi ve nasıl tasmayla yönlendirildiğimi, nasıl bir köpek olduğunu izlemiştim ve çizgi filmdeki kızın yazdığı gibi yazdım... şaka yapıyorum.... Kesinlikle konuşmayacağım bununla ilgili)))... [/quote] Hayır, bunu anlatmamız lazım, yoksa çok ilginç ve eminim duygusal bir hikayeyi kaybedeceğiz deneyim açısından. O yüzden geri durmayın.
[quote=Dinozzz post_id=311859 time=1703700714 user_id=10077] [quote=ilovebiboys post_id=311855 time=1703700494 user_id= 19082] [quote=Dinozzz post_id=311854 time =1703700410 user_id=10077] Nedir ondan bu kadar korkuyorsun, nasıl bir canavar (Bay Zayıf Bağırsak) [/quote] Hala bu mucizeyi görmedin mi? *x) [/quote] Evet, duygularına bakılırsa gerçekten istemiyorum) [/ alıntı ] evet, ruhunuza iyi bakın) yine de beğenseniz de beğenmeseniz de yine de sizi geride bırakacağını düşünüyorum))
[quote=Natali_Natali post_id=311862 time=1703700869 user_id=6331] gerçekten çok komik ve en önemlisi isabetli yanıtlar... [/quote] yüzünüzü kızartıyor :oops:
Bu mucizeyi henüz gördünüz mü? *x) [/quote] Evet, duygularına bakılırsa gerçekten istemiyorum) [/ alıntı ] evet, ruhunuza iyi bakın) yine de beğenseniz de beğenmeseniz de yine de sizi geride bırakacağını düşünüyorum))
Hiçbir şey sizi şaşırtamaz dürüst olmak gerekirse ben), ama tetikte olacağım)
ilovebiboys: ↑27 Dec 2023, 21:17
beni utandırıyorsun
Bunu bilerek söylemiyorum.... ama aslında benim için komik))) ve bu muhatabın mizah anlayışı varsa çok iyi)))
Dinozzz: ↑27 Dec 2023, 21:16
Hayır, bunu sana söylemem gerekiyor
kahretsin şaka yapıyorsun değil mi?... eğer bunu buraya bir “fantezi” şeklinde bile yazarsam... o zaman sevgili Slabokishechny bana kıyasla senin en iyi arkadaşın ve en hoş muhatabın gibi görünecektir. )))
Last edited by Christmas_Christmas on 27 Dec 2023, 21:26, edited 2 times in total.
Bunu bilerek söylemiyorum.... ama aslında benim için komik))) ve bu muhatabın mizah anlayışı varsa çok iyi)))
[quote =Dinozzz post_id=311863 time=1703700972 user_id=10077] Hayır, bunu sana söylemem gerekiyor [/quote] kahretsin şaka yapıyorsun değil mi?... eğer bunu buraya bir “fantezi” şeklinde bile yazarsam... o zaman sevgili Slabokishechny bana kıyasla senin en iyi arkadaşın ve en hoş muhatabın gibi görünecektir. )))
Ve bu arada, Zayıf Bağırsak kesinlikle zararsız bir insan... ve onunla çok komik olabiliyor... keşke tek bir konuya takılıp kalmasaydı... ondan bir tür canavar çıktı... burada her şey olduğu gibi o da aynı forum üyesi
Ve bu arada, Zayıf Bağırsak kesinlikle zararsız bir insan... ve onunla çok komik olabiliyor... keşke tek bir konuya takılıp kalmasaydı... ondan bir tür canavar çıktı... burada her şey olduğu gibi o da aynı forum üyesi
Forumun tüm üyelerine büyük saygım var. Ama K ve E arasında bir fark var. Sadece fizyolojik değil.
Kadınlar iletişim için buradalar. Açıklayacağım. Yazdıklarımızı bir arkadaşla bile paylaşamayız....
Last post
Ve bir nokta daha iyi, ama eğer benden kaynaklanıyorsa çok sevindim. Bu beni heyecanlandırdığım anlamına geliyor, beni istedikleri anlamına geliyor, bu da hâlâ çekici bir kadın olduğum anlamına...
Geçtiğimiz günlerde birisi işi, nerede çalıştığı, nerede yaşadığı hakkında bilgi verdi. Ah yusufçuk eski Marinka.. Bu kabul edilemez. Biz, hayallerimizin kadınları, hayallerimizi yayınlıyoruz ama bu...
Last post
Mutluydum ama her şeyi yoluna koydum. Zeki kız.
))) Evet, akıllısın ve işleri yoluna koyarsın. Ve genel olarak taklit edilemez ve karşılaştırılamazsınız. Onun gibi başka bir Nika yok ve asla...